Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
BoixosNois1899
-
Kontakt:
Postao/la BoixosNois1899 » 09 okt 2021, 18:20
Virtu4l je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:14
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:03
Lijepo je vidjeti da mu konačno sve veći broj ljudi daje podršku i shvata ono o čemu nas nekolicina piše već pola godine.
Samo budale i ove patriote na baterije mu neće dati podršku, vidjećeš kako će da vaskrsnu nakon prvog kiksa.
Čovjek ima dva igrača iz liga petice, Džeku od 35 godina, nikad slabiju reprezentaciju od rata pa na ovamo i pokušava da igra fudbal, mijenja formaciju i izvlači maksimum iz ove limitirane ekipe.
Upravo to. Plus imamo realne šanse za baraž. Mnogi zaboravljaju da se u kvalifikacije ušlo sa veoma niskim očekivanjima i primarni cilj je bio stvaranje ekipe za EP 2024.
Što se stručnosti tiče, definitivno je najbolji trener koji je vodio reprezentaciju unazad x godina. Konačno imamo modernog selektora a ne nekog ex-Yu dinosaura.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
-
bhsport
-
Kontakt:
Covjek suti od početka i radi i to dobro radi. Ne obazire se na neprijateljski docek i podbadanja igraca pokera pred svaku utakmicu.
Bravo Ivaylo. Cestitke, zasluzio si definitivno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Maestro
-
Kontakt:
Gdje se nece sve uvuci.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
-
jestamaji
-
Kontakt:
bhsport je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:22
Covjek suti od početka i radi i to dobro radi. Ne obazire se na neprijateljski docek i podbadanja igraca pokera pred svaku utakmicu.
Bravo Ivaylo. Cestitke, zasluzio si definitivno.
čovjeku se stvarno nema šta zamjerit!
-
Swanfilter
-
Kontakt:
Postao/la Swanfilter » 09 okt 2021, 20:43
Bio sam protiv lika. Slabo pratim zadnjih godina, al u Dinamu je bio slab. Onda gledam kako mu klosari skidaju opremu usred konferencije. Kontam, kolega, dolaskom u ovu nasu situaciju, sam sebi mezar kopas.
Ipak, izgledamo mnogo ekipnije nego u Robijev vakat, mada igracki i slabiji.
Ukratko, zasluzio je nastavak saradnje X puta vise nego Bazdarevic onomad ...
-
hurem
-
Kontakt:
U ovih dosadašnjih 5 kvalifikacionih utakmica je definitivno nas najbolji "igrač".
Nadam se da ce tako i ostati.
Falilo je čiste sreće u nekim utakmicama da to jos bolje izgleda.
Treba reći da mu ni raspored nije bio najnaklonjeniji u prva 3 kola.
Gostovanje u Ukrajini je veliki ispit za njega bez obzira što smo mnogo oslabljeni.
Sretno "Petrove"!!!
-
Hare1902
-
Kontakt:
Ma najvaznije je da su igraci iza njega i to se vidi i po izjavama i po zajednickom radovanju nakon utakmice. Podrska valstitih igraca je najbitnija, jer mozes biti najbolji trener na svijetu, ak' te tvoji igraci ne postuju nema od toga nista. To sta mi (mislim uopsteno na simpatizere repke) palamudimo je manje vazno.
-
feniksptica
-
Kontakt:
Postao/la feniksptica » 09 okt 2021, 22:49
ReX je napisao/la: ↑09 okt 2021, 14:09
zgembo89 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 14:01
Dosao je kad je rasulo sa igracima sa navijacima.prije njega susic bazdarevic prosinecki bajevic svi su unistili atmosferu igru on pokusava da napravi da licimo na nesto..dvije godine mi nemamo pobjede a 5godina nemamo igre
Bas si Zgembo.
