Uh da ti yebem forum yebeni i kad sam se registrovao fuj! Sta je cilj yebenog foruma?? Jel samo ici niz dlaku i ponavljati volim te Bosno, uz tebe smo i takmiciti se u patriotizmu, a ne razmjenjivati informacije koje su mozda a mozda nisu tacne.sagitarius je napisao/la:Pitar85 je napisao/la:Bezbeli cu sam sebi staviti omcu oko vrata, ali nema veze, ovdje su ionako WC "spustasi" i pljuvaci
Navodno, Dzeko je bio u BiH otpocetka priprema, u Sarajevu, ali se nije prikljucio repki zbog Hajrovica.
Autom po njega je dosao Spahic, bukvalno moleci ga da krene s njim na pripreme. Jos kad se na to doda izjava Susica da bi "Dzeko igrao i da dodje sat prije utakmice", pije vode, jer je time vjerovatno pokusao na neki nacin kod naroda kupiti vrijeme za Dzekin dolazak, jer nije znao kada ce i hoce li tu noc kada je Spahic otisao po njega doci. A za tucu Spahica i Dzeke ne znam, mozda je bilo varnica, ali Spaha i Dzeko su veliki prijatelji, sumnjam da je bilo tuce.
Kako god, necega tu ima, nesto se desava, to je sasvim sigurno
De ne lupetaj bogati, cuj Spaha isao po njega, do nasi mediji ne bi skuzili da je Spaha otisao iz Hotela, daj bogati.Covjek imao svoji privatni obaveza, bas ce on zbog jednog Hajrovica odreci se repke.Ovu se ciste nebuloze rtrda s foruma i par medija tipa oni iz tv1
Ne, sve je bilo ok u petak, Dzeko je bio raspolozen za igru, Pjanke mijesao Slovacku odbranu, Vedo nadskako Skrtela, Miske preorao teren, svi su ostavili srce na terenu.
Nisam ja pljuvac, niti okrecem ledja repki, da smo mi stvorili nekoliko prilika, ubili ih igracki i trkacki, a izgubili, ko bi normalan imao prigovor. Svima se desi da se izgubi utakmica, pa necemo mi zauvijek pobjedjivati u Zenici.
Ali, sadrzaj same utakmice, te neka cudna tajanstvenost prije utakmice otvara mnoga pitanja.
Ili da zanemarim ovo sve sto sam rekao, da budem Sasa Matic kao ti i kazem "Volim te Bosno".
Yebes konstruktivnost, daj da se takmicimo u patriotizmu