Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Bayern ne bi mogao osvojiti titulu ni da ima Realov zdrijeb i Barcine sudije
hajmo mi leijpo videti ko ce dokle dogurati pa onda suditi najpostenije je za sveBlejzer10 je napisao/la:Bayern ne bi mogao osvojiti titulu ni da ima Realov zdrijeb i Barcine sudije
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ti prespavao grupnu fazu Lige Prvaka?Karlo je napisao/la:nema sanse ako nalete na real ili bayern tu im je kraj ,mozda i jube ako rpodje porto ali mislim tu bi bilio 50:50%.
Atletico je digao formu + ne bore se za titulu u Španiji (dignute ruke, dakle sve je usmjereno ka LP-u), tako da dio "nema šanse" baci u vodu. Vjerovatno ni PSG nije imao šansu protiv Barcelone, jelde?!
Usput, Bayernu ne leži ova igra Atletica. To nije stvar sreće, kao što Chelsea - Barcelona nije stvar sreće. Jednostavno, užasan matchup nebitno šta papir pokazuje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovaj Bayern bi ispao u prvoj utakmici protiv Atletica.Ja ne znam pratis li tim za koji navijas ali ovo sto sam ja gledao ove godine je losija kopija Pepovog tima za klasu.Atleticu je najtezi rival Juventus uz Real.Ostatak zrijeba su gazili sto sam siguran da ce ponovno uraditi.Ekipe kao Bayern koje napadaju na postavljenu odbranu nemaju sta traziti.Individualno ,Bayern je bio do skoro koplje iznad Atletica,danas je to u 5 deka.Karlo je napisao/la:JoeBleck je napisao/la:Atletico ce igrati ponovno finale,cekaju se nesretnici da umru u dvomechu sa njima i na kraju ispadnu.
Felipe i Carassco - vjerovatno kombinacija dva najjaca driblera u kombinaciji bek-krilo.
Sila kako igraju.Ova ekipa ce tek biti u full snazi kada se vrate Godin i Juanfran a Griezman udje u formu.
Kakav rooster ljudi imaju ovo je perverzija.
nema sanse ako nalete na real ili bayern tu im je kraj ,mozda i jube ako rpodje porto ali mislim tu bi bilio 50:50%.
bajern je izgubio polufinale zbog guardiole samo zbog njega i to vec u prvom mecu .jbg neka se greske sve ne mogu ini ispraviti ,tako je bilo u revasu jos uz to kada dodas nedostatak srece to je to.
Ovaj bajern je nesto drugo nije na oko lijepo ali je ucinkovitou pogledu konacnog rezultata
Rado bih volio vidjeti u 4-finalu taj duel ,jer sam siguran da bi Cholo ispisao Karla.
Kakav danak neiskustvu 

-
- Kontakt:
Monolog predviđa. Znači osvajamo 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sta gledati veceras?
Rapsodiju malog princa na uzavrelom Dragãou ili pak oko baciti na Ramón Sánchez Pizjuán i odgledati nacin na koji ce Andaluzani probati nasamariti odvec lukavog Ranieria i njegove lisice
Steta sto su ova dva meca u istom terminu, teska odluka.
Rapsodiju malog princa na uzavrelom Dragãou ili pak oko baciti na Ramón Sánchez Pizjuán i odgledati nacin na koji ce Andaluzani probati nasamariti odvec lukavog Ranieria i njegove lisice

Steta sto su ova dva meca u istom terminu, teska odluka.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
onako iskreno jessi li geldo meceve bajerna i atletika ove sezoneMonolog je napisao/la:Ti prespavao grupnu fazu Lige Prvaka?Karlo je napisao/la:nema sanse ako nalete na real ili bayern tu im je kraj ,mozda i jube ako rpodje porto ali mislim tu bi bilio 50:50%.
Atletico je digao formu + ne bore se za titulu u Španiji (dignute ruke, dakle sve je usmjereno ka LP-u), tako da dio "nema šanse" baci u vodu. Vjerovatno ni PSG nije imao šansu protiv Barcelone, jelde?!
Usput, Bayernu ne leži ova igra Atletica. To nije stvar sreće, kao što Chelsea - Barcelona nije stvar sreće. Jednostavno, užasan matchup nebitno šta papir pokazuje.

