FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mozete branit Calu, imate pravo, ali taj covjek je pobjedjivao ekipe koje igraju Ligu za opstanak, nijednu jacu utakmicu nije pobjedio, vec ko pic.ka se povuce i igra na bod. Takav nam ne treba i s takvim nema uspjeha!
1946~
- PitarBordo
- Kontakt:
Lol, ali izmjene u 90. minuti pri 0-0 a ti ili domaćin ili sa igračem više.... E moj Mehmede.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Zbog cega bilo koga drzis na klupi kada mu neda da igra??? Trenira, zagrijava se i ne dobija priliku kao ni drugi igraci.SiouxLukavac je napisao/la:Zbog čega držimo Husejnovića? Zbog čega?
Nezz sto vam(ne tebi Sioux, nego opcenito) tesko prihvatiti kritiku za Calu jer je ovo sranje, plavi su pali bili a odbrana im katastrofa, nasi igraci istroseni a on ne mijenja nista nego cuva rezultat, ma daaaaaaaj
Ako sljedeću utakmicu ne prođemo u kupu sezona je i zvanično propala.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 15 apr 2017, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
98
2009
2017
2009
2017
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zar je moguce da Sarajevo ima samo ovih 11 "kvalitetnih" igraca pa se izmjene vrse u 80+ minutima?
Ako su starteri kvalitetni, kakvi su onda ovi sa klupe?
Koji kur.ac su dovodjeni Huseijonic, Lelic i Liivak?
Sta tacno radite na tolikim pripremama?
Cala, iskreno poceo si mi ici na vrh glavića. Bog te nejebo u 88 minuti vrsi izmjenu, heeejj?????????????
Neka vise prestanu mazat oci sa Said povrijedjen, jarane recite doveli smo ga da vas smirimo proslo ljeto jer smo nesposobni i sto smo zasrali sto se zasrat moze
Cala, iskreno poceo si mi ici na vrh glavića. Bog te nejebo u 88 minuti vrsi izmjenu, heeejj?????????????
Neka vise prestanu mazat oci sa Said povrijedjen, jarane recite doveli smo ga da vas smirimo proslo ljeto jer smo nesposobni i sto smo zasrali sto se zasrat moze
Sta ce ti Said, imali su napadaci prilika i lopti ali tko je Hebibu kriv sto ne zna gola dati.Ali ja sam zadovoljan sada imamo laksi raspored i do kraja ce to biti trka za titulu.Gurbeti nula od ekipe.kupus army je napisao/la:Treba biti posten i reci da je Cala imao muda da bi ovo dobili,pa bolan Cala sto Saida ne uvede bar 10 minuta da gurne bar jednu loptu za napadace ne mogu da vjerujem.Svim igracima,sem Bekicu nemam sta reci.
Puno propuštenih šansi. Velika šteta što ih skroz ne ušutismo. Ali opet realno gledajući nije ni ovaj bod toliko loš.
Jedno me baš raduje, prvi put u zadnje 2-3 godine smo pokazali i mi malo muda i muške igre. Idemo dalje!
Jedno me baš raduje, prvi put u zadnje 2-3 godine smo pokazali i mi malo muda i muške igre. Idemo dalje!
Cala mozda jest zafrko stvar s ovom izmjenom ali sto se tice igre tu mu se nema sta prigovoriti, imali smo idealne sanse kakve se na ovim tekmama ne propustaju. Jednostavno imamo glupe igrace, Heba trci, radi ali kad treba najlaksi dio posla obavit on zatrokira jbg onda. Samo kad se sjetim da je sir kurtic otjerao gospodina Benku zbog Ahme i Bekica place mi se.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- kupus army
- Kontakt:
Zadnja recenica ti je rekla sto ce Said.fks74 je napisao/la:Sta ce ti Said, imali su napadaci prilika i lopti ali tko je Hebibu kriv sto ne zna gola dati.Ali ja sam zadovoljan sada imamo laksi raspored i do kraja ce to biti trka za titulu.Gurbeti nula od ekipe.kupus army je napisao/la:Treba biti posten i reci da je Cala imao muda da bi ovo dobili,pa bolan Cala sto Saida ne uvede bar 10 minuta da gurne bar jednu loptu za napadace ne mogu da vjerujem.Svim igracima,sem Bekicu nemam sta reci.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Odo da povracam, ne mogu vise da izdrzim. Muka mi je, ali drago mi je da ni Svinjski ni Seljo nista nisu pokazali protiv nas, naprotiv mi smo bolji bili, tako da s nekom dozom optimizma cekam naredne tekme i ko god kaze da su te 2 ekipe bolje od nas, nek se upuca. Da smo mudovitijeg trenera imali, sad bi bjezali 4 boda mi ostalima...
