Ko igra u Zelji mora se nositi s pritiskom. Iskusni su igraci i siguran sam da nece biti nikakvih problema. Pobjeda protiv Sirokog otvara sva vrata.TikTak je napisao/la:Taj pritisak moze djelovati negativno. Nije lako igrati u nasem Zelji, pogotovo ako im se mi igraci na vrat natovarimo. Podrska je sad najbitnija, stvoreni su preduslovi za nesto veliko.dino lj je napisao/la:Polako ba raja,pojacanja su stvarno odlicna za nasu ligu ali nema potrebe da se stvara fama o nekoj nepobjedivosti i vrsi pritisak na igrace,valja ovo sve posloziti,ja licno od ove ekipe ono pravo ocekujem u ligi 12 iduce godine a ove godine ako Bog da izboriti Evropu i pokusati proci par kola.Upravi sve cestitke na radu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja bi samo da te pozdravim alan kao nekoga ko je tu od pocetska ovog portala malo je takvihalan_kardec je napisao/la:Željo baš dobar prelazni rok odradio.

AMAR OSIM!!!
Vecina nas tako misli i trese nas euforija iako pokusavamo skriti. Al vidjet cemo za par dana kako smo uradili prelazni rok.alan_kardec je napisao/la:Željo baš dobar prelazni rok odradio.
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zvijez ... ost/185060 u rubrici nasi bivsi igraci su oni koji su zavrsili karijeru,a ovaj i dalje igra i u formi je,malo o nasem bivsem igracu
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Koga na klupu.Stevanovića Memiju Zolotica Stanica Tiaga Mailsona Djermanovica Mirzu koga stavit kad su svi za prve postave.
- alan_kardec
- Kontakt:
samoplavi je napisao/la:Vecina nas tako misli i trese nas euforija iako pokusavamo skriti. Al vidjet cemo za par dana kako smo uradili prelazni rok.
Ovaj sad tim, bar po imenima, je kandidat za titulu, samo što vam je zaostatak preveliki.
Danas slušam jednog navijača Sarajeva, kaže titulu je već uzeo Zrinjski, navodno već je odlučeno.
Ti si čak i malo duže na forumu nego jacsh je napisao/la:Ja bi samo da te pozdravim alan kao nekoga ko je tu od pocetska ovog portala malo je takvih

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Odlucio utakmicu protiv Zvijezde,za koju trenutno i igraTikTak je napisao/la:Na njega sam zaboravio. Nije se snasao iako je jednu utakmicu odlucio, ako me sjecanje sluzi. Drago mi je zbog njega, bio je dio plave porodice.adnan6595 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zvijez ... ost/185060 u rubrici nasi bivsi igraci su oni koji su zavrsili karijeru,a ovaj i dalje igra i u formi je,malo o nasem bivsem igracu
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Najvjerovatnije ce se na juznoj tribini zatvoriti centralne stepenice izmedju B i C sektora da bude ko jedan radi navijaca
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=576B2B7C zna li ko ima li istine u ovome ?
adnan6595 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zvijez ... ost/185060 u rubrici nasi bivsi igraci su oni koji su zavrsili karijeru,a ovaj i dalje igra i u formi je,malo o nasem bivsem igracu
Gdje nam je saban pehilj???

Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
To bi bilo vec previseamko123 je napisao/la:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=576B2B7C zna li ko ima li istine u ovome ?

Davno sam predlozio i zalagao se za to na ovom forumu (ima sigurno 3-4 godine) i slao mail klubu, definitivno bi bio dobar potez. Predlagao sam i uklanjanje sjedalica sa ta dva sektora jer smatram takve tribine pogodnije za navijace te simetricnu izgradnju kod jugozapadnog reflektora onog betonskog kraka koji postoji kod jugoistocnog reflektora jer su to sitni zahvati koji ne bi kostali suvise.Alleenn je napisao/la:Najvjerovatnije ce se na juznoj tribini zatvoriti centralne stepenice izmedju B i C sektora da bude ko jedan radi navijaca
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ma znas da se kod nas odmah sve odjednom ocekujedino lj je napisao/la:Polako ba raja,pojacanja su stvarno odlicna za nasu ligu ali nema potrebe da se stvara fama o nekoj nepobjedivosti i vrsi pritisak na igrace,valja ovo sve posloziti,ja licno od ove ekipe ono pravo ocekujem u ligi 12 iduce godine a ove godine ako Bog da izboriti Evropu i pokusati proci par kola.Upravi sve cestitke na radu.

Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
Kao i u svakakom drugom klubu. Red, rad i disciplina donose rezultate kroz duže vrijeme. Ukoliko se ne nastavi s kvalitetnim radom narednih sezona, onda nije previše za očekivati...Cules10 je napisao/la:Ma znas da se kod nas odmah sve odjednom ocekujedino lj je napisao/la:Polako ba raja,pojacanja su stvarno odlicna za nasu ligu ali nema potrebe da se stvara fama o nekoj nepobjedivosti i vrsi pritisak na igrace,valja ovo sve posloziti,ja licno od ove ekipe ono pravo ocekujem u ligi 12 iduce godine a ove godine ako Bog da izboriti Evropu i pokusati proci par kola.Upravi sve cestitke na radu.Treba ekipi dati malo vremena da se uigra, imaju veliki potencijal
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bajro SpahicLuque94 je napisao/la:adnan6595 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zvijez ... ost/185060 u rubrici nasi bivsi igraci su oni koji su zavrsili karijeru,a ovaj i dalje igra i u formi je,malo o nasem bivsem igracu
Gdje nam je saban pehilj???![]()
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Da, da. Vazna pobjeda bila, Zvijezdu vodio Jovic? Imali i oni dosta prilika.[/quote][/quote][/quote]
Ima na youtubeu snimak
Ima na youtubeu snimak
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
A vidi ono sto ja znam da ce 90% biti zatvoren srednji dio stepenica i da ce B i C sektor biti jedan. To je prijedlog navijaca sad cemo vidjeti dali ce to uraditiAnelZ je napisao/la:Davno sam predlozio i zalagao se za to na ovom forumu (ima sigurno 3-4 godine) i slao mail klubu, definitivno bi bio dobar potez. Predlagao sam i uklanjanje sjedalica sa ta dva sektora jer smatram takve tribine pogodnije za navijace te simetricnu izgradnju kod jugozapadnog reflektora onog betonskog kraka koji postoji kod jugoistocnog reflektora jer su to sitni zahvati koji ne bi kostali suvise.Alleenn je napisao/la:Najvjerovatnije ce se na juznoj tribini zatvoriti centralne stepenice izmedju B i C sektora da bude ko jedan radi navijaca
- amazon
- Kontakt:
Ne kontam bas zasto je to dobro, onako bezveze pitam..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Jutro plava nacijo. Jos sedam dana. Nikada nisam s vise nestrpljenja ocekivao utakmicu. Steta sto nije neki laksi protivnik na otvaranju sezone da to lagano rijesimo.