Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- deenniiVCF
- Kontakt:
Re: Valencia Club De Futbol
[youtube][/youtube]
Ko zna njemacki,shvatit ce o cemu se radi.Al ukratko , Kahn dobio Fair play nagradu od UEFA,nakon penala Canizares je imao nervni slom, iako je obranio 2 penala,nije uspio donjeti trofej u Valenciu.I Kahn mu je prisao, njih zelio da odmah slavi..
Ko zna njemacki,shvatit ce o cemu se radi.Al ukratko , Kahn dobio Fair play nagradu od UEFA,nakon penala Canizares je imao nervni slom, iako je obranio 2 penala,nije uspio donjeti trofej u Valenciu.I Kahn mu je prisao, njih zelio da odmah slavi..
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Previse podcijenjujete Valenciju . Pogotovo tamo na vasoj temi svasta pisete ,covjek bi stekao dojam da veceras igrate protiv Osasune . Ja garantujem da bi Valencia u najjacem sastavu pobjedila Bayern . Kod Bayerna su upitni u Ribery i Robben, najbolji igraci tog' tima i zapravo prve prijetnje Bayerna. Za Valenciju ce dobro biti ako ne nastupe . Tino zabija veceras golcinu .GAL je napisao/la:hhh tesko Boga mi tesko valensija mi je omiljen klub odmah nakon bayerna mislim ne bi mi bili bas krivo da bude remi ali mislim da ce to bayern rutinski odraditiM4kaveli je napisao/la:Samo da igraju otvoreno, da ne bude dosadna utakmica.
Valencia moze izvuci bar bod na Alianz areni ..
ps:tekma vayern valencia ko hoce morze pratiti na areni sport 1

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- deenniiVCF
- Kontakt:
Gomez povrijedjen vec 6 sedmica, Ribery upitan, Robben ce najvjerovatnije igrat.Iskreno biti ce tesko uzeti bod ili puni plijen.Ak sve je moguce, takav je fudbaljuznjak> je napisao/la:Previse podcijenjujete Valenciju . Pogotovo tamo na vasoj temi svasta pisete ,covjek bi stekao dojam da veceras igrate protiv Osasune . Ja garantujem da bi Valencia u najjacem sastavu pobjedila Bayern . Kod Bayerna su upitni u Ribery i Robben, najbolji igraci tog' tima i zapravo prve prijetnje Bayerna. Za Valenciju ce dobro biti ako ne nastupe . Tino zabija veceras golcinu .GAL je napisao/la:hhh tesko Boga mi tesko valensija mi je omiljen klub odmah nakon bayerna mislim ne bi mi bili bas krivo da bude remi ali mislim da ce to bayern rutinski odraditiM4kaveli je napisao/la:Samo da igraju otvoreno, da ne bude dosadna utakmica.
Valencia moze izvuci bar bod na Alianz areni ..
ps:tekma vayern valencia ko hoce morze pratiti na areni sport 1. Kljucno ce biti da Cisoko i Periera zaustave prodore odnosno centar suteve prema Gomezu , jer Bayern uglavnom tako igra . Ocekujem opreznu Valenciju ,Valenciju koja ce prepustiti loptu protivniku ,vjerovatno i vrsiti blagi presing na odbranu i srednji red Bayerna ,pa iz kontri nesto pokusati . Slicno kao protiv Reala .

