Mislim da neće biti moguće na novu tribinuNkBratstvoGracanica je napisao/la:Sutra svi u Srebrenik, na novu tribinu. Da zajedno podrzimo momke do nove pobijede.
Sretno Bratstvo....

Moderator/ica: GracanicaAA
Mislim da neće biti moguće na novu tribinuNkBratstvoGracanica je napisao/la:Sutra svi u Srebrenik, na novu tribinu. Da zajedno podrzimo momke do nove pobijede.
Sretno Bratstvo....
Ma dobro ja licno ne vjerujem u te price da je Sadikovic isao u Zvijezdu isto tako ja sad mogu pisat i pricat da ce Bratstvo angazovat bubam Adilovica il Svraku il sta ja znam... Gdje su dokazi da je on bio u Gradačcu ?Kapetan je napisao/la:Istina je za Sadikovica bio je u Zvijezdi na razgovoru ponudio se al bilo je i puno zvucnijih imena iz regiona tako da on najv. otpada, ne sekirajte se.
Citam postove pojedinih forumasa na vasoj temi i vidim da lete visoko. Treba te radit jos puno da se dostigne imidz u Bh fudbalu kakav imaju Sloboda, Buducnost i Zvijezda u tk. tako da ne treba pretjerivat. Respektujem ekipu Bratstva prije svega jer je sacinjena od uglavnom legendi Zvijezde koje cijenim a i komsije ste.
Mozete daleko dogurat al bez uvrede nevjerujem da ce te osvojit ligu mislim da je Sloboda nekako odlucnija i puno su ulozili. Igraci jesu dobri al ruku na srce ipak dosta igraca nemaju kalibar igraca pl. a neke je i vrijeme pregazilo pa im je plafon prva liga.
Ma vjerovao ti meni ili ne vjerovao meni je svejedno ja ti pisem informacije koje sam dobio od nekih ljudi iz kluba, ne znam zasto bih neko od njih slagao i nije bas sad to neka senzacionalna vijest koja bi trebala izac u novinama.cesc4 je napisao/la:Ma dobro ja licno ne vjerujem u te price da je Sadikovic isao u Zvijezdu isto tako ja sad mogu pisat i pricat da ce Bratstvo angazovat bubam Adilovica il Svraku il sta ja znam... Gdje su dokazi da je on bio u Gradačcu ?Kapetan je napisao/la:Istina je za Sadikovica bio je u Zvijezdi na razgovoru ponudio se al bilo je i puno zvucnijih imena iz regiona tako da on najv. otpada, ne sekirajte se.
Citam postove pojedinih forumasa na vasoj temi i vidim da lete visoko. Treba te radit jos puno da se dostigne imidz u Bh fudbalu kakav imaju Sloboda, Buducnost i Zvijezda u tk. tako da ne treba pretjerivat. Respektujem ekipu Bratstva prije svega jer je sacinjena od uglavnom legendi Zvijezde koje cijenim a i komsije ste.
Mozete daleko dogurat al bez uvrede nevjerujem da ce te osvojit ligu mislim da je Sloboda nekako odlucnija i puno su ulozili. Igraci jesu dobri al ruku na srce ipak dosta igraca nemaju kalibar igraca pl. a neke je i vrijeme pregazilo pa im je plafon prva liga.
Slozio bih se sa tobom veci dio posta osim ovoga vezanog za Slobodu... utusit ce se oni u vlastitim dugovima , da ne misli neko da mi je drago ali to je realnost.Kapetan je napisao/la:Istina je za Sadikovica bio je u Zvijezdi na razgovoru ponudio se al bilo je i puno zvucnijih imena iz regiona tako da on najv. otpada, ne sekirajte se.
hahaaa treba vam igraca opet 3,4 jelSaltCityAttack je napisao/la:cisto sumnjam ja da se tebi ima sta produvat..inace bi ti karindjao sta a ne serundao po forumu.. nego klanjaj se ti sinko jer igrat ces jos 2 kantonalna derbija i onda papa papa
SaltCityAttack je napisao/la:.meni je tebe jako zao
Dvije si pogodio već, a mogao bi i naredne 3.PlavoZuti je napisao/la:Evo posto su mi tek danas odobrili povratak na forum...da i ja sa malim zakasnjenjem dam svoju prognozu s'obzirom da sam prosle godine isto to uradio i pogodio jedno 85% rezultata...
znaci taj post mozete naci ovdje...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=440" onclick="window.open(this.href);return false;
a sad za ovu sezonu...
