FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 jul 2011, 03:12

Devil je napisao/la:Pao zove Tosica,Adzicu i tebe cu odrobijati pristanes li na ovo,taman da mi ne sude samo za Stevicu. :lol:
A u isto vreme Zurnal(koji ne prenosi cesto neproverene informacije)navodi da je Lukovic blizu Zvezde samo se ceka Spaletti,a ovaj je tek treci izbor kod ITalijana. :?
Ti nekog da odrobijas :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 30 jul 2011, 06:46

Tošić ima u ugovoru da može napustiti Zvezdu kada god hoće, tačnije kada ga zadovolji ponuda on je može prihvatiti.

Ipak, vjerujem u Tošketa da će to odbiti glat jer je to ipak jedan od igrača u ekipi koji igra srcem.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 jul 2011, 17:27

NAravno da nije tacno,uostalom nisam to ni napisao,napisao sam da nisu ulazila u sredinu,pogotovo se Borja vracao,bio je korisni na beku nego Reljic.
Borja na krilu ne može da igra, a ne da nešto kombinuje u sredini sa čavom ili evandrom. Reljića niko ne uzima za ozbiljno, jednostavno momak je limitiran, on je igrač za ekipe poput Borca iz Čačka, Novog pazara ili slične ekipe, ali njega ne treba kriviti uopšte. On je tu jer mi trenutno nemamo bolje rješenje, a zašto nemamo to nije pitanje za njega nego za Adžića i ostale.

Da to je osnovna stvar u modernom fudbalu krila,da kada vuku loptu u postavljenom napadu ulaze u sredinu i stvaraju visak,pogotovo se to radi protiv ekipa koje igraju visoki presing sa izrazito pokretljivim zadnjim delom tima,kao sto to radi VEntspils i vecina "istocnih ekipa",koje se baziraju na "SSSR skoli fudbala".I da mi ne igramo 4-3-3 vec 4-5-1 ili 4-1-4-1 formaciju,da igramo 4-3-3 Borja i Lazovic bi bili mnogo mnogo visocije napred.
Moj @devile naša udaljenost od modernog fudbala mjeri se svjetlosnim godinama. To je pokazala vojvodina tj. vaduz, na kraju krajeva to je pokazala i ova utakmica u Letoniji. Moderni fudbal igraju ekipe koje trenira guardiola, mourinho, wenger teži tome...
Pa Borja i jeste dosao kao napadac u Zvezdu,kakva mu je realizacija bila u Brazilu u to necemo ulaziti,ali Robiju je nedostajalo desno krilo,napred bila guzva i odlucio se za Borju tamo.
Kad je Borja dolazio, najavljivan je kao pojačanje za napad, to što igra gdje igra i kako igra to je sticaj okolnosti, ali ako robi nastavi sa njim na krilu, borja ne može da pokaže onoliko koliko bi mogao.
Sa ovim nikako ne mogu da se slozim,Borja je prosle sezone bio nas ponajbolji igrac,narocito nakon odlaska Evandra,necemo ulaziti sada u njegove golgeterske sposobnosti ovde,igrao je krilo,a igra za krilo mu je bila i vise nego dobra,konstantno dva igraca na njemu,konstantno ostavljanje prostora Ninkovu ili nekome drugom desno i odlicna saradnja sa desnim bekom,od njega i vise nego dovoljno,kada bi sada odigrao tako na levom ja bih bio prezadovoljan,ali nece zbog Reljica,kada Dusko bude tu mozda i nesta mogne.
Sad kažeš nećemo ulaziti u njegove golgeterske sposobnosti, a prije pišeš da bi on pogađao ono što andrija fula. Znači ti si napravio poređenje andrije i borje, ja sam se nadovezao ali nisam se dobro izrazio. Kad kažem da smatram da mu je učinak slab prvenstveno sam mislio na golegeterski učinak. To što je on jak, što može dvojicu nositi na leđima i kao takav stvarati višak i otvarati prostor, to mu niko ne može osporiti.
Ne krivim ga direktno za losu igru protivnika,ali svakako da je i on tome kumovao,vec sam gore napisao zasto.Uostalom potvrda za moje reci se moze videti i u poslednjih 10 minuta.Zasto Ventspils tada nije igrao presing. ;)
Pa vjerovatno zbog toga što nema ekipe na svijetu koja jednako može presing raditi u 18. i 74. minutu i zbog toga što igrači ventspilsa prosto nisu toliko kvalitetni da naš vezni red mogu držati u mat poziciji čitavu utakmicu, vezni red koji je objektivno mnogo kvalitetniji od letonaca.
Krilo sa izuzetno sposobnim mogucnostima za napadaca,uostalom on nama samo treba za polusezonu dok Mezenga ne udje potpuno u sistem.Ako si gledao Spartak detaljno ove sezone video bi koliko se on cesto ubacuje na Adamovicevu poziciju i ceka pas Torbice u prilici za gol ili otvaranje kontre.Ima sve ono sto je nama potrebno sa veznim redom Evandro-Chava.
To znači da Mirić MOŽE da se ubacuje na poziciju centarfora sa krila, ali da igra centarfora pogotovo u ovakvoj formaciji gdje igramo sa jednim napadačem, ne može. Čuj treba nam za polusezonu, dovesti igrača za jednu polusezonu, na poziciji gdje imamo Lazovića, Borju koji igra i lijevo i desno i pašeka koji će navodno biti spreman za tri-četiri mjeseca, je suludo. Davati pare za igrača koji nam objekivno ne treba, a pri tome u odbrani škripi na sve strane...
Milic je kvalitetan spic,gledao sam ga i u mladjim kategorijama uvek je odudarao od ostalih.Istina nije imao neki preterani golgeterski niz u OFK-a,ali je to posledice i sto on uvek ima neku laksu povredu,jbt ne pamtim utakmice da nije bar 2-3 puta izasao napolje,da nije igrao pod inekcijama,da se nije tek vratio sa povrede,ali i on ima ono sto nama treba.
To da je često bio povrijeđen, to nisam znao, ali to je samo jedan razlog više da njega ne dovedemo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2011, 14:55