bajern je od odlaska guardiole daleko stabilnija momcad u poglčedu zadnje linije ,odbran nije visko postavljenja iga se kompaktno.
to sto je leverskusen sam nudi o z kontre atletika to je vec druga rpica mogli su jos hladno 2,3 gola primiti.
bjernova ostica u napadu je malo otupila ali idalje je ucinkovita dovoljno. od odlaska guardiole ali zato je dobila na odbrani koja nije postojala kod guardiole .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Neki još ne vide da Bayern uzima ovo takmičenje 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, Atletico ce ponovo u finale. Od tutule su se vec oprostili, dakle svi resursi na LP, a svi znamo kako ih je tesko dobiti kuci, i koliko su nezgodni u gostima. Gameiro i Griezmann su nocna mora na ove polu-kontre, kontre.. Dakle, nek budu oni u finalu, i nek napokon osvoje, a s druge strane nek bude ko god, samo nek ne bude Real.
Juventus ovo uzima,presudit će iskustvo i pobjednički mentalitet.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Znaš li da je Juventus jedan od najvećih luzerskih timova na dunjaluku što se tiče Europe?Besic je napisao/la:Juventus ovo uzima,presudit će iskustvo i pobjednički mentalitet.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Osvajaju ako ne nalete na Real, jedino ih oni mogu izbacitiSlevinKelevra je napisao/la:Ma, Atletico ce ponovo u finale. Od tutule su se vec oprostili, dakle svi resursi na LP, a svi znamo kako ih je tesko dobiti kuci, i koliko su nezgodni u gostima. Gameiro i Griezmann su nocna mora na ove polu-kontre, kontre.. Dakle, nek budu oni u finalu, i nek napokon osvoje, a s druge strane nek bude ko god, samo nek ne bude Real.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
E jbg sadRaonffa je napisao/la:Znaš li da je Juventus jedan od najvećih luzerskih timova na dunjaluku što se tiče Europe?Besic je napisao/la:Juventus ovo uzima,presudit će iskustvo i pobjednički mentalitet.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pogledaj koliko izgubljenih finala imaju, ja mislim četiri minimalnoBesic je napisao/la:E jbg sadRaonffa je napisao/la:Znaš li da je Juventus jedan od najvećih luzerskih timova na dunjaluku što se tiče Europe?Besic je napisao/la:Juventus ovo uzima,presudit će iskustvo i pobjednički mentalitet.

- akisarajevo92
- Kontakt:
2-6 je omjer u finalima LP
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 22 feb 2017, 16:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
@Karlo
Jel ti pricas o Bayernu kojem je Arsenal stvorio 3-4 zicera u prvih 45minuta sa nikakvom igrom?
Druze,Bayern vise nije u stanju natrpati dno Bundeslige i igrati dominantno 90minuta.To je realnost i nista vise.Sve mane Bayerna i gubitak Pepa ce pokazati naredni protivnik.Atletico je najgori moguci rival,sto zbog takticke bezprijekornosti ,sto znog moci Calderone i individualnog kvaliteta.
Jel ti pricas o Bayernu kojem je Arsenal stvorio 3-4 zicera u prvih 45minuta sa nikakvom igrom?
Druze,Bayern vise nije u stanju natrpati dno Bundeslige i igrati dominantno 90minuta.To je realnost i nista vise.Sve mane Bayerna i gubitak Pepa ce pokazati naredni protivnik.Atletico je najgori moguci rival,sto zbog takticke bezprijekornosti ,sto znog moci Calderone i individualnog kvaliteta.
6.Raonffa je napisao/la:Pogledaj koliko izgubljenih finala imaju, ja mislim četiri minimalnoBesic je napisao/la:E jbg sadRaonffa je napisao/la:
Znaš li da je Juventus jedan od najvećih luzerskih timova na dunjaluku što se tiče Europe?
Atletico i PSG su mi prvi favoriti ove sezone. Real bi bio, ali teško će odbraniti. Juve, Bayern i Sevilla također mogu osvojiti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Juventus osvaja, vrijeme je. Pjanić MVP možda.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Juve-Atletico bi bilo najtvrđe finale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.