Cleveland Cavaliers

IlCapitano
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la IlCapitano » 10 jul 2014, 22:18

adriano_leite je napisao/la:...
Nema šanse da vi dobijete Lovea bez Wigginsa. Prvo jer Waiters, Bennett i Thompson neće Saundersa zadovoljiti, a drugo što plate nisu jednake u trejdu i propao bi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jul 2014, 22:20

IlCapitano je napisao/la:
Nema šanse da vi dobijete Lovea bez Wigginsa. Prvo jer Waiters, Bennett i Thompson neće Saundersa zadovoljiti, a drugo što plate nisu jednake u trejdu i propao bi.
Da li ti mislis da ce Saunders uspjeti u toj nakani? Morat ce ga dati ili na pocetku sezone ili kada dodje trade deadline, jer ce izgubiti Lovea u FA kada ovaj opt out na kraju sezone.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 jul 2014, 00:16

adriano_leite je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
Da li ti mislis da ce Saunders uspjeti u toj nakani? Morat ce ga dati ili na pocetku sezone ili kada dodje trade deadline, jer ce izgubiti Lovea u FA kada ovaj opt out na kraju sezone.
Dosad mu je išlo poprilično dobro.

Ta ponuda bez Wigginsa nije ništa bolja ni od Bostonove ni od ponuda GSW-a i Bullsa, a sve njih je odbio.

Čovjek radi riskantan posao, ali mu se može itekako isplatiti. Čeka da se ovi veći FA odluče gdje će i onda očekuje ponude od tih timova gdje oni odu da im Love pomogne u "win now" situaciji.

James ako završi u Clevelandu i bude zahtjevao još jedno veliko ime, čisto sumnjam da će ovi tvoji dopustiti da Wiggins bude "deal braker", ma koliki potencijal on bio. I iskreno, ja bih uradio isto u njihovoj situaciji. Niko u ovoj draft klasi ne pokazuje da može biti lice franšize kao James ili Durant, a Love je jedan od 5 ili 10 najboljih igrača lige u 25. godini. Ja bih bez razmišljanja prihvatio...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jul 2014, 00:33

IlCapitano je napisao/la: Dosad mu je išlo poprilično dobro.

Ta ponuda bez Wigginsa nije ništa bolja ni od Bostonove ni od ponuda GSW-a i Bullsa, a sve njih je odbio.

Čovjek radi riskantan posao, ali mu se može itekako isplatiti. Čeka da se ovi veći FA odluče gdje će i onda očekuje ponude od tih timova gdje oni odu da im Love pomogne u "win now" situaciji.

James ako završi u Clevelandu i bude zahtjevao još jedno veliko ime, čisto sumnjam da će ovi tvoji dopustiti da Wiggins bude "deal braker", ma koliki potencijal on bio. I iskreno, ja bih uradio isto u njihovoj situaciji. Niko u ovoj draft klasi ne pokazuje da može biti lice franšize kao James ili Durant, a Love je jedan od 5 ili 10 najboljih igrača lige u 25. godini. Ja bih bez razmišljanja prihvatio...
GSW ne zeli dati Klaya i pametni su sto to ne zele, Barnes nije bolji od Waitersa, a Leea kojeg daju ima ogroman ugovor za rebuilding team kao sto je Minny. Dodaj tu jos i da Minny pokusava uhljebiti K. Martina, a to im nece sigurno uspjeti sa GSW. Sto se Bostona tice, moze napraviti bolju ponudu jer imaju vise pickova, ali daleko su od pozicije contendera, sto bi Loveu sigurno bilo teze da usmeno dogovori produzenje saradnje, kada na drugoj strani imas Jamesa i Irvinga. Uostalom, nije ni Boston glup da toliko toga da bez garancije da ce Love potpisati visegodisnji ugovor.

Poenta je ta da Saunders nikako ne drzi stvari pod kontrolom i kako bude vrijeme odmicalo, bit ce mu teze i teze dobiti neku dobru ponudu za Lovea, kojeg ce biti moguce potpisati iduce godine u ovo doba.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jul 2014, 01:15

slika

Mes Que Un Club!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 jul 2014, 18:37

@ adriano

cestitike na povratku Jamesa. Iskreno radi tebe bih volio da uzmete NBA naslov, jer si jedini na ovom forumu koji je ostao uz ovu ekipu kada joj je vecina 2010-te okrenula ledja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jul 2014, 18:38

amerosm je napisao/la:@ adriano

cestitike na povratku Jamesa. Iskreno radi tebe bih volio da uzmete NBA naslov, jer si jedini na ovom forumu koji je ostao uz ovu ekipu kada joj je vecina 2010-te okrenula ledja.
Hvala druze, ali fakat mi nece vise biti zanimljivo :( .

