FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako neki ljudi pisu, ja ne vjerujem da imaju trunku stida i obraza. O ljubavi da ne pricam jer cini mi se da im je ovaj klub samo dobra zanimacija za ubiti dosadu. Kakvi debili...
Sve mi znamo.
Ja se nadam da je brat poslao ovu karticu na ime Igora u Mostar, na adresu kluba. 
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Ja cirkusa
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bilo koji stadion u BiH nas bi bilo 95%, a njih 5%.
Koga bole qurac za super kup, realno.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Hocel Bandic suditi posto im on svaku tekmu sudi?
Naravno da ce se odigrati !
Naravno da cemo im yebat mater i uzet oehar ispeed nosa !
Naravno da nema nista od neodigravanja, jer bi nas masno kaznili !
Naravno da klub treba hitno reagovati i traziti da se igra na drugom stadionu !
Naravno da ce qrve poslati neko sturo saoostenje i na tome ce ostati !
Naravno da cemo im yebat mater i uzet oehar ispeed nosa !
Naravno da nema nista od neodigravanja, jer bi nas masno kaznili !
Naravno da klub treba hitno reagovati i traziti da se igra na drugom stadionu !
Naravno da ce qrve poslati neko sturo saoostenje i na tome ce ostati !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
1200
Aktivnih članova
Aktivnih članova
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- napoleon72
- Kontakt:
Osvajanjem superkupa postajes najtrofejniji klub u drzavi (ne dijelis prvo mjesto nego si bas prvi). Kako koga boli qrac?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Caktaš potpisao za Dugopolje. Kraj vjerovatno jedne dobre karijere vrhunskog igrača. Žao mi je sto ga nikad nismo ni pokušali dovesti pa da mu istok skandira Muuuujo Muuuuujo Muuuuujo.
Ipak odbijeno placanje, ne znam zbog cega, jbg
Na stranu sve nase idiotarije, rukovodstvo itd itd.
ALI
Mi da smo zaštićeni ko Zrinjski zadnjih 5 godina uzeli bi jos dvije titule, barem.
#samokazem
E cuj odjednom oni donose odluku, i to na direktnu stetu jednog kluba. Da se sad donese odluka za sljedeću sezonu, ok. Ne znas ko je prvak ko je kup osvojio, ali sad kad je poznat par...
Tobejarabi kakva drskost.
ALI
Mi da smo zaštićeni ko Zrinjski zadnjih 5 godina uzeli bi jos dvije titule, barem.
#samokazem
E cuj odjednom oni donose odluku, i to na direktnu stetu jednog kluba. Da se sad donese odluka za sljedeću sezonu, ok. Ne znas ko je prvak ko je kup osvojio, ali sad kad je poznat par...
Tobejarabi kakva drskost.
Taj stupidkup su uveli zbog mrznje prema FKS jer smo postali najtrofejniji klub u drzavi a to ih previse boli. Vracanjem tog beznacajnog takmicenja su nas izjednacili sa ljubimcima rezima i izdajnicima sa golubarnika.
Ako se slucajno desi da ga osvojimo (u sto cisto sumnjam) opet ce ga ukinuti jer im je to samo dodatna obaveza a gamad u savezu ne voli obaveze.
Ako se slucajno desi da ga osvojimo (u sto cisto sumnjam) opet ce ga ukinuti jer im je to samo dodatna obaveza a gamad u savezu ne voli obaveze.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Odluka o domaćinstvu je presmijesna
Žaliti se
Žaliti se
Klub mora reagovati za superkup,kakav kriminal je ovo, treba ponuditi domaćinstvo na Koševu,što da ne?
Al' lete ove clanske sta je ovo
Trenutno korisnika/ca: epidemija, ErosViverosViv, Evander, mnon46, OzmoodPinglewood, Posejdon, skoJaa i 79 gostiju.

.png)