Ne treba nam niko.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dosta raje i online uzima.DBR1987 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 17:06Gužva do vrata u Titovoj danas.
Dok sam došao na red učlanjeno 40ak ljudi svi po par članskih.
Ide užasno sporo, bio sam satak unutra, svi nervozni svi žure negdje, mora se poraditi na tome.
Nekoliko ljudi se vratilo sa vrata.
Od mene +8 ukupno sa današnjim danom.
Bilo bi lijepo jedno 10k nagurati ( moja želja)![]()
Vjerovatno Telalović.
Karlo sretno, ostetio si nam budzet pofino a nista klubu nisi daoo. Nadam se da smo dobili bar 50 k km ostete al dabogda
Poprilicna prevara od igraca
Poprilicna prevara od igraca
- SilaMoc1946
Zanimljiv igrač bez realizacije.
Izjava Cvitanovica “Mirvic nam daje mnogo novca i ulaze pofine pare vrijeme je da mi uzvratimo rezultatima
-
jurisicduska
- Kontakt:
Samo se nadam da vise nikad nećemo imati špica koji obavlja nevidljiv posao. Samo golovi.
-
Hordas1990
- Kontakt:
100% ja se najezim kad cujem spic razigrava, bori se, dobro igra ledjima prema golu i to. Tvoje je da zabijas.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Napadacu su jedino mjerilo golovi,nista vise.Ako ima jos neke kvalitete dodatni +
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Brzo će ovo i na 1600+ članova 
Pa francuzi postadose prvaci svijeta za giroudom u spicu, lik nijedan go nije dao, a svaku utakmicu odigrao. Zato sto se zna dobro zagraditi i odloziti loptuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jan 2026, 18:39Napadacu su jedino mjerilo golovi,nista vise.Ako ima jos neke kvalitete dodatni +
Ali u Francuskoj većina tima može zabiti, a kod nas ...boki86 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 18:44Pa francuzi postadose prvaci svijeta za giroudom u spicu, lik nijedan go nije dao, a svaku utakmicu odigrao. Zato sto se zna dobro zagraditi i odloziti loptuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jan 2026, 18:39Napadacu su jedino mjerilo golovi,nista vise.Ako ima jos neke kvalitete dodatni +
Jes, al imali Mbappea i Griezmanna sa strana, a i ovdje ne prolazi to svakako.boki86 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 18:44Pa francuzi postadose prvaci svijeta za giroudom u spicu, lik nijedan go nije dao, a svaku utakmicu odigrao. Zato sto se zna dobro zagraditi i odloziti loptuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jan 2026, 18:39Napadacu su jedino mjerilo golovi,nista vise.Ako ima jos neke kvalitete dodatni +
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- f0rest1946
- Kontakt:
Postade i Arsenal s njim prvak LP ups..boki86 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 18:44Pa francuzi postadose prvaci svijeta za giroudom u spicu, lik nijedan go nije dao, a svaku utakmicu odigrao. Zato sto se zna dobro zagraditi i odloziti loptuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jan 2026, 18:39Napadacu su jedino mjerilo golovi,nista vise.Ako ima jos neke kvalitete dodatni +
De bolan ona Francuska strasna bila stoperi i bekovi zabijali a da ne pricamo o veznjacima,krilima Mbappe itd
Giroud im nije ni potreban bio
Samo napadac s golovima pusti se onog on trci on se gradi
-
jurisicduska
- Kontakt:
Giroud u karijeri ima 0,4 gola po utakmici.
Zabio frajer 296 golova u 778 utakmica
U top 20 golgetera EUROPE zadnjih 20 godina
I napišu ne zna Giroud zabit gol.
Bio 2 puta najbolji strijelac francuske lige
Bio 1 najbolji strijelac Europa lige
Kako može se izjavit ne zna zabit go. I to mu je ovo statistika pala u zadnjih nekoliko godina jer je ostario.
Zabio frajer 296 golova u 778 utakmica
U top 20 golgetera EUROPE zadnjih 20 godina
I napišu ne zna Giroud zabit gol.
Bio 2 puta najbolji strijelac francuske lige
Bio 1 najbolji strijelac Europa lige
Kako može se izjavit ne zna zabit go. I to mu je ovo statistika pala u zadnjih nekoliko godina jer je ostario.

.png)