FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

formance
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la formance » 31 jul 2009, 01:11

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jul 2009, 01:49

kobe je napisao/la:Daj ba ne brukaj te se.
Cuj volio bih dobiti Hamburg,Romu i sl.,treba da pozelite sto slabijeg protivnika pa da udjemo u grupe.
Ja sam prezadovoljan ako prodjemo ove svedjane jer ljudi imaju budzet 18 mil eura a mi nemamo budzeta nego dijelimo plate po prilici(za bajram,za novu itd) ALI NIJE TAKO DALEKO NI ULAZAK U GRUPE.
Vise mi se fakat smucilo da izlaze u prvi plan neki zrinjevci,sirokace,modrice itd i brukaju nas,to je samo pokazatelj da u nasoj ligi mogu loviti u mutnom ali u evropi se pobjedjuje na terenu.
Kao prvo da cestitam normalnim i realnim navijacima Sarajeva na povoljnom rezultatu kao sto sam ocekivao i ''najavio'', mislim da imaju dosta sanse za uzvrat.

A kao drugo, da se dotaknem ''Sirokaca'' u Europi, tj. da ti par cinjenica dam - Široki Brijeg je NAJVISE europskih bodova od svih skupio od premijer lige. Omjer u Europi je 12-3-13 (slobodno pogledaj i vas - losiji je, da ne nabrajam brojne druge), nikad nije ispao u prvom pretkolu kupa uefa/eurolige, sve sto ''mora'' prolazi, a prolazan je bio i Sturm s obzirom na prikazano, nazalost, sansa se propustila i sreca je otisla na stranu austrijanaca, a ta neka navodna brukanja da koristis u istoj recenici sa Modricom i sl.? Spusti se na zemlju.
Ukratko, da ne bih gledao komentare raznih kompleksasa i pubertetlija koji komentiraju nesto o cemu pojma nemaju.
...Život za Široki...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2009, 03:05

Široki nas nikada nije brukao, najstabilniji bh klub u Evropskim takmičenjima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 31 jul 2009, 03:21

Ej braco draga sudija veceras na tekmi pa ono nema ni u cesmecima,stvarno sramota.
BosnaE

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 31 jul 2009, 03:42

Cestitam, dobar rezultat za uzvratnu utakmnicu na Kosevu, bice pun stadion i nadam se odlicna atmosfera ! Svaka cast za FKS!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 31 jul 2009, 03:55

ŠB_Fidelis je napisao/la:
kobe je napisao/la:Daj ba ne brukaj te se.
Cuj volio bih dobiti Hamburg,Romu i sl.,treba da pozelite sto slabijeg protivnika pa da udjemo u grupe.
Ja sam prezadovoljan ako prodjemo ove svedjane jer ljudi imaju budzet 18 mil eura a mi nemamo budzeta nego dijelimo plate po prilici(za bajram,za novu itd) ALI NIJE TAKO DALEKO NI ULAZAK U GRUPE.
Vise mi se fakat smucilo da izlaze u prvi plan neki zrinjevci,sirokace,modrice itd i brukaju nas,to je samo pokazatelj da u nasoj ligi mogu loviti u mutnom ali u evropi se pobjedjuje na terenu.
Kao prvo da cestitam normalnim i realnim navijacima Sarajeva na povoljnom rezultatu kao sto sam ocekivao i ''najavio'', mislim da imaju dosta sanse za uzvrat.

A kao drugo, da se dotaknem ''Sirokaca'' u Europi, tj. da ti par cinjenica dam - Široki Brijeg je NAJVISE europskih bodova od svih skupio od premijer lige. Omjer u Europi je 12-3-13 (slobodno pogledaj i vas - losiji je, da ne nabrajam brojne druge), nikad nije ispao u prvom pretkolu kupa uefa/eurolige, sve sto ''mora'' prolazi, a prolazan je bio i Sturm s obzirom na prikazano, nazalost, sansa se propustila i sreca je otisla na stranu austrijanaca, a ta neka navodna brukanja da koristis u istoj recenici sa Modricom i sl.? Spusti se na zemlju.
Ukratko, da ne bih gledao komentare raznih kompleksasa i pubertetlija koji komentiraju nesto o cemu pojma nemaju.
Zasto onda komentiras pametnjakovicu!
Vas sirokace sam strpao u isti kos jer ste mutni u nasoj ligi i uvijek na neki nacin zavrsite u evropi bilo preko zelenog stola bilo preko slobodinih ledja ali vi idete u evropu.
To koga ste vi pobjedjivali necu previse komentarisat ali nesjecam se vas u 3 pretkolu lige prvaka,nesjecam se da ste ikoga izbacili kao iznenadjenje itd ali stoji da ste stabilan klub i da ste nazalost u vrhu naseg fudbala.
Sve bih vam potpisao do zadnjeg uspjeha samo da odu svi ovi smetljari iz saveza i da se koliko toliko ustroji drzava pa ako bi i tada bili u vrhu skinuo bih vam kapu.
Uglavnom sto se tice evrope nisam u pravu za vas ali pogledaj zrinjevce koji ispadaju od luksemburga i to redovno u prvom mecu a da nepricam o partizanu i sl.,naravno slicna prica i modrica.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jul 2009, 04:50

