SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
LP osigurana, i to izravno se ide u LP, ne vjerujem da ćemo prokockati +7 u zadnja 3 kola
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Znaci ;
het trik Milanu,Juventusu,Romi,Laziu i sada Interu
not bad
Drugo mjesto fact
Cavani najbolji strijelac , Hamsik najbolji asistent
laka i ugodna.
het trik Milanu,Juventusu,Romi,Laziu i sada Interu
not bad
Drugo mjesto fact
Cavani najbolji strijelac , Hamsik najbolji asistent
laka i ugodna.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovaj Cavani vrijedi 100 miliona ! Kakav fudbaler.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Da ne bese onog glupiranja na kraju meca sa Bolognom na SPu, kad je bilo 2-3, sad bi Napoli bio jedini tim koji bi imao samo pobede i remije na svom terenu. I ovako su impresivni 13-4-1, a u ukupnom skoru Napoli je uzimao u 35 kola 2.05 boda po tekmi, sto je za samo 0.06 losije od rekordne 1989-90 kada se uzeo lo scudetto.
Juventus je jednostavno jaci, ali sve druge konkurente je Napoli resio i sada je na 3 boda i od matematickog klincovanja mesta #2.
Juventus je jednostavno jaci, ali sve druge konkurente je Napoli resio i sada je na 3 boda i od matematickog klincovanja mesta #2.
Kakva partija Cavanija.
Ali Pandev je pokidao.
Zasluzena pobjeda i korak blize LP.

Ali Pandev je pokidao.
Zasluzena pobjeda i korak blize LP.
Keep the Blue Flag Flying High !
- Sportfanatik
- Kontakt:
Kad bi se obistinili ovi transferi o kojima se piše to bi bilo odlično. Dovesti Benatiu iz Udinesea bio bi odličan potez, zatim duo iz Cagliaria Astori i Nainggolan bi također bio odličan potez a šlag na tortu bi bili Diakite i Hernandes iz Lazia. Probati zadržati Cavania i s ovim timom se ide po titulu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ubi El Matador... svaka dala...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
La Gazzeta dello Sport objavila je senzacionalnu vijest koja glasi: "Mario Gomez je novi igrač Napolija."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Sportfanatik
- Kontakt:
Valjao bi, odličan je napadačAndrej je napisao/la:La Gazzeta dello Sport objavila je senzacionalnu vijest koja glasi: "Mario Gomez je novi igrač Napolija."
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- francobaresi
- Kontakt:
Gomez u Napoli umjesto Cavania , odličan bi to posao bio . Ništa na kvaliteti Napoli ne bi izgubio , uz još par adekvatnih pojačanja i sljedeće sezone bi Napoli mogao biti još konkurentniji u ligi te odigrati dobro i u LP-a .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Sportfanatik
- Kontakt:
Mada bi ja više volio da Cavani ostane
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
francobaresi je napisao/la:Gomez u Napoli umjesto Cavania , odličan bi to posao bio . Ništa na kvaliteti Napoli ne bi izgubio , uz još par adekvatnih pojačanja i sljedeće sezone bi Napoli mogao biti još konkurentniji u ligi te odigrati dobro i u LP-a .

Na koju foru su nepokretni i tromi napadac i onaj koji puca slobodnjake, izvlaci se, igra i odbranu i napada, ima veliki radijus kretanja...jednaki

Da si rekao Cavani=Falcao, u redu bi bilo, ali Cavani=Gomez - to je 1 apsurd u koji ni navijaci Bayerna ne veruju. Doduse @don burza veruje, ali on je vise showman, nego ozbiljan forumas.