Bratstvo-Iskra 1 mislim da bi ovo trebalo da bude sigurna pobjeda i vjerovatno 4 gola u mrezi iskre...
Gradina-Bratstvo x sretan sa bodom, mada uz pametnu igru mozemo i do pobjede...samo se nadam da nebudu zagrijani poslije iskre i da nas Gradina otrese
Bratstvo-Igman 1 mislim da je ovo sigurna pobjeda osim ako se stvari nezakomplikuju nakon Gradine
Troglav-Bratstvo x2 Troglav je jaka ekipa, ali uz sigurnu igru mozemo minimalno do boda, mada vjerujem u pobjedu vise nego u nerjesen rezultat
Bratstvo-Mladost D.K. 1 pobjeda nebi trebala doci u pitanje, mada treba bit jako oprezan protiv novajlija...mozda se do ovog kola malo uvjere u sebe i budu spremni na jedan bod...
Sloboda-Bratstvo 1x2 ovo bi mogo bit prvi poraz..ali ostavljam sve opcije otvorene...ovo je za sigurno derbi LIGE a ne samo derbi kola...
Bratstvo-Radnicki 1x 2 derbi za redom...sanse sa pobjedu su 70% nerjeseno 25% i jako jako male sanse za poraz 5%
Jedinstvo-Bratstvo x2 Mislim da ove godine odnosimo sva 3 boda iz Bihaca....
Bratstvo-Rudar 1x2 Mrzim nase utakmice sa Rudarom jer su uvjek bili top 5 ekipa u ligi i uvjek nam zadaju probleme...
Bratstvo-Gosk 1x Gosk je ipak sacuvao veliki dio ekipe zbog cega im dajem sansu da nam uzmu bod, mada se nisu bas toliko proslavili u PL . Trebali bi da budu u vrhu ali nemogu reci da su favoriti..nesto kao i Sloboda kada su tek ispali...
Buducnost-Bratstvo x2 Mislim da u Banovicima mozemo uzet 3 boda...sve ce zavisit od toga dali stvarno zelimo PL ili je to samo prica da donese ljudima malo nade u zivotu...
Bratstvo-Podgrmec 1 ovo je sigurna pobjeda Bratstva
Capljina-Bratstvo x Nadam se pobjedi, ali mislim da mozemo do boda
Bratstvo-Orasje 1 Ovo je mozda i najsigurnija pobjeda kao i ona protiv Iskre
Branitelj-Bratstvo 1x Zavisno od pozicije u kojoj je Branitelj, mozemo do boda ako nebudu ambiciozni..
sve u svemu moja prognoza je da imamo izmedju 28 i 33 boda na polusezoni
prosle smo godine imali 8 pobjeda 3 nerjesene i 4 poraza u 15 utakmica(7 domacih i 8 gostujucih) i 27 poena.
Mislim da mozemo ove godine izbjeci kiksove kao prosle godine protiv Krajine (0:0) i Vitez (0:3) kod kuce a s'obzirom da igramo jednu utakmicu vise kod kuce nego prosle godine...mogli bi imati tih extra nekoliko poena...
ja mislim da je vaš gol iz opsajda al vidjet cemo na snimku..NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ako je kome sudija navlacio, navlacio je Gradini. Svi koji su bili to ce potvrditi. Sve vam je svirao.
PS: Pokazali ste gdje su najveci seljaci na kantonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.