NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

7aprildomemoj

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la 7aprildomemoj » 24 avg 2013, 07:11

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Sutra svi u Srebrenik, na novu tribinu. Da zajedno podrzimo momke do nove pobijede.
Sretno Bratstvo....
Mislim da neće biti moguće na novu tribinu ;) Benjo je čini mi se ranije pisao obavještenje da Apachi će biti na njoj. Ionako će biti 40 % publike iz čaršije tako da okupirajmo staru tribinu :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 avg 2013, 09:06

Ma brate idite gdje hoćete :D Neće Apachi na novu tribinu, nego idu na njihovo 'tradicionalno' mjesto na staroj tribini (ako budu uopšte navijali, imaju sastanak danas pa će se dogovoriti sve, neke svađe imaju sa klubom).

Ali ako bude sunce rekao sam vam da će svi srebreničani i stariji navijači ići na tu novu tribinu. Ali kako vidim danas je najavljeno max 24°C tako da bi trebalo biti fino za igru i za gledati. Kad je sunce jako; na staroj tribini ide u oči sve i ništa se ne vidi.. mislim da će danas biti ok i na toj tribini.

Teren je spreman pravo, zeleni se ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 24 avg 2013, 15:22

Istina je za Sadikovica bio je u Zvijezdi na razgovoru ponudio se al bilo je i puno zvucnijih imena iz regiona tako da on najv. otpada, ne sekirajte se ;) .

Citam postove pojedinih forumasa na vasoj temi i vidim da lete visoko. Treba te radit jos puno da se dostigne imidz u Bh fudbalu kakav imaju Sloboda, Buducnost i Zvijezda u tk. tako da ne treba pretjerivat. Respektujem ekipu Bratstva prije svega jer je sacinjena od uglavnom legendi Zvijezde koje cijenim a i komsije ste.
Mozete daleko dogurat al bez uvrede nevjerujem da ce te osvojit ligu mislim da je Sloboda nekako odlucnija i puno su ulozili. Igraci jesu dobri al ruku na srce ipak dosta igraca nemaju kalibar igraca pl. a neke je i vrijeme pregazilo pa im je plafon prva liga.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 avg 2013, 15:30

Kapetan je napisao/la:Istina je za Sadikovica bio je u Zvijezdi na razgovoru ponudio se al bilo je i puno zvucnijih imena iz regiona tako da on najv. otpada, ne sekirajte se ;) .

Citam postove pojedinih forumasa na vasoj temi i vidim da lete visoko. Treba te radit jos puno da se dostigne imidz u Bh fudbalu kakav imaju Sloboda, Buducnost i Zvijezda u tk. tako da ne treba pretjerivat. Respektujem ekipu Bratstva prije svega jer je sacinjena od uglavnom legendi Zvijezde koje cijenim a i komsije ste.
Mozete daleko dogurat al bez uvrede nevjerujem da ce te osvojit ligu mislim da je Sloboda nekako odlucnija i puno su ulozili. Igraci jesu dobri al ruku na srce ipak dosta igraca nemaju kalibar igraca pl. a neke je i vrijeme pregazilo pa im je plafon prva liga.
Ma dobro ja licno ne vjerujem u te price da je Sadikovic isao u Zvijezdu isto tako ja sad mogu pisat i pricat da ce Bratstvo angazovat bubam Adilovica il Svraku il sta ja znam... Gdje su dokazi da je on bio u Gradačcu ? :D
www.nkbratstvogracanica.com

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 24 avg 2013, 15:54

cesc4 je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Istina je za Sadikovica bio je u Zvijezdi na razgovoru ponudio se al bilo je i puno zvucnijih imena iz regiona tako da on najv. otpada, ne sekirajte se ;) .

