Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ko prvi nađe neki link za mobitel nek' šalje hitno je. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
rooooodjen loošBihac96 je napisao/la:Rodjen spremanLenBias je napisao/la:spremate li se za veceras?
10.5+ za sve pare?mirzatele je napisao/la:rooooodjen loošBihac96 je napisao/la:Rodjen spremanLenBias je napisao/la:spremate li se za veceras?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
all in 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cekam jos samo Brooklyn za dobitak, Mirza brate racunam na tebe 

Let's get ready to rumbleee 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- L'Avvocato
- Kontakt:
Čekam utakmicu ko ozeblo sunce, ženu nisam ovako čekao kad se vraćala iz ŠvabijeLenBias je napisao/la:spremate li se za veceras?

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Listic je dobitni !calcio je napisao/la:Cekam jos samo Brooklyn za dobitak, Mirza brate racunam na tebe
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
posteno, duze traje uzitak uz mirzuL'Avvocato je napisao/la:Čekam utakmicu ko ozeblo sunce, ženu nisam ovako čekao kad se vraćala iz ŠvabijeLenBias je napisao/la:spremate li se za veceras?

vala nije bilo dugo utakmice :S ne mos' docekat' 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Baš me zanima da li će Kidd početi sa istom petorkom kao u prethodnim mečevima, nema mi smisla da npr. Pierce čuva Dirka, ubit će ga čovjek. 

ista petorkaarmin je napisao/la:Baš me zanima da li će Kidd početi sa istom petorkom kao u prethodnim mečevima, nema mi smisla da npr. Pierce čuva Dirka, ubit će ga čovjek.

Odlično što je Mirza upao u rotaciju, ali me ubi u pojam što se zna kad ko ulazi/izlazi...Ako je po prethodnim mečevima, Mirza ulazi krajem prve četvrtine...ko programirano sve...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Hvala, sad sam isto vidio na twiteru Netsa, iako im je ovo dobitna kombinacija u prethodnim mečevima, ne znam baš kako će Dirka čuvati, Pierce, ali haj vidjet ćemo sve. Bitno je da Mirza ima svoje minute.semir01 je napisao/la:ista petorkaarmin je napisao/la:Baš me zanima da li će Kidd početi sa istom petorkom kao u prethodnim mečevima, nema mi smisla da npr. Pierce čuva Dirka, ubit će ga čovjek.

Gledaj kako je kad se DW vratio.Znaci pocinje 2/4 igro 6-7 minuta ide vani,i onda ulazi krajem 3/4 ako je utakmica u egalu ide van u 4/4,ako se malo odlijepe igra cijelu 4/4.Opet to se nikad nezna sa Kiddom,i ako neko udje u probleme sa licnim sigurno ide ranije u igru.Vedad87 je napisao/la:Odlično što je Mirza upao u rotaciju, ali me ubi u pojam što se zna kad ko ulazi/izlazi...Ako je po prethodnim mečevima, Mirza ulazi krajem prve četvrtine...ko programirano sve...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Ma u pravu si, gledao sam, ali mi je pomalo frustrirajuće to postalo.Bihac96 je napisao/la:Gledaj kako je kad se DW vratio.Znaci pocinje 2/4 igro 6-7 minuta ide vani,i onda ulazi krajem 3/4 ako je utakmica u egalu ide van u 4/4,ako se malo odlijepe igra cijelu 4/4.Opet to se nikad nezna sa Kiddom,i ako neko udje u probleme sa licnim sigurno ide ranije u igru.Vedad87 je napisao/la:Odlično što je Mirza upao u rotaciju, ali me ubi u pojam što se zna kad ko ulazi/izlazi...Ako je po prethodnim mečevima, Mirza ulazi krajem prve četvrtine...ko programirano sve...
Još malo više od sata do početka

Samo nek Mirza dobije svoje suteve i ide on lagano 10+.. Hajde Mirza, nemoj nas iznevjerit....
ma zabija veceras nekih 5 trojki minimalno 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hvala na podrsci.Bihac96 je napisao/la:Listic je dobitni !calcio je napisao/la:Cekam jos samo Brooklyn za dobitak, Mirza brate racunam na tebe

Nadam se da cu ostati budan do kraja, evo lagano me umor hvata... hajde pocinjite vise
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.