FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mirsad94
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la Mirsad94 » 12 feb 2016, 23:46

Eh izgleda da je kraj za ovaj pdf , koji mnogima nije bio cisto kao forum na nekom sportskom portalu,nego i mjesto zayebancije, druzenja,svadje, citanja dobrih i losih vjesti (cesto bobmbasticnih najava igraca..) i sve to i mnogo vise sa ljudima koji iskreno vole plavu boju mada je ovdje bilo ionih koji veze nemaju sa nasom svetinjom. Nije fazon u tome sto se nije prijateljska tekma prenosila nego boli cinjenica da prenose anamo one a nas iz negog razloga ne,boli nas **** koji je razlog ali nemoj to raditi ba, mada je to sve prozvakano do sad milion puta,a jos vise boli to sto se ovi admini bacaju nekim cinjenicana kao zasto nisu prenosili , pa bolan niko nije mutav sta vam je. Ovo jest najbolji portal u drzavi ali isto tako moze vremenom postati prosjecan u moru takvih u ovoj zemlji, i iskreno od srca mu zelim da upravo tim putem ode jer niko nije slijep pored ociju.VTZ!

Ps.ja i za ovog acu sto tvrdi da je mladji sarajevski klub trenutno popularniji,to je iskljucivo radi vas novinara jer kako puse mjenjaju se dresovi ali jedno ostaje : Forma je prolazna a klasa je vjecna !

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sajo10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sajo10 » 13 feb 2016, 00:04

Sta reci za ovaj sav cirkus... :( :( Tuzno je posmatrati pdf najtrofejnijeg fudbalskog kluba u BiH na ovaj nacin... :roll: :roll:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 feb 2016, 00:15

Svi ce te se vi vratiti jer ste ovdje kao bili bitni, a tamo ce vam ego pasti jer necete imati ko me davati informacije jer ono cita petneast ljudi... :lol:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

BajroTM

Post Postao/la BajroTM » 13 feb 2016, 00:16

sajo10 je napisao/la:Sta reci za ovaj sav cirkus... :( :( Tuzno je posmatrati pdf najtrofejnijeg fudbalskog kluba u BiH na ovaj nacin... :roll: :roll:
Sta cekas ajde pali I ti sa tamicima I onim sto cepa drva za clanske :D
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 13 feb 2016, 00:23

Jel istina ovo za Memiju? Pa lik je masina i sad tek tako da padne u drugi plan. Nadam se da nije istina.... :(
Zadnja izmjena: Cules10, dana/u 13 feb 2016, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 feb 2016, 00:24

Dobar je Memo. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 13 feb 2016, 00:30

Memija je vec u drugom planu, a sutra ce se udarati po selektoru sto ga ne zove. Daleko najveca glupost je napravljena sa gomilanjem igraca na d4snoj strani. Imas jedinog moguceg reprezentativca i ti ga svojom gluposcu udaljavas od tima i reprezentacije.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 feb 2016, 00:35

Bas me zanima sta kazu insajderi iz prve ruke rucali s upravom u semizovcu :kafa: oko Memije :kafa:

Edit: Evo javljaju mi, sve ce biti ok oko Memija, ne brinite.. ;)
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 13 feb 2016, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 13 feb 2016, 00:36

zna li neko nesto konkretno oko Memije ili je suplja prica?
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

amanakazablon
Kontakt:

Post Postao/la amanakazablon » 13 feb 2016, 01:38

Informacija iz prve ruke. Miroslava Stevanovica u Zelju je doveo Mehmed Bazdarevic, obecao ga vratiti u repku ako se vrati na onaj nivo na kojem je bio. Tako da sto se krilne pozicije tice Miroslav ima apsolutnu prednost nad Kerimom. Neka se bori sa Sinisom na beku, mada mi se cini da smo u Sinisi dobili pravog beka. Na Kerimu je da radi, da gilja, kao i na svim ostalim, prepustimo to Edisu. Ne sumnjam u njega i u 11 lavova koji ce iatrcati 28-og, ostaviti srce na terenu, i sta ljudi vise cekate dajte podrsku, dodjite, da se plava nacija ponovo probudi da budemo kao nekad. Sad bih popio karton Bosaurina i navio sat 28-og u 12:00, taman da malo jedem, smotam jedan i da krenem lagano. Hajdeeeeeeeeesd
Zbog Tebe sam rođen i za Tebe navijam !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 13 feb 2016, 06:48

bla bla bla... prestanite pisati na ovoj temi... samo hranite ovaj portal, iako ne zasluzuje...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

PapyDjilobodji
Kontakt:

Post Postao/la PapyDjilobodji » 13 feb 2016, 08:04

Što me banovaste?

