FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Strumph_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Strumph_tm87 » 08 maj 2010, 13:50

Sta mislite dal bi Selimovica i Colica mogli ocekivati u ovoj utakmici? Vjerovatno ce Daka i Bajro biti jokeri...
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 maj 2010, 13:52

Mislim da su obojica na ledu kod Amara. Dabogo da zaigraju
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 08 maj 2010, 13:54

nikad_izvini je napisao/la:Mislim da su obojica na ledu kod Amara. Dabogo da zaigraju
Cuo sam. Svraka je slabo odigra u BL pa bi zato volio vidjeti Selimovica na njegovoj poziciji. A Colic je bio odlican u jesenjoj polusezoni...

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 maj 2010, 13:58

da su toliko lose plate koliko vi pricate, nevjerujem da bi igraci tipa Culum, Radovanovic, Faric itd... prevalili toliko put, i ostavili porodice tamo da u Zelji igraju dzaba... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 08 maj 2010, 14:01

Plate u Zelji su redovne igracima dok strucni stab nije primio nista 3 mjeseca,ali sve je to dogovor jer klub sve cini da nista ne ostane duzan igracima.
AMAR OSIM!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 08 maj 2010, 14:08

Sva sreća pa nisi lud.

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 08 maj 2010, 14:10

blablabla je napisao/la:postoje li navijaci olimpika?? :D
ima ima, GU(green union) samo sto ih jos niko nije vidio... :mrgreen: imam ja malog rodjaka stalno dobije kartu za olimpik dzaba u skoli, pokusavaju tako da napune tribine, ali dzaba mali vise voli platiti zelju, nije propustio utakmicu ove sezone... :mrgreen:
@BenjoTM eto i ti si se prikljuci nama debilima... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 maj 2010, 14:11

kpik je napisao/la:znamm da se niki ne slazu sa mojim postom al svako ima pravo na svoje misljenje (demokrtija vlada"valjda") sa nekim se slazem mozda je trebao ostati do kraja nije to dugo al izgelda da on tako nemisli jel ga ko nagovorio ili nije stvrano neznam al samo sam iskren zelim momku da uspije i svim ostalim. Zelji zelim sve najbolje ( navijam za zelju, isao sam na tekme kad je bilo 200 gledalaca) al samo me strah da sta ce biti sledece sezone po mom skromnom misljenju zeljo svake godine moze da igra evropu i da se bori za trofeje kod nas al stvar je u tome sto se nepitaju igraci na terenu. Nego sudbinu nasih klubova kroje drugi ljudi ( razliciti interesi nasih celnika) sve dok se u vrhu ne promjeni nesta mi cemo samo da sanjmo o necemu velikom steta je to za BiH.Imamo potencijal za velike domete al nekom nije u cilju da napreduje sport kod nas zbog njihovih nekih sitnih interesa... budimo realni

necu odgovarati pojedincima na komentare ni reakcije ne bih da se spustam tako nisko i da vrijedjam nekoga svak ima pravo da kaze sto zeli
Mislim da se moze diskutovati i bez vrijedjanja i da nema potrebe za tim ali ti si defnitivno iznio par neistina kao prvo Amar je dokazan trener u okvirima nase lige druga stvar osvjen KUP u japanu od takvih stvari ne treba zatvarati oci. Druga stvar plate nisu tako neredovne kako ti kazes bar ne ove polusezone, a ako te bas interesuje i u doba kad smo harali kasnile su plate samo su tad bile dobre za razliku od par proslih godina kada je narusen kompletan sistem vrijednosti koji je donekle ispravljen dolaskom Amara tipa da su nasa djeca imala mizerne plate u odnosu na neke prolazne igrace.I definitvno je uplitanje sa strane ko ce igrati i tako to smanjeno na minimum i svak objektivan moze potvrditi da igraju najspremni u tom trenutku...Razlika u misljenju treba da postoji ali isto tako treba i paziti sta se pise pogotovo nesto u sta nisi siguran.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 maj 2010, 14:18

