BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la zizu1991 » 12 okt 2015, 23:45

Šta njega uzimate za ozbiljno, pa tip samo provaljiva kao onaj @siljevac, ili tako nešto.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 12 okt 2015, 23:48

staragarda je napisao/la:ma libo me ba za formaciju...ima kolega Mesa nek se bakce sa tim....ono sto sutra ocekujem je da pokazemo da smo prebolovali djecije bolesti vaznih tekmi i da ove ostrvljane popisamo u njihovom bunjistu pred punim stadionom...bas kao sto su nas danci popisali onomad...tresla nas euforija,krcato kosevo a ljudi ga hladno uvalise i zacepise nam usta....to je razlika izmedzu VELIKIH i malih....boj se ovna,boj se g o v n a..citav se zivot necega bojimo,jbt..sad jos trebam strepit i od smijesnog kipra...ako nas otresu bit cu miran jer onda nismo ni sekunde zasluzili da idemo na evropsko...
Upravo tako, s velikom pobjedom pokazati zube jer i u barazu nas vjerovatno ocekuje tezak posao (ocekujem da dobijemo irce ili turke).Dici samopouzdanje na max jer je baraz za mjesec pa sta bude

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 okt 2015, 23:56

Bit' će pun stadion vjerovatno. Pa čitam danas da su organizatori stavili u ponudu i porodični paket ulaznica, dakle roditelji i djeca, a cijena je 15 eura. :shock: A ne ko ovi naši...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 okt 2015, 23:57

DragonGirl je napisao/la:Bit' će pun stadion vjerovatno. Pa čitam danas da su organizatori stavili u ponudu i porodični paket ulaznica, dakle roditelji i djeca, a cijena je 15 eura. :shock: A ne ko ovi naši...
Sve zbog jednog cilja, a to je upravo pun stadion.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 okt 2015, 23:59

gledam tu neke formacije 3-5-2, ne znam otkud to, nadam se da to nije Mešina ideja

samo provjereno, uobičajeno

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 13 okt 2015, 00:00

Milan i Edin od prve minute,ostali nek samo nabijaju u sesnaesterac :mrgreen:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 okt 2015, 00:01

slika

Dzeko veze na sebe dvojicu, Vedo trci gore - dole - lijevo - desno - smara zadnji vezni red i Lulic smara beka. Pjanic i Salihovic drze vezu, a Hadzic je osigurac uz Sunjica i Spahica. Blitzkrieg rade Zukanovic i Mujdza probijanjem po bokovima.

Njima ce se noge odsjeci prvih 10-15min, a onda ce navaliti ko mutavi do 30-te
Od 60-te oni padaju fizicki i postaju nervozni
0:2 za nas :bih:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 13 okt 2015, 00:04

HariTz je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Bit' će pun stadion vjerovatno. Pa čitam danas da su organizatori stavili u ponudu i porodični paket ulaznica, dakle roditelji i djeca, a cijena je 15 eura. :shock: A ne ko ovi naši...
Sve zbog jednog cilja, a to je upravo pun stadion.
Ma naravno. Ljudi očigledno gledaju da im maksimalno pomognu, jer su svjesni koliki bi to bio uspjeh i kolika reklama za sve njih po prvi put izboriti baraž. Ali mislim da neće atmosfera toliko utjecati na nas koliko na njih, tako da to nije toliko ni bitno. Jednostavno mi je samo bio zanimljiv ovakav potez organizatora.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 13 okt 2015, 00:07

DragonGirl je napisao/la:Ma naravno. Ljudi očigledno gledaju da im maksimalno pomognu, jer su svjesni koliki bi to bio uspjeh i kolika reklama za sve njih po prvi put izboriti baraž. Ali mislim da neće atmosfera toliko utjecati na nas koliko na njih, tako da to nije toliko ni bitno. Jednostavno mi je samo bio zanimljiv ovakav potez organizatora.
Pa oni su pod ogromnim pritiskom. Bili bi i pod pritiskom čak i da im remi treba, a ne pobjeda. U svakom slučaju, mi ako odradimo ovo maksimalno ozbiljno mi ćemo ovo dobiti.
Ako opet bude neka triler završnica, ja stvarno ću morati piti lijekove, i onako sam drmno protiv Velsa nešto za smirenje.. :lol:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 13 okt 2015, 00:07

Ali dobro ljudi,posljednje informacije kazu da ce Dzeko igrati u paru sa Vedadom,mozd oni Kiprni imaju dobre inormcije,u tom slucaju jedan iz Zenice je visak,ja ne vjerujem da ce to biti zadnji vezni,prije ce to biti jedan bek ili krilo,najvjerovtnije Višća.Ili Zuknovic?