Ma dobro ja licno ne vjerujem u te price da je Sadikovic isao u Zvijezdu isto tako ja sad mogu pisat i pricat da ce Bratstvo angazovat bubam Adilovica il Svraku il sta ja znam... Gdje su dokazi da je on bio u Gradačcu ? :D
Ma vjerovao ti meni ili ne vjerovao meni je svejedno ja ti pisem informacije koje sam dobio od nekih ljudi iz kluba, ne znam zasto bih neko od njih slagao i nije bas sad to neka senzacionalna vijest koja bi trebala izac u novinama.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 24 avg 2013, 16:07

Slozio bih se sa tobom veci dio posta osim ovoga vezanog za Slobodu... utusit ce se oni u vlastitim dugovima , da ne misli neko da mi je drago ali to je realnost.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2013, 18:23

hahha koji si ti pacenik.. sinko pokloni nam se i reci hvala sto ste ispali i da igramo sa vama ..to ti je premija znas i sam :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 24 avg 2013, 18:35

idi ba bleso trazi link od federalnog radija :lol: :lol:
a sad ko kengur od... u skokovima i usput produvaj mi bong ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2013, 18:38

cisto sumnjam ja da se tebi ima sta produvat..inace bi ti karindjao sta a ne serundao po forumu :).. nego klanjaj se ti sinko jer igrat ces jos 2 kantonalna derbija i onda papa papa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 24 avg 2013, 18:40

SaltCityAttack je napisao/la:cisto sumnjam ja da se tebi ima sta produvat..inace bi ti karindjao sta a ne serundao po forumu :).. nego klanjaj se ti sinko jer igrat ces jos 2 kantonalna derbija i onda papa papa
hahaaa treba vam igraca opet 3,4 jel :D
a kad bude derbi kantonalni barem nekog zguzimo :lol: :lol:
do tada uzivaj u bonganju :mrgreen:
DA NECES MOZDA NA GRBAVICU ZA 1,2 GODINE :o :o :o
:lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2013, 18:44

ne kontam kakva 3-4 igraca nam fali?..ti se brate gubis ti si igubljen slucaj..kazem ti ako imas da ti se sta produva vadi ili idi zigu sta vidis da si nervozan lik bez aktivnosti :).meni je tebe jako zao :(... i opet kazem klanjaj se kad budes ulazio na Tusanj
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 24 avg 2013, 18:46

SaltCityAttack je napisao/la:.meni je tebe jako zao
:lol: :lol: :lol:
EV ME SAMOG U TUDINI ZELJAN SVEGA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
trazim federalni :mrgreen:
idi budalo :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2013, 18:50

a jako je tuzno zivjet dole a pratiti svoj klub na forumu ahahhah :)..pa ti nisi u stnaju otici u Srebrenik... i pazi kako se izrazavas niti sam budala , a jos vise necu ti produvati dok nevinost ne izgubis. do tad i dalje se klanjaj i moli boga da ne odemo u PL i da imas priliku igrat protiv ekipe koja je trpala Partizan,Zvezdu i ostale
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 24 avg 2013, 18:52

oh kako mi te zao :D
sam jelde :lol: :lol:
ma samo bongaj i uzivaj :mrgreen:
od partizana do cimentare u kaknju :lol: :lol: :lol: :lol:
i njih ne mozete pobijediti :mrgreen:
hajd sad tuguj na svojoj temi :lol:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 24 avg 2013, 19:40

Znaci drugo poluvrijeme izdominirali. Pantaaaa vrh. Na tribini smo ih isto idominirali. Bod je bitan :D

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 24 avg 2013, 19:41

PlavoZuti je napisao/la:Evo posto su mi tek danas odobrili povratak na forum...da i ja sa malim zakasnjenjem dam svoju prognozu s'obzirom da sam prosle godine isto to uradio i pogodio jedno 85% rezultata...
znaci taj post mozete naci ovdje...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=440" onclick="window.open(this.href);return false;

a sad za ovu sezonu...

Bratstvo-Iskra 1 mislim da bi ovo trebalo da bude sigurna pobjeda i vjerovatno 4 gola u mrezi iskre...