1946~
77 min crveni karton za njih... moj cala, vidis da su obje ekipe umorne, sjebane , nikakve, umjestro da ubacis lelica,saida, amera bekica, da malo napad pojacamo, da malo osvjezimo ekipu, ti nista, pa kako vise sunce mu ****, kako ?! ako od icega obolim i umrem, to ce biti od sarajeva, shvatas kad te 3 persena odjednom ne mogu smirti, pritisak 1000 sa 500, **** li ti nebo , pa jel treba sve da polomim po kuci, idi u **** mrsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 15 apr 2017, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Pi.ćka malena sve je fulio ove sezone, od 100 prilika pogodio je 5-6, sestru i mamu mu yebem, pored rustema, najmržiji mi je igrač FKS, DULJEVIĆU TI SI ALLAH, a ovi koji te ne vole, Ja im se lično mame naje.bemmma_hz je napisao/la:ledesma je napisao/la:Yebem li ti Hebiboviću djecu nerođenu!!! **** jedna, fulo si ove sezone Boga oca, mrtve ti yebem u ustaaaa **** malena![]()
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ahmetović umro, duela dobio nije, Ćala ne ubacuje Bekića koji makar ima tu trku i borbu. Lelić nije sigurno ništa slabiji od Crnkića raspalog i Hebiba, lik ga ubaci u 88. minuti, da nam još vrijeme krade i odmori Željine igrače. Pa hljeb te **** da nije Ćala u pitanju, tačno bih rekao da je trener prodao tekmu! Ne možeš ovo nikako ovako raditi zdrave glave i ako imaš bar gram muda! Fuj!! Oni se naguzili, samo još da ga pristavimo, Ćala se usro!FoSte95 je napisao/la:Zar je moguce da Sarajevo ima samo ovih 11 "kvalitetnih" igraca pa se izmjene vrse u 80+ minutima?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
**** ih bog sve usta i sudiju i komplet savez i **** ti Hebibe tu nogu futavu sa 10 m 3 metra iznad gola
ahmetovic ko stub u pm i nemoze dobiti ni jedan **** duel o necemu vise ni primit vise ne zna
onaj levat almir **** sve svoje
duljevic mi malo ide na **** al je dobro odigrao
lelic je bog za hebiba trenutno i kakav ono faul cim je usao grom ih ****
Cala dragi znamo da nema ekipa kvalitet al velika je razlika izbaciti izbaciti jednog igraca i ubaciti drugog a svjezeg jer realno su isti **** od igraca
livak crnkic
hebib lelic
na to se po meni vadit ne mozes al hajd
ahmetovic ko stub u pm i nemoze dobiti ni jedan **** duel o necemu vise ni primit vise ne zna
onaj levat almir **** sve svoje
duljevic mi malo ide na **** al je dobro odigrao
lelic je bog za hebiba trenutno i kakav ono faul cim je usao grom ih ****
Cala dragi znamo da nema ekipa kvalitet al velika je razlika izbaciti izbaciti jednog igraca i ubaciti drugog a svjezeg jer realno su isti **** od igraca
livak crnkic
hebib lelic
na to se po meni vadit ne mozes al hajd
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahahah kako imaš lakši raspored ideš Zrinjskom i Radniku dolazi ti Željezničar. Kako ne mogu ove što cijelu sezonu govore sad će bolje i na kraju ne bude i onda se samo resetuju sl. sezonu.
Samo Saraj'vo.
Kakvih mentola ima majko moja.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Otjerajte i ovoga covjeka. Otjerajte sce kad smo gofna! Koga cete dovesti pitara, jesmo svima **** familiju, od golmana do sportskog dirrktora. Nije Cala oroblem, otici ce on sam. Ccc
- HordasIstok
- Kontakt:
a prije tekme ste potpisali x ove tekme, sa kakvom reoutacijom atfostferom smo dolje otisli i bez navijaca uz to oni vec unaprijed titulu i pobjedu poceli slaviti a cemu sad ovo ovako
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, HordasFks, mire971, napoleon72, SamoDaKazeem, Velaxsa i 104 gosta.