FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako bi trebala izgledat prva postava?
- plavousrcu
- Kontakt:
Kjosevski na golu, dva bocna Stevanovic i Kramaric, stoperi Bogi i Aco, veza Zola, Blagojevic, Bekric, krila Stevanovic i Stanic i spic Lendric.Koktrijeb je napisao/la:Kako bi trebala izgledat prva postava?
Nisam siguran da ce to biti sastav. Mailson ili Memija ce po meni poceti. Prije Brazilac jer nije logicno da najbolji strijelac iz prvog dijela sezone ne pocinje utakmicu.plavousrcu je napisao/la:Kjosevski na golu, dva bocna Stevanovic i Kramaric, stoperi Bogi i Aco, veza Zola, Blagojevic, Bekric, krila Stevanovic i Stanic i spic Lendric.Koktrijeb je napisao/la:Kako bi trebala izgledat prva postava?
Mailson naš prvi strijelac???samoplavi je napisao/la:Nisam siguran da ce to biti sastav. Mailson ili Memija ce po meni poceti. Prije Brazilac jer nije logicno da najbolji strijelac iz prvog dijela sezone ne pocinje utakmicu.plavousrcu je napisao/la:Kjosevski na golu, dva bocna Stevanovic i Kramaric, stoperi Bogi i Aco, veza Zola, Blagojevic, Bekric, krila Stevanovic i Stanic i spic Lendric.Koktrijeb je napisao/la:Kako bi trebala izgledat prva postava?
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Greska naravno nenamjerna. Mislio sam na Tiaga 

A Zahirovic a OK prije ce njih dvojica bit u prvih 11.
Lijepo nas iznenađenje ceka sa pjesmom Grbavica

- plavousrcu
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce Zahirovic odmah igrati a OK je po posljednjim prijateljskim van tima.Alipasino je napisao/la:A Zahirovic a OK prije ce njih dvojica bit u prvih 11.
Sudeci po pripremama ovo je definitivno pocetni sastav, ako se nesto ne promijeni do pocetka prvenstva, a cisto sumnjam da ce.plavousrcu je napisao/la:Kjosevski na golu, dva bocna Stevanovic i Kramaric, stoperi Bogi i Aco, veza Zola, Blagojevic, Bekric, krila Stevanovic i Stanic i spic Lendric.Koktrijeb je napisao/la:Kako bi trebala izgledat prva postava?
Ako je neko danas bio na treningu bilo bi lijepo da napise koju rijec o Zahi, i ako se igrala kakva utakmica prva vs druga ekipa, da nam napise ko je bio u sastavu prve ekipe