Nema te
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
-
mahic
-
Kontakt:
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 21:47
Mister Ivaylo Petev!
toliki minus da ni jedan ni drugi ne bi igrali u ove dvije tekme
-
HongKong
-
Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:07
HongKong je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:04
Definitivno lik pored svih sranja oko njega pokazao najvise od svih selektora do sad. Radi nesto, rotira, pokusava i izgleda da je prvi koji je skontao da ne treba igrati s krilima, ako nemas posteno krilo pozvati. Odlicna formacija, nasao odlicnu trojku u odbrani, jos svi vrlo mladi. Vezni red sasvim solidan. Jos kad skupi muda pa izbaci Dzeku bice top. Realno i proslu protiv ovih da je njega izvadio dobili bi tekmu, ali eto.
Ovu smo dobili zahvaljujući i njemu, puno dobijenih duela, flaster, odvlačenje igrača, asistencija, prečka i stativa, nije ni htjela u gol.
Jest se nekoliko puta spetljao kako samo on zna, ali je činjenica da nema zamjenu.
Koga bi ti umjesto njega?
Ne mislim nista lose za Dzeku, dapace, nego u prvoj protiv Kazahstana je vec ubacio Prevljaka i zabili smo za preokret i tada je trebao Dzeku izvuci i ubaciti jos jednog veznog. On je Prevljaka gurnuo na krilo, jos imali Menala u igri i jbg ostala rupa u sredini. Isto tako danas kod 2-0 je trebao ostaviti Prevljaka jer je vec dao dva gola i umjesto Dzeke ubaciti Demirovica. Vise trci od Dzeke, vrsi presing na odbranu i pored toga imas mozda i odlucujucu tekmu za 3 dana u kojoj nam treba najbolji Dzeko. Sto se tice zamjene naravno da nema, nemas ti puno napadaca na svijetu koji mogu zamijeniti Edina.
Cuva Bog Zelju svog!
-
avenija
-
Kontakt:
Steta samo sto mu Pjanic i Krunic nisu na raspolaganju za Ukrajinu..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Raonffa
-
Kontakt:
Drago mi je zbog njega stvarno, vidi se da čovjek želi postići nešto sa nama, popljuvan i prije službenog predstavljanja, što gore napisaste ima daleko najlimitiraniju ekipu u zadnjih 10 godina, faktički sve moguće okolnosti su kontra njega i opet nešto pokušava, miksa, mijenja formacije, pozove i tog Vrančića i Prcića, izvlači maksimum iz našeg bazena igrača.
Ono što mi se sviđa kod njega, čovjek ne kuka već radi sa onim šta ima na raspolaganju, danas u par navrata kad su naši loše reagovali u napadu prikazaše ga na klupi, vidi se da je nervozan, da negoduje i da mu je stalo, za razliku od Meše, Robija i Duška koji su bili prilično beskrvni.
Izjava poslije meča isto tako odmjerena, reče čovjek nismo pravili greške kao u Zenici i pobijedili smo, nešto najrealnije moguće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
L-Train
-
Kontakt:
Bojim se da ce ga Barca uzeti i sta cemo onda
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Raonffa
-
Kontakt:
Ma neće ga brate uzeti Barca ali čovjek radi stvarno dobar posao, ne znači to da je on vrhunski trener koliko znači da su nam prošli selektori bili prilično tvrdoglavi.
Pa yebote tri-četiri selektora za 5-6 godina nisu uspjeli skontati da mi nemamo krila da igramo 433 ili 4231, sva filozofija je bila da staviš 352 formaciju, Kolašinca i Višću (igrače prostora) staviš na bočne pozicije i to je to. Petev eto nema Višću, ali ima Stevanovića, Sušića, Jusufa, Cipetića, i onako deset godina tražimo desnog vanjskog kojeg nemamo još od Mujdže, čovjek pokušava napraviti nešto sa onim što ima na raspolaganju.
Stopera smo uvijek imali, Spaha, Bičakčić, Zukanović, Šunjić, Đumić, Memišević (u nekom ranijem vaktu), danas su to Anel, Denis, Saničanin, Kovačević. Od svih njih si uvijek mogao sastaviti trojicu da ti igraju i to bi djelovalo solidno kakvu kod kombinaciju da pošalješ na teren.
