Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Tri boda za mir pred Novu, I'll take it
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bolje nego prethodnih utakmica. Konacno smo i odigrali malo fudbala kako treba. Salah je svojim odlukam usro jos dva gola minimalno.
Srce, čast i ponos!
Mo je bivsi, sve je zivo usro. Jos onaj promasaj ....
Lik odigrao extra utakmicu overall, da ne mora na afcon mislim da bi opasno procepio. Iskreno nadam se da ce neko jos poceti zabijati od ovih napadaca inace nam se crno pise.
Jedva cekam frimponga u novom sistemu
qrc moj odličan, morao je isporučiti dvije asistencije i bar jedan gol. Podržavam Slota što će ga kazniti iduće tri utakmice klupom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ovako u sredini napada postoji lifeline za njega bar do kraja sezone ali na krilu nikako. Sve zavisi da li će Slot nastaviti s 442 kad se Gakpo oporavi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma ima on isto taj osjecaj dobar kad neko utrcava, zamalo je asistenciju pokupio u prvoj minuti na terenu da Alexis nije probao neki bezveze pas. S njim je uvijek kljuc bio taj da se naðe u puno opasnih situacija i normalno neke usere ali koji napadac to ne radi.
Ako Gakpo krene opet igrati od prve pisi propalo. Izgledamo tri puta bolje bez njega jer niko ne gusi loptu i napad.
Salah vise prema sredini ima smisla i treba furati ovaj 4-4-2 ili 4-4-1-1.
Povratak na dva krila kao iz proteklog perioda nema smisla.
Salah vise prema sredini ima smisla i treba furati ovaj 4-4-2 ili 4-4-1-1.
Povratak na dva krila kao iz proteklog perioda nema smisla.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A mislim da je i ćelo do sad ukapirao da klasična krila treba bataliti i pustiti bekove široko. Probati gakpa kad se vrati u sredini, kad već ima zagarantovano mjesto.
Salah moze na krilo jedino kad Frimpong starta desno da drzi sirinu, a da je ovaj vise u half-spaceu. Protiv Atletica smo tako igrali i to nam je bila najbolja utakmica ove sezone.
Srce, čast i ponos!
Inace bas losa sezona za akademiju i generalno ovaj mladji dio tima, skoro niko ne dobija minute.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.