Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

alan ford 26
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la alan ford 26 » 23 apr 2009, 11:10

Pa to sa vasim kapitenom nije smijesno neg presmijesno, ruku na srce, desava se. btw nIje provokacija.
A valjda vam je sad jasno da nema nista od titule, iako je jos rano o tome govoriti i sve je moguce, ali.........
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 23 apr 2009, 11:41

alan ford 26 je napisao/la:Pa to sa vasim kapitenom nije smijesno neg presmijesno, ruku na srce, desava se. btw nIje provokacija.
A valjda vam je sad jasno da nema nista od titule, iako je jos rano o tome govoriti i sve je moguce, ali.........
1:4 na stalfordu neprocjenjivo poniziti gubare na njihovom stalfordu neprocjenjivo i toje to

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 apr 2009, 13:41

alan ford 26 je napisao/la:Pa to sa vasim kapitenom nije smijesno neg presmijesno, ruku na srce, desava se. btw nIje provokacija.

A kad Kristina promaši loptu pođe plakat, padne i glumi da je faul

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 apr 2009, 14:03

izgleda nista od onog zaratea,neda ga lazio :roll: Sad imamo bitnu utakmicu protiv hulla,nadam se pobjedi
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 apr 2009, 14:04

Unica_Liverpool_ je napisao/la:

A kad Kristina promaši loptu pođe plakat, padne i glumi da je faul
Ima i njega u jos gorem izdanju :lol:

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 apr 2009, 14:29

reds_forever je napisao/la:izgleda nista od onog zaratea,neda ga lazio :roll: Sad imamo bitnu utakmicu protiv hulla,nadam se pobjedi
nije on uopste igrac lazia
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 apr 2009, 14:39

e ne znam Boga mi al nasla sam ovo na netu http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 72035.html

sto gerrarda hvale kao gosta - komentatora za onu utakmicu sa arsenalom,kazu da je bio pravo iskren,da je od srca komentarisao i da sky sport stvarno treba goste kao sto je on...i tu je kralj :D
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 23 apr 2009, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 apr 2009, 14:42

Gerrard je napisao/la:
fera je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:izgleda nista od onog zaratea,neda ga lazio :roll: Sad imamo bitnu utakmicu protiv hulla,nadam se pobjedi
nije on uopste igrac lazia
Tako je on nema nista sa Lazio , jedina stvar je to da je Lazio odlucio da otkupi njegov ugovor i naravno Rimljani imaju prednost nad ostalim klubovima pri kupovini ;)
i tu ce prednost najvjerovatnije iskoristiti, jer onakav igrac se ne pusta lahko
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 23 apr 2009, 14:45

el-fighter je napisao/la:Odbrana Liverpoola jeste griješila, a Arsenal ima odlične igrače koji su to znali iskoristiti.
Ma Liverpool ima spoj fenomenalnih igraca i neke srednje zalosti

s tim nikad nece osvojiti Premiership a LP mozda ako budu imali srece u izvlacenju ali sad im je Chelsea pokazao kako se igra na rezultat

Onaj Benayoun kako igra u Liveroolu to ne zna ja mislim ni on, ima li ko broj njegovih izgubljenih lopti protiv Arsenala, a i go kad je dao zamalo ne promasi loptu citavu

Volim Liverpool ali nemojte nista veliko ocekivati od njih, nemaju oni jos ekipe da se nose sa MANU i CFC njihov domet je jedino Arsenal sa svojim omladincima

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 apr 2009, 14:54

Del Boy je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Odbrana Liverpoola jeste griješila, a Arsenal ima odlične igrače koji su to znali iskoristiti.
Ma Liverpool ima spoj fenomenalnih igraca i neke srednje zalosti

s tim nikad nece osvojiti Premiership a LP mozda ako budu imali srece u izvlacenju ali sad im je Chelsea pokazao kako se igra na rezultat

Onaj Benayoun kako igra u Liveroolu to ne zna ja mislim ni on, ima li ko broj njegovih izgubljenih lopti protiv Arsenala, a i go kad je dao zamalo ne promasi loptu citavu

Volim Liverpool ali nemojte nista veliko ocekivati od njih, nemaju oni jos ekipe da se nose sa MANU i CFC njihov domet je jedino Arsenal sa svojim omladincima
ne bi se slozio s tim
liverpool je ove godine pokazao da se moze nositi sa svakom ekipom, ako pogledas da gerrard i torres veci dio sezone nisu bili zajedno na terenu, zbog ozljeda, i pored toga u prvenstvu smo dobili celzi i scum, sa arsenalom smo igrali dvije nerijeseno

u ligi prvaka svi zele izbjeci liverpool, ne moze se reci za najbolju ekipu u evropi zadnjih 5 godina da im treba sreca u izvlacenju
Sarajevo i Liverpool