[youtube][/youtube]
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 avg 2011, 17:26

Dobio sam sada jedan raport od brata koji je gledao treninge u prethodna tri dana.
Na njega je najbolji utisak ostavio Addy kaze da ga saigraci mnogo podjebavaju,ali im on to onda uzvrati laganim oduzimanjem lopte,ne radi jos uvek punom parom,sa ekipom uglavnom radi lakse vezbe,poput seve ili tako...
Mezenga strvina,posle svakog treninga dodatno ostaje da vezba kondiciju,a juce je za sobom povukao Savia i Kadua.
Treba reci da je vec sada fizicki spremni od Kaludjerovica koji je ubedljivo nas najnespremni igrac uz Mihajlovica,dok su Cava,Mijailovic i Tosic nasi ubedljivo najspremni igraci u ovome trenutku...

Stojkovic ga takodje odusevio,Kovacevic takodje odlican u igri na 2 gola,a impresionirali su ga i Jeremic i Savio.

To bi bilo ukratko,jbg tesko je sve preneti,ipak je najbolje kada se vidi svojim ocima. :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 avg 2011, 18:00

To su dobre vesti sa treninga 8-)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 01 avg 2011, 21:41

Minut ćutanja za Delču na Marakani!
Bravo

Do sada prodato oko 11000 sezonskih ima da pređemo 20 ove godine ako Bog da :)
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 avg 2011, 00:17

obannon je napisao/la:Minut ćutanja za Delču na Marakani!
Bravo

Nije toliko prodano,prodano je oko 8-8.500,nemoj da te zavara redni broj karte jer nije po redu.

Ja cu aBd sutra kada se vratim otici kupiti jednu "kospicarsku" i produziti clanstvo. :)

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 02 avg 2011, 16:49

Devil je napisao/la:
obannon je napisao/la:Minut ćutanja za Delču na Marakani!
Bravo

Nije toliko prodano,prodano je oko 8-8.500,nemoj da te zavara redni broj karte jer nije po redu.

Ja cu aBd sutra kada se vratim otici kupiti jednu "kospicarsku" i produziti clanstvo. :)
Mislio sam da je to, jer mi je br 10560(tako nekako).
Ove sezone prosjek oko 20000 100%
- " $...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 avg 2011, 19:34

[youtube][/youtube]

Napomenuo bih samo da smo prodali vise godisnjih karata nego svi iz ex yu zajedno,kao i vise od svih Grckih klubova pojedinacno. ;)

Vremenska prognoza za cetvrtak : Tokom dana suncano i toplo,uvece grmljavina sa Marakane 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 avg 2011, 19:38

Bgm guzva na Marakani poprilicna jutros bila,svi hoce da se docepaju karte.
Ja otisao laganini produzio clanstvo,kupio jednu sezonsku za "kospicare",malo zastao pored Marakane nisam je odavno video :lol: i kuci.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 avg 2011, 19:41

Steta Kolega rodjace,takav potencijal k'o ti,a sedi na zapadu :cry: :mrgreen: Tamo si sa "Veteranima" :mrgreen: Vidim ja,bices ti nama ko sto je Mile Srbin bio :mrgreen: Samo nemoj na tramvajske sine da lezes ,u slucaju nekog poraza :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 avg 2011, 19:44

