FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa nocnom će biti bar 1500 ljudi vise na stadionu. Nekako mi se čini da nas je uhvatila euforija i da bi Grbavica mogla biti puna. Mogla bi se ponoviti povratnička Amarova sezona, što se tiče posjete. Svi smo nekako nabrijani, jedva čekamo utakmicu, a tako nije bilo odavvno. Upravi tu prizanje treba odati.
Hahaha nesto ne vjerujemPapyDjilobodji je napisao/la:Hoće li bit stream?Cules10 je napisao/la:Mislim da ce radit BHT ipak je to derbi kola..![]()
![]()

Kakve su ono priče da ce tifa pjevat prije tekme grbavicu?
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
Sjebat titulu slanim i pitama uzet kup i to je to.Biće puna Grbavica.Mislim puna ali biće ,8000 milja.
Tacno se trebamo fokusirati na ovo sto si napisao. Objektivno u prvenstvu nemamo sta traziti ali zato cemo se za titulu pitati, a "prijatelje" trebamo povaliti. Kup je nasa sansa, a danas bismo mogli vec poceti nazirati sastav. Ne svidja mi se sto smo izabrali ovsko lose protivnike na pripremama ali vjerujem da strucni stab zna sta radi. Ocekujem Memiju u timu.Alipasino je napisao/la:Sjebat titulu slanim i pitama uzet kup i to je to.Biće puna Grbavica.Mislim puna ali biće ,8000 milja.
ja samo ne znam kako nisi ti naporan ovimn administratorima.. Stvarno neki si patoloski slucaj sam sa sobom pricas i jos uz to pricas gluposti..
Kralj price
Pa vidis li s kim igramo. Gledaj nam protivnika, pratim nogomet 10 godina nikada ni za jednog nisam cuo. Sta trebam, mozda ovacije uputiti onom koji je ovo dogovarao. Gledaj s kim igraju Sloboda, Mladost, Sarajevo i Siroki, a gledaj nas. Mora da smo i protivnike birali preko instatscouta.JasaTM je napisao/la:ja samo ne znam kako nisi ti naporan ovimn administratorima.. Stvarno neki si patoloski slucaj sam sa sobom pricas i jos uz to pricas gluposti..
Ma daj svejedno ti je s kim igras. Ja ne pratim toliko fudbal ali cuo sam za DAC. Pogledaj s kim igra Zrinjski i ostali. Ustvari nema potrebe o tome posluzit ce svrsi sve utakmice sigurno tako da da igraju izmedju sebe isto je.
Kralj price
- amazon
- Kontakt:
Danas ocekujem jednu finu pobjedu
Djermanovic i Bekric strijelci 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Rezultat manje vise. Bitno je da vidimo napredak jer prvenstvo je pred vratima. Ocekujem da Edis nece previse mijenjati.
Da malo duze pratis mozda bi i cuo za pojedine ekipe , ja koliko znam ni Danska,Slovačka ni Ukrajina nisu nogometno nepoznate zemlje.samoplavi je napisao/la:Pa vidis li s kim igramo. Gledaj nam protivnika, pratim nogomet 10 godina nikada ni za jednog nisam cuo. Sta trebam, mozda ovacije uputiti onom koji je ovo dogovarao. Gledaj s kim igraju Sloboda, Mladost, Sarajevo i Siroki, a gledaj nas. Mora da smo i protivnike birali preko instatscouta.JasaTM je napisao/la:ja samo ne znam kako nisi ti naporan ovimn administratorima.. Stvarno neki si patoloski slucaj sam sa sobom pricas i jos uz to pricas gluposti..
- amazon
- Kontakt:
Ma to je pitar bezveze ga replicirate..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ja sam mislio da su ovi sto znaju ko je pitar, ko aldin, napustili forum. Izgleda da sam pogrijesio.
- amazon
- Kontakt:
Pa kako drugacije razmisljati kad stalno pises neke negativne stvari koje nemaju veze s mozgom. Zasto igramo s ovim protivnica a Sarajevo igra s jacim... 

Jesi li ti zadovoljan protivnicima? Do prije neki dan na forumu nismo smjeli razmisljati svojom glavom, izgleda da promjena nece biti. Neko je rekso da ce i ovi posluziti svrsi s cime se slazem ali volio bih da igramo s malo jacim da vidimo gdje smo u odnosu na njih.
- amazon
- Kontakt:
Uopce ne gledam ko su nam protivnici jer je to nebitna stvar. Vjerovatno si izabrao protivnike koji su mogli da igraju taj termin kad je nama odgovaralo. Pored toga imas svaki dan dva puta trening i najbitnije da se mi uigramo.
Danas Tiago igra protiv Tiaga
Iako je pripremna, ja bih volio kakvu-takvu pobjedu, čisto eto da se pokaže ko je prvoligaš. Danci su imali nekakav podcjenivački odnos prema Slobodi i Širokom, ispade da su oba tima više sretno nego spretno izvukla bod, a po svemu što sam čuo i vidio to i nije baš tako bilo. Ovi danas mogu samo putem nekog fer-pleja ili slično u Evropu, nikako kroz ligu, kad i ako uspiju da uđu u viši rang.

Iako je pripremna, ja bih volio kakvu-takvu pobjedu, čisto eto da se pokaže ko je prvoligaš. Danci su imali nekakav podcjenivački odnos prema Slobodi i Širokom, ispade da su oba tima više sretno nego spretno izvukla bod, a po svemu što sam čuo i vidio to i nije baš tako bilo. Ovi danas mogu samo putem nekog fer-pleja ili slično u Evropu, nikako kroz ligu, kad i ako uspiju da uđu u viši rang.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- amazon
- Kontakt:
Za Želju danas od prve minute igraju: Kjosevski - S. Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Blagojević, Bekrić, M. Stevanović, Stanić - Lendrić.
To je sastav koji će igrati protiv Širokog. Ne čini se loše, ali nema Memije, igrač koji kuca na vrata reprezentacije je bespotrebno zapostavljen.
- amazon
- Kontakt:
U prvih 11, samo su dva igraca koji su igrali prvu polusezonu.. 

Odlican sastav, samo Memija fali po meni.. Al Edis to najbolje zna, bitno je da dobijemo ovo.
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Lokomotifa i 32 gosta.