.Amunt Valencia !!!
- bijeligolub
- Kontakt:
Šišmiši, sretno veceras 

Blijeda igra Valencije,posebno u veznom redu,a to je bilo i zaocekivati.Nadam se brzom povrtaku Gaga,Canalesa i Banege,jer s njima cemo biti za pa rekao bih 50% jaci
Sve u svemu svaka cast na nastupu Cissokhu,Vieri,Alvesu i Valdezu.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kad bi se trebao vratiti taj trio ? Banega i Canales su povrijdzeni "godinama" posebno Canales za kojeg znam daje nakon povratka opet polomio nogu.Adi_Zepce je napisao/la:Blijeda igra Valencije,posebno u veznom redu,a to je bilo i zaocekivati.Nadam se brzom povrtaku Gaga,Canalesa i Banege,jer s njima cemo biti za pa rekao bih 50% jaci![]()
Jel Banega i dalje vuce onu povredu kad ga je auto pregazilo

Kad se Mathieu vraca ?
Blijeda igra.Nije se moglo vise ni ocekivati.Bayern je strasna ekipa a Valenciju muce povrede kao nikad ranije.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Evidentno je bilo da Valencia ne moze sa Parejom i Tinom,jer je ovaj dvojac kriv za prvi pogodak.Potpuno su nemocni,a moram reci da je odbrana djelovala dosta dobro.Johny je napisao/la:Kad bi se trebao vratiti taj trio ? Banega i Canales su povrijdzeni "godinama" posebno Canales za kojeg znam daje nakon povratka opet polomio nogu.Adi_Zepce je napisao/la:Blijeda igra Valencije,posebno u veznom redu,a to je bilo i zaocekivati.Nadam se brzom povrtaku Gaga,Canalesa i Banege,jer s njima cemo biti za pa rekao bih 50% jaci![]()
Jel Banega i dalje vuce onu povredu kad ga je auto pregazilo![]()
Kad se Mathieu vraca ?
Blijeda igra.Nije se moglo vise ni ocekivati.Bayern je strasna ekipa a Valenciju muce povrede kao nikad ranije.
Sto se tice povratka igraca,Gago ce vec protiv Mallorce u nedjelju izgleda igrati.Banega trenira i ocekuje se krajem ovog ili pocetkom narednog mjeseca da se vrati,a Canales negdje oko 11.mjeseca.
Raduje cijenjica da bi protiv Bayerna na Mestalli mogli biti kompletni,eh onda bi mogli u tom susretu pred domaćom publikom i do pobjede.
EDIT:Mathieu se vraca takođe vjerovatno za vikend.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam ni znao da onaj Nelson Valdez igra vise uopste, kamoli da je u Valenciji. A lik golove Bayernu daje.
Dobri dresovi.
Dobri dresovi.
Nije Valdez bas toliko star da ne igra,covjeku je tek 28 godinaDonnie Darko je napisao/la:Nisam ni znao da onaj Nelson Valdez igra vise uopste, kamoli da je u Valenciji. A lik golove Bayernu daje.
Dobri dresovi.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- bijeligolub
- Kontakt:
Smijem li reci, zasluzen poraz. Blijedo, ali i očekivano. Valencia maltene bez sansi, pa i gol koji smo postigli nisam se mogao radovat ko čovjek, jer nije se znalo odma jel priznat ili ne, međutim radovao sam se par trenutaka kasnije, kad je Mandža opucao amaterski. Sve u svemu, finiš tekme ko iz bajke, čestitke Bavarcima na postenoj igri i pobjedi, ruku na srce bili su duplo bolji. Inače, pozdravio bi sve fanove Valencije na forumu i hvala na toploj dobrodoslici 

Volim te Željo!
Eh evo ja cu sad da ti pozelim dobrodoslicu.Lijepo je vidjeti da ima jos nas na ovom forumubijeligolub je napisao/la:Smijem li reci, zasluzen poraz. Blijedo, ali i očekivano. Valencia maltene bez sansi, pa i gol koji smo postigli nisam se mogao radovat ko čovjek, jer nije se znalo odma jel priznat ili ne, međutim radovao sam se par trenutaka kasnije, kad je Mandža opucao amaterski. Sve u svemu, finiš tekme ko iz bajke, čestitke Bavarcima na postenoj igri i pobjedi, ruku na srce bili su duplo bolji. Inače, pozdravio bi sve fanove Valencije na forumu i hvala na toploj dobrodoslici

Iz veceg dijela posta sto si napisao slozit cu se,ali i napomenuti da ovako ne bi bilo da je Valencia barem imala Gaga.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pukao ugovor Valencije i Bankie.Nista od Nove Mestalle
Zbog svega toga klub ce ponovno morati prodavati najbolje igrace,a vec je moguce ocekivati odlazak Soldada,Ramija,Banege itd.

