A Udine autom 4.11..
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ah ponude.. verona 25.8
Avionom iz Mostara direktna linija polazak 24.8 povratak 27.8
A Udine autom 4.11..
A Udine autom 4.11..
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Šta god da čovjek kaže, džaba je.
Nova ekipa, novi trener, trebaš proći zdrav pripreme, produžit ugovor i vratit formu ali ništa
Toliko je ambiciozan u životu da mu je Roma zanimljiva....
Razočarao me ali totalno
Giuntoli pokušava izvući 30 miliona
Ponuda bi trebala ići ukupno do nekih 50-55miliona,vjerovatno gotov posao i sa potpuno novim veznim redom u novu sezonu, vezni red riješen a ni polovica Jula...
Giuntoli
Zanimljivo će biti u odbrani, tu je teški nivo amaterima osim Bremera
Couto bi mogla biti zanimljiva solucija, izlazi iz dobre sezone sa Gironom, ističe ugovor 2025
Hvala Bogu mimoišli smo se sa Napolitanskim strasilom
Jedino upitno svidjanje kod Giuntoli ja, bar za mene...
Sutra ljekarski
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ma najrealnije je prodat ga , ugovor neće produžit rizik da ode džaba sljedeće godine , a poslije povrede nije to više isti igrač ,previše se boji svaki start-faul na njemu on se isprenemaža kao da mu je neko nogu otkinuo jer vjerovatno u glavi ima taj strah od nove povrede.
Moje mišljenje sve oko 20-25 miliona za njega je i više nego odlično.
Pa to je radio i prije ozljede?!palladino je napisao/la: ↑05 jul 2024, 07:20Ma najrealnije je prodat ga , ugovor neće produžit rizik da ode džaba sljedeće godine , a poslije povrede nije to više isti igrač ,previše se boji svaki start-faul na njemu on se isprenemaža kao da mu je neko nogu otkinuo jer vjerovatno u glavi ima taj strah od nove povrede.
Moje mišljenje sve oko 20-25 miliona za njega je i više nego odlično.
Daniele De Rossi is determined to sign Cheisa. Juventus are asking for €25M plus bonuses.
Roma also inquired about Arthur.
[@tuttosport ] #Juventus
Eto neka nam posalju Lorenzo Pellegrina za ovu dvojicu
Roma also inquired about Arthur.
[@tuttosport ] #Juventus
Eto neka nam posalju Lorenzo Pellegrina za ovu dvojicu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Premalo novca za Chiesu, a dobit cemo Sancha koji je neostvaren kao i on, obojica imala veci prag.
Postavlja se pitanje zasto se nije doveo tada dostupni Pulisic koji je bolji i allround igrač, Sancho mi nikako ne djeluje kao profil koje Juve zeli. Inace, profili ala Sancho, Pulisic i slicni su apsolutno ono sto ja želim od Juventusa, ali imam rezerve prema njemu, potrebno mu je da odigra jednu sezonu kako treba da bi se definisao kao igrač vrijedan Juventusa.
Ono sto mi se svidja je jasna ideja da se na krila stave konkretni igrači koji su brzi i prave razliku i naginje se sve više 433 formaciji.
Koopmeiners mi se nešto ne dopada, ni u cemu ne prednjači, ono, allround igrač, ali ne vrijedi te pare.
Ipak, ako zele da fokus kreative bude naprijed te svakako na igračima ala Fagioli iz sredine, onda mezzale kao on i imaju smisla.
Postavlja se pitanje zasto se nije doveo tada dostupni Pulisic koji je bolji i allround igrač, Sancho mi nikako ne djeluje kao profil koje Juve zeli. Inace, profili ala Sancho, Pulisic i slicni su apsolutno ono sto ja želim od Juventusa, ali imam rezerve prema njemu, potrebno mu je da odigra jednu sezonu kako treba da bi se definisao kao igrač vrijedan Juventusa.
Ono sto mi se svidja je jasna ideja da se na krila stave konkretni igrači koji su brzi i prave razliku i naginje se sve više 433 formaciji.
Koopmeiners mi se nešto ne dopada, ni u cemu ne prednjači, ono, allround igrač, ali ne vrijedi te pare.
Ipak, ako zele da fokus kreative bude naprijed te svakako na igračima ala Fagioli iz sredine, onda mezzale kao on i imaju smisla.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 jul 2024, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Na krila samo crnce dovoditi
Kijezu bolje dati nekome uz zamjenu za igrača plus pare da nam daju
Kopmajners bi bio najveće pojačanje definitivno
Ne mirišem ni ja ovog Sanča
Kijezu bolje dati nekome uz zamjenu za igrača plus pare da nam daju
Kopmajners bi bio najveće pojačanje definitivno
Ne mirišem ni ja ovog Sanča
MANIJACI JUG 1987
Alicia Lehmann arrivata al JMedical per le visite mediche
Daleko najveće pojačanje ove godine.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma zaboraviti na ovo ako je tačno, ko im yebe mater, do kada mu je ugovor?
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Sad kad nam uvale Abrahama za Chiesu
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ja mislim da sam prije tipa 4-5 godina govorio da nama fali napadac ala Embolo. Bukvalno bi nam legao strasno.
On ili Jota, jako neophodan tip napadaca.
On ili Jota, jako neophodan tip napadaca.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ljudi, odbrana nam je na nivou monze. Rugani, gatti, mds...vic
Bremer odlican, danilo suton i cambiaso igrac u nastajanju to je sve sto imamo i odbrani.
A hocemo da igramo napadacki 4231 i te stvari...klopp je takvav tim u liverpoolu napravio ali tek nakon sto je ulozio 200 mil. Eura ali onih eura od prije 7 godina. Sada je to 400 mil eura.
Jbg
Bremer odlican, danilo suton i cambiaso igrac u nastajanju to je sve sto imamo i odbrani.
A hocemo da igramo napadacki 4231 i te stvari...klopp je takvav tim u liverpoolu napravio ali tek nakon sto je ulozio 200 mil. Eura ali onih eura od prije 7 godina. Sada je to 400 mil eura.
Jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.