FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 26 jan 2021, 15:57

Vanadij je napisao/la:
26 jan 2021, 15:56
SudoHusika je napisao/la:
26 jan 2021, 15:51
I kod njih je puno manje domaćih izdajnika.
Desila se polarizacija kluba odnosno tzv navijaca dva covjeka, ali proci ce i to
Jedno je nešto ne podržavati a drugo je minirati i opstruirati rad kluba i njegovih organa. Prijavljivati klub SIPI, slati inspekcije, otkazivati sponzorstva, kriti dokumentaciju i tako dalje.
Željezničar za život cijeli!

Chicoo
Kontakt:

Post Postao/la Chicoo » 26 jan 2021, 15:58

TMovac je napisao/la:
26 jan 2021, 15:54
1921boy je napisao/la:
26 jan 2021, 15:43
Evo jedan off topic vezano za PES 21 gdje ima patch (HNL,CG,SRB,BiH)
Još imaju face Štilić,Zec,Shorty
slika

slika

slika
Jel ovo PC ili PS4 verzija? i moze li se patch instalirati na PS5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sve se nema plejka petica se kupuje
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 jan 2021, 15:59

Samo transparentno bajo moj,pa nas ne mogu polupismeni novinari uzimati u usta i pisati svasta..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 26 jan 2021, 15:59

26 jan 2021, 15:57
Vanadij je napisao/la:
26 jan 2021, 15:56
26 jan 2021, 15:51
I kod njih je puno manje domaćih izdajnika.
Desila se polarizacija kluba odnosno tzv navijaca dva covjeka, ali proci ce i to
Jedno je nešto ne podržavati a drugo je minirati i opstruirati rad kluba i njegovih organa. Prijavljivati klub SIPI, slati inspekcije, otkazivati sponzorstva, kriti dokumentaciju i tako dalje.
To je nas mentalitet generalno, nije to samo problem kod nas, to je vidljivo kroz sve sfere drustva

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 26 jan 2021, 16:21

Nakon mode - interes za sport ?

Takozvani "novinari" - bukvalno novinari su najveće ogledalo ove raspale države !
mosa lošmi stićko tit-ula!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 jan 2021, 16:23

LjoZee je napisao/la:
26 jan 2021, 15:44
braco je napisao/la:
26 jan 2021, 14:09
Štilić igra za nijansu slabiju statističku sezonu nego prošle sezone, a čovjek kad čita forume i društvene mreže rek'o bi da je propao. Istina da igra manje atraktivno ove sezone ali i dalje je game changer. Jeste li svjesni da samo u 5 utakmica koje je počeo od prve minute ove sezone nije imao gol ili asistenciju? Od tih 5 utakmica, 3 su bile u onom nizu MDK 0-1, Široki 0-1 i Krupa 0-1 gdje igra nije ni na šta ličila plus korona. Četvrta je bila protiv Širokog na Grbavici 2-3 gdje je u 65. minuti izašao zbog povrede i peta derbi.
Nije dao gol iz slobodnjaka odmah pRoPaO :mrgreen:
Ma da ali moram priznati stvarno da su mu prekidi upitni ove sezone. Ne samo slobodnjaci već su me korneri njegovi znali do ludila dovesti ove sezone. Ali opet džaba, najbolji nam je igrač.

A i prošle sezone je nekako i njemu lakše bilo kad je s Krpićem igrao, dobro su surađivali. Od 5 asistencija koje je Štilić imao, 3 su bile za Krpića. A ove sezone 6 asistencija u ligi, a samo dvije od tih 6 su bile namjenjene napadačima tj. 1 Lendriću i 1 Juričiću. A i ta asistencija Juričiću je slučajno stečena s obzirom ako se sjećaš to je bio go za 1-1 protiv Slobode na Grbavici gdje Štila šuta i nekako se odbija od Luku i ulazi u go.

Tako da vjerovatno je i problem to što možda još ne postoji najbolja konekcija između Štilića i napadača ove sezone jer nam napadači nisu konstantni u smislu svako malo neko drugi igra špica, te povrijeđeni, te loša forma špiceva itd. Suljo je bio konstantan u prvih 11 i konstatan golgeterski pa je samim tim nekako logično da su bolje funkcionisali.

