NK Zvijezda Gradačac

Hodza_manLju
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Hodza_manLju » 17 okt 2010, 12:06

Žbljohar je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:Treba li kome ĆUMURA ??? :D :D :D
Treba svima,ali Dzurdevickoga po mogucnosti,inace se grijemo zdrvima i briketom.
ma ne znate vi sto jed kvalitet;).....sad ce zima,pa cete traziti banovickog cumura;)

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 17 okt 2010, 16:27

Çestitam na pobjedı ı nastavıte tako do Borca a onda da ı ja odgledam jednu gostujuçu pobjedu. Zao mı je sto nısam u Gradaçcu da proslavım.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 17 okt 2010, 19:07

Jel može neko potvrdit ko je sada prvi na listi strijelaca? Kako sam ja sračunao da je jedini Tosunović sa 8 pogodaka.
Dragon Town

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 17 okt 2010, 19:12

zmaj_Bosne je napisao/la:Jel može neko potvrdit ko je sada prvi na listi strijelaca? Kako sam ja sračunao da je jedini Tosunović sa 8 pogodaka.
tacno tako tusunovic masina trenutno prvi strijelac premier lige
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 17 okt 2010, 19:15

bondich je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Jel može neko potvrdit ko je sada prvi na listi strijelaca? Kako sam ja sračunao da je jedini Tosunović sa 8 pogodaka.
tacno tako tusunovic masina trenutno prvi strijelac premier lige
Ma da je sada Nikolić ili Zeba na vrhu dosada bi bilo par kolumni o tome. Ja zadovoljan i ovako ne moraju ništa pisat a neka on zabija svima :D
Dragon Town

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 17 okt 2010, 21:04

Žbljohar je napisao/la:Sudi nam i legendarni A.Zivkovic,hehe,gdje su on ili Pervan,puno bolje rezultate donosimo :D
Ovo bi neko pogrešno mogao protumaciti! Pitajte igrace pa cete cuti kako je Zivkovic sudio poslije 2:1. Cijeli se stadion smijao njegovim odlukama i pokusajima da promijeni rezultat u korist Zrinjskog.
Zvijezda -Zrinjski+Zivkovic 2:1

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 17 okt 2010, 22:27

zvijezdica je napisao/la:
Žbljohar je napisao/la:Sudi nam i legendarni A.Zivkovic,hehe,gdje su on ili Pervan,puno bolje rezultate donosimo :D
Ovo bi neko pogrešno mogao protumaciti! Pitajte igrace pa cete cuti kako je Zivkovic sudio poslije 2:1. Cijeli se stadion smijao njegovim odlukama i pokusajima da promijeni rezultat u korist Zrinjskog.
Zvijezda -Zrinjski+Zivkovic 2:1
Sudio nam bod a ne sva 3,ha ha,culi smo ba,pisao sam u pola utakmice post,ne znaci nam to vise nista

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 17 okt 2010, 22:31

nadam se pobijedi zvijezde protiv komsija...mislim da imamo kvalitet za evropu

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 okt 2010, 22:35

bondich je napisao/la:nadam se pobijedi zvijezde protiv komsija...mislim da imamo kvalitet za evropu
ne treba sad pretjerivati

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 17 okt 2010, 22:42

seven je napisao/la:
bondich je napisao/la:nadam se pobijedi zvijezde protiv komsija...mislim da imamo kvalitet za evropu
ne treba sad pretjerivati
sta time zelis da kazes netreba pretjerivat.... :lol: imamo spic koji je trenutno prvi strijelac premier lige, nuhanovic(mesi),nikic,doro koji gine na terenu itd
zelju smo nadigrali takodje i slaviju zrinjski velez dobijemo u gostima.zna se odmah o kakvom se timu radi