Gradina-Bratstvo x sretan sa bodom, mada uz pametnu igru mozemo i do pobjede...samo se nadam da nebudu zagrijani poslije iskre i da nas Gradina otrese

Bratstvo-Igman 1 mislim da je ovo sigurna pobjeda osim ako se stvari nezakomplikuju nakon Gradine

Troglav-Bratstvo x2 Troglav je jaka ekipa, ali uz sigurnu igru mozemo minimalno do boda, mada vjerujem u pobjedu vise nego u nerjesen rezultat

Bratstvo-Mladost D.K. 1 pobjeda nebi trebala doci u pitanje, mada treba bit jako oprezan protiv novajlija...mozda se do ovog kola malo uvjere u sebe i budu spremni na jedan bod...

Sloboda-Bratstvo 1x2 ovo bi mogo bit prvi poraz..ali ostavljam sve opcije otvorene...ovo je za sigurno derbi LIGE a ne samo derbi kola...

Bratstvo-Radnicki 1x 2 derbi za redom...sanse sa pobjedu su 70% nerjeseno 25% i jako jako male sanse za poraz 5%

Jedinstvo-Bratstvo x2 Mislim da ove godine odnosimo sva 3 boda iz Bihaca....

Bratstvo-Rudar 1x2 Mrzim nase utakmice sa Rudarom jer su uvjek bili top 5 ekipa u ligi i uvjek nam zadaju probleme...

Bratstvo-Gosk 1x Gosk je ipak sacuvao veliki dio ekipe zbog cega im dajem sansu da nam uzmu bod, mada se nisu bas toliko proslavili u PL . Trebali bi da budu u vrhu ali nemogu reci da su favoriti..nesto kao i Sloboda kada su tek ispali...

Buducnost-Bratstvo x2 Mislim da u Banovicima mozemo uzet 3 boda...sve ce zavisit od toga dali stvarno zelimo PL ili je to samo prica da donese ljudima malo nade u zivotu...

Bratstvo-Podgrmec 1 ovo je sigurna pobjeda Bratstva

Capljina-Bratstvo x Nadam se pobjedi, ali mislim da mozemo do boda

Bratstvo-Orasje 1 Ovo je mozda i najsigurnija pobjeda kao i ona protiv Iskre

Branitelj-Bratstvo 1x Zavisno od pozicije u kojoj je Branitelj, mozemo do boda ako nebudu ambiciozni..

sve u svemu moja prognoza je da imamo izmedju 28 i 33 boda na polusezoni
prosle smo godine imali 8 pobjeda 3 nerjesene i 4 poraza u 15 utakmica(7 domacih i 8 gostujucih) i 27 poena.
Mislim da mozemo ove godine izbjeci kiksove kao prosle godine protiv Krajine (0:0) i Vitez (0:3) kod kuce a s'obzirom da igramo jednu utakmicu vise kod kuce nego prosle godine...mogli bi imati tih extra nekoliko poena...
Dvije si pogodio već, a mogao bi i naredne 3.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 24 avg 2013, 19:46

Sudija vam je donio bod htjeli vi to priznati ili ne prije onog prekršaja čist faul na igraču Gradine.Igrali ste dobro u drugom poluvremenu jednu ste šansu stvorili u čitavoj utakmici.Morat ćete se potruditi za plasman u PL.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 24 avg 2013, 19:50

Ako je kome sudija navlacio, navlacio je Gradini. Svi koji su bili to ce potvrditi. Sve vam je svirao.
PS: Pokazali ste gdje su najveci seljaci na kantonu. ;)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 24 avg 2013, 19:55

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ako je kome sudija navlacio, navlacio je Gradini. Svi koji su bili to ce potvrditi. Sve vam je svirao.
PS: Pokazali ste gdje su najveci seljaci na kantonu. ;)
ja mislim da je vaš gol iz opsajda al vidjet cemo na snimku..
To seljaci si trebao reć na utakmici a ne uvlacenjem u dupe navijanjem Gradina,Apachi..;)
OFK Gradina Srebrenik

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 24 avg 2013, 19:58

Kod nas je uvijek kultura na nivou. ;)
I dobra vam je ona pjesma, pravo me je uspavala na pv. ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.