I Dino Muharemović je tako otišao na probu u Azerbejdžan, iako mu je Amar fino rekao da ga nema nigdje ako se vrati. A par treninga nakon što se vratio u ŽELJU, Amar ga je vratio u tim umjesto Kovačevića... Hoću reći da i on sigurno razumije igrače koji koriste svaku priliku da riješe egzistenciju, iako je dužan da ih kazni. Pogotovo uz ovaj publicitet Kerlinog odlaska, biće primoran da ga značajnije sankcioniše, ako momak tamo ne zadovolji.
Dalje, 99% vas ima krajnje navina mišljenja tipa "nije gladan, mog'o je čekat', neće tamo imat' ni nešto veću platu :shock: '". Uglavnom, većina vidim misli da je glup zbog rizika. Ja mislim da je ovo sve naša realnost i ako si rezerva u ŽELJI, a neko ti sredi probu u Bundesligašu i obeća strašne uslove, ukoliko zadovoljiš, mislim da itekako vrijedi rizikovati. Jednostavno nemamo love i na Kerli je bilo da odluči je li vrijedno rizika. DaBogda zadovoljio, pa da imamo još jednog Željovca u Bundesligi, na kojeg ćemo biti ponosni! A ako ispuši, želim mu da se što prije vrati u konkurenciju, uz adekvatnu kaznu.

Olimpiku ne igra Kapić(dao ekstra gol u Širokom) zbog crvenog protiv Slavije, a Alimanović je igračina, pa i Šaranović. Preopasni su i ne trebaju ni igrači ni navijači da ih potcjenjuju, već da uzmemo 3 boda kako znamo i umijemo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kpik
Kontakt:

Post Postao/la kpik » 08 maj 2010, 14:20

vidjecemo ko je je u pravu ubrzo nebih da iznosim neke dokaze ovdje javno al otom potom.. licno protiv amara nemam nista i ne osporavam njegov rad rekao sam da je ovdje vrh al to je to kakva liga petice ne sanjajte budite realni mnogo veci strucnjaci tapkaju u mjestu od njega a kako stoji nasa liga pogledajte ovo
mislim da ce pojedinci sada imati bolju sliku

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 08 maj 2010, 14:23

Željovac je napisao/la:I Dino Muharemović je tako otišao na probu u Azerbejdžan, iako mu je Amar fino rekao da ga nema nigdje ako se vrati. A par treninga nakon što se vratio u ŽELJU, Amar ga je vratio u tim umjesto Kovačevića... Hoću reći da i on sigurno razumije igrače koji koriste svaku priliku da riješe egzistenciju, iako je dužan da ih kazni. Pogotovo uz ovaj publicitet Kerlinog odlaska, biće primoran da ga značajnije sankcioniše, ako momak tamo ne zadovolji.
Dalje, 99% vas ima krajnje navina mišljenja tipa "nije gladan, mog'o je čekat', neće tamo imat' ni nešto veću platu :shock: '". Uglavnom, većina vidim misli da je glup zbog rizika. Ja mislim da je ovo sve naša realnost i ako si rezerva u ŽELJI, a neko ti sredi probu u Bundesligašu i obeća strašne uslove, ukoliko zadovoljiš, mislim da itekako vrijedi rizikovati. Jednostavno nemamo love i na Kerli je bilo da odluči je li vrijedno rizika. DaBogda zadovoljio, pa da imamo još jednog Željovca u Bundesligi, na kojeg ćemo biti ponosni! A ako ispuši, želim mu da se što prije vrati u konkurenciju, uz adekvatnu kaznu.

Olimpiku ne igra Kapić(dao ekstra gol u Širokom) zbog crvenog protiv Slavije, a Alimanović je igračina, pa i Šaranović. Preopasni su i ne trebaju ni igrači ni navijači da ih potcjenjuju, već da uzmemo 3 boda kako znamo i umijemo.
Slazem se u potpunosti! Samo da je jos sacekao 20 dana, ja bi ga licno odvezao u Njemacku :mrgreen:

Ovo su najteze utakmice, okliznut se u sekundi. Umalo da se Borac oklizne na Travniku, nadam se da mi necemo imati problema sa Olimpikom.