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 okt 2015, 00:08

Da se podsjetimo :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 13 okt 2015, 00:10

Fidelis je napisao/la:Ali dobro ljudi,posljednje informacije kazu da ce Dzeko igrati u paru sa Vedadom,mozd oni Kiprni imaju dobre inormcije,u tom slucaju jedan iz Zenice je visak,ja ne vjerujem da ce to biti zadnji vezni,prije ce to biti jedan bek ili krilo,najvjerovtnije Višća.Ili Zuknovic?
Višća vrlo vjerovatno. U tom slučaju se Vedo povlači više desno a Džeko u centru napada.
Što se tiče Džeke, ja bih više volio da on počne drugo poluvrijeme ili uđe zadnjih pola sata.. On ako uđe od prve, on može da se ispuše do poluvremena a ko nam garantuje da ćemo zabit? Ali opet, selektor i Edin najbolje znaju, ako je spreman, onda ide u prvih 11 bez ikakve dileme :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 okt 2015, 00:11

Fidelis je napisao/la:Ali dobro ljudi,posljednje informacije kazu da ce Dzeko igrati u paru sa Vedadom,mozd oni Kiprni imaju dobre inormcije,u tom slucaju jedan iz Zenice je visak,ja ne vjerujem da ce to biti zadnji vezni,prije ce to biti jedan bek ili krilo,najvjerovtnije Višća.Ili Zuknovic?
Ja mislim da je ovo sa Dzekom ponovo samo poigravanje sa protivnikom. Na utakmici u Zenici pratio sam ga na zagrijavanju prije, ali i tokom tekme, on uopste nije ostavljao utisak na to da je spreman tj. da ne zeli da rizikuje ista. Na zagrijavanju uopste nije radio sa loptom, igraci iz prvih 11 su obavljali standardne vjezbe, trcanje, dodvanje, sut, dok su rezervni igrali ''seve''. Edin je samo stajao u sredini i posmatrao ih. Izisao je par minuta prije gola na zagrijavanje, ali se opet vratio cim ga Djuric zabi.

Volio bih vise nego ista da zaigra, pokazalo se da se namucimo dobro za njega, ali nisam nesto optimistican sto se tice nastupa. Ne znam kako je danas radio, je li punim intenzitetom ili opet nesto opustenije.

Ukoliko dodje do toga, Visca vani. :)

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 13 okt 2015, 00:13

hz1987 je napisao/la:slika

Dzeko veze na sebe dvojicu, Vedo trci gore - dole - lijevo - desno - smara zadnji vezni red i Lulic smara beka. Pjanic i Salihovic drze vezu, a Hadzic je osigurac uz Sunjica i Spahica. Blitzkrieg rade Zukanovic i Mujdza probijanjem po bokovima.

Njima ce se noge odsjeci prvih 10-15min, a onda ce navaliti ko mutavi do 30-te
Od 60-te oni padaju fizicki i postaju nervozni
0:2 za nas :bih:
Cudo nisi ti selektor, kako si sve to poslozio.
Vjerovatno imaš nekog iskustva iz PESa sa master lige haha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 13 okt 2015, 00:13

Ma zica ih Mesa da ce Dzeko igrati od starta. Vjerovatno na treningu vidjeli da je on u "boljem" sastavu itd.. uglavnom goowno im se ussralo od straha

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 13 okt 2015, 00:18

Goalgetter je napisao/la:
Ja mislim da je ovo sa Dzekom ponovo samo poigravanje sa protivnikom. Na utakmici u Zenici pratio sam ga na zagrijavanju prije, ali i tokom tekme, on uopste nije ostavljao utisak na to da je spreman tj. da ne zeli da rizikuje ista. Na zagrijavanju uopste nije radio sa loptom, igraci iz prvih 11 su obavljali standardne vjezbe, trcanje, dodvanje, sut, dok su rezervni igrali ''seve''. Edin je samo stajao u sredini i posmatrao ih. Izisao je par minuta prije gola na zagrijavanje, ali se opet vratio cim ga Djuric zabi.

Volio bih vise nego ista da zaigra, pokazalo se da se namucimo dobro za njega, ali nisam nesto optimistican sto se tice nastupa. Ne znam kako je danas radio, je li punim intenzitetom ili opet nesto opustenije.