Radi takvih poput tebe.
Eto nek ste vi i svi ostali cisti i sveti, cudo jedno, uvijek izuzetak.
Izvoli bar argumentirano potkrijepi svoju tvrdnju, pa onda kreni u direktno vrijedjanje i omalozavanje.
Ne zanima mene Zrinjski, Modrica, kao ni momcadi koje nemaju za kifle igracu ili nemaju uvjete za ovu ligu, a kupe tu licencu pa onda ocekuju na isti nacin kupiti i euro licencu pa se ''malo'' preracunaju i stanu zaliti i obmanjivati narod, ne zanima me ni bilo tko drugi, mi smo tu gdje jesmo zato sto smo za sebe stvorili uvjete vlastitim trudom i radom, momcad, stadion, trening kamp/sportski centar, nitko nam ih nije poklonio, rezultate imamo, stabilnost imamo, konstantne europske nastupe, tebi ako to smeta jer ti je ''neobicno'' ili bilo sto drugo, je tvoj problem, ali nemoj mi onakve debilnosti pisati bez da imas s cim potkrijepiti, kao sto i nemas sto si priznao.
A ako kontas da je nama kao klubu koji ispunjava sve svoje obveze i koji je jedini u drzavi platio sve obveze prema istoj, i to radi vec godinama, i koji radi kvalitetno i organizirano, u cilju da smo taoci lose lige unatoc visim ambicijama i mogucnostima, ili da nas **** levati iz saveza po volji ili momcadi koje ''moraju'' dobivati na racun placenog iznosa ili ''imena'' pa da kao podrzavamo takve ili da bi bili losiji bez njih, nisi sekunde normalan.
Sarajevu jos jednom cestitke i sretno u uzvratu.

Dosta o tome.
...Život za Široki...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 31 jul 2009, 06:46

ŠB_Fidelis je napisao/la:Radi takvih poput tebe.
Eto nek ste vi i svi ostali cisti i sveti, cudo jedno, uvijek izuzetak.
Izvoli bar argumentirano potkrijepi svoju tvrdnju, pa onda kreni u direktno vrijedjanje i omalozavanje.
Ne zanima mene Zrinjski, Modrica, kao ni momcadi koje nemaju za kifle igracu ili nemaju uvjete za ovu ligu, a kupe tu licencu pa onda ocekuju na isti nacin kupiti i euro licencu pa se ''malo'' preracunaju i stanu zaliti i obmanjivati narod, ne zanima me ni bilo tko drugi, mi smo tu gdje jesmo zato sto smo za sebe stvorili uvjete vlastitim trudom i radom, momcad, stadion, trening kamp/sportski centar, nitko nam ih nije poklonio, rezultate imamo, stabilnost imamo, konstantne europske nastupe, tebi ako to smeta jer ti je ''neobicno'' ili bilo sto drugo, je tvoj problem, ali nemoj mi onakve debilnosti pisati bez da imas s cim potkrijepiti, kao sto i nemas sto si priznao.
A ako kontas da je nama kao klubu koji ispunjava sve svoje obveze i koji je jedini u drzavi platio sve obveze prema istoj, i to radi vec godinama, i koji radi kvalitetno i organizirano, u cilju da smo taoci lose lige unatoc visim ambicijama i mogucnostima, ili da nas **** levati iz saveza po volji ili momcadi koje ''moraju'' dobivati na racun placenog iznosa ili ''imena'' pa da kao podrzavamo takve ili da bi bili losiji bez njih, nisi sekunde normalan.
Sarajevu jos jednom cestitke i sretno u uzvratu.