Tribalian je napisao/la:Steta Kolega rodjace,takav potencijal k'o ti,a sedi na zapadu :cry: :mrgreen: Tamo si sa "Veteranima" :mrgreen: Vidim ja,bices ti nama ko sto je Mile Srbin bio :mrgreen: Samo nemoj na tramvajske sine da lezes ,u slucaju nekog poraza :mrgreen:
Jedan je deda MIle,imam ja negde i sliku sa njim sreo ga na jednoj utakmici.
A ako se budem ubijao zbog Zvezde,bice to kao sto je on treci put pokusao,znas kako je to izgledalo. :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 avg 2011, 19:46

Devil je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Steta Kolega rodjace,takav potencijal k'o ti,a sedi na zapadu :cry: :mrgreen: Tamo si sa "Veteranima" :mrgreen: Vidim ja,bices ti nama ko sto je Mile Srbin bio :mrgreen: Samo nemoj na tramvajske sine da lezes ,u slucaju nekog poraza :mrgreen:
Jedan je deda MIle,imam ja negde i sliku sa njim sreo ga na jednoj utakmici.
A ako se budem ubijao zbog Zvezde,bice to kao sto je on treci put pokusao,znas kako je to izgledalo. :lol:
Brate znam za sine i znam za reku ,ne znam za ostalo :lol: Aj reci da se smejem molim te :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 avg 2011, 19:48

"Odmah posle utakmice sam izašao iz kuće i krenuo od kafane do kafane. Pio sam u svakoj po vinjak i pušio sam cigarete, iako to nikada ne radim. Tako sam popio dvadesetak vinjaka i popušio dve kutije cigareta, nakon čega sam završio u bolnici".

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 avg 2011, 19:51

Devil je napisao/la:"Odmah posle utakmice sam izašao iz kuće i krenuo od kafane do kafane. Pio sam u svakoj po vinjak i pušio sam cigarete, iako to nikada ne radim. Tako sam popio dvadesetak vinjaka i popušio dve kutije cigareta, nakon čega sam završio u bolnici".
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAAAAAA :lol: :lol: :lol:

BRATE KOJA JE TO LEGENDA OD COVEKA BILA :!: :!: :!:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 avg 2011, 19:53

@Devil
Nedaj se nagovoriti druze, drzi se civilizovanih ljudi. Pogledas tekmu, prokomentarises, cujes koju pametnu i onda u kafanu. :mrgreen: Pusti ti @Tribalianu tribinu, Ultra style, huliganstvo i tako te fazone. U kafanu mozete zajedno. :D Tribalian je, znam, strasan kafanski potencijal. K`o Perica Ognjenovic svojevremeno za fudbal. :mrgreen: Cekam ga u SA jednog dana da ga testiram "domacim" proizvodima. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 avg 2011, 19:57

E moj Rooney haveru moj,kad udjemo u neku SA mehanu ima da te bacim ko penzioner domine :lol: :mrgreen: Godine truda i rada i zdravlja i para sam ja ulozio u sebe ,taman posla da me neko baci po astal,taman bi i ja ko Mile Srbin pokusavao da se ubijam :lol: :mrgreen:

Tvoj teren,ti biras pice :mrgreen: Ako treba ima obojica da padnemo za slobodu :lol: :lol: :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 avg 2011, 20:02

Tribalian je napisao/la:E moj Rooney haveru moj,kad udjemo u neku SA mehanu ima da te bacim ko penzioner domine :lol: :mrgreen: Godine truda i rada i zdravlja i para sam ja ulozio u sebe ,taman posla da me neko baci po astal,taman bi i ja ko Mile Srbin pokusavao da se ubijam :lol: :mrgreen:

Tvoj teren,ti biras pice :mrgreen: Ako treba ima obojica da padnemo za slobodu :lol: :lol: :mrgreen:
Hahahahahha
"Sta ti mislis da se ja izrazavam figurativno?" :mrgreen: Jesi gled`o Mi nismo andjeli 2? :mrgreen:
Imam i ja svojih aduta. Sto ti kazes godine truda i marljivog rada na tome.

Moze. Kada dodjes ima da oboica popadamo. Samo je bitno ko prvi! :D @Devil nek` bude sudija eto! :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2011, 00:40

Eto ugovorili ste,sad mozete na pp,nemojte mene starog coveka da maltretirate da moram dalje brisati postove. :D
SAmo cu reci da se ja ne slazem sa tim da budem sudija,sudija treba biti neutralan i ne bi smeo da pije,a to mi se ne svidja pogotovo drugo nabrojana stvar.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.