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 13 feb 2016, 08:52

aleksandar_veliki je napisao/la:
Gdje se pravdam, kome da se pravdam i zbog cega? Zbog toga sto nismo radili stream prijateljske utakmice. Pa molim te lijepo. Je li ovaj portal ili bilo koji drugi obavezan raditi stream? To je ono, navikli smo vas previse. Mnogo bolje je sjediti u fotelji i pisati o pripremama Zelje nego li se iskesirati i biti tamo, pa onda tek pisati...
Dragi Alexandre
Za ss.ba bi bilo bolje da izbrisete post gdje ste ovo napisali. Sta ako Dino ili lepi ovo procitaju, znate kakvi su kad se naljute.
Ja sam sacekao par dana, kontam grebes stream grebene pripremne utakmice. Ali kao sto neko napisa, nije majka klela sina sto je kockao vec sto se vadio.
Mi smo navijači = subjektivni kad je Zeljo u pitanju, ali koji je klinac Vama.
Eto ga Vama sada, mozete komotno preimenivati pdf u Aldin & friends
05. - 07. Oktobar 1992

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 feb 2016, 09:15

Hajde sto ste prodali nego nas i banovaste, ali kad bolje razmislim mozda vam je to i cilj bio. Nista me ne bi zacudilo.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 13 feb 2016, 10:02

amanakazablon je napisao/la:Informacija iz prve ruke. Miroslava Stevanovica u Zelju je doveo Mehmed Bazdarevic, obecao ga vratiti u repku ako se vrati na onaj nivo na kojem je bio. Tako da sto se krilne pozicije tice Miroslav ima apsolutnu prednost nad Kerimom. Neka se bori sa Sinisom na beku, mada mi se cini da smo u Sinisi dobili pravog beka. Na Kerimu je da radi, da gilja, kao i na svim ostalim, prepustimo to Edisu. Ne sumnjam u njega i u 11 lavova koji ce iatrcati 28-og, ostaviti srce na terenu, i sta ljudi vise cekate dajte podrsku, dodjite, da se plava nacija ponovo probudi da budemo kao nekad. Sad bih popio karton Bosaurina i navio sat 28-og u 12:00, taman da malo jedem, smotam jedan i da krenem lagano. Hajdeeeeeeeeesd
Ovo prvi put cujem. Mozda je i tacno, ali vecina celnika naseg kluba ni ne zna Bazdarevica i siguran sam da ga na ulici ne bi prepoznali, tako da mi se ovo cini kao naucna fantastika.

Ali i da je tacno, nevjerovatno je da igrac koji par godina ne igra fudbal, ima prednost nad nasim momkom na kojem se moze zaraditi.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 feb 2016, 10:24

Bazdarevic nam sjedio na zapadu u par tekmi, dolazio na pripreme u Medjugorje, a nasi celnici ga ne znaju i ne bi ga prepoznali na ulici. Sta nam napravise od foruma...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 13 feb 2016, 10:42

exbabilon je napisao/la:Bazdarevic nam sjedio na zapadu u par tekmi, dolazio na pripreme u Medjugorje, a nasi celnici ga ne znaju i ne bi ga prepoznali na ulici. Sta nam napravise od foruma...
Pa sjedio bi ti svaki selektor, a cini mi se da nije bio samo kod nas na priprema. Javna je tajna da ga nasi ne mogu ocima...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 feb 2016, 11:07

Cules10 je napisao/la:zna li neko nesto konkretno oko Memije ili je suplja prica?
Ja očekujem da dobije priliku u ovim prijateljskim, ima ih dosta, a i treba da se vidi ko šta može prije kvalifikacija i na koga se može računati. Bolje sad da se isproba, nego kad nam zagusti u kvalifikacijama, pa u slučaju povreda neko neprovjeren treba igrati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 feb 2016, 11:12

samoplavi je napisao/la:
amanakazablon je napisao/la:Informacija iz prve ruke. Miroslava Stevanovica u Zelju je doveo Mehmed Bazdarevic, obecao ga vratiti u repku ako se vrati na onaj nivo na kojem je bio. Tako da sto se krilne pozicije tice Miroslav ima apsolutnu prednost nad Kerimom. Neka se bori sa Sinisom na beku, mada mi se cini da smo u Sinisi dobili pravog beka. Na Kerimu je da radi, da gilja, kao i na svim ostalim, prepustimo to Edisu. Ne sumnjam u njega i u 11 lavova koji ce iatrcati 28-og, ostaviti srce na terenu, i sta ljudi vise cekate dajte podrsku, dodjite, da se plava nacija ponovo probudi da budemo kao nekad. Sad bih popio karton Bosaurina i navio sat 28-og u 12:00, taman da malo jedem, smotam jedan i da krenem lagano. Hajdeeeeeeeeesd
Ovo prvi put cujem. Mozda je i tacno, ali vecina celnika naseg kluba ni ne zna Bazdarevica i siguran sam da ga na ulici ne bi prepoznali, tako da mi se ovo cini kao naucna fantastika.

Ali i da je tacno, nevjerovatno je da igrac koji par godina ne igra fudbal, ima prednost nad nasim momkom na kojem se moze zaraditi.
Hajde ne lupaj. Mesa je jako dobar sa Misketom. Upravo zbog toga mi je realno da su ove informacije o Stevanovicu tačne.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 13 feb 2016, 12:39

samoplavi je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Bazdarevic nam sjedio na zapadu u par tekmi, dolazio na pripreme u Medjugorje, a nasi celnici ga ne znaju i ne bi ga prepoznali na ulici. Sta nam napravise od foruma...
Pa sjedio bi ti svaki selektor, a cini mi se da nije bio samo kod nas na priprema. Javna je tajna da ga nasi ne mogu ocima...
Cuj ovog agenta....Mesa je legenda Želje, malo je ovdje onih koji se sjećeju pjesme krcate Grbavice ¨Mehmeda majka budila¨ stvarno kako Vam se da...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 25 gostiju.