FK Mladost DK

ziher
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la ziher » 08 apr 2017, 18:39

Eto toliko o tome da protiv drugih necemo igrati. Sad je na vama komsije da sutra odradite posao i pomognete sami sebi

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 08 apr 2017, 18:47

Alban je napisao/la:Tu sam ja vrlo blizu.
Kako tiket prođe?

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 08 apr 2017, 18:52

Addict je napisao/la:
Kako tiket prođe?
Tek ce da prodje
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 08 apr 2017, 18:54

Alban je napisao/la:
Addict je napisao/la:
Kako tiket prođe?
Tek ce da prodje
Sta sad imas reci komsija, al' posteno ????

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 08 apr 2017, 19:03

Kako tiket prođe?[/quote]
Tek ce da prodje[/quote]
Sta sad imas reci komsija, al' posteno ????[/quote]
Trebali ste ovo uzeti
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 08 apr 2017, 19:06

Vjeruj mi brate da je ovaj Olmpic puno bolji nego jesenas a imali smo puno sansi koje nismo isloristili i ovo je dobro kako je moglo zavrsiti. A treba nas razumiti jer u Srijedu imamo tekmu koja nam je puno puno vaznija od ovih svih ligaskih. Ovako smo ih otpisali a na Vama je da se sutra pobijete i priblizite sigurnoj luci. Sretno sutra

Addict
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 08 apr 2017, 19:07

Alban je napisao/la:
Kako tiket prođe?
Tek ce da prodje[/quote]
Trebali ste ovo uzeti[/quote]
Trebali smo al nismo. Dva puta su sutali po golu i dva gola dali. Imali smo 5 zicera i 10 polusansi, posjed 79%, neće. Meni je drago što smo obraz sačuvali. A vi malo popustite ništa vam mladost nije kriva, svo vrijeme serete unaprijed i sve su vam oči uprte u nas ko da vas mi izbacujemo. Eto sutra dobijete i eto vas u igri. Svakom navijaču Mladosti je draži Čelik nego 90% lige, o Olimpiku, Metaliki, Vitezu da ne pričamo. A vi nas unaprijed optužuje da smo prodali i da smo protiv vas. Sad pogledaj šta si pisao pa reci ko je u pravu.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 08 apr 2017, 19:12

ziher je napisao/la:Vjeruj mi brate da je ovaj Olmpic puno bolji nego jesenas a imali smo puno sansi koje nismo isloristili i ovo je dobro kako je moglo zavrsiti. A treba nas razumiti jer u Srijedu imamo tekmu koja nam je puno puno vaznija od ovih svih ligaskih. Ovako smo ih otpisali a na Vama je da se sutra pobijete i priblizite sigurnoj luci. Sretno sutra
Hvala za sutra vjerujem da cemo pobjediti

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 08 apr 2017, 19:16

ziher je napisao/la:Vjeruj mi brate da je ovaj Olmpic puno bolji nego jesenas a imali smo puno sansi koje nismo isloristili i ovo je dobro kako je moglo zavrsiti. A treba nas razumiti jer u Srijedu imamo tekmu koja nam je puno puno vaznija od ovih svih ligaskih. Ovako smo ih otpisali a na Vama je da se sutra pobijete i priblizite sigurnoj luci. Sretno sutra
Olimpik je bolji nego jesenas duplo, mada danas ih je sadaka spasila da ne izgube, iako su se borili. Sudija opet krimialan majku mu, dao nam je penal koji je čist ko suza ali nam je oteo 10 lopti.

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 08 apr 2017, 19:16

Addict je napisao/la:
Alban je napisao/la:
Kako tiket prođe?
Tek ce da prodje
Trebali ste ovo uzeti[/quote]
Trebali smo al nismo. Dva puta su sutali po golu i dva gola dali. Imali smo 5 zicera i 10 polusansi, posjed 79%, neće. Meni je drago što smo obraz sačuvali. A vi malo popustite ništa vam mladost nije kriva, svo vrijeme serete unaprijed i sve su vam oči uprte u nas ko da vas mi izbacujemo. Eto sutra dobijete i eto vas u igri. Svakom navijaču Mladosti je draži Čelik nego 90% lige, o Olimpiku, Metaliki, Vitezu da ne pričamo. A vi nas unaprijed optužuje da smo prodali i da smo protiv vas. Sad pogledaj šta si pisao pa reci ko je u pravu.[/quote]
Momcino ipak reci nekom da je majmun, to bas i nije ok, ja imam pravo da mislim i kazem sta hocu bez vrijedjanja