Mes Que Un Club!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2014, 18:40

Ma pusti sad to.Imas novog trenera,mlade igrace koji ce brze sazrijeti uz njega i koji ce biti tu i poslije njega.I u onom eseju je on napisao da je ekipa mlada i nije jos spremna,sto znaci da nece zahtijevati neki trejd tipa Love koji bi odveo mlade igrace.Tako ja to vidim. ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jul 2014, 18:47

NEZALAGANJE je napisao/la:

Ma pusti sad to.Imas novog trenera,mlade igrace koji ce brze sazrijeti uz njega i koji ce biti tu i poslije njega.I u onom eseju je on napisao da je ekipa mlada i nije jos spremna,sto znaci da nece zahtijevati neki trejd tipa Love koji bi odveo mlade igrace.Tako ja to vidim. ;)
Ma bice dobro Insallah, nego vidi onog pulena sto sam ti pisao :lol:
Sam Amico @SamAmicoFSO 4 minutes ago

Not that you need it, but **** confirm: LeBron James has returned to the Cavs. @FOXSportsOH story: msn.foxsports.com/ohio/story/cle…

a 10 minuta prije toga Gilbert cestitao Jamesu na povratku :D
Dan Gilbert @cavsdan about 14 minutes ago

Welcome Home @kingjames. I am excited for the fans and people of Cleveland and Ohio. No fans and people deserve a winner more than them.....

Mes Que Un Club!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 jul 2014, 18:48

Eto (h)ih... :urnebes:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 jul 2014, 19:08

vidi postoji tema...LET'S GO CAVS!!!! XD
A.F.C. Bournemouth!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jul 2014, 19:14

**** je stvar kada mislis da nema teme, a na njoj si vec pisao. Nemoj ironijom i sarkazmom prikrivati simpatije prema kraljici.

Mes Que Un Club!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jul 2014, 19:20

rambo16 je napisao/la:vidi postoji tema...LET'S GO CAVS!!!! XD

slika

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jul 2014, 19:20

MaGiCa je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:vidi postoji tema...LET'S GO CAVS!!!! XD

slika
Hochemo li uspjeti prije Lakersa osvojiti, shta ti mislish?

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jul 2014, 19:21

Uvijek su mi se dresovi Cavaliersa sviđali. GO CAVS GO :opaopa:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 11 jul 2014, 19:22

ne sjećam se...možda...pisao sam i na temi Raptorsa...jel to znači da imam tamo nekog "idola"?? Zelen si kume k'o Košutnjak...mislio sam da si ozbiljniji (barem je nekad tako djelovalo),ali pogriješio sam....istina je...fan sam LeBrona...ali fan sam i Dirka,Kobe-a,Ray-a,Pau-a,Duncana...fan sam svega onoga što nešto znači u košarci...JA SAM KOŠARKAŠKI FAN! eto otvorio sam ti dušu xd ...Sellam i uživaj
A.F.C. Bournemouth!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 11 jul 2014, 19:24

Čuj on će njemu "zelen si"... :urnebes:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 jul 2014, 19:24

rambo16 je napisao/la:ne sjećam se...možda...pisao sam i na temi Raptorsa...jel to znači da imam tamo nekog "idola"?? Zelen si kume k'o Košutnjak...mislio sam da si ozbiljniji (barem je nekad tako djelovalo),ali pogriješio sam....istina je...fan sam LeBrona...ali fan sam i Dirka,Kobe-a,Ray-a,Pau-a,Duncana...fan sam svega onoga što nešto znači u košarci...JA SAM KOŠARKAŠKI FAN! eto otvorio sam ti dušu xd ...Sellam i uživaj
Nije ni to problem,ali onda nisi tip koji treba da se poistovjecuje sa timovima,vec sa igracima. ;)
@adriano Dugujes zahvalnicu mojoj ekipi,jer da ih mi nismo rasturili u finalu,siguran sam da od povratka ne bi bilo nista. :lol: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 jul 2014, 19:25

adriano_leite je napisao/la:Hochemo li uspjeti prije Lakersa osvojiti, shta ti mislish?
Hocete, ali treba vam josh jedan #1 pick, chisto da se kompletira petorka. ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 11 jul 2014, 19:26

NEZALAGANJE je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:ne sjećam se...možda...pisao sam i na temi Raptorsa...jel to znači da imam tamo nekog "idola"?? Zelen si kume k'o Košutnjak...mislio sam da si ozbiljniji (barem je nekad tako djelovalo),ali pogriješio sam....istina je...fan sam LeBrona...ali fan sam i Dirka,Kobe-a,Ray-a,Pau-a,Duncana...fan sam svega onoga što nešto znači u košarci...JA SAM KOŠARKAŠKI FAN! eto otvorio sam ti dušu xd ...Sellam i uživaj
Nije ni to problem,ali onda nisi tip koji treba da se poistovjecuje sa timovima,vec sa igracima. ;)
@adriano Dugujes zahvalnicu mojoj ekipi,jer da ih mi nismo rasturili u finalu,siguran sam da od povratka ne bi bilo nista. :lol: :lol:
Ja sam vama cestitao od srca kada je finale zavrsilo, bez obzira na dolazak LeTraitora :D . Da vas hocu vise nahvaliti, ne bih mogao jbg. reci ce mi da navijam i za Spurse i da sam glory hunter :D.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.