DonCorleone je napisao/la:Navijac KamerunaMB7 je napisao/la:Ko je taj.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
DonCorleone je napisao/la:Navijac KamerunaMB7 je napisao/la:Ko je taj.
Koliko QB ima u ekipi iako je to najodgovornija pozicija, a koliko ostalih pozicija ima gdje brojem dominiraju crnci?alemsa je napisao/la:
Pa skontaj ti, RB WR pozicije dominiraju crnci, QB poziciju ti dominiraju bijelci godinama, nikad startni crnac QB nije uzeo superbowl, do Russell Wilsona prosle godine (a on je pola bijelac, pola crnac ali eto). Oko 55% su ukupno crnci (ukljucujuci ostale rase, bez bijelaca) od igraca, znaci poprilicno mixano, od allstar igraca je 50/50.
NBA je preko 80% crnci, pa ti skontaj zasto.Ne da je to bilo kako lose, ko ima talent nek igra, rasa je ne bitna.
Joj jest ovo jadno vidjeti u pm. Tacno covjek bi ga upucao majke mi....Nerminovic je napisao/la:![]()
lud covjek
Od QBs, preko 80% su bijelci.IronMany je napisao/la:
Koliko QB ima u ekipi iako je to najodgovornija pozicija, a koliko ostalih pozicija ima gdje brojem dominiraju crnci?![]()
Kad je kosarka u pitanju.
Sta ima talenat?![]()
Talenat je 5 % u zivotu sportiste, ono ostalo otpada na rad, red i disciplinu tokom bavljenja istim i nesto malo srecu i amin.
Ako pri tome tvoje tijelo moze da prati to sve onda dolazis u vrh piramide uspjesnih sportista gdje je naravno sami njen vrh rezervisan samo za one najbolje i najmocnije.
Mi ovdje pricamo ako se ne varam o crnackoj nadmoci u fizickoj snazi nad bjelcima, a tu su nam bitni i rezultati istih npr u sportovima pa se moze zakljuciti da su crnci vec na pragu toga da budu superiorniji od bijelaca u globalu u sportovima.
Ma to sam preletio i istina vise onako rekao,moguce da nije istina, al generalno puno je crnaca u Americkom futbalu. Meni se cini barem onako kako sam gledao taj sport jedno vrijeme, da ove gore cifre bas nesto ne bih uzeo pod da su tacne. Medjutim on kao sport sa tolikom populacijom crnaca moze samo naget na onu stranu na vagi za koju ja tvrdim da ces jos malo pa prevagnut na njihovu stranu.alemsa je napisao/la:Od QBs, preko 80% su bijelci.IronMany je napisao/la:
Koliko QB ima u ekipi iako je to najodgovornija pozicija, a koliko ostalih pozicija ima gdje brojem dominiraju crnci?![]()
Kad je kosarka u pitanju.
Sta ima talenat?![]()
Talenat je 5 % u zivotu sportiste, ono ostalo otpada na rad, red i disciplinu tokom bavljenja istim i nesto malo srecu i amin.
Ako pri tome tvoje tijelo moze da prati to sve onda dolazis u vrh piramide uspjesnih sportista gdje je naravno sami njen vrh rezervisan samo za one najbolje i najmocnije.
Mi ovdje pricamo ako se ne varam o crnackoj nadmoci u fizickoj snazi nad bjelcima, a tu su nam bitni i rezultati istih npr u sportovima pa se moze zakljuciti da su crnci vec na pragu toga da budu superiorniji od bijelaca u globalu u sportovima.
Moras ici poziciju po poziciju, DE ti dominiraju crnci ali je bijelac najjaci DE u ligi (JJ Watt), isto tako WR dominiraju crnci ali imas Jordy Nelsona, koji je jedan od jacih (bijelac), preko hiljadu yardi fata hladno.
RB crnci
WR crnci
TE mixano 54% bijelci, 43% crnci
OT mixano, 52% bijelci
OG mixano, 51% bijelci
C bijelci 87%
Odbranu crnci dominiraju u vecini slucajeva, a kicker bijelci. Treneri dominiraju bijelci, vlasicni dominiraju bijelci.
Pro Bowlere kad uzmes, prilicno je izmixano.
U kosarci dominiraju bez daljneg, ljudi su atletski mocniji, ali opet to ne mijenja cinjeicu da postoje bijelci i da su postojali koji su vrlo kvalitetni igraci.
Sto se price tice, odgovorio sam ti nakon sto si napisao da u Americkom fudbalu nea kvalitetnog bijelca ("ragbi Americki - nigdje bjelca kvalitetnog ne mo's naci"), sto je neistina.
Odbranu kad uzmes u obzir crnci dominiraju.IronMany je napisao/la:
Ma to sam preletio i istina vise onako rekao,moguce da nije istina, al generalno puno je crnaca u Americkom futbalu. Meni se cini barem onako kako sam gledao taj sport jedno vrijeme, da ove gore cifre bas nesto ne bih uzeo pod da su tacne. Medjutim on kao sport sa tolikom populacijom crnaca moze samo naget na onu stranu na vagi za koju ja tvrdim da ces jos malo pa prevagnut na njihovu stranu.
Koliko si ti druze naporan , a imas prilicno godina.LenBias je napisao/la:NIKO KOVAČ: "Kamerun je sretan što je primio samo četiri gola."
od uvrijedjenog placljivka do nafuranog kabadahije u samo dvije utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
IronMany je napisao/la:Gdje su oni sto bacaju majmuna na Horvatovu?
Naletih na jednu njenu sliku
+ 'iljadutyler durden je napisao/la:Koliko si ti druze naporan , a imas prilicno godina.LenBias je napisao/la:NIKO KOVAČ: "Kamerun je sretan što je primio samo četiri gola."
od uvrijedjenog placljivka do nafuranog kabadahije u samo dvije utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
Istina, al Platini ce nam izgleda i to zeznut sa prosirenjem Eura na 24 reprezentacije, mada Wales, Bugarska, Skotska, Slovacka i slicne koje ce se sad lako docepavat istog ne mogu bit gori od ovog KamerunaDzoni je napisao/la: Zbog ovakvih reprezentacija cesto budem kivan na SP i pocnem da prizeljkujem evropsko jer znam da tamo nema ovakvih levata.
Gledam i jos uvijek ne vjerujem. Vjerojatno ni sam Song nema pojma sta je ovo bilo. Mora da ga je nesto opsjelo, ne mozes se ovog sam sjetit. I ajde da je to netko deseti, neki igrac iz neke Africke lige, al Song, covjek koji je igrao vise od pet godina u Arsenalu, covjek koji je u Barci. Smijesno jbt.Kevin je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.