Kosoric spreman za siroki 

Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
Na ljeto dolazi veliko pojačanje,ako sve ostane OK
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
-
- Kontakt:
Može u pp ime ?adnan6595 je napisao/la:Na ljeto dolazi veliko pojačanje,ako sve ostane OK
Radnička klasa since 1921
- amazon
- Kontakt:
Nemoj te pocinjati opet s tim glupostima. Taman se okanili suplje price i opet pocinje. Za Zahirovica niko ziv nije znao, nadam se da ce uprava tako nastaviti. Bas neko zna sta ce biti na ljeto.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 22 feb 2016, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Pa prelistaj nekad novine,čitaj malo,vidi sta drugi pisu kazu .....a ne da lupaš 30 postova na dan koji nista novo ne donoseamazon je napisao/la:Nemoj te pocinjati opet s tim glupostima. Taman se okanili suplje price i opet pocinje. Za Zahirovica niko ziv nije znao, nadam se da ce uprava tako nastaviti. Bas neko zna sta ce biti na ljeto.
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- amazon
- Kontakt:
Sta je god izaslo u novinama to se nikad nije desilo. Ufati se ti novina ali nemoj nas ovdje smarati, imas fksinfo i tamo palamudi. Ja lupam, a ti ne lupas nego si insajder znas sta ce biti na ljeto sjedio s megamixom, to nije lupanjeadnan6595 je napisao/la:Pa prelistaj nekad novine,čitaj malo,vidi sta drugi pisu kazu .....a ne da lupaš 30 postova na dan koji nista novo ne donoseamazon je napisao/la:Nemoj te pocinjati opet s tim glupostima. Taman se okanili suplje price i opet pocinje. Za Zahirovica niko ziv nije znao, nadam se da ce uprava tako nastaviti. Bas neko zna sta ce biti na ljeto.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Sta mu ti pito imas pricati o fksinfu...uhvatio smarat na forumu od kad su nas stariji forumasi napustili...u rupu odakle si i dosao!amazon je napisao/la:Sta je god izaslo u novinama to se nikad nije desilo. Ufati se ti novina ali nemoj nas ovdje smarati, imas fksinfo i tamo palamudi.adnan6595 je napisao/la:Pa prelistaj nekad novine,čitaj malo,vidi sta drugi pisu kazu .....a ne da lupaš 30 postova na dan koji nista novo ne donoseamazon je napisao/la:Nemoj te pocinjati opet s tim glupostima. Taman se okanili suplje price i opet pocinje. Za Zahirovica niko ziv nije znao, nadam se da ce uprava tako nastaviti. Bas neko zna sta ce biti na ljeto.
Uradi domacu zadacu i lezi spavaj.Prvo nemas kulture ,optuzit cu te za klevetu da sam insajder,odnedavno si na forumu,procitaj pravilnik prvo,pa smisli nesto pametno.Ako ja nesto napisem ti me argumentima ispravi da grijesim,kani se tih glupih komentaraamazon je napisao/la:Sta je god izaslo u novinama to se nikad nije desilo. Ufati se ti novina ali nemoj nas ovdje smarati, imas fksinfo i tamo palamudi. Ja lupam, a ti ne lupas nego si insajder znas sta ce biti na ljeto sjedio s megamixom, to nije lupanjeadnan6595 je napisao/la:Pa prelistaj nekad novine,čitaj malo,vidi sta drugi pisu kazu .....a ne da lupaš 30 postova na dan koji nista novo ne donoseamazon je napisao/la:Nemoj te pocinjati opet s tim glupostima. Taman se okanili suplje price i opet pocinje. Za Zahirovica niko ziv nije znao, nadam se da ce uprava tako nastaviti. Bas neko zna sta ce biti na ljeto.
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Tiago se zove nas najbolji strijelac ove sezone.samoplavi je napisao/la:Nisam siguran da ce to biti sastav. Mailson ili Memija ce po meni poceti. Prije Brazilac jer nije logicno da najbolji strijelac iz prvog dijela sezone ne pocinje utakmicu.plavousrcu je napisao/la:Kjosevski na golu, dva bocna Stevanovic i Kramaric, stoperi Bogi i Aco, veza Zola, Blagojevic, Bekric, krila Stevanovic i Stanic i spic Lendric.Koktrijeb je napisao/la:Kako bi trebala izgledat prva postava?
Nece ti bar trojica iz ove postave poceti.balkanika je napisao/la:Sudeci po pripremama ovo je definitivno pocetni sastav, ako se nesto ne promijeni do pocetka prvenstva, a cisto sumnjam da ce.plavousrcu je napisao/la:Kjosevski na golu, dva bocna Stevanovic i Kramaric, stoperi Bogi i Aco, veza Zola, Blagojevic, Bekric, krila Stevanovic i Stanic i spic Lendric.Koktrijeb je napisao/la:Kako bi trebala izgledat prva postava?
Ako je neko danas bio na treningu bilo bi lijepo da napise koju rijec o Zahi, i ako se igrala kakva utakmica prva vs druga ekipa, da nam napise ko je bio u sastavu prve ekipe
Ja se iskreno nadam da nececruz40 je napisao/la:Nece ti bar trojica iz ove postave poceti.balkanika je napisao/la:Sudeci po pripremama ovo je definitivno pocetni sastav, ako se nesto ne promijeni do pocetka prvenstva, a cisto sumnjam da ce.plavousrcu je napisao/la: Kjosevski na golu, dva bocna Stevanovic i Kramaric, stoperi Bogi i Aco, veza Zola, Blagojevic, Bekric, krila Stevanovic i Stanic i spic Lendric.