Zbog svega toga klub ce ponovno morati prodavati najbolje igrace,a vec je moguce ocekivati odlazak Soldada,Ramija,Banege itd.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- deenniiVCF
- Kontakt:
Adi_Zepce je napisao/la:Pukao ugovor Valencije i Bankie.Nista od Nove Mestalle![]()
![]()
![]()
Ne pise nam se dobro nikako, ak prodamo Soldada,Rami-a (jedini kvalitetni stoper),Banega (jedan od najbitniji igraca).Napisao sam i na stranici ,a evo i ovdje tu ,mora se pricati sa JINKO SOLAR-om,mogul oni vise ulagati u klub il pronaci jos sponzora iz Kine,Qatar-a i slicni drzava koji imaju para..

.Amunt Valencia !!!
- bijeligolub
- Kontakt:
Propada Spanski i Evropski gigant , to je zalosno.Ovakav klub to nije zasluzio.
Imal kakve nade ?

Imal kakve nade ?
Johnny b, how much there is to see
ima...ako uspijemo prodat do ljeta zemljiste gdje je Mestalla, ili prodajom najboljih igraca, i dovodjenjem jeftinijih u zamjenu, kao i dosad (villa-soldado, silva-costa, albiol-ruiz, mata-piatti...itd)...i jos je predsjednik Llorente izjavio da cemo se ubuduce morat oslanjat na igrace iz vlastite akademije...sigurno je da tu ima dosta dobrih i talentovanih igraca...i izgleda da cemo vec iduce sezone u prvom timu gledat Carlesa Gila, Salvu Ruiza, Portua, Alcacera, pa mozda i vise njih iz VCF mestalle...Johny je napisao/la:Propada Spanski i Evropski gigant , to je zalosno.Ovakav klub to nije zasluzio.![]()
![]()
![]()
![]()
Imal kakve nade ?
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Strasno..
Nadam se da doci do kakvog preokreta u situaciji i da cete dobiti Nuevo Mestallu..
Toliko godina zrtvuje se na igrackom kadru da bi se sto prije zavrsio stadion,a sad bi fkt bilo nepravedno da sve propadne..
Vidim pise se da SAF trazi Feghoulija..
Ajde ako nista bilo bi dobro da Valencia izbori sto veci iznos od TV prava,brzo ce ponovna raspodjela...
Nadam se da doci do kakvog preokreta u situaciji i da cete dobiti Nuevo Mestallu..
Toliko godina zrtvuje se na igrackom kadru da bi se sto prije zavrsio stadion,a sad bi fkt bilo nepravedno da sve propadne..
Ajde ako nista bilo bi dobro da Valencia izbori sto veci iznos od TV prava,brzo ce ponovna raspodjela...
ma tesko...ne moze tu niko doc na red od reala i barce...L_blancos je napisao/la:Strasno..
AMUNT VALENCIA!
Ovakva raspodjela novca nije toliko losa za Valenciju i Atletico ,cak sta vise, ako pogledas koliko novaca dobijaju ostali timovi u top ligama,vidjeces da Valencia dobija sasvim korektno . Ovakav ugovor o raspodjeli novca od TV prava potrebno je mijenjati iskljucivo da bi se pomoglo''malim klubovima'' ,takodje i da dva tima ne uzimaju kao svi ostali timovi zajednoL_blancos je napisao/la:Strasno..

Sto se tice ove situacije oko nuevo Mestalle. Ispade da Valencia nema za kifle, i da jedino mogu zaraditi prodajom igraca .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.