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 08 apr 2017, 19:22

Imaš pravo i slobodno reci, ali da si ti prvi pa dobro. Vrati se unazad par stranica pa pročitaj šta sve piše raja iz Zenice, pa mi vam najveći dušmani ispadosmo. Bio sam na BP Čelik - Mladost i nigdje u ove 2 godine nisam čuo takve psovke nama. Nisam čuo nikome iskreno. Čime smo mi to zaslužili majke ti? I onda ti se pojavis poslije 20 ljudi i unaprijed kažeš dvica sve se zna. Ok, nije ni u redu da se neko naziva majmunom i to se slažem. Mislio sam da si balavac kojem su teorije zavjere u glavi povazdan. Nisam ni ja mlad, ovu ligu gledam cijeli život i znam šta se sve radilo ali Mladost nije GOSK ni Modrica, Leotar ili Brotnjo. **** ga iznerviro si me jarane, pa pljujes cijeli dan brate. Kad si vidio mene na vasem podforumu da vas prozivam.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 09 apr 2017, 09:57

Momci iz Kaknja...ne ložite se na ovakve upade, igrate sezonu iz snova, uživajte. U polufinalu ste kupa, sa ozbiljnim šansama da prođete umorno Sarajevo, samo ako ne izgorite. Imate trenera koji odlično poznaje protivnika, i iskreno ja sam se kladio u akšamluk da ćete proći, što Vam od srca i želim. Igrate pošteno, finansijski ste stabilni, korektni ste domaćini, i fakat ne vidim niti jednog razloga da Vam riječ bilo ko kaže. Sportski pozdrav!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 apr 2017, 09:59

Alban je napisao/la:
Alban je napisao/la:Kazu najveci ziceri danas sa vecim koeficijentima su 2 na olimpik i 1 na Zwickau i naravno 1 u vitezu
Zwickau pobjedio, znaci ipak ima istine u dojavi koju imam.
Dobra dojava nema šta, kako vas kladionice navlace da bacate pare.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Alban
Kontakt:

Post Postao/la Alban » 09 apr 2017, 10:04

bhsport je napisao/la:
Alban je napisao/la:
Alban je napisao/la:Kazu najveci ziceri danas sa vecim koeficijentima su 2 na olimpik i 1 na Zwickau i naravno 1 u vitezu
Zwickau pobjedio, znaci ipak ima istine u dojavi koju imam.
Dobra dojava nema šta, kako vas kladionice navlace da bacate pare.
Ko je rekao da su mene navukli, ja igram na sigurno i pametnije.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 09 apr 2017, 10:55

Husref bi prije umro nego namjestio utakmicu.
UPRAVA NAPOLJE!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 09 apr 2017, 11:44

Monci je napisao/la:Momci iz Kaknja...ne ložite se na ovakve upade, igrate sezonu iz snova, uživajte. U polufinalu ste kupa, sa ozbiljnim šansama da prođete umorno Sarajevo, samo ako ne izgorite. Imate trenera koji odlično poznaje protivnika, i iskreno ja sam se kladio u akšamluk da ćete proći, što Vam od srca i želim. Igrate pošteno, finansijski ste stabilni, korektni ste domaćini, i fakat ne vidim niti jednog razloga da Vam riječ bilo ko kaže. Sportski pozdrav!!!
Hvala buraz prije svega, ali vjeruj mi da sam popizdio od ovih zadnjih par kola. Natovarilo nam se i kuka i motika na leđa ko da smo u najmanju ruku GOSK. Svi došli u Doboj i lijepo dočekani, nikad nismo ni pustili ni dali ni nastimali a ispadosmo kriminalci. Nit se s kime lizemo nit koga mrzimo a evo ispade da smo najveći dušmani Zenici, da ne izlazimo iz guzice Mostaru i Širokom... I znam da je sva a priča sranje ali ne može čovjeku biti svejedno. Ona izjava Jasenka poslije onog filma, a čovjeka lično poznajem od djetinjstva, je obična nespretnost, bez zla, samo momak ne konta da se te stvari ne govore, ali on ne zna sve to, čuje priča se po mahali i svi znaju pa konta šta je loše da se to kaže...
Ali dobro, psi laju karavane prolaze i hajde dalje. U srijedu šta god bude biće historijsko za nas, prvo polufinale kupa, idem da uživam u ovim trenutcima.

