Ispred nosa
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
DA DAAAAAAAAA
Ispred nosa

Ispred nosa
- plavanacija
- Kontakt:
Štipam se , još ne mogu da vjerujem, ovo je tim koji će da ruši rekorde... 
-
gramparada
- Kontakt:
Pa sta je ovo ljudi dragi
Napokon! Sad imamo jaku konkurenciju na svim pozicijama u timu. I što je najbitnije, on je u igračkoj formi, tako da sada Mulalić nema pravo na kiks ovu polusezonu, a pri tome mislim da ne smije dopustiti da Željo ne izbori Evropu.
Ovo je vec karanje. Bravo za ovaj potez, jos kad ga piticama uzmes ispred nosa
.
- PapyDjilobodji
- Kontakt:
- amazon
- Kontakt:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobar igrac, za mene najvece pojacanje. Moze igrati na vise pozicija u timu, u dobrim godinama. Moze se sta i zaraditi 
- amazon
- Kontakt:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Jos bi od sledece sezone trebali biti diadorini dresovi
Karanje je nauka 
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
Ljudiii ja ne znam za vas ali meni je srce ko munara poslije potpisivanja Zahirovica

Boze hvala ti
steta sto nismo ovako na pocetku
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam
Odličan potez, kone na aparatimaplavousrcu je napisao/la:Dobar igrac, za mene najvece pojacanje. Moze igrati na vise pozicija u timu, u dobrim godinama. Moze se sta i zaraditi
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
Kone na infuzijamaPapyDjilobodji je napisao/la:
Cestitam Zeljeznicaru na dovodjenju za nase uslove vrhunskih igraca! Zahirovic je odlican igrac,i sigurno veliko pojacanje za klub sa Grbavice! U ovom prelaznom roku, agilna uprava je dovela zaista dosta dobrih igraca,sminkaju stadion i sa relativno malo novca prave prava cuda i mnogi od njih trebaju uciti! svaka cast,tako se to radi! kako stvari stoje, ne treba iznenaditi nikoga ako Zeljo ove godine osvoji barem jedan trofej!
- amazon
- Kontakt:
Zahirovic ne moze igrati u kupu igrao u Izrealu...