Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

miralem444
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la miralem444 » 17 nov 2010, 20:43

Virtu4l je napisao/la:Nastavite sanjati o velikim klubovima. Pjanić nije standardan u prosječnom Lyonu, a vi bi ga već u Bayern, Chelsea, Arsenal...
haha..ja kolko s esjacam da je taj "prosjecni lyon" izbacio real madrid za koji kolko ja znam nastupaju i ronaldo i kaka i higuain i kasiljas znaci top svjeckog fudbala igraci...sta je onda real po tebi dno dna ako tako gledamo...hajde molim te...nebih da se svadjamo prepiremo il sta vec al brate mislimd a ti je ovaj komentar cisti promasaj..hvala.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 20:55

miralem444 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nastavite sanjati o velikim klubovima. Pjanić nije standardan u prosječnom Lyonu, a vi bi ga već u Bayern, Chelsea, Arsenal...
haha..ja kolko s esjacam da je taj "prosjecni lyon" izbacio real madrid za koji kolko ja znam nastupaju i ronaldo i kaka i higuain i kasiljas znaci top svjeckog fudbala igraci...sta je onda real po tebi dno dna ako tako gledamo...hajde molim te...nebih da se svadjamo prepiremo il sta vec al brate mislimd a ti je ovaj komentar cisti promasaj..hvala.
Imaš odgovor na to pitanje, samo se vrati malo unazad ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 17 nov 2010, 22:16

Miralem Pjanic je jedan vrhunski igrac, koji ce Bosnu i Hercegovinu aBd na najbolji nacin pokazati i predstaviti svijetu. (Kao i ostali BH igraci) Naravno da ima skepticara, i ljudi koje misle suprotno, ali mislim da je momak pokazao sta zna, i da mu je mjesto tuj gdje i jeste u reprezentaciji!
Pokazao je u svakoj utakmici u Lyonu, pa makar onih 15 minuta, sto je ga prije ubacivao - da zna igrati, i da se bori srcem i dusom, zao je u roku od 15 minuta preokreniti nekoliko ne zaboravnih utakmica. U proslim utakmicama Bosne i Hercegovine dao je sve od sebe, i bio je jedan od najbolji igraca reprecentacije i na terenu, dao je nekoliko golova i takodjer ima najprecizniji sut, sto se tice slobodnjaka itd. naravno da se moze desiti kao protiv Albanije da se pogodi precka, ali ako razmislis malo, to je super - ipak okvir gola kojim se broji i ocjenjuje citava igra. Sergej Barbarez je isto malo poceo, pa je kroz iskustvo postao heroj i idol nacije, koji je jos isad! Tako da, samo naprijed, sve najbolje, i aBd cemo ga gledati u Realu! ;) ;) ;) :D
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 22:19

Nek' si se ti slikala sa njim :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 nov 2010, 22:53

Svaka cast momku,fantastican je! on ce vrlo brzo biti jedan od najboljih igraca u Evropi na svojoj poziciji! zaista je mnogo napredovao...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 nov 2010, 23:01

bosnas_ je napisao/la:Svaka cast momku,fantastican je! on ce vrlo brzo biti jedan od najboljih igraca u Evropi na svojoj poziciji! zaista je mnogo napredovao...
Jes, od početnih 11, do klupe.
100% sportski i krajnje opušten potpis

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 17 nov 2010, 23:03

Virtu4l je napisao/la:Nek' si se ti slikala sa njim :mrgreen:

;) i ja kazem!

Ultralopulos
Kontakt:

Post Postao/la Ultralopulos » 17 nov 2010, 23:03

pored gorkuffa mora na klupu **** francuz ....kontas

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2010, 23:04

Gourcuff je igračina, možda bi se moglo naći mjesto za Pjanića zajedno sa njim, ali hajd' ti to objasni Puelu :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2010, 23:11

Pjanic ce ili dobit mjesto koje zasluzuje u prvih 11 Lyona, ili ce napustit taj klub na ljeto. Gourcuff je dobar igrac, ali iskreno mislim da je Pjanic veci potencijal. Mozda nisam objektivan, ali po meni je tako. Chelsea se spominje vec godinama. A isto tako bi bio tipican transfer za Fergusona i Wengera. Vidjet cemo, u glavnom ne brinem za karijeru Pjanica. On je vec igracina, i jos ce napredovat. Samo radi mazge Puela, to se mozda nece desit u Lyonu. Hvala Bogu i Zeljku Komsicu sto nismo izgubili Pjanica. Bilo je preblizu. Da nije karakter i patriota kakav jest, i izgubili bi ga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 nov 2010, 23:16