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 09 apr 2017, 13:10

Addict je napisao/la:
Monci je napisao/la:Momci iz Kaknja...ne ložite se na ovakve upade, igrate sezonu iz snova, uživajte. U polufinalu ste kupa, sa ozbiljnim šansama da prođete umorno Sarajevo, samo ako ne izgorite. Imate trenera koji odlično poznaje protivnika, i iskreno ja sam se kladio u akšamluk da ćete proći, što Vam od srca i želim. Igrate pošteno, finansijski ste stabilni, korektni ste domaćini, i fakat ne vidim niti jednog razloga da Vam riječ bilo ko kaže. Sportski pozdrav!!!
Hvala buraz prije svega, ali vjeruj mi da sam popizdio od ovih zadnjih par kola. Natovarilo nam se i kuka i motika na leđa ko da smo u najmanju ruku GOSK. Svi došli u Doboj i lijepo dočekani, nikad nismo ni pustili ni dali ni nastimali a ispadosmo kriminalci. Nit se s kime lizemo nit koga mrzimo a evo ispade da smo najveći dušmani Zenici, da ne izlazimo iz guzice Mostaru i Širokom... I znam da je sva a priča sranje ali ne može čovjeku biti svejedno. Ona izjava Jasenka poslije onog filma, a čovjeka lično poznajem od djetinjstva, je obična nespretnost, bez zla, samo momak ne konta da se te stvari ne govore, ali on ne zna sve to, čuje priča se po mahali i svi znaju pa konta šta je loše da se to kaže...
Ali dobro, psi laju karavane prolaze i hajde dalje. U srijedu šta god bude biće historijsko za nas, prvo polufinale kupa, idem da uživam u ovim trenutcima.
Sorry na upadu. Upade mi u oci ovo tvoje "ko da smo gosk". Nisam navijac istog pa me zanima jeli mislis na onu utakmicu u Doboj-Kaknju koja je odlučivala ulazak u premijer ligu, a znamo svi STA se sve događalo. Igrali bi se toliko dok vi ne zabije te, a sudjenje smijurija. Bilo po medijima pa samo pitam.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 09 apr 2017, 15:01

Tko o čemu, ku*** o poštenju.
...

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 09 apr 2017, 15:09

PERO1234 je napisao/la:
Addict je napisao/la:
Sorry na upadu. Upade mi u oci ovo tvoje "ko da smo gosk". Nisam navijac istog pa me zanima jeli mislis na onu utakmicu u Doboj-Kaknju koja je odlučivala ulazak u premijer ligu, a znamo svi STA se sve događalo. Igrali bi se toliko dok vi ne zabije te, a sudjenje smijurija. Bilo po medijima pa samo pitam.
A šta je bilo majstore? Podsjeti me malo. Koliko se sjećam nije bilo golova iz ofsajda, poništenih golova, crvenih kartona, penala... ako ti smetaju fauli koji su suđeni za nas onda pogledaj svaku utakmicu Premijer lige pa pričaj, o prvoj ligi FBiH da ne pričamo. Možda misliš na prebijanje sudije na poluvremenu u Gabeli na utakmici protiv Radničkog, te sezone mislim predzadnje kolo?
A GOSK sam spomenuo jer je jedini put kad je taj klub bio u ligi na ulazu u stadion stojao cjenovnik kako za bodove tako i za gol razliku, te zbog toga što su vam čelni ljudi bili pod višegodišnjim suspenzijama i pod istragama više puta.

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 09 apr 2017, 15:19

Bila je najveća kradja i lakrdija u povijesti premijer lige. Eto. Sve smo upratiti kroz medije. Ne zanima me vas odnos ali samo treba biti realan. Pozdrav.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.