- francobaresi
- Kontakt:
Prije svega , mislio sam na ubojitost pred golom . U tom segmentu Napoli ne gubi skoro ništa , statistika koju ima Gomez govori sama za sebe . Ipak 111 golova u 170 utakmica za Bayern nije mala stvar .MaGiCa je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Gomez u Napoli umjesto Cavania , odličan bi to posao bio . Ništa na kvaliteti Napoli ne bi izgubio , uz još par adekvatnih pojačanja i sljedeće sezone bi Napoli mogao biti još konkurentniji u ligi te odigrati dobro i u LP-a .
Na koju foru su nepokretni i tromi napadac i onaj koji puca slobodnjake, izvlaci se, igra i odbranu i napada, ima veliki radijus kretanja...jednaki![]()
Da si rekao Cavani=Falcao, u redu bi bilo, ali Cavani=Gomez - to je 1 apsurd u koji ni navijaci Bayerna ne veruju. Doduse @don burza veruje, ali on je vise showman, nego ozbiljan forumas.
Čisto sumnjam da će Napoli prodati Cavania a da pri tome neće uz Gomeza dovesti još minimalno 2 kvalitetna igrača .
Tako da Napoli ne gubi ništa na kvaliteti , nadam se da sam ti uspio pojasniti na šta sam mislio .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ja da sam De Laurentis,Cavania ne bi pustio,msm da ima on dobru placu,obecao bi mu trofeje,sto nije ne realno,Napoli igra lp i bice love za apgrejd ekipe,a ako ga prodate,Bgm cete biti slabiji dosta nznm koga da dovedete,dok se to uigra i td ....
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 07 maj 2013, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Gledam Cavania protiv intera i sjetih se jos nekih utakmica i kontam, jbo te dan kakav igrac, pa koliko puta sam ga samo vidio u odbrani
Lik igra sve a uzto zabija redovno.Ko god iskeshira novce nece zalit niti jedan dinar, kompletan napadac tacnije igrac, iako ga ne gotivim. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Matador i lazni Matador.Na koju foru su nepokretni i tromi napadac i onaj koji puca slobodnjake, izvlaci se, igra i odbranu i napada, ima veliki radijus kretanja...jednaki![]()

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- IlCapitano
- Kontakt:
Definitivno najkompletniji napadač današnjice.EnzoFerrari je napisao/la:Gledam Cavania protiv intera i sjetih se jos nekih utakmica i kontam, jbo te dan kakav igrac, pa koliko puta sam ga samo vidio u odbraniLik igra sve a uzto zabija redovno.Ko god iskeshira novce nece zalit niti jedan dinar, kompletan napadac tacnije igrac, iako ga ne gotivim.
Koliko se sjećam, dosad je zabio hat-trick Milanu, Juventusu, Interu, Laziu 2x, Sampdoriji i Romi, to je ukupno 7 puta, a Inzaghi drži rekord sa 10, s tim da je on to uspio u nekih 10-ak sezona, Cavani u 3. Jesam li zaboravio neki?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Mislim da si ih sve pobrojao, jer se ne secam dobro epizode iz Palerma.
Jos nesto se zaboravlja kod Cavanija - on moze da igra sam u spicu, sa jos jednim (Lavezzi), sa jos dvojicom (Forlan-Suarez u Urugvaju), sto ga cini izuzetno fleksibilnim na formacije i njihove promene. Mnogi napadaci se gube kada im se doda ili oduzme jos neko, jer im se smanji/poveca prostor koji treba da pokrivaju.
Kako je npr. Shevchenko lose saradjivao sa Inzaghijem, kad je Pippo usao u top formu u Milanu.
Ili kako se Salas gubio kad je ostajao sam u napadu, a gazio kad je imao jos nekoga pored sebe (Zamorano, Vieri...).
Jos nesto se zaboravlja kod Cavanija - on moze da igra sam u spicu, sa jos jednim (Lavezzi), sa jos dvojicom (Forlan-Suarez u Urugvaju), sto ga cini izuzetno fleksibilnim na formacije i njihove promene. Mnogi napadaci se gube kada im se doda ili oduzme jos neko, jer im se smanji/poveca prostor koji treba da pokrivaju.
Kako je npr. Shevchenko lose saradjivao sa Inzaghijem, kad je Pippo usao u top formu u Milanu.
Ili kako se Salas gubio kad je ostajao sam u napadu, a gazio kad je imao jos nekoga pored sebe (Zamorano, Vieri...).
Upravo radijus kretanja razdvaja Cavania od vecine napadaca , tj. stavlja ga u top(koji god kazem , neko cemi doci i praviti liste) uglavnom top par napadaca..
Po tom kiler insektu u zavrsnoj trecini vrlo lahko Gomez da jest na nivou Edisona , il cak mozda malo bolji..
al pokrivanje prostora,defanzivna odgovornost i ucestvovanje u samoj kreacija napada je ono sto ga odvaja od tih klasicnih target manova , sidrasa jel..
Ispod 60 ne treba da ide da se razumijemo.
Po tom kiler insektu u zavrsnoj trecini vrlo lahko Gomez da jest na nivou Edisona , il cak mozda malo bolji..
al pokrivanje prostora,defanzivna odgovornost i ucestvovanje u samoj kreacija napada je ono sto ga odvaja od tih klasicnih target manova , sidrasa jel..
Ispod 60 ne treba da ide da se razumijemo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Hamšik za potvrdu LP
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.