Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Ostale reprezentacije i sve o igračima, selektorima i takmičenju na SP u Brazilu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Ko prolazi grupu?

1. Brazil
270
46%
2. Hrvatska
153
26%
3. Meksiko
121
21%
4. Kamerun
43
7%

Ukupno glasova: 587

MB7
Kontakt:

Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)

Post Postao/la MB7 » 19 jun 2014, 03:26

DonCorleone je napisao/la:
MB7 je napisao/la:Ko je taj :?
Navijac Kameruna :urnebes: .
:lol:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 19 jun 2014, 03:32

alemsa je napisao/la:
Pa skontaj ti, RB WR pozicije dominiraju crnci, QB poziciju ti dominiraju bijelci godinama, nikad startni crnac QB nije uzeo superbowl, do Russell Wilsona prosle godine (a on je pola bijelac, pola crnac ali eto). Oko 55% su ukupno crnci (ukljucujuci ostale rase, bez bijelaca) od igraca, znaci poprilicno mixano, od allstar igraca je 50/50.

NBA je preko 80% crnci, pa ti skontaj zasto. :wtf: Ne da je to bilo kako lose, ko ima talent nek igra, rasa je ne bitna.
Koliko QB ima u ekipi iako je to najodgovornija pozicija, a koliko ostalih pozicija ima gdje brojem dominiraju crnci? :mrgreen:

Kad je kosarka u pitanju.

Sta ima talenat? :mrgreen:

Talenat je 5 % u zivotu sportiste, ono ostalo otpada na rad, red i disciplinu tokom bavljenja istim i nesto malo srecu i amin.
Ako pri tome tvoje tijelo moze da prati to sve onda dolazis u vrh piramide uspjesnih sportista gdje je naravno sami njen vrh rezervisan samo za one najbolje i najmocnije.

Mi ovdje pricamo ako se ne varam o crnackoj nadmoci u fizickoj snazi nad bjelcima, a tu su nam bitni i rezultati istih npr u sportovima pa se moze zakljuciti da su crnci vec na pragu toga da budu superiorniji od bijelaca u globalu u sportovima.
Nerminovic je napisao/la::facepalm:
lud covjek
slika
Joj jest ovo jadno vidjeti u pm. Tacno covjek bi ga upucao majke mi....
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 19 jun 2014, 03:37

Gdje su oni sto bacaju majmuna na Horvatovu?

Naletih na jednu njenu sliku

slika
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 jun 2014, 04:03

IronMany je napisao/la:
Koliko QB ima u ekipi iako je to najodgovornija pozicija, a koliko ostalih pozicija ima gdje brojem dominiraju crnci? :mrgreen:

Talenat je 5 % u zivotu sportiste, ono ostalo otpada na rad, red i disciplinu tokom bavljenja istim i nesto malo srecu i amin.
Ako pri tome tvoje tijelo moze da prati to sve onda dolazis u vrh piramide uspjesnih sportista gdje je naravno sami njen vrh rezervisan samo za one najbolje i najmocnije.

Mi ovdje pricamo ako se ne varam o crnackoj nadmoci u fizickoj snazi nad bjelcima, a tu su nam bitni i rezultati istih npr u sportovima pa se moze zakljuciti da su crnci vec na pragu toga da budu superiorniji od bijelaca u globalu u sportovima.
Od QBs, preko 80% su bijelci.

Moras ici poziciju po poziciju, DE ti dominiraju crnci ali je bijelac najjaci DE u ligi (JJ Watt), isto tako WR dominiraju crnci ali imas Jordy Nelsona, koji je jedan od jacih (bijelac), preko hiljadu yardi fata hladno.

RB crnci
WR crnci
TE mixano 54% bijelci, 43% crnci
OT mixano, 52% bijelci
OG mixano, 51% bijelci
C bijelci 87%

Odbranu crnci dominiraju u vecini slucajeva, a kicker bijelci. Treneri dominiraju bijelci, vlasicni dominiraju bijelci.

Pro Bowlere kad uzmes, prilicno je izmixano.

U kosarci dominiraju bez daljneg, ljudi su atletski mocniji, ali opet to ne mijenja cinjeicu da postoje bijelci i da su postojali koji su vrlo kvalitetni igraci.

Sto se price tice, odgovorio sam ti nakon sto si napisao da u Americkom fudbalu nea kvalitetnog bijelca ("ragbi Americki - nigdje bjelca kvalitetnog ne mo's naci"), sto je neistina.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 19 jun 2014, 04:30

alemsa je napisao/la:
IronMany je napisao/la:

Od QBs, preko 80% su bijelci.

Moras ici poziciju po poziciju, DE ti dominiraju crnci ali je bijelac najjaci DE u ligi (JJ Watt), isto tako WR dominiraju crnci ali imas Jordy Nelsona, koji je jedan od jacih (bijelac), preko hiljadu yardi fata hladno.

RB crnci
WR crnci
TE mixano 54% bijelci, 43% crnci
OT mixano, 52% bijelci
OG mixano, 51% bijelci
C bijelci 87%

Odbranu crnci dominiraju u vecini slucajeva, a kicker bijelci. Treneri dominiraju bijelci, vlasicni dominiraju bijelci.

Pro Bowlere kad uzmes, prilicno je izmixano.

U kosarci dominiraju bez daljneg, ljudi su atletski mocniji, ali opet to ne mijenja cinjeicu da postoje bijelci i da su postojali koji su vrlo kvalitetni igraci.

