Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Romariooo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Romariooo » 21 okt 2009, 23:44

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Dzaba ste pare bacili onolike, jos ste jadniji nego prosle godine, penzioneri vas razvalise heh. Valja vam opet u El Clasicu primiti pet ili vise komada.
RONALDO je falio kao kad bi vama bio odsutan Messi...zato sutite gubite od Rubina=Zurch...al da oni su prvaci Rusije,,,pa Real je Ruskog prvaka Zenita koji je punoo jaci od tog Rubina bio i imao bolje igrace razbio.........ebemti Casilllasa sam nas pobijedi..

Nama se desila ta jedna utakmica gdje smo stvarno imali peh, primili dva gola niizcega, al smo igrali viktoriju, napromasivali se, nije srece bilo jednostavno pa haj, niko ne mari, istog onog Rubina u normalnoj utakmici mozemo pobijediti 7 0. Barca ima mocnu ekipu i ima igru sto je najvaznije-Real nema ni ekipu ni igru. Mi primimo poneki gol samo kad vodimo 4 0 il kad nekomo onom iz Rubina sjede lopta s 30 metara, ali takvi golovi se rijetko primaju. Reala buši ko god stigne. Jadni ste i ove godine sve u svemu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 21 okt 2009, 23:51

don Ciro je napisao/la:
sakho je napisao/la:hajmo sad ovi sto navijaju za Baarcu javljajte se! :D :D
papak mi nismo izgubili od Rubina tog,,,, vec od CASILLASA ....papak jedan :evil:amater koda je usao u njega
sta me briga ko je izgubio od rubina!ne navijam ni za Barcu ni Real ali poslije onih sinoc komentara svakako i oni sto navijaju za Barcu trebaju doci na temu i bezze pisat, kao sto ste vi mogli sinoc!i nema tu izvlakusa Sasillas ovo ono !koliko vas je puta spasio sramote, odjednom vam nevalja!onakva igra Barce sinoc i vi se javljate ( a znate da je to samo trenutak slabosti i da ce u sljedesem kolu nekog nabusit,sto se nemoze reci za Real),tako da je na to bio upucen moj kometar!UZIVAJ nista strasno dobar je Milan :D

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 21 okt 2009, 23:59

Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Sudija je zasluzio -1...penal cisti ebo majku..Casillas -2...pokolni covijek prolaz Milanu,zato u Milan po osvetu

Da, bio je penal ali je bio i cist gol za Milan tako da ti to opet dođe na isto...
Pogrijesio Kasiljas al je pogrijesio i Dida sto ne moze opravdati nikakvu igru veceg broja igraca Reala...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 00:40

Romariooo je napisao/la:
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Dzaba ste pare bacili onolike, jos ste jadniji nego prosle godine, penzioneri vas razvalise heh. Valja vam opet u El Clasicu primiti pet ili vise komada.
RONALDO je falio kao kad bi vama bio odsutan Messi...zato sutite gubite od Rubina=Zurch...al da oni su prvaci Rusije,,,pa Real je Ruskog prvaka Zenita koji je punoo jaci od tog Rubina bio i imao bolje igrace razbio.........ebemti Casilllasa sam nas pobijedi..

Nama se desila ta jedna utakmica gdje smo stvarno imali peh, primili dva gola niizcega, al smo igrali viktoriju, napromasivali se, nije srece bilo jednostavno pa haj, niko ne mari, istog onog Rubina u normalnoj utakmici mozemo pobijediti 7 0. Barca ima mocnu ekipu i ima igru sto je najvaznije-Real nema ni ekipu ni igru. Mi primimo poneki gol samo kad vodimo 4 0 il kad nekomo onom iz Rubina sjede lopta s 30 metara, ali takvi golovi se rijetko primaju. Reala buši ko god stigne. Jadni ste i ove godine sve u svemu.
Real niko nebusi,,,glovi su pali iz peha Casillas,,,a penal nije sudija svirao cisti,,dobro pobijedite ga 7-0 u gostima onda ako je tako lako,,,milanova odbrana je mnogo bolja pricajte sta hocete,,,Casillas mora nocna vaceras

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 00:44

RE-SU je napisao/la:
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Sudija je zasluzio -1...penal cisti ebo majku..Casillas -2...pokolni covijek prolaz Milanu,zato u Milan po osvetu

