Nije.
San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
To sam i ja upratio, imaju oni San Marino, ako ubjedljivo pobjede dzaba nama pobjeda u Becu. Mada, to je u slucaju da Kipar i Rumunija gube i protiv nas i protiv Austrijanaca. Iskreno sumnjam da ce se taj scenarij ostvariti. Rumuni imaju domacu sa Austrijancima naredno okupljanje, i to ce im biti jedina takmicarska utakmica u tom oktobarskom ciklusu. Siguran sam da ce dati sve od sebe da pokusaju pobijediti ili makar bod uzeti. Kipar isto nezgodan, sigurno ce pomrsiti jos nekom racune. Tako da idalje treba ici jako, pa cemo znati na cemu smo pred zadnju utakmicuRiquelme1921 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:13Ma joj, ako i dobijemo sve do kraja, i Austrija dobije sve do kraja i na kraju mi uzmemo Austriju, opet smo drugi. Austrija ima još jednu sa San Marinom gdje će nabiti još 4,5 golova na gol razliku.
Trenutno imaju +7, dok mi +8, dakle samo gol razlike a oni imaju domaći meč sa San Marinom. Baraž, jbg.
Pogledaj utakmicu jos jednom i vidi sta je sve radio i sta je pokrivao
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prestani hvaliti Alajbegovica upropastiti ce te ga kao Bajraktarevica.
Kakvi levati pisu ovdje dovoljno govori da se pljuje po Mujakicu a momak odigrao sasvim ok na toj poziciji. Dok je npr Dedic od koga se ocekuje nesto podbacio, ali rijetko ces procitati ista lose za njega.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Džeko dao gol, dolazio nazad da primi i proslijedi loptu. Realno od igrača od 40 godina ne možeš očekivati puno više. Za drugu dvojicu stoji.JohnCleese je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:05Dzeko Demirovic Dedic kao tri najvaznija igraca gole qite![]()
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- PeppermintSA
- Kontakt:
Nije najbolji igrač. Rak rana je ove reprezentacije, samo to niko ne vidi jer je Bošnjo idolopoklonik.
treba uvesti VAR za srecu da ponisti nesretne golove
-
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Yebo majku kakva prica ovih u studiu, a bogme i nasih igraca, kolektivna lobotomija.
Kazu energija intezitet na velikom nivou, trcanje zalaganje...a ustvari i jedni i drugi izgledali kao da igraju na cuvenom stadionu u La Pazu na 3.640 mnv
Kazu energija intezitet na velikom nivou, trcanje zalaganje...a ustvari i jedni i drugi izgledali kao da igraju na cuvenom stadionu u La Pazu na 3.640 mnv
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Neka moja opservacija.
Izgubili smo od ekipe koja nas nije nadigrala.
Kompletna kreacija igre im se svela na Alabu (nakon što navuku Demirovića da radi pressing na drugom igraču).
Prvih 50-60min veoma, veoma dobro.
Onda selektor kiksa, vide se jasni znaci umora, a izmjena nema.
Po mom skromnom ubjeđenju, moralo se odraditi sljedeće.
Benjo OUT (crko) - Burnić IN (tempo, trka)
Gigović OUT (crko) - Kerim IN (jel treba objašnjenje)
Džeko OUT (dao gol, bravo, osim toga igrač manje) - Samed IN (tempo, trka)
Memić OUT (crko) - Esmir IN (svježina)
Da nije bilo iznuđene povrede rekao bih i Mujakić OUT (karton) - Jusuf IN
To bi nas prebacilo u 4-2-3-1 sa još jačim tempom od dotadašnjeg, i još više dubine i kreativnosti ka naprijed.
------------Samed------------
--Demirović-Kerim-Esmir--
--------Burnić-Šunjić--------
Mujakić-Tarik-Katić-Jusuf-
-------------Vasilj------------
Odličnih sahatak igre, kasne izmjene, uništavanje balansa ekipe izmjenama i natrpavanje svega ikad oko 16m (Katić glumio Piquea zadnjih 10min, plus 3 centarfora, plus 2 krila, bez beka).
Šteta prosutih bodova, mislim da se prepao pobjede.
Nadam se da ćemo preživjeti Kipar, al obzirom na 1:0 sa SM, ne gine baraž (ako i to).
U baražu može biti Češka i Vels, a može Italija i Turska, hahh... predaleko od sad, imamo još 3 meča da pokušamo odradit što je do nas.
Izgubili smo od ekipe koja nas nije nadigrala.
Kompletna kreacija igre im se svela na Alabu (nakon što navuku Demirovića da radi pressing na drugom igraču).
Prvih 50-60min veoma, veoma dobro.
Onda selektor kiksa, vide se jasni znaci umora, a izmjena nema.
Po mom skromnom ubjeđenju, moralo se odraditi sljedeće.
Benjo OUT (crko) - Burnić IN (tempo, trka)
Gigović OUT (crko) - Kerim IN (jel treba objašnjenje)
Džeko OUT (dao gol, bravo, osim toga igrač manje) - Samed IN (tempo, trka)
Memić OUT (crko) - Esmir IN (svježina)
Da nije bilo iznuđene povrede rekao bih i Mujakić OUT (karton) - Jusuf IN
To bi nas prebacilo u 4-2-3-1 sa još jačim tempom od dotadašnjeg, i još više dubine i kreativnosti ka naprijed.
