NK Zvijezda Gradačac

Elegant
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Elegant » 04 apr 2015, 19:01

astra1922 je napisao/la:siroki i zrinjski smilujte se i puste nam na nasem terenu
Ekipe koje se bore za titulu i europu ce vas sigurno pustiti ... :crazy:

Ima jos do kraja 11. kola cupaj te se, samo da vam se ne desi kao Slobodi gdje su cekali da drugi igraju za njih, a kad su ispali svi su bili krivi sem njih samih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 04 apr 2015, 19:03

astra1922 je napisao/la:dotakli smo dno neznam stvarno sta reci.pa i trener se vadi na nasu ekipu ko fol neiskusni ovo ono pa takve su sve ekipe u nasoj ligi pa pobjede nekog.mi imamo 0-4 omjer u prva 4 kola i gol razliku 0-10.segrt odlazi i gotovo.treba nekog razbijaca za trenera dovesti i probati spasiti sto se spasiti zna.segrt nije niakkaav strucnjak a teren je to pokazao.na ljudskim manirima kapa do poda.nemojmo se zavaravati da nemamo dobru ekipu ekipa je solidna i mora nekoga moci pobjediti ovako vise neide.mi ako nekupimo bodove necemo opstat zalosno ali istinito. siroki i zrinjski smilujte se i puste nam na nasem terenu
E tako ti je kad dovedu trenera sa skele da bude trener e sad smo dotakli dno dna, pa on u 13 utakmica samo 2 pobjede ima. E sad će doć novi trener opet novu ekipu pravimo i tako godinama al ovu ako se izvučemo to će nam biti jače nego da smo titulu osvojili :o

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 04 apr 2015, 19:06

Cekaj astra dok talenat dodje iz sarajeva, nije bilo tako lose ba... Nismo imali srece... Dobar je segrt bolan, on nama dadne para kad zapne... Hehe...

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 04 apr 2015, 19:09

Bruka i sramota !!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 apr 2015, 19:37

krenem nešto da napišem,pa onda obrišem...Bgm nismo bili nikada u goroj situaciji,e sada da li mijenjati trenera,šta se uopšte može napraviti...ne znam koliko je jaka ova uprava da li ona može nešto napraviti,ali bojim se da je ovo kraj za Zvijezdu što se tiče PL-e,a ako sada ispadnemo bojim se da mnogi od nas neće doživjeti povratak u istu...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 04 apr 2015, 19:39

BRAVO TRENERU, BRAVO MOMCI, BRAVO UPRAVA I NA KRAJU BRAVO PISKA. NIJE LOŠE 4 UTAKMICE 0 BODOVA, 0 GOLOVA I 10 PRIMLJENIH. ALI AJMO GLAVU GORE NIJE SVE TAKO CRNO PISKA IMA TAZE INFORMACIJE IZVUĆEMO SE MI, BIĆE BOLJE.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 04 apr 2015, 19:42

Jako teška situacija, samo se trebamo nadat da će Borac biti darežljiv kao nekoliko puta do sada.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 apr 2015, 19:45

Garfield je napisao/la:Jako teška situacija, samo se trebamo nadat da će Borac biti darežljiv kao nekoliko puta do sada.
vjerovatno hoće,ali šta nam to znači kad ovi drugi sve pokupovaše...

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 04 apr 2015, 19:45

De ba bit' ce bolje samo se treba sabrat nas 200 i ganjat igrace na treningu i jeavat im mater usta onda ce sve do kraja pobijedjivat
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 apr 2015, 19:46

kakav vam je raspored..dolazi vam siroki u srijedu pa onda....tesko cete se iscupat..vrlo tesko
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 04 apr 2015, 19:54

staragarda je napisao/la:kakav vam je raspored..dolazi vam siroki u srijedu pa onda....tesko cete se iscupat..vrlo tesko
Zvijezda - Široki
Slavija - Zvijezda
Zvijezda - Zrinjski
Radnik - Zvijezda
Zvijezda - Željo
Vitez - Zvijezda
Zvijezda - Sloboda
Zvijezda - Drina
Borac - Zvijezda
Zvijezda - Velez
Mladost - Zvijezda
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 apr 2015, 20:02

gledam sada i raspored Radnika i Viteza,bgm kako god okreneš nama je najgore...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 apr 2015, 20:05

Zato dobijte Siroki :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 04 apr 2015, 20:07

Pobijedimo sve utakmice do kraja i sigurno ostajemo. :kafa:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 04 apr 2015, 20:14

Joj sto nemogu ovih propalih trenera i spor.direktora da im je ovako pljuvajuci ponovo se vratit u Zvijezdu hehehehe majko moja kako cete se opet javit ako ostanemo u PL.