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 08 maj 2010, 14:25

kpik je napisao/la:....Ne volim da pisem ni da pametujem al ovoliko (ne)znalaca o fudbalu i stanju u njemu a pogotovo u zelji nisam vidio...vecina vas malti gluposti dok mali broj zna o cemu se radi e pa da pojasnim malo status kerle( i ostali igraca u zelji) i da se zavrsi ova tema koj je po meni iz supljeg u prazno doslovno..
Stanje u zelji sto se tice finansiaja po igrace je vise nego katastrofalno samo sto sa tim niko od igraca ne smije da izadje u javnost jer zna se sta slijedi.. o platama igraca je glupost da pricamo ne samo sto su mizerne nego sto ih nema imaju samo prazna obecanja godionama unazad ( primjera radi za 4 godine u zelji igrac je dobio 20 plata i to ne citavih sami procijenite sta bi ste vi uradili) zato se slazem da svaki igrac koji moze da ode nek ide jer nista nece izgubiti naprotiv samo moze da dobije a govoriti o nekom znal ili nezna igrati su nebuloze ima ljudi koji bolje znaju od sviju nas zajedno i oni rade svoj posao najbolje sto znaju ( vjerovatno su nesta vidjeli u kerli i treba to cijeniti ) sjetite se izjava nasi "strucnjaka" za dzeku pa i sam amar..( licno nemam nista protiv njega al nije ni neki strucnjak dasmo jasni vani nista nije napravio vrh mu je nasa liga a i sami znamo kako kotira nasa liga) prema tome ako mali kerla uspije treba da budemo svi ponosni jer ipak je on nas igrac i svaki pravi navijac se ponosi svim nasim igracima (bar sam ja ponosan na sve nase igrace)
Problem nasih klubova je sto neki igraci (ne)igraju samo zato sto nemaju odgovarajuceg menadzera jos uvjek je kvalitet ispod a iznad nesta drugo (sami procijenite).

ps. svakako je kod amara bio u drugom planu iako po meni kada je god igrao vrhunski je odradio posao ( nemoze momak vjecno iz sjene cekati priliku dok se drugi promovisu a kerla i slicni njemu cekaju priliku da se neko povrijedi ili mozda dobije crveni karton) nemojmo momka osudjivati prije vremena docice sve na svoje jednog dana....
znam neke igrače želje i jako sam blizak sa njima,plate su apsolutno redovne :D aa neki ti isti igrači iz hotiće vog doba govorili su da su plate mizerne i nered ovne,sada su redovne i prosječne ja msm 2000 KM :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2010, 14:27

kpik je napisao/la:vidjecemo ko je je u pravu ubrzo nebih da iznosim neke dokaze ovdje javno al otom potom.. licno protiv amara nemam nista i ne osporavam njegov rad rekao sam da je ovdje vrh al to je to kakva liga petice ne sanjajte budite realni mnogo veci strucnjaci tapkaju u mjestu od njega a kako stoji nasa liga pogledajte ovo
mislim da ce pojedinci sada imati bolju sliku
Ovaj video je milion puta prežvakan na forumu. Ko da mi ne znamo kakvi smo, pa nam moraju švabe reći :D
Stvari idu na bolje, a što se tiče Amara, meni je sasvim dovoljno što je on vrh u našoj državi,a nešto ne vjerujem da ima puno boljih trenera ni u HNL-u ni u Srbijanskoj ligi. Biću subjektivan pa reći da nema nijedan :twisted:
Seyo nije paranoja spram uprave, nego opravdan strah da se ne urade opet ono što već jednom jesu. A dobro kažeš, uraditi ništa ne možemo, osim javno govoriti da znamo, i da im je bolje da to ne ponove.. Lično im ne vjerujem ni da je mlijeko bijelo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 maj 2010, 14:30

