Maksumić se žalio da mu je obećavao svašta i nikad ništa nije uradio. Za SAN, čini mi se...pile87 je napisao/la:Ne fura se on na pliseka hotic je vec doveo dosta igraca u bundesligu konkretno znam za par poljaka koje je dovodio u bohum...blablabla je napisao/la:hotic se fura na pliseka
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Jeste istina ali ko moze znati kako funkcionisu te veze igrac menadzer i ko je koga ispalio...U principu ne vjeruje ni jednom ni drugom...Željovac je napisao/la:Maksumić se žalio da mu je obećavao svašta i nikad ništa nije uradio. Za SAN, čini mi se...pile87 je napisao/la:Ne fura se on na pliseka hotic je vec doveo dosta igraca u bundesligu konkretno znam za par poljaka koje je dovodio u bohum...blablabla je napisao/la:hotic se fura na pliseka
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
kad smo kod SAN-aŽeljovac je napisao/la:Maksumić se žalio da mu je obećavao svašta i nikad ništa nije uradio. Za SAN, čini mi se...pile87 je napisao/la:Ne fura se on na pliseka hotic je vec doveo dosta igraca u bundesligu konkretno znam za par poljaka koje je dovodio u bohum...blablabla je napisao/la:hotic se fura na pliseka

BRAVE HEART 1979-2005
"Ovo nam je možda i najvažnija utakmica u sezoni jer je do kraja ostalo samo četiri kola. Potrebna nam je podrška publike koju smo možda malo i razmazili dobrim rezultatima. Pomalo je neshvatljivo da protiv Borca u prvenstvu na Grbavici bude 14.000, a protiv Modriče pet ili šest hiljada. Zato očekujem pune tribine , jer, ponavljam, ovo nam je možda i najvažnija utakmica u sezoni", završio je Osim.
treba li pozivnica za ovu utakmicu ???
treba li pozivnica za ovu utakmicu ???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Ima u ovome i istine, hranili su se u vf-u na bonove. A sjecam se da su visili u Boemima, cak smo se ja i moja raja sprijateljili s njima dvojicom. Ucili smo ih da dobacuju trebama na bosanskom i sta da psuju sudiji 
Jos jedna anegdota, tada je u Zelji igrao lijevg beka Kuduzovic koji je kasnije otisao u Slobodu pa u Velez valjda... I frajer je klempav a u Boemima bio ogromni ventilator koji je hladio raju na podijumu. I sta Kuduzovic ispred ventilatora a mi nagovorimo Bubu da ode i da mu kaze da se skloni od ventilatora, otpuhat ce ga zbog usiju.
haha dobra stara vremena...

Jos jedna anegdota, tada je u Zelji igrao lijevg beka Kuduzovic koji je kasnije otisao u Slobodu pa u Velez valjda... I frajer je klempav a u Boemima bio ogromni ventilator koji je hladio raju na podijumu. I sta Kuduzovic ispred ventilatora a mi nagovorimo Bubu da ode i da mu kaze da se skloni od ventilatora, otpuhat ce ga zbog usiju.

Zadnja izmjena: Strumph_tm87, dana/u 08 maj 2010, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Strumph_tm87 je napisao/la:Ima u ovome i istine, hranili su se u vf-u na bonove. A sjecam se da su visili u Boemima, cak smo se ja i moja raja sprijateljili s njima dvojicom. Ucili smo ih da dobacuju trebama na bosanskom i sta da psuju sudiji
Ne vjeruje da su bili toliko gladni, to je novinarska patka.
× Plava krv ispod koze ×
Veci tiraz imaju Vesela sveska, i Palcic od Sana. Inace su jako profesionalni 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
daj ljudi **** vas SAN, VF, bili gladni, nisu bili gladni, izlazili u Boeme hu ha...kaka vam je to prica a sutra jedna od najvaznijih utakmica sezone...

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
I ja sam do maloprije bio gladan...
...sutra top vijesti u SAN TIMES-u "navijaci Zelje gladni, dok uprava svaki dan sarmu jede"
...sutra top vijesti u SAN TIMES-u "navijaci Zelje gladni, dok uprava svaki dan sarmu jede"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Ponos Torina
- Kontakt:
1921 je napisao/la:Veci tiraz imaju Vesela sveska, i Palcic od Sana. Inace su jako profesionalni

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A zna li neko koliko ce Zeljo dobiti ako Dzeko danas bude najbolji strijelac.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
nistaAvanes je napisao/la:A zna li neko koliko ce Zeljo dobiti ako Dzeko danas bude najbolji strijelac.
ma sta gladan, ja ga gledao kako zdere u ragazzi-u...Strumph_tm87 je napisao/la:Ima u ovome i istine, hranili su se u vf-u na bonove. A sjecam se da su visili u Boemima, cak smo se ja i moja raja sprijateljili s njima dvojicom. Ucili smo ih da dobacuju trebama na bosanskom i sta da psuju sudiji
Jos jedna anegdota, tada je u Zelji igrao lijevg beka Kuduzovic koji je kasnije otisao u Slobodu pa u Velez valjda... I frajer je klempav a u Boemima bio ogromni ventilator koji je hladio raju na podijumu. I sta Kuduzovic ispred ventilatora a mi nagovorimo Bubu da ode i da mu kaze da se skloni od ventilatora, otpuhat ce ga zbog usiju.![]()

BRAVE HEART 1979-2005
dobice zeljo 13.000.000 eura. i jos ce dobiti 2.000.000. ako bude 3 puta u offsajdu danas. jao gluposti. kakve veze ima zeljo sa tim sto ce on biti najbolji strijelac. drugo je transfer al ovo je fkt glupost.Avanes je napisao/la:A zna li neko koliko ce Zeljo dobiti ako Dzeko danas bude najbolji strijelac.
jel to fakat da cemo dobiti 13 miliona. Onda se odmah moze praviti istocna tribina.
Neka neko potvrdi ovu informaciju, molim vas.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Kerli na dušu mislim da to govori koliko je ozbiljan čovjek i koliko mu je stalo do ŽELjE,a drugo hoćemo li išta obeštećenja dobiti koliko je on ugovorom vezan sa nas 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- plavimomak
- Kontakt:
Ako bude Dzeko prvi strijelac citav iznos od njegovog transfera ide direktno u ZeljuA_d_0 je napisao/la:dobice zeljo 13.000.000 eura. i jos ce dobiti 2.000.000. ako bude 3 puta u offsajdu danas. jao gluposti. kakve veze ima zeljo sa tim sto ce on biti najbolji strijelac. drugo je transfer al ovo je fkt glupost.Avanes je napisao/la:A zna li neko koliko ce Zeljo dobiti ako Dzeko danas bude najbolji strijelac.
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
evo ja potvrdjujem, gdje treba da potpisem?Avanes je napisao/la:jel to fakat da cemo dobiti 13 miliona. Onda se odmah moze praviti istocna tribina.
BRAVE HEART 1979-2005
jerane ubi se kiflomAvanes je napisao/la:Samo da ga Kießling sad ne uvali.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Trenutno korisnika/ca: antibot, BarbareZeljin, Bing [Bot], doncarlo, Hrasno15 i 62 gosta.