Cartman je napisao/la:Pjanic ce ili dobit mjesto koje zasluzuje u prvih 11 Lyona, ili ce napustit taj klub na ljeto. Gourcuff je dobar igrac, ali iskreno mislim da je Pjanic veci potencijal. Mozda nisam objektivan, ali po meni je tako. Chelsea se spominje vec godinama. A isto tako bi bio tipican transfer za Fergusona i Wengera. Vidjet cemo, u glavnom ne brinem za karijeru Pjanica. On je vec igracina, i jos ce napredovat. Samo radi mazge Puela, to se mozda nece desit u Lyonu. Hvala Bogu i Zeljku Komsicu sto nismo izgubili Pjanica. Bilo je preblizu. Da nije karakter i patriota kakav jest, i izgubili bi ga.
ma Puel će najvjerovatnije otići a i pjanićev menadžer nije budala da dopusti da se upropasti takav talenat i da stagnira, zainteresovanih ima i to je ono što je 100% sigurno. ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 17 nov 2010, 23:19

Cartman je napisao/la:Pjanic ce ili dobit mjesto koje zasluzuje u prvih 11 Lyona, ili ce napustit taj klub na ljeto. Gourcuff je dobar igrac, ali iskreno mislim da je Pjanic veci potencijal. Mozda nisam objektivan, ali po meni je tako. Chelsea se spominje vec godinama. A isto tako bi bio tipican transfer za Fergusona i Wengera. Vidjet cemo, u glavnom ne brinem za karijeru Pjanica. On je vec igracina, i jos ce napredovat. Samo radi mazge Puela, to se mozda nece desit u Lyonu. Hvala Bogu i Zeljku Komsicu sto nismo izgubili Pjanica. Bilo je preblizu. Da nije karakter i patriota kakav jest, i izgubili bi ga.

Sad ga i Puel cesce stavlja u prvih 11 .. :) a to za Komsica, SVAKA CAST! :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 nov 2010, 23:21

Mire treba samo da poradi na snazi , da nabaci koju kilu misica i to je to . OStalo sve ima : tehniku , sut , kako se samo danas poigravao sa Slovacima titrajuci loptu :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 nov 2010, 11:04

Miralema nikad nisam vidio da ovako dobro igra, meni je bio uz Medunjanina najbolji naš igrač na terenu, svaka čast Miraleme i samo tako nastavi ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 nov 2010, 18:45

Pjanic nema mjesta u dominaciji i to bi bio netipican transfer za Wengera mozda za Fungus facea bi ali za velikog vodju NE, ne razbacuje se on sa kesom na sve i svasta!
Dio Arsenala

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 nov 2010, 18:49

-Paja je napisao/la:
Pjanic nema mjesta u dominaciji i to bi bio netipican transfer za Wengera mozda za Fungus facea bi ali za velikog vodju NE, ne razbacuje se on sa kesom na sve i svasta!
Wengerov portparol i glasnogovornik zadužen za jugoistocnu Evropu se oglasio po tom pitanju, i to je to 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 nov 2010, 18:52

-Paja je napisao/la:
Paja pogreska,Pjanic ima mjesta u Arsenalu.
ko bi mu bio konkurencija?denilson :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 nov 2010, 18:53

Mandrak je napisao/la:
-Paja je napisao/la:
Wengerov portparol i glasnogovornik zadužen za jugoistocnu Evropu se oglasio po tom pitanju, i to je to 8-)
Nije on glasnogovornik, za to treba biti pismen i školovan, što ovaj gore sigurno nije. Jedino ako je harishp bio predsjedavajući komisije za izbor glasnovornika. Paja je jednostavno isfrustrirano dijete koji svoje fazone može prosipati ovima under 14 ali vidim da u posljednje vrijeme čak ni njima to nije zanimljivo. U profesionalnoj literaturi postoji klasifikacija njegovog stanja koje se zove opsesivno - kompulzivni poremećaj.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 nov 2010, 18:59

Evo onoga opet, ponovo dedica se javlja vidi ja jesam mozda dijete kako za koga 20 je recimo za tebe dijete ali opet kao takav ja pricam o temama dok ti tu i tamo dodjes i pokusavas da me isfuras tim stosovima koje upravo ti under 14 najbolje shvataju, jedine dokaze frustracije ovde ispoljavas ti i tvoji smijesni pamecu limitirani haveri. Opsesivno-kompulzivni poremecaj kladim se da je dugo guglao dok je trazio neki pojam kojim bi pokusao da ispadne pametan.
Dio Arsenala

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 nov 2010, 19:03

-Paja je napisao/la:Evo onoga opet, ponovo dedica se javlja vidi ja jesam mozda dijete kako za koga 20 je recimo za tebe dijete ali opet kao takav ja pricam o temama dok ti tu i tamo dodjes i pokusavas da me isfuras tim stosovima koje upravo ti under 14 najbolje shvataju, jedine dokaze frustracije ovde ispoljavas ti i tvoji smijesni pamecu limitirani haveri. Opsesivno-kompulzivni poremecaj kladim se da je dugo guglao dok je trazio neki pojam kojim bi pokusao da ispadne pametan.
fakat ti je ubo dijagnozu, jarane...mislim,bez ljutnje ;) ...teško si opterecen sa Wengerom, zaljubljen u njegov lik i djelo i oponašanje istog...moras se malo trznuti i poceti lijeciti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.