Da, bio je penal ali je bio i cist gol za Milan tako da ti to opet dođe na isto...
Pogrijesio Kasiljas al je pogrijesio i Dida sto ne moze opravdati nikakvu igru veceg broja igraca Reala...
Nesta je trebo crveni dobiti i to da nezaboravimo,,,ebiga Real je kriv sam sto nije ubacio bolje ,,bio je oprezan a iz opreza je pogresio golman njihov,a jos Sergio Ramos nije ni sjena onog momka npr od iz prije 2godine.nije imao pred sezone nikako i trebace mu puno,,a Marcelo kod 3 gola kriv ostavio Pata,i pratio Ablbiola koji je cuvo Borijela,zato van Marcelo neka igra Arbeloa kad se opravi,,a Drenthe je avno trebo da udje umjesto onog Grenera koji je bio tanak skroz

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 01:15

Harrison je napisao/la:Veceras se ocekuje rastavljanje Milana na proste faktore... :mrgreen:
:lol: :lol: jaki su bili u odbrani..problem sto smo samo igrali kroz sredinu,a penzioneri tu udvajali,a Casillas je rasturit na proste faktore :lol: :lol: ebo majku svoju ,,,sto nako nije u Zenici poklonio nama golove a ne ovim papcima mogli smo ih izbacitiiti,al bice bolje u Milanu sa Ronaldom :lol:

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 22 okt 2009, 01:21

CRNI_SA je napisao/la:ruska liga za 2-3 godine ce biti jaca od francuske i njemacke ako nije vec ;) nemojte kriviti samo ikera jer nemate nikakvu igru protiv valjadolida ste se mucili i sada :lol:

Ahahahha!Nije tebi lahko de provjeri vitalne znake ako znas sta je to :D :D
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 22 okt 2009, 01:25

neki Galaktikosi ..nesto :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 okt 2009, 10:21

rekao sam da ce vas mali Pato srusiti :D onako slavbi Milan vas razvali kuci s tri komada pa to je stvarno jadno :D ali sta ima veze drugu porciju dobijate u Milanu za 14 dana haha..sad ce tata Perez u januaru izdvojiti jos 250 milionceka da ne se brukate :D i na kraju hala madrid joj ovo vam je najjace :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 okt 2009, 10:56

Nade je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ruska liga za 2-3 godine ce biti jaca od francuske i njemacke ako nije vec ;) nemojte kriviti samo ikera jer nemate nikakvu igru protiv valjadolida ste se mucili i sada :lol:

Ahahahha!Nije tebi lahko de provjeri vitalne znake ako znas sta je to :D :D
2 puta u 5 godina kup uefa !!!!!!!!!! sta su njemci i francuzi osvajali u zadnjih 5:lol: evropa je jedino i pravo mjerilo jacine neke lige ;) a za real madrid ne brinem pobjedit ce 2-3 razlike u milanu jer je milan mnogo los za njih je bila sreca sto je casillas branio vrhunski :o¸moram dodati da nisam vidio goreg igraca od ramosa em sto ga ljudi iz sezone u sezonu salju po burek u odbrani , a u napadu frajer treba mu 10 pokusaja da bi centrirao jednom kako treba :shock: 35 milki za njega samo moze real dati :oops:
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 22 okt 2009, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 22 okt 2009, 10:56

Ma real je taraba zesca... ja navijam za njih cisto iz navike dok sam jos k'o siljan gledao redonda, zamorana, laudrupa, i stil igre od tih godina je ostao isti, lopta se danima melja, nema brze tranzicije, i svi igrachi koji dodju utope se u to sivilo prosjecnosti, eno Kaka sinoc, nula cista... Da ne spominjem onog Sergio Ramos-a, covjeka su napuhali on veze sa fudbalom nema, od 100 pasova sinoc je dodao milanovim igracima 95, Marcelo slicna stvar, fura se da moze biti R. Carlos a u odbrani bi ga i nas Dzemo motao. I naravno neizostavni dio sa forsiranje Spanaca, neki Granero igra, a Drenthe je u 10minuta 15puta vishe uradio. I kakvo crno blacenje Ikera, pa da covjeka nema Real bi primao po 6komada po tekmi. Real je chisti dokaz kako filozofija jednog kluba upropasta char i ljepotu fudbala, a da ne pricham kako i koliko igraca, koliko trenera su upropastili. A paralela sa Barcelonom je nemoguca, Barca je igrom 5puta jacha iako je igrackim kadrom Real, ne samo ispred nje, vec daleko daleko ispred svih timova. Zalosno ali istinito ;)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 22 okt 2009, 11:59

dajte ljudi nesto govorite za kasiljasa,a on vas u 90% utakmica spasava najmanje 3-4x
i onaj vas prvi gol je djelo velemajstora dide
jednostavno imate najbolji igracki kadar,al nemate brate igru
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

mali_zeleni
Kontakt:

Post Postao/la mali_zeleni » 22 okt 2009, 12:10

ako ne osvoje prvenstvo ili ligu prvaka slijedi raspad sistema... ne znači ako uzmeš sve šta valja da će biti najbolji... evo recimo barcelona se riješila ronaldinha i deca pa kasnije i eto'o-a i opet gaze sve pred sobom a bili su im neophodni, odnosno nosioci igre...
da ne spominjem apsurdne cifre, garancije banaka, prodaja kraljevske imovine za pokrivanje transfera i gubitaka itd... ali ajde, to je ipak ime koje se treba gurati... ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 okt 2009, 12:53

250 mill i dobiju vas didovi...sramota. Sta ce tek biti kad vam protivnici u obrani budu terry,vidic ili puyol??? Perez jest dobar biznismen,al nema pojma kako kupiti pojacanja!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 22 okt 2009, 13:26

nevalja trener :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: xxaxaxaxaxax

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 okt 2009, 14:20

necu da zalazim u svadju ali ovakav Real da osvoji ligu prvaka, nema teorije.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 22 okt 2009, 14:24

Wolverine je napisao/la:necu da zalazim u svadju ali ovakav Real da osvoji ligu prvaka, nema teorije.

Ma cini mi se da bi opet mogli u osmini zavrsiti svoju pricu u ligi prvaka...osvojiti nece 100%

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 14:36

Casillas na hladjenje sinoc nas je prodo

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 14:39

adnan24 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:necu da zalazim u svadju ali ovakav Real da osvoji ligu prvaka, nema teorije.

Ma cini mi se da bi opet mogli u osmini zavrsiti svoju pricu u ligi prvaka...osvojiti nece 100%
da jer cemo zavrsiti iza **** Milana mozda i dobiti Celzi dok drugi ce dobtiti Unireu,Rubin.......... :lol: :lol: al ima tekma u Milanu jos za 1 mjesto

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 okt 2009, 14:43

Rekoh ja davno da je Perez zlo za Real, on ce ga izgleda upropastiti definitivno. Kada je neslavno propap onaj projekat galaktikosa od prije nekoliko godina, tad je Real i zapao u krizu duboku, ovaj najnoviji pokusaj sa Perezom i novim galaktikosima bi mogao definitivno srozati Real na niske grane. Ponovo ce uvuci klub u velike dugove, a rezultata nece imati, jer ocito je da ovakav Real ne moze ponovo nista osvojiti, cak su i slabiji nego prosle godine. U spanskoj ligi nista Real nije bolji od Sevilje ili Valencije, dok je Barca neki drugi svijet, a u Ligi prvaka mislim nece dalje od cetvrtfinala. Ne treba kriviti Pelegrinija, covjek nije kriv nista, jednostavno je Perez taj koji upropastava klub. Pojacanja dovodi on kako mu se cefne, ne vjerujem da je pitao tu nesto Pelegrinija ko mu treba, i zato i jeste ovakva igra Reala-nikakva. Ok je to da se uloze velike pare kako bi klub bio jedan od najjacih, ali ovako kako Perez radi to je samoubistvo. Trener je taj koji bira igrace, pogledajte kako se to kod nas radi, Laporta dovodi samo one koje Guardiola trazi (sjetite se samo koliko je truda i para ulozeno u dovodjenje Chigrinskog), i velika se briga vodi za igrace iz vlastitog pogona. Strpljiva zdrava politika dovela je toga da sad imamo tim koji ce godinama biti u vrhu svjetskog fudbala, od pojacanja cemo dovesti jos samo Robinha i Fabregasa i ta ce ekipa i u narednih 5 godina biti extra jaka, bez nekih znacajnijih promjena. Po meni, pred Realom je jos nekoliko dugih crnih godina, a Perez ce vas otjerati u bankrot ako ovako nastavi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.