Ništa radikalno Petev nije uradio, mislim jeste radikalno u odnosu na prethodnike, ali suštinski čovjek izvlači maksimum od rostera u datom trenutku, što njegovi prethodnici skoro po pravilu nikada nisu radili.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Mokes
-
Kontakt:
Raonffa je napisao/la: ↑10 okt 2021, 00:11
Stopera smo uvijek imali, Spaha, Bičakčić, Zukanović, Šunjić, Đumić, Memišević (u nekom ranijem vaktu), danas su to Anel, Denis, Saničanin, Kovačević. Od svih njih si uvijek mogao sastaviti trojicu da ti igraju i to bi djelovalo solidno kakvu kod kombinaciju da pošalješ na teren.
Ovo nije tačno. Sjećaš se perioda kad je pozicija drugog stopera bila deficitarna. Dugo vremena se tražio stoper koji bi igrao u tandemu s Spahićem. Tamo nekad u periodu 10-13/14. Mravac i Pandža igrali.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Raonffa
-
Kontakt:
Mokes je napisao/la: ↑10 okt 2021, 00:23
Raonffa je napisao/la: ↑10 okt 2021, 00:11
Ovo nije tačno. Sjećaš se perioda kad je pozicija drugog stopera bila deficitarna. Dugo vremena se tražio stoper koji bi igrao u tandemu s Spahićem. Tamo nekad u periodu 10-13/14. Mravac i Pandža igrali.
Da, ali sam napisao u zadnjih 5-6 godina, odnosno zadnje četiri ako računamo da se Lulić kao zadnje ozbiljno krilo oprostio 2017-te godine, mada ni on nije bio to krilo kakvo nama treba, njegova pozicija je također lijevi wingback što je obično i igrao u Laziju.
Ali, eto, mi smo od Lulića uvijek željeli vidjeti igru modernog krila, probijanje strane, dobra igra 1vs1, oštri centaršutevi i opasni šutevi, nešto kao Ivan Perišić kod susjeda.
A čovjek sušta suprotnost od takvog profila igrača.
-
Unknown13
-
Kontakt:
Pobijedio u Ukrajini ili ne, za mene je dolazak Peteva pozitivna stvar. Bude mi jako neprijatno kad vidim kakvo nepoštovanje ljudi pokazuju prema čovjeku.
bošnjanin
-
CevapiPrijeUtakmice
-
Kontakt:
Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 10 okt 2021, 01:10
Drago mi je bilo vidjeti kako se smijesi na kraju utakmice i koliko mu je stalo do pobjede
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 10 okt 2021, 01:16
Jedina zamjerka je sto sam ocekivao da ce vaditi Edina ranije, a pustiti Prevljaka da ganja hettrik. A i stariji je pa da ga odmori bolje
I druga zamjerka samo 2 izmjene, ocekivao sam puno ranije da postedi Stevanovica (Menalo, Cipetic, Gazibegovic, Nukic) kao i Civica/Kolasinca ubacivanjem Jovicica
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, AmirBvB, ANamelessGhoul, AnelMid, Bejker, Beli98, Blackwargreymon, Bosniacum Lilium, budzak, bvsic, Confiance, Cwirek, Deco, deda, denza, Djedo, Djulboni, EdinjoBos, eldo, fukara87, Google Adsense [Bot], HariTz, harko35, jasmin10, Jegres, kakarut, klasik, lakilone, LaMeloBall, legendarnadruga, lol89, Majstorinho, mercurial, Micron, MokraKifla, Mostarska, napapijri1987, NEZALAGANJE, PeppermintSA, Principatus, Proximic, riki46, Rimes87, ronaldo99, sagitarius, Scholl, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, Sveti, SWOT, theKuPuS, TheTruth34, Venom i 516 gostiju.