aa što se tiče 'pojačanja' ,onog lijevog beka, po meni je ono promašaj

Aha..ma rekao je Odovic,treba jos par igraca valjda dovedu kvalitetnog nekog na toj poziciji,jer je ovaj na probi kako sam cuoGusar1995 je napisao/la:A nisam to znaoaa što kažeš samo nek' se radi
aa što se tiče 'pojačanja' ,onog lijevog beka, po meni je ono promašaj
Levati, tučete vi pravo, ja sam se u Kaknju proljetos kladio sa nekim od redara da ove sezone ulazite, kako stvari stoje haman ću biti bogatiji za gajbu Pana po završetku ove sezone koja je pred nama.GK1996 je napisao/la:Rudar - Olimpic 2:0 .
Rudar odbranio trofej osvojen prosle godine,za najboljeg igraca proglasen Sabotic iz Rudara,a za najboljeg golmana Ivan Tiric,takodje iz Rudara
Ma sve znas,kvalitet nikad sporan samo druge stvari komplikovaneCasp3r je napisao/la:Levati, tučete vi pravo, ja sam se u Kaknju proljetos kladio sa nekim od redara da ove sezone ulazite, kako stvari stoje haman ću biti bogatiji za gajbu Pana po završetku ove sezone koja je pred nama.GK1996 je napisao/la:Rudar - Olimpic 2:0 .
Rudar odbranio trofej osvojen prosle godine,za najboljeg igraca proglasen Sabotic iz Rudara,a za najboljeg golmana Ivan Tiric,takodje iz Rudara
Pozdrav za Kakanj!
Odakle ti ta infromacija ? Evo brojeva :renato je napisao/la:caplina broj 9 i rudar broj 16 mijenjaju tako da je sada rudar 9 a capljina 16
pa je totalno drugaciji raspored prvenstva,savez napravio gresku pri izvlacenju
Bit ce u devetombudimo_realni je napisao/la:Evo i sportsport objavio ovaj drugi raspored. Znaci savez pogrijesio kako napisa kolega. Nista od gradskog derbija u prvom kolu
Trebao je da bude derbi, ali su predstavnici klubova naknadno tražili da se ne igra u 1. kolu.budimo_realni je napisao/la:Evo i sportsport objavio ovaj drugi raspored. Znaci savez pogrijesio kako napisa kolega. Nista od gradskog derbija u prvom kolu
Ne vjerujem da bi Rudar izabrao dva gostovanja koja mu slijede u prva dva kola,pored prva dva kola koja su prvo izabrani,jer u gradskom derbiju bi uzeli 3 boda i onda domaca 3 boda..ovako tesko mogu do bodova ovako bi imali 6 al etCasp3r je napisao/la:Trebao je da bude derbi, ali su predstavnici klubova naknadno tražili da se ne igra u 1. kolu.budimo_realni je napisao/la:Evo i sportsport objavio ovaj drugi raspored. Znaci savez pogrijesio kako napisa kolega. Nista od gradskog derbija u prvom kolu
GK1996 je napisao/la:Ne vjerujem da bi Rudar izabrao dva gostovanja koja mu slijede u prva dva kola,pored prva dva kola koja su prvo izabrani,jer u gradskom derbiju bi uzeli 3 boda i onda domaca 3 boda..ovako tesko mogu do bodova ovako bi imali 6 al etCasp3r je napisao/la:Trebao je da bude derbi, ali su predstavnici klubova naknadno tražili da se ne igra u 1. kolu.budimo_realni je napisao/la:Evo i sportsport objavio ovaj drugi raspored. Znaci savez pogrijesio kako napisa kolega. Nista od gradskog derbija u prvom kolu
glupo al et bolje bi bilo da se derbi odma igraGK1996 je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Trebao je da bude derbi, ali su predstavnici klubova naknadno tražili da se ne igra u 1. kolu.budimo_realni je napisao/la:Evo i sportsport objavio ovaj drugi raspored. Znaci savez pogrijesio kako napisa kolega. Nista od gradskog derbija u prvom kolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.