Na to moramo dodat naš stari problem, a to je realno da nemamo krila koja daju golove što opet ne ide na ruku igraču poput Štilića jer mu je tu sigurno zakinuto nekoliko asistencija u startu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 16:32

Plavi su jutros imali slobodno jutro, pa su trening obavili u popodnevnim satima.
slika
slika
slika
slika

Ikic u zubima moze nositi Veselinovica :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 26 jan 2021, 16:38

SSR je napisao/la:
26 jan 2021, 14:40
Pogledati 16:00 minut lol :D

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 26 jan 2021, 16:41

Ovo je vec ok,samo nek ne sere da voli Želju. Nek bude tu radi licne promocije i biznisa.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 16:45

Trening su obavili svi fudbaleri u punom intenzitetu, te nas posebno raduje što ekipa nema problema s povredama.

Željezničar sutra igra prvu utakmicu u 2021. godini, a protivnik je ekipa HNK Neum koja se takmiči u Drugoj ligi Federacije – Jug. Nakon prvog dijela sezone zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli. Utakmica se igra u Neumu na stadionu Meteriz s početkom od 14 sati.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-svi-fudba ... uma/44372/

slika
slika

Jos slika sa treninga. Ko li ce igrati sutra? Kontam juniori i ovi na probi, a prekosutra Stila, Juricic, Ikic i to.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 26 jan 2021, 16:49

timpramosavePla je napisao/la:
26 jan 2021, 16:41
Ovo je vec ok,samo nek ne sere da voli Želju. Nek bude tu radi licne promocije i biznisa.
Prije par godina bio kod kona, dobio njihov dres, slikao se u njemu, javno rekao da navija za Borac jer je ko dijete isao na utakmice Borca, inace rođeni Banjalučanin, sve lijepo rekao javno, bez uvijanja, laganja i petljanja i izjavljivanja lažne ljubavi i to treba postovati i cijeniti jer danas je sve stvar biznisa, A ne kao neki poput Zakarica i ostalih smradova koji su na konto nas ozivljavali karijere gdje smo ih vracali u zivot pa na kraju digli sidro zarad milju - milju ipo eura vise plate i ako su kod nas imali status kakave nigdje nebi i nisu imali na kraju dovoljno vidjeti kako su svi slicni njemu zavrsili

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 26 jan 2021, 16:51

Samo statut prilagodit kako nama odgovara

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 jan 2021, 16:52

SSR je napisao/la:
26 jan 2021, 16:49
Prije par godina bio kod kona, dobio njihov dres, slikao se u njemu, javno rekao da navija za Borac jer je ko dijete isao na utakmice Borca, inace rođeni Banjalučanin, sve lijepo rekao javno, bez uvijanja, laganja i petljanja i izjavljivanja lažne ljubavi i to treba postovati i cijeniti jer danas je sve stvar biznisa, A ne kao neki poput Zakarica i ostalih smradova koji su na konto nas ozivljavali karijere gdje smo ih vracali u zivot pa na kraju digli sidro zarad milju - milju ipo eura vise plate i ako su kod nas imali status kakave nigdje nebi i nisu imali na kraju dovoljno vidjeti kako su svi slicni njemu zavrsili
Ma nije to nikad ni krio, ima njegova izjava iz 2018
Zahvaljujući mom rahmetli dedi, ja sam praktično od druge godine imao sezonsku kartu banjalučkog Borca. Narednih 16 godina nas trojica – dedo, otac i ja, dakle tri generacije – pratili smo utakmice voljenog kluba. Nekad sam i putovao sa fudbalerima Borca na gostovanja i imao priliku iz prve ruke vidjeti kako jedan mali tim može ostvariti veliki sportski rezultat… Igrao sam i rukomet za Borac, zamalo čak nastupio i za rukometne reprezentaciju Britanije”.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 jan 2021, 16:53

Chicoo je napisao/la:
26 jan 2021, 15:58
TMovac je napisao/la:
26 jan 2021, 15:54
1921boy je napisao/la:
26 jan 2021, 15:43
Evo jedan off topic vezano za PES 21 gdje ima patch (HNL,CG,SRB,BiH)
Još imaju face Štilić,Zec,Shorty
slika

slika

slika
Jel ovo PC ili PS4 verzija? i moze li se patch instalirati na PS5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sve se nema plejka petica se kupuje
a uzeo je druge cim su izbacili preorder, mnogi su mi se tad smijali, zasto radim preorder. A kasnije mi nudili duple pare samo da prodam, al nisam htio. Imao sam ove patcheve na PES18 tada sam uzeo Ligu Prvaka sa Zeljom. ispunio mi se djecacki san. al da ne idemo dalje u off. Ako mogne raditi 1921boy ce biti za slatke
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 17:02

