NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Donnie Darko
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la Donnie Darko » 26 jun 2015, 19:20

tuzlak1987 je napisao/la:Zato postoji nesto sto se zove prethodna iskustva kao npr NBA draft 2009, 2006 i onaj najslavniji 2011..

Kaminsky je za USA uvjete doktor kosarke za Porzingisa, samo sto kada se on predstavlja prikazuju se samo mane. A za Porzingisa great ovo, great ono..manite me ba
Bukvalno se svi seru po njemu sinoć i danas, ali eto kao sad hvali ga se da je bog otac ili šta ti ja znam. Čega bolan? 10% ljudi ga hvali, i to ti toliko smeta?

Ali dobro, ipak je ovdje bijelca europljanina prihvatljivo porediti sa Miličićem, a nikako ga nije prihvatljivo hvaliti i očekivati velike stvari od njega.

Ik17
Kontakt:

Post Postao/la Ik17 » 26 jun 2015, 21:22

Ko je ovdje luđi ispao, Celticsi ili Jordan i Hornetsi? xD
Ja mislim da će Jordana na lomači spaliti na kraju nakon svih ovih briljantnih poteza na draftovima... :?

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 26 jun 2015, 21:30

Kiminsky je odličan fit za Hornetse.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 26 jun 2015, 21:42

Joj da hoce ovaj Porzingis eksplodirat u prvoj sezoni :pray:

Posrase momka do vrata, a minute nije odigrao.

Ik17
Kontakt:

Post Postao/la Ik17 » 26 jun 2015, 21:51

Kaminsky, prvo, nije odličan fit, dobar je, al momku su 22 godine, atletski nije na nivou da bude zvijezda u ovoj ligi, niti će biti. Realnost mu je igrač tipa Ryan Anderson (po onome što sam ja vidio, a to su nažalost samo 3 utakmice...)
Ni u ludilu ne može čovjek reći da je bolji od Winslowa, a kamoli da vrijedi 6 pickova koliko su ljudi nudili za njega. (nisu nudili za njega, nego za taj pick, koji se "pretvorio" u njega xD)
Ne znam, ne razumijem Hornetse, daš Vonleha, kojem je 20 godina, od kojeg si mogao praviti igračinu, draftuješ "gotov produkt" koji ti ne rješava najbitniji problem u ekipi... Insanity

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 jun 2015, 21:57

Ik17 je napisao/la:Kaminsky, prvo, nije odličan fit, dobar je, al momku su 22 godine, atletski nije na nivou da bude zvijezda u ovoj ligi, niti će biti. Realnost mu je igrač tipa Ryan Anderson (po onome što sam ja vidio, a to su nažalost samo 3 utakmice...)
Ni u ludilu ne može čovjek reći da je bolji od Winslowa, a kamoli da vrijedi 6 pickova koliko su ljudi nudili za njega. (nisu nudili za njega, nego za taj pick, koji se "pretvorio" u njega xD)
Ne znam, ne razumijem Hornetse, daš Vonleha, kojem je 20 godina, od kojeg si mogao praviti igračinu, draftuješ "gotov produkt" koji ti ne rješava najbitniji problem u ekipi... Insanity
Nisu Celticsi nudili 6 pickova kao prvo, nego 3 prve runde (2 u ovom draftu i Dallasov sljedeće godine) i jedan druge runde. I kao drugo, nudili su ih da bi uzeli Winslowa na 9. mjestu, ne Kaminskog.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Ik17
Kontakt:

Post Postao/la Ik17 » 26 jun 2015, 22:05

IlCapitano je napisao/la:
Ik17 je napisao/la:Kaminsky, prvo, nije odličan fit, dobar je, al momku su 22 godine, atletski nije na nivou da bude zvijezda u ovoj ligi, niti će biti. Realnost mu je igrač tipa Ryan Anderson (po onome što sam ja vidio, a to su nažalost samo 3 utakmice...)
Nisu Celticsi nudili 6 pickova kao prvo, nego 3 prve runde (2 u ovom draftu i Dallasov sljedeće godine) i jedan druge runde. I kao drugo, nudili su ih da bi uzeli Winslowa na 9. mjestu, ne Kaminskog.
Sad sam provjerio, po prvim reportima su se spominjala 4 pick-a kao što ti kažeš, u zadnja dva sata se pojavila priča da su na kraju ponudili 6, ali da su ovi odbili.
I znam da ih nisu nudili za Kaminskog, to je čitava poenta mog posta, da su Hornetsi imali priliku za jackpot, i da su je svjesno propustili... xD
A vala, ni Celticsi na kraju nisu ništa pametno uradili sa svojim pickovima, da ti budem iskren, njihov izbor me baš razočarao :?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jun 2015, 22:44

Sinoc niko nije bio dostojan da provjeri kako se izgovara Hezonja osim Silvera, cuj Hezondza :P

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 jun 2015, 23:16

Pa bolje uzeti igraca za kojeg mislis da ce postati dobar nego pokupiti neke pikove vjerovatno iza dvadesete pozicije.
Taj Vonleh je, ako je vjerovati pricama, jako glup. Navodno nije mogao shvatiti akcije koje su radili na treningu. Zbog toga su ga i pustili brzo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 26 jun 2015, 23:32

Kakva zvijezda, sta si ti ocekivao da oni pokupe s 9. pickom? Neku novu verziju Anthony Davisa ili? Kaminsky je igrac koji vec sada ima bolju ofanzivnu igru od Ryana Andersona (koji je samo tricas), i koji moze rasiriti reket, odnosno odigrati ulogu stretch cetvortke, sto je jako bitno za Hornetse s obzirom da imaju vrhunskog post igraca u Jeffersonu, koji je nerijetko udvajan. Sada su ga okruzili dobrim tricasima, i to je ono na cemu se njihova filozofija zasniva, i cime ce Jeffersonov kvalitet maksimalno eksploatisati. ;)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 jun 2015, 23:32

slika

Nisam ni sumnjao :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 jun 2015, 23:40

Kaminsky svojim napadackim kvalitetama moze potpuno zamijeniti ulogu McRobertsa iz prosle sezone kad je Charlotte usla u PO. Ima i sut i sposobnost razigravanja s visokog posta i jos dodatno u odnosu na McBoba post up igru. Odbrambeno ce reket i dalje biti dobro zatvoren jer ce i Big Al i Kaminsky (ako bude starter) i dalje biti parkirani oko reketa, a na perimetru Kemba, Batum i MKG se mogu profilirat u odbrambeno najjacu vanjsku liniju lige. Po meni su siguran ucesnik PO.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 27 jun 2015, 00:00

Lillard je napisao/la:slika

Hrvatski Jordan :thumbup:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 27 jun 2015, 00:14

andro234 je napisao/la:

Nadam se da nije umisljen i glup ko Nurkic.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 27 jun 2015, 00:18

Greivis je napisao/la:
andro234 je napisao/la:

Nadam se da nije umisljen i glup ko Nurkic.
Koliko sam cuo dosta je umisljen :D

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 27 jun 2015, 00:21

kad su ga pitali je li isao da gleda Messija, on je odgovorio sa je li Messi dosao da gleda mene... tako da je izuzetno umisljen

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 27 jun 2015, 00:31

ma mali ce ili prekucati sve i postati glavni igrac orlanda i ROY, ili ce zavrsiti neslavno svoju nba karijeru i vratiti se u evropu... sve zbog njegove glave, koliko je dobra ta prepotentnost, toliko je i losa
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 jun 2015, 00:58

slika

I Rodzo navija za nas

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jun 2015, 01:13

alemsa je napisao/la:slika

I Rodzo navija za nas
Poturili covjeki kacket :P

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 27 jun 2015, 01:20

Hezonja ima sve da postane zvijezda ako se malo spusti na zemlju i rijesi sa svojom glavom u Barci mi se nije nikako svidjelo njegovo ponasanje protestovanje Navaru i igracima ako mu ne dodaju loptu itd.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.