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 23 apr 2009, 14:57

Liverpool pratim dosta dugo i sad imaju najbolju ekipu u zadnjih 15-ak godina, od poslije rata otkad aktivno pratim

medjutim ponavljam, u stanju su pobijediti svakoga ali su i u stanju zijaniti

imaju par igraca koji jednostavno ne zasluzuju da igraju u takvom timu

Npr. Reina, pa njega su iz Barce istjerali kao antitalenta i sta ce on u Liverpoolu a rupa je covjek samo takva, nesto poput Piplice, brani sve do jednom i sjebe te kad je najsladje

Arbeola, Riera, Aurelio, svi su oni dobri za Spanije i laganini lige ali za Engleske i za Evrope nije to ta klasa

ponavljam, s ovom ekipom i ovakvim likovima nikad nece biti prvaci engleske, nemojte se nadati dzaba

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 apr 2009, 15:01

mislim da grijesis ako kazes da se liverpool ne moze nositi sa scumom i celzijem ,jer smo i jedne i druge pobijedili ove sezone u epl,osvojili smo maximalan broj bodova protiv njih,nasa slabost su male ekipe,te pojedini igraci koji mozda jesu kvalitetni,ali nemaju dovoljno kondicije za igranje na dobrom nivou kroz citavu sezonu,kad pogledas scum ima 5 poraza ove sezone,a mi 2,ali zato mi imamo veliki broj remija i to 2 protiv stokea,pa onda protiv fulhama,west hama.... :roll: Ono sto mi trebamo popraviti je igra protiv klubova koji nisu u gornjem dijelu tabele

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 apr 2009, 15:03

Del Boy je napisao/la:Liverpool pratim dosta dugo i sad imaju najbolju ekipu u zadnjih 15-ak godina, od poslije rata otkad aktivno pratim

medjutim ponavljam, u stanju su pobijediti svakoga ali su i u stanju zijaniti

imaju par igraca koji jednostavno ne zasluzuju da igraju u takvom timu

Npr. Reina, pa njega su iz Barce istjerali kao antitalenta i sta ce on u Liverpoolu a rupa je covjek samo takva, nesto poput Piplice, brani sve do jednom i sjebe te kad je najsladje

Arbeola, Riera, Aurelio, svi su oni dobri za Spanije i laganini lige ali za Engleske i za Evrope nije to ta klasa

ponavljam, s ovom ekipom i ovakvim likovima nikad nece biti prvaci engleske, nemojte se nadati dzaba
mislim da bi iz barse rado sad vidjeli reinu u svojim redovima

za ovu trojicu se slazem, pogotovo za rieru
Sarajevo i Liverpool

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 23 apr 2009, 15:09

Ja kazem da Liverpool moze pobijediti svakoga ali i izgubiti od svakoga a to pokazuje nezrelost i nekonzistenciju i to je boljka modernog fudbala, s takvom ekipom ne mozes biti prvak a pogotovo engleske. Licno meni je Liverpool najdrazi u Engleskoj a Rafu cijenim jos iz Valencie tako da me ne shvatite pogresno

Pogledaj MANU kako drobi losije ekipe, samo onoliko koliko treba bez bespotrebnog umaranja a Liverpool nikad ne znas kako ce zavrsiti

Sto se tice Reine, u redu je drug, ja sam njega gledao jos dok je u Barci bio i znam odlicno ko je i sta je, i stalno se dokazuje kao takav, a golman ti je danas veoma vazna pozicija u ekipi

njega porediti s Cechom je smijesno jer se zna da Cech pravi ove egzibicije otkad ga ganjaju drugi klubovi i ima neke probleme s Chelseajem ali to su mu jedini paceri u karijeri

Od Reine je bolji bilokoji golman iz prosjecnog kluba Serie A i to odgovorno tvrdim, pametnome dosta

Mi mozemo tvrditi ovdje st ahocemo, svadjati se necemo, ali vrijeme ce pokazati ko je los u Liverpoolu i da s ovim likovima nema napretka, a brojite Reinine greske pa cete vidjeti ko je u pravu

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 apr 2009, 15:10

Reina je kralj,svaka mu cast :D

alem 95
Kontakt:

Post Postao/la alem 95 » 23 apr 2009, 17:04

cestitam i ja, a kome je rodjendan

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 apr 2009, 17:45

Hvala vam

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 23 apr 2009, 17:47

I od mene sretan rodjendan i sve najbolje !

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 23 apr 2009, 20:53

Sretan rodjendan Unica_Liverpool_ sve najbolje :!: :!: :!:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 apr 2009, 21:42

sve najbolje za rodjendan,da ih jos puno dozivis

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.