SSR je napisao/la:
Prije par godina bio kod kona, dobio njihov dres, slikao se u njemu, javno rekao da navija za Borac jer je ko dijete isao na utakmice Borca, inace rođeni Banjalučanin, sve lijepo rekao javno, bez uvijanja, laganja i petljanja i izjavljivanja lažne ljubavi i to treba postovati i cijeniti jer danas je sve stvar biznisa.
Ma nema sta kome smetati to. Nikad nije rekao da nas voli, da navija za nas. Ni u Statutu ne pise da predsjednik mora biti striktno nas navijac samo je sramota da se javi neko ovako ko nema emocija, a ne javi se neko ko ima kao emocije u ovakvom vaktu. A inace licno nemam problem ni da trener ni neko drugi u klubu ima emocije prema drugom klubu dok radi kako Bog zapovijeda. Svakako, treba Zeljovaca u klubu i da budu vecina, ali ne moraju striktno svi ako nema mogucnosti za to.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 26 jan 2021, 17:02

SSR je napisao/la:
brate moj kad budes imao vremena u pp, evo dvije godine kako branim Amara i ove lopove iz uprave (zadnjih 7 mjeseci mi nista nisu dali) a i ono prije to je bilo mizerija .Bogati koliko ti je Cera dao da ga branis :hmmmmm: imam osjecaj da ga uzimas lopatom :plac:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 jan 2021, 17:05

LjoZee je napisao/la:
26 jan 2021, 17:02
SSR je napisao/la:
Prije par godina bio kod kona, dobio njihov dres, slikao se u njemu, javno rekao da navija za Borac jer je ko dijete isao na utakmice Borca, inace rođeni Banjalučanin, sve lijepo rekao javno, bez uvijanja, laganja i petljanja i izjavljivanja lažne ljubavi i to treba postovati i cijeniti jer danas je sve stvar biznisa.
Ma nema sta kome smetati to. Nikad nije rekao da nas voli, da navija za nas. Ni u Statutu ne pise da predsjednik mora biti striktno nas navijac samo je sramota da se javi neko ovako ko nema emocija, a ne javi se neko ko ima kao emocije u ovakvom vaktu. A inace licno nemam problem ni da trener ni neko drugi u klubu ima emocije prema drugom klubu dok radi kako Bog zapovijeda. Svakako, treba Zeljovaca u klubu i da budu vecina, ali ne moraju striktno svi ako nema mogucnosti za to.
Ja sam znao i prije današnjeg intervjua da navija za Borac ali sam namjerno šutio da vidim hoće li nas šupljirat ako bude izabran za predsjednika da je uvijek volio Želju. Drago mi je da je ipak ostao doslijedan.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 26 jan 2021, 17:07

KANA je napisao/la:
SSR je napisao/la:
brate moj kad budes imao vremena u pp, evo dvije godine kako branim Amara i ove lopove iz uprave (zadnjih 7 mjeseci mi nista nisu dali) a i ono prije to je bilo mizerija .Bogati koliko ti je Cera dao da ga branis :hmmmmm: imam osjecaj da ga uzimas lopatom :plac:
Joj Kane :rol:
Posudi mu mejl nek napravi jos jedan akaunt. :D

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jan 2021, 17:07

braco je napisao/la:
26 jan 2021, 17:05
Ja sam znao i prije današnjeg intervjua da navija za Borac ali sam namjerno šutio da vidim hoće li nas šupljirat ako bude izabran za predsjednika da je uvijek volio Želju. Drago mi je da je ipak ostao doslijedan.
Jesi namazan :mrgreen:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 26 jan 2021, 17:11

26 jan 2021, 17:07
KANA je napisao/la:
SSR je napisao/la:

Joj Kane :rol:
Posudi mu mejl nek napravi jos jedan akaunt. :D
Ma locirati ce ga ovi sa lobotomije :plac: ma iskreno meni odgovara Cera (one dvoijice slagera od tenisera sam se rijesio) biti ce para :beba: taman da mi isplate ovo sto su mi duzni :zviz:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.