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 04 apr 2015, 20:43

zmajevac je napisao/la:Joj sto nemogu ovih propalih trenera i spor.direktora da im je ovako pljuvajuci ponovo se vratit u Zvijezdu hehehehe majko moja kako cete se opet javit ako ostanemo u PL.
Gori nije bio ni trener ni direktor nikad manje bodova nismo skupili nit bili zadnji a brate svi ovi prije su bili bolji

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 04 apr 2015, 20:44

Vi pojedini i dalje zivite u oblacima i mislite da je Zvijezda jos uvijek onaj stabilni i organizovani klub i da su ovi rezultati slucajni. Mi ljudi imamo 6-7 igraca koji su za premijer ligu a ostali jedva za federalne, i bolji se nisu mogli dovesti ma moliko vi tu iznosili vase teorije da je neko mogao a nije htio, jednsotavno klub je na aparatima, nema para, nema sposobnih ljudi jer sposobni nece radit za minimalac. Svi su krivi od uprave do igraca i osoblja pa i Segrt, ali on najmanje, jer covjek stvarno daje sve od sebe i iz ovih antitalenata izvlaci maximum mada vi to ne razumijete. Pa koliko smo jadni da je Jakovljevic otisao u Radnik zbog boljih uslova, u klub s kojim se mi borimo za opstanak, eto koliko smo nisko pali. Ali ja i dalje ne znam kako ali vjerujem da cemo ostati u PL. Neka nam je Bog na pomoci.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 apr 2015, 20:50

DevilsAdvocate je napisao/la:Vi pojedini i dalje zivite u oblacima i mislite da je Zvijezda jos uvijek onaj stabilni i organizovani klub i da su ovi rezultati slucajni. Mi ljudi imamo 6-7 igraca koji su za premijer ligu a ostali jedva za federalne, i bolji se nisu mogli dovesti ma moliko vi tu iznosili vase teorije da je neko mogao a nije htio, jednsotavno klub je na aparatima, nema para, nema sposobnih ljudi jer sposobni nece radit za minimalac. Svi su krivi od uprave do igraca i osoblja pa i Segrt, ali on najmanje, jer covjek stvarno daje sve od sebe i iz ovih antitalenata izvlaci maximum mada vi to ne razumijete. Pa koliko smo jadni da je Jakovljevic otisao u Radnik zbog boljih uslova, u klub s kojim se mi borimo za opstanak, eto koliko smo nisko pali. Ali ja i dalje ne znam kako ali vjerujem da cemo ostati u PL. Neka nam je Bog na pomoci.
Cuj klub na aparatima a u antaliju se islo na pripreme :wtf:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 04 apr 2015, 20:53

staragarda je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Vi pojedini i dalje zivite u oblacima i mislite da je Zvijezda jos uvijek onaj stabilni i organizovani klub i da su ovi rezultati slucajni. Mi ljudi imamo 6-7 igraca koji su za premijer ligu a ostali jedva za federalne, i bolji se nisu mogli dovesti ma moliko vi tu iznosili vase teorije da je neko mogao a nije htio, jednsotavno klub je na aparatima, nema para, nema sposobnih ljudi jer sposobni nece radit za minimalac. Svi su krivi od uprave do igraca i osoblja pa i Segrt, ali on najmanje, jer covjek stvarno daje sve od sebe i iz ovih antitalenata izvlaci maximum mada vi to ne razumijete. Pa koliko smo jadni da je Jakovljevic otisao u Radnik zbog boljih uslova, u klub s kojim se mi borimo za opstanak, eto koliko smo nisko pali. Ali ja i dalje ne znam kako ali vjerujem da cemo ostati u PL. Neka nam je Bog na pomoci.
Antalija je poklon. :kafa:

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 04 apr 2015, 20:58

Garfield je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Antalija je poklon. :kafa:
Ako je poklon zašto nisu trenirali na terenu :o nego nisu imali para da plate teren pa su trenirali i trčali po parkovima, nismo mi ba ekskurzija da idemo sa 35 ljudi na pripreme e zato nas sad svi trpaju pa ti idi na ekskurziju u antaliju

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.