Jel to internet stigao i u tvoje selo???FanVitez je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Mi smo prošlu godinu bili prvi na jesen pa poslije pali. Sad je obrnuto. Zna se ko je Borac, idemo i ove godine na Evropu.
hahaha kakva europa ,kakvi bakracii... mozete jedino u rs ove sezone kako ste krenuli
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
- RezervniGolman
- Kontakt:
worchester je napisao/la:Jel to internet stigao i u tvoje selo???FanVitez je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Mi smo prošlu godinu bili prvi na jesen pa poslije pali. Sad je obrnuto. Zna se ko je Borac, idemo i ove godine na Evropu.
hahaha kakva europa ,kakvi bakracii... mozete jedino u rs ove sezone kako ste krenuli

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
haha samo sam cekao kad ce se javiti navijaci mostarskog diva sa periferije gradaa

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- RezervniGolman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]FanVitez je napisao/la:haha samo sam cekao kad ce se javiti navijaci mostarskog diva sa periferije gradaa![]()

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
proradila pa ne zna da stane... ! :d nakon katastrofalnog starta sa ove dvije pobjede disemo opet punim plucima 
LET'S GO FIGHTER !

LET'S GO FIGHTER !
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Izgleda Subic nadosao fino, znao sam da ce biti bolji i bolji od prosle godine kada ste igrali na Otoci.
Zar nije on trebao u Boleslav otici?

Zar nije on trebao u Boleslav otici?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Kad je utakmica u BL protiv Zrinjskog u Sub ili Ned ?
-
- Kontakt:
malo glupo borac u dugovanjima a igrate nocnu tekmi nista uvrijedljivo ali mi tako djeluje glupo al hajd

Ma lako mi je za njih. Prije par dana Borac dobije 40 000 KM pomoci, onako na lijepe oci od RS.samke12345 je napisao/la:malo glupo borac u dugovanjima a igrate nocnu tekmi nista uvrijedljivo ali mi tako djeluje glupo al hajd![]()

Kad je to Borac dobio?
FanVitez je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Mi smo prošlu godinu bili prvi na jesen pa poslije pali. Sad je obrnuto. Zna se ko je Borac, idemo i ove godine na Evropu.

-
- Kontakt:
gdje su lesinari protiv zvezde

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
*ebo mater jel' moguce da su bukvalno svi tzv.lesinari na sjever otisli .. I eto ti navijaca fol c c c ..fedeltafrotta je napisao/la:gdje su lesinari protiv zvezde![]()
-
- Kontakt:
ne samo sjever, nego citav stadionade43 je napisao/la:*ebo mater jel' moguce da su bukvalno svi tzv.lesinari na sjever otisli .. I eto ti navijaca fol c c c ..fedeltafrotta je napisao/la:gdje su lesinari protiv zvezde![]()

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Prvo se informišite pa pišite. Lešinari bojkotuju utakmicu jer je ovo više predizborni skup Milorada Dodika nego što je utakmica.
bojktuju malo sutra, eno ih sviju tamo navijaju za zvezdu, njihov prvi timHajmo je napisao/la:Prvo se informišite pa pišite. Lešinari bojkotuju utakmicu jer je ovo više predizborni skup Milorada Dodika nego što je utakmica.
Ono lafo bojkutuju,a cijeli stadion navija za Zvezdu,a sjever pun "Lesinara"ako se mogu tako nazvati 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
da banjaluka ima problem sa beogradjanima - ima mada to i ne cudi jer u BL najmanje ima nas Banjalucana, ali ljudi koji stvarno prate Borac naravno da bojkotuju jer je ovo sve zbog izbora plus RTRS, nikad Borac ne prenose iako dijele dvoriste a sad se odjednom svi sjetili :s treba ih sramota biti :s
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.