FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pozdrav braco, dugo citam forum ali eto nisam se prije javljao
. Poznati ulet. Odose podobni, ostade opozicija. Rusvaj u najavi. Nego da se uozbiljimo. Po posljednjim utakmicama cini se da je Memija povaljen. Na pozicijama koje igra dovedeni su igraci koji iza sebe imaju mnogo jace menadzere koje treba ispostovati. Tu je napravljena najveca glupost ali s obzirom ko je i na koji nacin dovodio igrace, ne treba nas cuditi.

sto je miran forum 

“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
Kad pocne igrati kako treba imace mjesto u ekipi.samoplavi je napisao/la:Pozdrav braco, dugo citam forum ali eto nisam se prije javljao. Poznati ulet. Odose podobni, ostade opozicija. Rusvaj u najavi. Nego da se uozbiljimo. Po posljednjim utakmicama cini se da je Memija povaljen. Na pozicijama koje igra dovedeni su igraci koji iza sebe imaju mnogo jace menadzere koje treba ispostovati. Tu je napravljena najveca glupost ali s obzirom ko je i na koji nacin dovodio igrace, ne treba nas cuditi.
- amazon
- Kontakt:
Ti poceo sad kao ovi strajkaci insajderi sve nesto znaju, napisu ali ne mogu javno. Napisi koji menadzeri tacno, i koji igrac, za nas koji ne znam??samoplavi je napisao/la:Pozdrav braco, dugo citam forum ali eto nisam se prije javljao. Poznati ulet. Odose podobni, ostade opozicija. Rusvaj u najavi. Nego da se uozbiljimo. Po posljednjim utakmicama cini se da je Memija povaljen. Na pozicijama koje igra dovedeni su igraci koji iza sebe imaju mnogo jace menadzere koje treba ispostovati. Tu je napravljena najveca glupost ali s obzirom ko je i na koji nacin dovodio igrace, ne treba nas cuditi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
oaj pdf ce nestati za nekoliko sedmica... samo ce aldin sam sa sobom da prica... mozda ce napokon pdf komsija preci po broju komentara ovaj pdf...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Slazem se da je izgubio formu koja ga je krasila prije par mjeseci. Ali zar prije dva mjeseca se nismo kleli u nasu djecu? Mlade igrace, pogotovo ako dolaze iz nasaeg pogona i ako su na pragu reprezentacije, treba malo i sacekati. Ovim prelaznim rokom smo mu dali do znanja da pada u drugi plan, a mladoj glavi malo treba da ode tamo gdje ne treba. Memija je uz Mujagica jedini igrac na kojem jos mozemo zaraditi, a ovakvim odnosom prema njemu, sigurno necemo...cruz40 je napisao/la:Kad pocne igrati kako treba imace mjesto u ekipi.samoplavi je napisao/la:Pozdrav braco, dugo citam forum ali eto nisam se prije javljao. Poznati ulet. Odose podobni, ostade opozicija. Rusvaj u najavi. Nego da se uozbiljimo. Po posljednjim utakmicama cini se da je Memija povaljen. Na pozicijama koje igra dovedeni su igraci koji iza sebe imaju mnogo jace menadzere koje treba ispostovati. Tu je napravljena najveca glupost ali s obzirom ko je i na koji nacin dovodio igrace, ne treba nas cuditi.
- blueman-TM87
- Kontakt:
A to im je bio i jedini nacin da nas stignu. Samo ce se za broj titula morati dobro pure najesti da nas stignu. Komsinicejovanmaksimovic je napisao/la:oaj pdf ce nestati za nekoliko sedmica... samo ce aldin sam sa sobom da prica... mozda ce napokon pdf komsija preci po broju komentara ovaj pdf...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Ja cisto da napisem da ostajem na ovom forumu. Ne vidim nijedan konkretan razloga da isti napustim niti sam jedan od onih "Kud svi Turci, tu i mali Mujo". Mogu razumjeti forumase koji napustaju forum, ali se ne slazem sa njihovom odlukom. U zivotu nije sve bajno, ali sam naucio da popravljam pokvarenu stvar, a ne da odstranjujem istu
sretno ljudi, navratim i kod vas nekada.

E čuj oni su inn....Nisu oni inn ni do Semizovca...i samo jedno pitanje ti ono kao si navijač Želje je li? Ili si bio pa malo sada nisi, pa ćeš opet biti? Bogami ste se Vi dobro pogubili na ovom portalu. Potreslo je ovo Vas dobro....
Nemoj nam festu kvariti, hajde i tiAnelZ je napisao/la:Ja cisto da napisem da ostajem na ovom forumu. Ne vidim nijedan konkretan razloga da isti napustim niti sam jedan od onih "Kud svi Turci, tu i mali Mujo". Mogu razumjeti forumase koji napustaju forum, ali se ne slazem sa njihovom odlukom. U zivotu nije sve bajno, ali sam naucio da popravljam pokvarenu stvar, a ne da odstranjujem istusretno ljudi, navratim i kod vas nekada.

