FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko isfrustriranih ljudi hljeb te yebo dragi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
Pitaristok
- Kontakt:
Puno ljudi niskog intelekta se nakotilo ovdje
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Boze sacuvaj, zamisli ti ovaj nivo i ono nekom nesto da objasnjava? Mada ne cudi me nista od kad smo jedini javno optuzili klub da namjesta tekme, zamisli tek da nas nema 15 godina na mapi, bilo bi 5 ljudi na tribinama a po forumima bi ovakvi postovi bili normalni svaki dan, samo nek nastave ovaj forum je bas previse bitan, vazno da ovakvi nemaju pristup gdje normalni navijaci imaju.
Bitno je da vas se sto vise skupi i sutnjom odobrite sve sto se radi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 13:46Boze sacuvaj, zamisli ti ovaj nivo i ono nekom nesto da objasnjava? Mada ne cudi me nista od kad smo jedini javno optuzili klub da namjesta tekme, zamisli tek da nas nema 15 godina na mapi, bilo bi 5 ljudi na tribinama a po forumima bi ovakvi postovi bili normalni svaki dan, samo nek nastave ovaj forum je bas previse bitan, vazno da ovakvi nemaju pristup gdje normalni navijaci imaju.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
uclanis se, dodjes na utakmicu, megafon u ruke, izadjes pred istok i sjever i psuj do mile volje.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Građanska dužnost i porodična tradicija završena! Ko hoće da jede vnago, neka jede vnago. Meni moje, svakom svačije.
SARAJEVO SIAMO NOI
200 članova za sat vremena.
Ako gledamo tu statistiku za 24 sata bi moglo biti 2k
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Dvije nane ispred mene po dvoje unučadi učlanile. Deset nas je bilo u Ferhadiji, nikad mi nije bilo ljepše stajati u redu.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Burazeru,nisam racunao da svaki sat dobijes 200 članova.Znas poslije 11 neki i spavaju.Koji glupson za ne povjerovati.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ako gledamo da se u sat vremena uclanilo 200 ljudi, onda sa tom statistikom kao sto si ti naveo, za 24h ce biti uclanjeno 4800 ljudi.
Ljubi te cika Ismir, ti si nas buduci saradnik za racunovodstvo u klubu.
@Vanja de ga brate na hladjenje, smori frajer
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Za 10 dana znači skoro 50k. Hajmo bordo braćoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 jan 2026, 14:36Ako gledamo da se u sat vremena uclanilo 200 ljudi, onda sa tom statistikom kao sto si ti naveo, za 24h ce biti uclanjeno 4800 ljudi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma danas niko nema kalkulator i ChatGPT,glupson koji želi ispasti pametan i sarkastičan.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 jan 2026, 14:36Ako gledamo da se u sat vremena uclanilo 200 ljudi, onda sa tom statistikom kao sto si ti naveo, za 24h ce biti uclanjeno 4800 ljudi.
Sto na hladjenje? Jer sam vam rekao da ste vi koji sutite i konzumirate sto vam se servira saucesnici u devastaciji kluba od strane ajle i muflona?
Zadnja izmjena: TETRAPAK, dana/u 06 jan 2026, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Treba isto pohvaliti video za članske u odnosu na prošlogodišnji, neka druga dimenzija.
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑06 jan 2026, 14:00Građanska dužnost i porodična tradicija završena! Ko hoće da jede vnago, neka jede vnago. Meni moje, svakom svačije.
Trenutno korisnika/ca: BABA1978, Burberry46, HordasFks, Proximic i 54 gosta.

.png)