99% Fadil
A ti, @BiberBiber s tobom se ne treba ni raspravljat. Vidi se na kojem si nivou "bijednice"

Kad bi neko Nurdu nogom u guzicu nabio, sve bi ti zube poizbijao

vatreni je napisao/la:Danas tri bobe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi glup likuvatreni je napisao/la:Svaka čast Šegrtu,njegovoj ljudskoj veličini, ali bi realno bilo ako danas izgubimo da potrazi sebi klub u Njemačkoj gdje će zadovoljiti svoje trenerske snove.Sve moguće razloge neuspjeha je iskazao,pa i u Zelje su djeca pa ih vidi.Realno ne zasluzujemo da ispadnemo,treba samo trenera sa nasih prostora da nam da infuziju zvana opstanak.
Svaka normalna ekipa nakon četiri uzastopna poraza mijenja trenera,pa zvao se on i Ferguson.To je jedini jos izlaz. ostao.Halalili smo s njim mi zajedno PL.Mladost je mladost,ako nije kvalitetna imao je priliku da dovedemo iskusnije,nuđeno mu je.Bratsvo ima bolju ekipu.DevilsAdvocate je napisao/la:Jesi glup likuvatreni je napisao/la:Svaka čast Šegrtu,njegovoj ljudskoj veličini, ali bi realno bilo ako danas izgubimo da potrazi sebi klub u Njemačkoj gdje će zadovoljiti svoje trenerske snove.Sve moguće razloge neuspjeha je iskazao,pa i u Zelje su djeca pa ih vidi.Realno ne zasluzujemo da ispadnemo,treba samo trenera sa nasih prostora da nam da infuziju zvana opstanak., idi prati sah il poker matere ti...
Segrt je jedini razlog zbog kojeg ekipa uopste ima nade za opstanak, ako se sjetimo na sta smo licili dok je bio Doro(trener s nasih prostora) i prije njeg one ublehe tipa Gacinovic,Tufek i kompanija koji su sa jacim sastavom jedva izgurali opstanak...
Druga stvar, poredis Zeljin podmladak(djecu), jedan od najboljih u BiH ako ne i najbolji u zadnjih 20 godina sa Zvijezdinim podmladkom koji trenira po okolnim njivama.Jedna stvar je jasna, ako Segrt ode sutra mi ce mozemo halalit jer nema tog trenera na nasi prostorima koji moze s ovakom ekipim ista napravit. ..
Eto nijesmo hteli baš ovoliko golova da vam uvalimo,ali se vukovi zaigrali I zabijali.Još vi pure trebate jesti a sada se nasmejah kako vam se onaj radovanovic šlihtao treneru DA JE ŠEGRT zalutao u BOSNI I HERCEGOVINI.Hvalio ga a mislim da je on zalutao.Nikic je spreman ko zapeta puška,,,,,,,,,,,No,nadam se da vam je lijepo bilo u glavnom gradu.vijestifriske je napisao/la:jos jedno sramotno izdanje...i katastrofa...e moj bozeeeeeee![]()
![]()
![]()
al kao sto kaze piskka nikad nije bilo bolje...
Trener nam je ko glumac Rade Šergedžijavatreni je napisao/la:Svaka čast Šegrtu,njegovoj ljudskoj veličini, ali bi realno bilo ako danas izgubimo da potrazi sebi klub u Njemačkoj gdje će zadovoljiti svoje trenerske snove.Sve moguće razloge neuspjeha je iskazao,pa i u Zelje su djeca pa ih vidi.Realno ne zasluzujemo da ispadnemo,treba samo trenera sa nasih prostora da nam da infuziju zvana opstanak.