Šta su fakti u ovome što kažeš? Mene ako pitaš iznosiš ono za šta si plaćen, i to mi je u redu. Naredni period će pokazati koliko ste i jeste li pogriješili sa ovim svrstavanjem i pristrasnošću. Vjeruj mi govorim iz iskustva. U gradu Sarajevu ne možeš ulagati samo u jedan klub a da ti se to ne osjeti na poslu koji radiš.
Aleksandre postajes naporan. Imate PP pa se tamo preselite. Ti jedno, ovi moji drugo i tako u krug.
1946-1972-1998-2001-2002-2010-2012-2013 muflonuMemara je napisao/la:Mufloni kako je ovo oduvijek plavi portal, obrisan je pdf Sarajeva, daleko više postova na ovom forumu ima Sarajevo. Naš pdf je obrisan sa svim našim postovima pa smo morali nanovo. Mufloni.blueman-TM87 je napisao/la:A to im je bio i jedini nacin da nas stignu. Samo ce se za broj titula morati dobro pure najesti da nas stignu. Komsinicejovanmaksimovic je napisao/la:oaj pdf ce nestati za nekoliko sedmica... samo ce aldin sam sa sobom da prica... mozda ce napokon pdf komsija preci po broju komentara ovaj pdf...
Jedna vrlo bitna cinjenica da je ovaj portal zahvaljujuci zelji i ostaliim klubovima postao popularan i vi bi trebali da radite u njihovoj sluzbi a ne da glumite neke face jer ko visoko leti nisko pada. Jer da imate imalo slifa za biznis skontali bi da bi prenosenje Zeljinih utakmica sa priprema kao i kitara doprinjelo jos vecoj popularizaciji portala a samim tim i i u buducnosti zainteresovanost sponzora a ovako okrenuvsi se nekom svojim nebuloznim komleksima zvanim zeljo cinite kontraefekat.droba je napisao/la:T feb 2016, 18:02
Treba danas pustiti Acu na miru , ovi sa ss guzove deru da prikazuju kompleksase sa koseva , a ljubimci im sa Lavora izgube od rezervnih sastava osrednjih ekipa. Ipak u jednom se slazem sa Acom-piticem da stvarno nije duzan da se pravda bilo kome zasto Zelju ne prenose, to je njihova stvar a ipak shvatite to je ovom portalu jedini nacin da lijece komplekse zvani Institucija. Pravda za ss.....
VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA!!!
Dobro je više bezvezne diskusije, pišimo nešta konkretno.
Dobro je više bezvezne diskusije, pišimo nešta konkretno.
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- amazon
- Kontakt:
Ne mozes pisati ovdje, postedi nas sranja majke ti. Sta ovo pisesMemara je napisao/la:Tek poslije rata postali trofejniji i ku.rčenje nastalo. Šššš. Sarajevo od svog postanka do iza rata uvijek bilo ispred vas nekih 50 godina. Vaša dominacija traje 10 godina i odmah se digli. Opanak se popapučio.
To 46 je Partizan osvojio. Vi igrali revijalnu utakmicu za titulu niđe ničeg.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
1971/72 cetvrtfinale Kup Uefa

1984/85 polufinale Kup Uefa

1984/85 polufinale Kup Uefa

molim te kad i protiv koga je igralo sarajevo cetvrtfinale lige prvaka ?Memara je napisao/la:
Nemam namjeru nikog napadat i pametovat, portal kao portal je ok ali vi ste kao moderatori. Novinari iakoristili moc portala da odlucujete ko je bolji pOpularniji i slicno . Napravili ste gresku i i veliki korak unazad. ANormalno da se najveci klub u zemlji treba pratit, nezamarujuci druge ali vam je veliki minus favoriziranje i dizanje nekih klubova. Jerr vi kao novinari trebate biti neutralni i teziri da sve pokrijete i ako obezbjedite prenos jednog gradakog rivla onda se tretba potruditi da i drugog prenoste posebno jer vi ipak zivite od nas. Pozzz
Bas ste pretjerali. Dobro navijaci Zelje, ali moderator. Stream je glavni problem, a to sto Memije po svemu sudeci nema u timu niko ne spominje. Momak je pred pozivom za reprezentaciju, shvata li iko u klubu da mu treba vjetar u ledja, radi njega, a i radi nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.