FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2012, 18:27

Treba spustiti loptu euforija nakon dvije pobjede sasvim očekivana ali ipak treba ostati na zemlji i vrijedno raditi jer pred nama su teške utakmice na sva tri fronta.Ja sutra očekujem Benficu za protivnika dok za 1/2 Real.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 mar 2012, 00:34

ma ne treba nishta ljudi spustat...sad deremo do kraja,sad cemo vratit Borussijama za citavu sezonu,pokorit cetvrtfinalistu,pa polufinalistu,i onda samo se nadat da ne dobijemo Barcu,ostalo sve cemo rasut.
U subotu opet cemo odigrat jedan tie break do 7!!!
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2012, 00:42

proFCB je napisao/la:ma ne treba nishta ljudi spustat...sad deremo do kraja,sad cemo vratit Borussijama za citavu sezonu,pokorit cetvrtfinalistu,pa polufinalistu,i onda samo se nadat da ne dobijemo Barcu,ostalo sve cemo rasut.
U subotu opet cemo odigrat jedan tie break do 7!!!
Moj čovjek.........slika
Samo Saurman je mudar, treba ići korak po korak, lagano, idemo od cilja do cilja, a svi sad znamo da smo jaki i da puno možemo....Samo ne treba da nas zbog euforije na kraju neka levatska ekipa klepi po ušima... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 01:05

Nakon prve protiv Basela trebao je otkaz treneru,pa i Robbena se riješiti zbog ponašanja na terenu,a sad odjednom ni Barca ne bi bila favorit protiv vas.Samo kažem :|
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2012, 01:07

LBJ MVP je napisao/la:Nakon prve protiv Basela trebao je otkaz treneru,pa i Robbena se riješiti zbog ponašanja na terenu,a sad odjednom ni Barca ne bi bila favorit protiv vas.Samo kažem :|
Ko je to tražio otkaz treneru a i ovo drugo??
Na primjer u mojim postovima , svako ko se vrati nazad, vidjet će o kojim sam problemima govorio....I očigledno da sam za sad pogodio... :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 01:12

effe_sa je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Nakon prve protiv Basela trebao je otkaz treneru,pa i Robbena se riješiti zbog ponašanja na terenu,a sad odjednom ni Barca ne bi bila favorit protiv vas.Samo kažem :|
Ko je to tražio otkaz treneru a i ovo drugo??
Na primjer u mojim postovima , svako ko se vrati nazad, vidjet će o kojim sam problemima govorio....I očigledno da sam za sad pogodio... :)
Pa bilo ih je(dosta ih je bilo)nisam na tebe mislio.@Saurman je dobro rekao malo spustit loptu i vidjet dal ćete moći nastavit ovako.Previše ste nekonstantni ove sezone,krenete nevjerovatno igrat i onda padnete u formi.

Najveći problem je bio Schweini,igrači imaju psihičku barijeru kad znaju da njega nema ni na klupi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2012, 01:16

LBJ MVP je napisao/la: Pa bilo ih je(dosta ih je bilo)nisam na tebe mislio.@Saurman je dobro rekao malo spustit loptu i vidjet dal ćete moći nastavit ovako.Previše ste nekonstantni ove sezone,krenete nevjerovatno igrat i onda padnete u formi.

Najveći problem je bio Schweini,igrači imaju psihičku barijeru kad znaju da njega nema ni na klupi.
Pa jest rekao sam za Saurmana da je upravu. Bilo je nekonstantnosti.....
Ma ljudi svašta pričaju kad situacija izgleda jako crna, a nakon Basela je izgledala za mnoge crno, jer tad je bila i ta kriza u BuLi.

