Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
de mi nesto objasnite, da vidim jesam li opet fulio hendikep...cesena-milan (hen. 1:0), ja sam igrao 2, tj da ce milan dobiti sa 2 ili vise golova razlike...ispod ove ponude hendikepa je ovako pisalo pa zato mislim da nisam pogrijesio...a milan vodi 0:3...bez zayebancije....samo ozb odg...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
-
- Kontakt:
To prolaziš, možeš ga zaokružitiLimuntos je napisao/la:de mi nesto objasnite, da vidim jesam li opet fulio hendikep...cesena-milan (hen. 1:0), ja sam igrao 2, tj da ce milan dobiti sa 2 ili vise golova razlike...ispod ove ponude hendikepa je ovako pisalo pa zato mislim da nisam pogrijesio...a milan vodi 0:3...bez zayebancije....samo ozb odg...
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
ma vraga zaokruzit, ev 1:3...ako ostane tako, dobro je, al daleko od toga da je gotovo...SirAlexFerguson je napisao/la:To prolaziš, možeš ga zaokružitiLimuntos je napisao/la:de mi nesto objasnite, da vidim jesam li opet fulio hendikep...cesena-milan (hen. 1:0), ja sam igrao 2, tj da ce milan dobiti sa 2 ili vise golova razlike...ispod ove ponude hendikepa je ovako pisalo pa zato mislim da nisam pogrijesio...a milan vodi 0:3...bez zayebancije....samo ozb odg...
edit: dobro je, 1:3...2.40 kv...
Zadnja izmjena: Limuntos, dana/u 19 feb 2012, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
**** totenhem retardirani,sve im najgore zelim
Prijatelj mi je izgubio listić dobitni. Zanima me postoji li ikakav način da se isplati? Znam da u pravilima piše da se treba donijet listić. Postoji li kakav rok, ukoliko niko ne dođe da digne keš da se podigne? Kladionica je bet live. Teta koja radi u kladionici zna da je on uplatio taj listić ali ne vjerujem da će ona htjet ga isplatit pošto joj nije baš najdraži mušterija. 

Hajde Skalica,poceraj 

Nadam se da ce Totteham ostati jedini favorit koji je kiks'o danas, ostala su mi jos dva listica 

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Medvescaaaaaak
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
- Kontakt:
NESPY je napisao/la:Prijatelj mi je izgubio listić dobitni. Zanima me postoji li ikakav način da se isplati? Znam da u pravilima piše da se treba donijet listić. Postoji li kakav rok, ukoliko niko ne dođe da digne keš da se podigne? Kladionica je bet live. Teta koja radi u kladionici zna da je on uplatio taj listić ali ne vjerujem da će ona htjet ga isplatit pošto joj nije baš najdraži mušterija.
jao **** ti slovacku u hokej i groma pa martin ima 5 pobijeda u gostima 1251 poraza i oni sada vode ...zastoSheyi je napisao/la:Hajde Skalica,poceraj

- Liverpool.F.C
- Kontakt:
jebm ti hokej i linz, **** im mater austrijsku...razmisljam izmedju njih i medvescaka i odigram naravno na njih koji gube
- IlPrincipino
- Kontakt:
imal ko link za Barcu košarku...hvala
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Hajde Besiktas preokreni u drugom 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Hajde Besiktas preokreni u drugom

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sto li se ti smjeskas,jesi to i ti igrao Besiktasa ??Heller je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Hajde Besiktas preokreni u drugom
igro na poluvremenu na wwinu 1 zajebo se nisam odigro prelazi iz 2/1 nego 1/2harry_90 je napisao/la:Sto li se ti smjeskas,jesi to i ti igrao Besiktasa ??Heller je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Hajde Besiktas preokreni u drugom

Nullius in verba
Hajde SkalicaSheyi je napisao/la:jao **** ti slovacku u hokej i groma pa martin ima 5 pobijeda u gostima 1251 poraza i oni sada vode ...zastoSheyi je napisao/la:Hajde Skalica,poceraj

Jos Levante i PSg za 110 KM

57 minut 2:1 tooo Besiktass
sacuvajte prednost do kraja hocu pareeeeee !!!

polako bice turci su to mamu im **** prelazi iz 2/1 kvota 25harry_90 je napisao/la:57 minut 1:1,hajmoo jos jedannnnn Besiktas

hari haj daj jedno 5-6 prelaza al da dva prođu

Nullius in verba
Kasnije kad dodjem iz grada,odo na pivoo
navrati do city pubaa naces me najljepsi medju njima i ima pivu od mene 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.