Sto se price tice, odgovorio sam ti nakon sto si napisao da u Americkom fudbalu nea kvalitetnog bijelca ("ragbi Americki - nigdje bjelca kvalitetnog ne mo's naci"), sto je neistina.
Ma to sam preletio i istina vise onako rekao,moguce da nije istina, al generalno puno je crnaca u Americkom futbalu. Meni se cini barem onako kako sam gledao taj sport jedno vrijeme, da ove gore cifre bas nesto ne bih uzeo pod da su tacne. Medjutim on kao sport sa tolikom populacijom crnaca moze samo naget na onu stranu na vagi za koju ja tvrdim da ces jos malo pa prevagnut na njihovu stranu.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 jun 2014, 04:41

IronMany je napisao/la:
Ma to sam preletio i istina vise onako rekao,moguce da nije istina, al generalno puno je crnaca u Americkom futbalu. Meni se cini barem onako kako sam gledao taj sport jedno vrijeme, da ove gore cifre bas nesto ne bih uzeo pod da su tacne. Medjutim on kao sport sa tolikom populacijom crnaca moze samo naget na onu stranu na vagi za koju ja tvrdim da ces jos malo pa prevagnut na njihovu stranu.
Odbranu kad uzmes u obzir crnci dominiraju.

Na vagu kad stavis i sve u obzir vise je crnaca u ligi sigurno.

Vise sam iso tezom da "nea uopste kvalitetnih bijelaca", sto kazes da si rekao ofrlje, tako da uredu, razumijemo se :thumbup:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 jun 2014, 06:28

Tooo Hrvati :D ajmo jos MeHiko :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 08:00

idemo meksiko braco po tekili :opaopa:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 jun 2014, 08:34

znaci sada se navija za Meksiko?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2014, 08:53

Naravno, ali tu nam treba bod.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 09:23

NIKO KOVAČ: "Kamerun je sretan što je primio samo četiri gola."

od uvrijedjenog placljivka do nafuranog kabadahije u samo dvije utakmice :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 19 jun 2014, 09:25

LenBias je napisao/la:NIKO KOVAČ: "Kamerun je sretan što je primio samo četiri gola."

od uvrijedjenog placljivka do nafuranog kabadahije u samo dvije utakmice :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Koliko si ti druze naporan , a imas prilicno godina.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 jun 2014, 09:26

a ti opet imas premalo da izigravas nekog detektiva koji osobe prati u stopu ;)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 jun 2014, 09:30

Zbog ovih wanna be hrvata iz BiH, želim svu sreću Mexicu. Idemo momci ! :zviz:
Ja te volim, volim Željo..

albino1990
Kontakt:

Post Postao/la albino1990 » 19 jun 2014, 09:32

Bravo hrvatska samo tako dalje!!! Pustite nacionaliste da se ispušu. Nemaju društvo izolirani su pa žele biti barem negdje primjeceni

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 19 jun 2014, 09:40

IronMany je napisao/la:Gdje su oni sto bacaju majmuna na Horvatovu?

Naletih na jednu njenu sliku

slika
:thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 jun 2014, 09:45

tyler durden je napisao/la:
LenBias je napisao/la:NIKO KOVAČ: "Kamerun je sretan što je primio samo četiri gola."

Koliko si ti druze naporan , a imas prilicno godina.
+ 'iljadu :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 jun 2014, 10:09

Fino, fino.

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /140619023" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 jun 2014, 10:10

Dzoni je napisao/la: Zbog ovakvih reprezentacija cesto budem kivan na SP i pocnem da prizeljkujem evropsko jer znam da tamo nema ovakvih levata.
Istina, al Platini ce nam izgleda i to zeznut sa prosirenjem Eura na 24 reprezentacije, mada Wales, Bugarska, Skotska, Slovacka i slicne koje ce se sad lako docepavat istog ne mogu bit gori od ovog Kameruna :mrgreen:
Kevin je napisao/la: slika
Gledam i jos uvijek ne vjerujem. Vjerojatno ni sam Song nema pojma sta je ovo bilo. Mora da ga je nesto opsjelo, ne mozes se ovog sam sjetit. I ajde da je to netko deseti, neki igrac iz neke Africke lige, al Song, covjek koji je igrao vise od pet godina u Arsenalu, covjek koji je u Barci. Smijesno jbt.

Sve u svemu, kao sto netko rece, ovaj Kamerun bi dobila i Modrica. Stvarno uzas, bolje su odigrali Nigerija i Iran. Istina da su imali igraca manje, ali ni do tad se nisu nesto pokazali. Igrali su prvih pet minuta, ako i toliko, nesto su stisnuli, ja pomislio evo dobre utakmice kad ki*a. Moglo je ovo biti 7-8 komada bez problema da je Hrvatska isla svom silom, ali i ovo je bilo dovoljno za tri boda i najvecu pobjedu na svjetskim prvenstvima. Do sad je najveca bila ona protiov Njemacke 1998. od 3-0.

Sad slijedi puno, ali puno ozbiljniji i kvalitetniji Meksiko s kojim se nece lako izaci na kraj. Njima odgovara bod i ako zabiju samo jedan gol napravit ce cirkus izmedju nasih koji ce se jako tesko vratiti. Hrvatska mora povest u prvom poluvremenu i bez nervoze odradit drugo poluvrijeme. Nece ovo bit ni malo lako, ali vjerujem da se moze dalje.

Najsretniji bi bio kad bi Kamerun napucao Brazila i nekim cudom Hrvatska i Meksiko prosli dalje :mrgreen:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 19 jun 2014, 10:12

Opet ste sinoć palili zastavu Bosne i Hercegovine u Mostaru. Bravo RVATINE :clap: i da navijam za rvatsku :puke: ne ide i gotovo

Nemožete ih popaliti koliko ih mi imamo i koliko volimo Bosnu i Hercegovinu :bih: :bih: slika

P.S.
Vamos México

Odgovori

Natrag na “Protivnici”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.