Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
VideAdi_Zepce je napisao/la:Veceras ce biti duga noc.Nekako sam sto se tekma blizi sve uvjereniji da cemo ih pobjediti.Vec vidim 2:0 za nas
![]()
I ja predviđam 2:0, Pjanić počinje od početka i zabija Grcima u prvom poluvremenu za 1:0. Na poluvremenu izmjena Pjanić->Zahirović, i u drugom poluvremenu Džekson zapečati sudbinu malenih GrkaAdi_Zepce je napisao/la:Veceras ce biti duga noc.Nekako sam sto se tekma blizi sve uvjereniji da cemo ih pobjediti.Vec vidim 2:0 za nas
![]()
Tu je euforija, tu jeGoalgetter je napisao/la:Gdje se skrila euforija na ovoj temi![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=eFwxZMf10Z0
![]()
![]()
![]()
Dzonikola je napisao/la:VideAdi_Zepce je napisao/la:Veceras ce biti duga noc.Nekako sam sto se tekma blizi sve uvjereniji da cemo ih pobjediti.Vec vidim 2:0 za nas
![]()
![]()
Vidoviti Adi iz Zepca
Bice samo ukljucenje kad je Face tv u pitanju, na Bht1 je tekma,Al jazzera +9FCBM1900 je napisao/la:Pozdrav raja,
da li ce biti prenos na FACE TV ?
OTNYS_YNWA je napisao/la:
ovaj trener isti McAllister a ko je igrac ovajDzonikola je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:![]()
Bog te cuo.sikirica je napisao/la:Moja prognoza :
2:0
Misimovic iz penala u prvom, a onda Ibisevic glavom nakon asista Misketa u drugom poluvremenu.Pobjeda na njihov nacin,tj. iz prekida.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.