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 okt 2010, 23:00

kad kažem da ne treba pretjerivati, mislim da nemamo još ekipu za Europe, fali tu još kvaliteta
Hadžija je dobar golman al je sklon kiksanju što je i protiv Zrinjskog pokazao kao i protiv Čelika, štoperi su OK, bočne skoro da i nemamo Knele nije ono što se očekivalo da je, Moranjkić osim agresivnosti nema ništa, Nezić iz koraka ne može precizno ni dodati loptu a kamoli da je centrira u trku, Hamza je u godinama i pitanje je kolko može, Vidović nije klasa Hamze i može igrati samo jedno poluvrijeme, Nikić isto kao i Vidović, Doro je taman za 1. Federalne, Tosun i Mujo su OK,Bedak mislim da može ali ne dobija priliku, Vedo nije to to, Đorić nema snage ni za šut pa mu golmani hvataju žive lopte itd.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 17 okt 2010, 23:29

seven je napisao/la:kad kažem da ne treba pretjerivati, mislim da nemamo još ekipu za Europe, fali tu još kvaliteta
Hadžija je dobar golman al je sklon kiksanju što je i protiv Zrinjskog pokazao kao i protiv Čelika, štoperi su OK, bočne skoro da i nemamo Knele nije ono što se očekivalo da je, Moranjkić osim agresivnosti nema ništa, Nezić iz koraka ne može precizno ni dodati loptu a kamoli da je centrira u trku, Hamza je u godinama i pitanje je kolko može, Vidović nije klasa Hamze i može igrati samo jedno poluvrijeme, Nikić isto kao i Vidović, Doro je taman za 1. Federalne, Tosun i Mujo su OK,Bedak mislim da može ali ne dobija priliku, Vedo nije to to, Đorić nema snage ni za šut pa mu golmani hvataju žive lopte itd.

Najbolje da ti se skineš i tvoji ukućani pošto sve znaš... pa predstavi se da znamo ko je taj pametnjaković

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 18 okt 2010, 00:14

seven je napisao/la:kad kažem da ne treba pretjerivati, mislim da nemamo još ekipu za Europe, fali tu još kvaliteta
nemas ti zive veze

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 okt 2010, 00:20

bondich je napisao/la:
nemas ti zive veze
pa dobro onda imamo ekipu za Europe i igraćemo grupnu fazu LŠ, jel sad OK

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 18 okt 2010, 08:22

imal gdje izvjestaj sa utakmice iz Mostara () da vidimo cudo od Tosuna
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 18 okt 2010, 11:30

Sta ste se toliko napalili na Sevena,covijek pise realno,sta vam je,pobijedili i odmah u oblake,treba pobijediti i Buducnost,vidite da igramo nepredvidivo,donesemo bodove sa strane a onda raspemo kod kuce,ocekujem tesku utakmicu i tesku pobijedu protiv komsija,sve je moguce.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 18 okt 2010, 11:59

ono se opet nesto kucka oko stadiona...i opet tri covjeka prave stadion
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 18 okt 2010, 12:01

Sta je ovo tradicija postala Vedu ubacivat dvije minute do kraja....gledam na pregledu jadnik se sprema da ude kad ono sudija sprema kraj :shock:
Nk Zvijezda

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 18 okt 2010, 12:16

ado_94 je napisao/la:Sta je ovo tradicija postala Vedu ubacivat dvije minute do kraja....gledam na pregledu jadnik se sprema da ude kad ono sudija sprema kraj :shock:
gdje si to gledo druze da i ja vidim
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 18 okt 2010, 14:23

necko_gradacac je napisao/la:
ado_94 je napisao/la:Sta je ovo tradicija postala Vedu ubacivat dvije minute do kraja....gledam na pregledu jadnik se sprema da ude kad ono sudija sprema kraj :shock:
gdje si to gledo druze da i ja vidim
Na pregledu covijek gledao sinoc na BHT u 22:30,postavit ce do sutra pregled i na internet pa ces i ti pregledati,neces biti uskracen :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.