------------Samed------------
--Demirović-Kerim-Esmir--
--------Burnić-Šunjić--------
Mujakić-Tarik-Katić-Jusuf-
-------------Vasilj------------
Odličnih sahatak igre, kasne izmjene, uništavanje balansa ekipe izmjenama i natrpavanje svega ikad oko 16m (Katić glumio Piquea zadnjih 10min, plus 3 centarfora, plus 2 krila, bez beka).
Šteta prosutih bodova, mislim da se prepao pobjede.
Nadam se da ćemo preživjeti Kipar, al obzirom na 1:0 sa SM, ne gine baraž (ako i to).
U baražu može biti Češka i Vels, a može Italija i Turska, hahh... predaleko od sad, imamo još 3 meča da pokušamo odradit što je do nas.
Pošteno, pa kako bude.
On ce i sa 45 nosit ovu napacenu reprezentaciju na ledjima vise nego Demirovic, Bazdar i svi ostali spicevi koji ce se pojavit u narednih 5 godina.PeppermintSA je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:24Nije najbolji igrač. Rak rana je ove reprezentacije, samo to niko ne vidi jer je Bošnjo idolopoklonik.
Ono njegovo gradjenje, primanje lopte i osjecaj za gol je top 3 u evropi u ovom stoljecu.
Da je Englez vec bi imao Sir ispred imena.
15.10.2013.
najgluplji sam ja sto se nerviram zbog kockarske uplehe i njegovih odluka,citava nacija vidi da smo umrli i da treba izmjena,on u 70 tek radi.
sad ga dudlamo u barazu
sad ga dudlamo u barazu
-
- Kontakt:
Steta sto se ovako bitne utakmice ne igraju na Kosevu pred vise od 30 hiljada gledalaca
Rumunija ce za nas biti teza tekam 10x nego ova, i dobice nas 99.9%. Rumnija nece ovako p.ickasto igrati kod kuce sa austrijom ko i mi.. KO da smo na neutralnom terenu igrali. Sta ovi komentatori hvale, imaju li oni oci? Nas taktika sa centra vrati nabi na Edina, on nema kome produziti i ako se odbije sretno mozda sta izrodi. Pvi od Austrije prave Brazil sa Romariom i Bebetom
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Odigrali smo dobru utakmicu gdje nasi "na papiru" najbolji igraci (Demirovic,Dzeko i Dedic) su zapravo odigrali najlosije. Dzeko jest dao gol al je zajebao 5-6 napada gdje smo imali dobre prilike za gol.
Tahirovic odigrao odlicno a svi su ga pljuvali. Memic odigrao odlicno, Sunjic jos jednom lavovski dio posla odradio. Katic i Muharemovic isto dobri, Mujakic isto odigrao dobro.
Uzmite u obzir razliku u individualnoj kvaliteti, Austrijanci su dali golove ni iz cega, ja nisam vidio nijednu akciju s njihove strane dok smo mi njima pravili ogromne probleme svaki put kad smo dosli do 20-25m od gola ali smo imali uzasne zadnje pasove i reakcije, pogotovo Dzeko.
Tahirovic odigrao odlicno a svi su ga pljuvali. Memic odigrao odlicno, Sunjic jos jednom lavovski dio posla odradio. Katic i Muharemovic isto dobri, Mujakic isto odigrao dobro.
Uzmite u obzir razliku u individualnoj kvaliteti, Austrijanci su dali golove ni iz cega, ja nisam vidio nijednu akciju s njihove strane dok smo mi njima pravili ogromne probleme svaki put kad smo dosli do 20-25m od gola ali smo imali uzasne zadnje pasove i reakcije, pogotovo Dzeko.
Care, Kakav kvalitet igraca takva i taktika.Fudo je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:30Rumunija ce za nas biti teza tekam 10x nego ova, i dobice nas 99.9%. Rumnija nece ovako p.ickasto igrati kod kuce sa austrijom ko i mi.. KO da smo na neutralnom terenu igrali. Sta ovi komentatori hvale, imaju li oni oci? Nas taktika sa centra vrati nabi na Edina, on nema kome produziti i ako se odbije sretno mozda sta izrodi. Pvi od Austrije prave Brazil sa Romariom i Bebetom
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Nismo igrali pič.kasto, nego u skladu s mogućnostima i u skladu s ograničenom postavom koju je Barbarez poslao na teren.Fudo je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:30Rumunija ce za nas biti teza tekam 10x nego ova, i dobice nas 99.9%. Rumnija nece ovako p.ickasto igrati kod kuce sa austrijom ko i mi.. KO da smo na neutralnom terenu igrali. Sta ovi komentatori hvale, imaju li oni oci? Nas taktika sa centra vrati nabi na Edina, on nema kome produziti i ako se odbije sretno mozda sta izrodi. Pvi od Austrije prave Brazil sa Romariom i Bebetom
- JohnCleese
- Kontakt:
Upravu si, na naplatu dosle godine i neigranje u klubu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:23Džeko dao gol, dolazio nazad da primi i proslijedi loptu. Realno od igrača od 40 godina ne možeš očekivati puno više. Za drugu dvojicu stoji.JohnCleese je napisao/la: ↑09 sep 2025, 23:05Dzeko Demirovic Dedic kao tri najvaznija igraca gole qite![]()
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.