O toj psihičkoj barijeri sam govorio dosta, ima veze sa Schweinijem, a opet nekad i nema, očigledno je ekipa do sad imala problem kad bude u zaostatku i ima taj problem na gostovanjima unazad par kola, zato sad treba vidjet kako će se to odvijat, jer sad slijedi gostovanje kod Herthe.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2012, 01:16

Samo trenutna slabost i dezorijentiranost pojednica kasnije su nadošli, ko se želi riješiti jednog od najboljih igrača mislim.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 01:25

effe_sa je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Pa bilo ih je(dosta ih je bilo)nisam na tebe mislio.@Saurman je dobro rekao malo spustit loptu i vidjet dal ćete moći nastavit ovako.Previše ste nekonstantni ove sezone,krenete nevjerovatno igrat i onda padnete u formi.

Pa jest rekao sam za Saurmana da je upravu. Bilo je nekonstantnosti.....
Ma ljudi svašta pričaju kad situacija izgleda jako crna, a nakon Basela je izgledala za mnoge crno, jer tad je bila i ta kriza u BuLi.

O toj psihičkoj barijeri sam govorio dosta, ima veze sa Schweinijem, a opet nekad i nema, očigledno je ekipa do sad imala problem kad bude u zaostatku i ima taj problem na gostovanjima unazad par kola, zato sad treba vidjet kako će se to odvijat, jer sad slijedi gostovanje kod Herthe.
Pored svega toga još uvijek ste u borbi za 3 titule,ko zna možda ih i osvojite sve.To dovoljno govori o snazi ove ekipe ;)

Čini mi se da je glavni problem u Robberyu.Ostali previše od njih očekuju,Gomez živi od Riberyevih lopti,Robben kad mu je dan može pobjedit sam svaku ekipu na planeti,al kad njih dvojicu neće ili ih zatvorineki dobar stručnjak odmah su tu problemi.Kad je Schweini tu i on može napraviti prevagu,zato ja mislim da će Bayern igrati puno konstantnije i bolje do kraja sezone.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 mar 2012, 08:06

Osvajanjem lige prvaka automatski bi bili u igri za jos dvije titule,hahaha!
Kao sto sam onda jos rekao treba polako ici od utakmice do utakmice,prve dvije su nam bile najvaznije Hoffenheim i Basel odlicno odradjeno. Treba ici od utakmice do utakmice,slijedeca je Herta treba jooj pristupit bas kao i ovim dvjema. Nadati se nekoj pobjedi,jer vise fakat nemamo pravo na kikseve.
Ali samo kako ce to biti slatka osveta Borussijama,3 utakmice sa Borussijama,huuuh,tamam da im naplatimo sve iz ove sezone!
Stern des Südens

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 16 mar 2012, 12:00

Marseeej!!! Let's rock! :mrgreen:

Ako prodjemo idemo na Real. slika
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2012, 12:06

Prva želja mi se nije ispunila ( Benfica) ali zato jest druga a to je Real. :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 mar 2012, 12:11

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 16 mar 2012, 12:43

Selam -.-
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 mar 2012, 12:52

Palac gore za izvucene parove i kombinacije :-) Ali palac dole svim protivnicima koji nam na megdan izadju ;-)
Sent from my Philips Smart TV.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 16 mar 2012, 13:26

Prolazite 100%
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 mar 2012, 13:33

Franck Bilal Ribery protiv svoga Marseilla, bice zanimljivo gledati njega ispred svojih navijaca na Velodromeu ;) :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 mar 2012, 13:35

Povoljan zrijeb po nas. Marseile je dobra ekipa, ali mislim da su nase sanse za prolaz daleko vece i da necemo imati problema ukoliko budemo nastavili sa ovakvim igrama. U slucaju prolaza idemo vjerovatno na Real, a to ce biti pravi spektatkl.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 16 mar 2012, 13:57

Mandanda ne brani prvu utakmicu, ovo treba iskoristiti :)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 16 mar 2012, 14:02

Posto ce me napasti na ostali temama, necu zivu glavu izvuci ako napisem, oslobodicu se ovdje :D
Finale: Chelsea-Bayern.
Previse se nekako ocekuje to El Claciso finale, da bi do njega doslo. :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.