Ukoliko dodje do toga, Visca vani. :)
To sam i ja primjetio.Ali nije bas samo stajao,zagrijavao se nekim manjim intenzitetom.A onaj njihov selektor i jos jedan gledaju prema njemu i vjerovatno se pitaju,jel nam ovaj sprema neku zvrćku.Sastav se moze promijeniti mislim 15 minuta prije pocetka utakmice.
Sjecam se kad je Ćiro izradio Terima,pet puta procitan sastav sa jednim napadacem,Dzekom.Zavrseno zagrijavanje,otisli u svlacionicu kad istrcava i Vedad.Ćiro,stari šalabajzer :beba:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 13 okt 2015, 00:26

HariTz je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Ma naravno. Ljudi očigledno gledaju da im maksimalno pomognu, jer su svjesni koliki bi to bio uspjeh i kolika reklama za sve njih po prvi put izboriti baraž. Ali mislim da neće atmosfera toliko utjecati na nas koliko na njih, tako da to nije toliko ni bitno. Jednostavno mi je samo bio zanimljiv ovakav potez organizatora.
Pa oni su pod ogromnim pritiskom. Bili bi i pod pritiskom čak i da im remi treba, a ne pobjeda. U svakom slučaju, mi ako odradimo ovo maksimalno ozbiljno mi ćemo ovo dobiti.
Ako opet bude neka triler završnica, ja stvarno ću morati piti lijekove, i onako sam drmno protiv Velsa nešto za smirenje.. :lol:
Ja sam se izgalamaila na njih pošteno, naročito u prvom poluvremenu, opasno su mi igrali po živcima, pogotovo u onim dijelovima kad se odbrana non-stop dodavala između sebe, al hajd, ljudi smo... :lol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 okt 2015, 00:33

staragarda je napisao/la:ma libo me ba za formaciju...ima kolega Mesa nek se bakce sa tim....ono sto sutra ocekujem je da pokazemo da smo prebolovali djecije bolesti vaznih tekmi i da ove ostrvljane popisamo u njihovom bunjistu pred punim stadionom...bas kao sto su nas danci popisali onomad...tresla nas euforija,krcato kosevo a ljudi ga hladno uvalise i zacepise nam usta....to je razlika izmedzu VELIKIH i malih....boj se ovna,boj se g o v n a..citav se zivot necega bojimo,jbt..sad jos trebam strepit i od smijesnog kipra...ako nas otresu bit cu miran jer onda nismo ni sekunde zasluzili da idemo na evropsko...
E da se i ja složim jednom sa ovim starohanom :zviz:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 okt 2015, 00:45

Prvih 11 za totalni fudbal i potpunu kontrolu lopte...mislim da kvalitet protivnika dozvoljava igranje u prvih 11 boljih majstora s loptom iako ne igraju za svoje klubove(Medo i Izet)... naravno racunam da Dzeko nece igrati i da je Mesina spika samo patka za kiparskog selektora. Ako bi Edin igrao onda Vedu pomjeriti desno. Kvalitet protivnika dozvoljava da Salihovic igra DM-a za kojeg mislim da nista slabiji na toj poziciji nije od Hadzica, stavise i protiv Walesa je vise pretrcao od doticnog, a pogotovo uklizao. Vrlo moguce da Vranjes pocne na stoperu zbog brzine Kiprana. Medo - zbog kontrole lopte i kvaliteta protivnika. Viscu bih na beka zbog brzine i umora Mujdze, mogao bi pokrivati cijelu desnu stranu...itd.

Sa Dzekom:
..............................Begovic............................

Visca..........stoper................Spahic.........Zukanovic

.........Pjanic............Salihovic........Medunjanin........

......Ibisevic................................................Lulic
.............................Dzeko................................

Bez Dzeke:

Hajrovic....................................................Lulic
.............................Ibisevic..............................

ili:

..........................Stilic...............................Lulic

.............................Ibisevic...............................

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 13 okt 2015, 00:54

Sutra vece samo strpljivo , i ne srljati previse... Kiprani su ti koji moraju. ganjati rezultat, a. s tim se onda i otvaraju sto je nasa sansa za polukontre i kontre.
Samo pametno i smireno od samog pocetka tekme , imam osjecaj da ce se oni izgubiti i istopiti u toj velikoj euforiji koju su sami sebi stvorili.
Nece biti laka tekma , al uzimamo ih sa 1 : 3 :kafa: :opaopa: :pray:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], nebeskasila, riki46, Zglavkar i 55 gostiju.