Naravno, i mislio sam da Amar nije saglasan bio s njegovim odlaskom i to mi je najviše drago!
Bitno je da se cijeni ŽELJEZNIČAR i njegovi igrači i da se Kerla kazni za ovo, ako ne zadovolji. Ali momka svejedno razumijem, a vjerujem i Amar, koji sam kaže da bi bilo super da zadovolji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 maj 2010, 14:30

Mislio sam na stanje a ne uzrok :D zato sam napisao paranoja...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 maj 2010, 14:32

a to sto se zeljo bori za duplu krunu to nista ? :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 maj 2010, 14:32

Strumph_tm87 je napisao/la: Slazem se u potpunosti! Samo da je jos sacekao 20 dana, ja bi ga licno odvezao u Njemacku :mrgreen:

Ovo su najteze utakmice, okliznut se u sekundi. Umalo da se Borac oklizne na Travniku, nadam se da mi necemo imati problema sa Olimpikom.
Ma sigurno nije imao opciju da sačeka 20 dana. Nije niko toliki idiot da bez razloga ovamo rizikuje, zbog 20 dana.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 maj 2010, 14:40

Stoper Željezničara Semir Kerla ide u Kajzerslautern

Stoper Željezničara Semir Kerla otputovat će u Njemačku, gdje bi trebao provesti naredne dvije sedmice trenirajući sa Kajzerslauternom.

Posrednik u odlasku Kerle u Kajzerslautern je njegov trener iz prošle sezone Demir Hotić, nekadašnji golgeter trenutno prvoplasirane ekipe njemačke Druge lige. Hotić je gledao prvu finalnu utakmicu Kupa BiH između Borca i Željezničara u Banjoj Luci.

- Kerla je duže vrijeme interesantan Kajzerslauternu. Skauti kluba posmatrali su ga na utakmici protiv Veleža u Mostaru, gdje je postigao i gol. Žele da ga vide na licu mjesta, provest će desetak dana sa ekipom i nadam se da će uspješno dogovoriti transfer. Pored Kajzerslauterna, postoje još dva kluba iz Njemačke koja bi rado angažirala Kerlu.

U Kajzerslauternu će obaviti ljekarske pretrage i trenirati, a u nedjelju će posmatrati duel protiv Augsburga na rasprodanom Fric-Valter stadionu, gdje će 50.000 navijača proslaviti povratak u Bundesligu - rekao je Demir Hotić.

Trener Željezničara Amar Osim upoznat je sa odlaskom Kerle, ali kaže kako igrač nije dobio njegovo odobrenje.

- Otići će svojevoljno, na svoju odgovornost. Ako prođe, dobro je, a valjda je svjestan posljedica ako ne prođe - kratko je rekao menadžer "Plavih".

Hotić navodi da je Kajzerslautern poslao poziv Kerli i da su u Željezničaru upoznati sa svim detaljima.

- Izuzetno je bitno da Željezničar bude zadovoljan, mislim da bi za klub bilo odlično da Kerla potpiše ugovor sa tako jakim klubom kao što je Kajzerslautern. Mene su iz kluba pitali za mišljenje, jer sam ga trenirao, i rekao sam da smatram da je potencijal, veliki radnik, pozitivna ličnost.

Slično mislim i za Šehića, koji je još prošle godine dobio pismeni poziv od Kajzerslauterna da dođe, te za Bekrića, Bučana i većinu igrača koje sam trenirao u Želji - kazao je Hotić.

Visca el Višća!

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 08 maj 2010, 14:43

hotic se fura na pliseka :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 maj 2010, 14:45

blablabla je napisao/la:hotic se fura na pliseka :)
Ne fura se on na pliseka hotic je vec doveo dosta igraca u bundesligu konkretno znam za par poljaka koje je dovodio u bohum...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, BarbareZeljin i 86 gostiju.