Dosta o tome.
Bas zato vas savez i gura. Ne bitno koje mjesto ostvarite u ligi, vama ce savez da pokloni jedno mjesto u Europi.
Svaka cast na redovnoj isplati obaveza savezu, da ima takvih vise klubova u BiH, ali opet ne mogu bas svi u Europu. Idu samo cetiri predstavnika, a za jedno mjesto se uvijek zna da je rezervisano.
Dragon Town

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 jul 2009, 07:54

Dobro smo igrali svaka cast.. Ma ovi Svedjani nisu vala nista posebno, AkoBogda, cetvrtak uz Boziju pomoc prolazimo u cetvrto kolo. |Samo mi recite, jel poslije cetvrtog kola idu grupe?|

Ja cim sam jutros usto otiso na teletext BHT-a da vidim program za cetvrtak, ali jos uvijek stoji onaj juce :D

EDIT: Je li Larsson teze ili lakse povrijedjen?

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 31 jul 2009, 08:48

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Dobro smo igrali svaka cast.. Ma ovi Svedjani nisu vala nista posebno, AkoBogda, cetvrtak uz Boziju pomoc prolazimo u cetvrto kolo. |Samo mi recite, jel poslije cetvrtog kola idu grupe?|

Ja cim sam jutros usto otiso na teletext BHT-a da vidim program za cetvrtak, ali jos uvijek stoji onaj juce :D

EDIT: Je li Larsson teze ili lakse povrijedjen?

Onda se igra play-off,pa tek onda u grupe?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 jul 2009, 08:54

Butmiran je napisao/la:
Onda se igra play-off,pa tek onda u grupe?

joj,pa onda to dodje komplikovanije nego kvalifikacije za LP :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 31 jul 2009, 09:33

Svaka čast momcima i svi na koševo u nede
lju i četvrtak.

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 31 jul 2009, 09:35

Idemo po redu,Nedelja pa cetvrtak.Momcima jos jednom cestitke na povoljnom rezultatu i abg da se u revansu svi zajedno radujemo.Borbenost na terenu je recept.SVI U NAPAD JEDAN JE HASE.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 jul 2009, 10:03

čestitke Sarajevu..iznenadio sam se..mislio sam da je Helsinborg jači...isti rez kao Široki s Sturmom..morate pametno odigrati uzvrat...čitam da vas je sudac pokrao...znači svake godine ista priča..""veliki"" jednostavno moraju proci...ejbo ovakvu uefu i ovako sve...

samo pametno u uzvratu i sretno!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Ognjeslav
Kontakt:

Post Postao/la Ognjeslav » 31 jul 2009, 10:52

Najiskrenije cestitke za rezultat Sarajevu,a svima vama da porucim da cete u revansu svi vi biti odlucujuci faktor. Pred punim Kosevom vas ne bi izbacili ni mnogo jaci timovi. Znaci, svi na stadion pa da i sljedece sedmice cestitamo ;) .
Za ove sto prozivaju Siroki mogu samo reci da nisu pratili BH fudbal zadnjih 10 godina. Najbolje organizovano sportsko drustvo u BiH i dokaz, da osim para, za dobar klub moras imati i dobru organizaciju i u upravi ljude koji su tu da daju klubu, a ne da uzimaju od njega. Mislim da mogu biti primjer svima redom kako se radom i organizacijom stize do rezultata.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 31 jul 2009, 11:46

Šteta što neću moć bit u Sarajevu kada budemo igrali protiv Šveđana, a nadam se da će bit pun AFH i da ćemo opravdati titulu najboljih navijaća u BIH-a... A naravno, uz nas, Horde zla, Sarajevo neće i ne može izgubit niti ispast ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 31 jul 2009, 11:54

Larssonu oteklo koljeno, sjebo ga Alaim, minimalno dvije hefte u autu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 jul 2009, 12:12

Je li sada ako Sarajevo ako Bog da prođe , ide u još jedne kvalifikacije za grupe ili je odmah u grupe. Mislim da idu još jedne kvalifikacije, pa bih zaista volio da znam ko bi mu mogao zapasti, ili mu ama baš svi mogu zapasti.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 jul 2009, 12:23

Rz88 je napisao/la:Je li sada ako Sarajevo ako Bog da prođe , ide u još jedne kvalifikacije za grupe ili je odmah u grupe. Mislim da idu još jedne kvalifikacije, pa bih zaista volio da znam ko bi mu mogao zapasti, ili mu ama baš svi mogu zapasti.
u Play Off ili ti ga 4. pretkolo. Tu dolaze najjače ekipe. Pa ako to pređemo idemo u grupu, ali još je rano govoriti. Prvo Sloboda, pa HIF. Bolio bih da ih nakantamo 2-3 naprema nula

edit: mogu zapasti Roma, HSV, Valensija, Genoa ... ;)
Zadnja izmjena: Zagor, dana/u 31 jul 2009, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mirza_hordanje
Kontakt:

Post Postao/la mirza_hordanje » 31 jul 2009, 12:24

ludzaci švedzani

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, bordobijeli, johntravolta123 i 54 gosta.