FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ucenjak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ucenjak » 11 feb 2016, 18:05

Ima li je admine?[/quote]
ima,sacekaj da ode do titove(tamo im je sjediste)pa ce je postaviti

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 feb 2016, 18:05

Tryg je napisao/la:Pile odstranjen, Ajzea na dobrom putu da bude, Danan takodjer, ovo sve vise nam smisla.
Neke teze:

Nisi odgovorio na Dananovo pitanje ko te jutros zvao?
Niste odgovorili zasto ste forumasu Super zabranili privatne poruke?
Niste odgovorili zasto se sutra sticu uslovi za tekmu a danas ne?
Imenom i prezimenom ko to zove iz uprave ss.ba kako bi brisao neke njihove postove, ovim direktno blatis nase ljude u upravnom odboru.
Zelimo te fakture?
Ne znam za pitanje ko me zvao i ne kontam.

Super ne moze slati poruke jer je uprava kluba to molila
Posto im odaje tajne... A mi smo partneri, pa smo im izasli u susret.

Ako nam klub obezbjedi sutra Internet, stvorice se uslovi i bice stream. Bio bi i danas da su isti uslovi obezbjedjeni.

Imena vam ne dam jer smo mi partneri sa upravom, a ne sa navijacima pa bi bilo nekorektno. Pitajte njih, ako zele nek vam kazu, svakako je 'transparentnost' osnovni moto kluba, pa sam uvjeren da nece biti problem.

Bice vrlo brzo fakutra, Ja sam admin, Nisam finansije, cek malo da dobijem.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 feb 2016, 18:06

BajroTM je napisao/la:Na ovoj temi stvarno si prije imao procitati sta ali odkako ajzea se zaljubio u stokica I ugljesu sve ode u pm.
Jos se tu prikljucuju ovaj iz visokog faraontm kenan_tm87 koji su mali seljacki balavci.
Kad jos dodas muhu koji je borac za prava :urnebes: svakom loncu poklopac ko onaj elegant zvani samo da
aldine pitaru sta sam sad uradio pogresno, fino ti kazem ohani novi kolac ( mislim novi acc) si a ti ko dorat neki upregnuo :thumbdown:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 11 feb 2016, 18:08

Odlicno, obzirom da ces do finansija, ponesi i vasu fakturu u drugom smjeru odmah, pa i nju postavi

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 11 feb 2016, 18:09

Ja se recimo uopste ne bunim zbog prenosa yebo prenos al mi plaho smeta sto komentarise rad nase uorave i jos uz to stavlja znak = sa anamo onim ludakom koji vodi navijanje na kome se kasnije vrijedza jedan Svabo... sta se tu ima prepirati sa takvim mentalnim sklopom

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 feb 2016, 18:09

fanaticZeljin je napisao/la:Ccccc, hocete i pitarima platiti da ih prenosite sutra? Jeste Mariboru platili sto ste "ukrali " njihov stream?
Necemo, ne traze.
Maribor je isto tako odobrio preuzimanje sa YouTube jer zele da sto vise ljudi gleda njihov mec.

Vi bas navalili na nas, ko da smo bas mi duzni kupiti svaku uslugu koju Zeljo prodaje.

ucenjak
Kontakt:

Post Postao/la ucenjak » 11 feb 2016, 18:09

cuj super odavao tajne,sram ga bilo......a vazio medju nama za laznog insajdera

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 feb 2016, 18:10

tm1921 je napisao/la:Odlicno, obzirom da ces do finansija, ponesi i vasu fakturu u drugom smjeru odmah, pa i nju postavi
Ti iznenada poceo vjerovati da postoji faktura?

BajroTM

Post Postao/la BajroTM » 11 feb 2016, 18:10

MuhamedTM je napisao/la:
BajroTM je napisao/la:Na ovoj temi stvarno si prije imao procitati sta ali odkako ajzea se zaljubio u stokica I ugljesu sve ode u pm.
Jos se tu prikljucuju ovaj iz visokog faraontm kenan_tm87 koji su mali seljacki balavci.
Kad jos dodas muhu koji je borac za prava :urnebes: svakom loncu poklopac ko onaj elegant zvani samo da
aldine pitaru sta sam sad uradio pogresno, fino ti kazem ohani novi kolac ( mislim novi acc) si a ti ko dorat neki upregnuo :thumbdown:
Neces razbojnice nece moci vise vase pizdarije idi sa jaranima pravi novi forum I nemoj mlatit raju po seheru
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 feb 2016, 18:11

admin je napisao/la:
tm1921 je napisao/la:Odlicno, obzirom da ces do finansija, ponesi i vasu fakturu u drugom smjeru odmah, pa i nju postavi
Može li odgovor na jednostavna pitanja?
bagrcavi je napisao/la: Možeš li meni molim te odgovoriti na ovih par pitanja?

Pa kakav ste vi portal ako radite na studentskom a fkž.ba na puno jačem internetu? Kako najbolji Bh sportski portal radi u tako mizernim uslovima, a čini mi se posjeta i reklame nikad bolje. Kako nemate prijevoz a došli ste da pratite utakmice? Kakvi ste vi profesionalci ako kasnite na utakmice koje radite? Mislim da bi vi imali puno više koristi od prijenosa današnje utakmice nego Željo.
DRUG NEBI TI PUNCA

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 11 feb 2016, 18:12

Ako postoji jedna, postoji i druga, vi ste ipak "partneri"...haj sad, nemoj skretati sa teme, pa cemo onda dalje o tvojim epp lazima

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 feb 2016, 18:13

blueheart je napisao/la:Ja se recimo uopste ne bunim zbog prenosa yebo prenos al mi plaho smeta sto komentarise rad nase uorave i jos uz to stavlja znak = sa anamo onim ludakom koji vodi navijanje na kome se kasnije vrijedza jedan Svabo... sta se tu ima prepirati sa takvim mentalnim sklopom
Imas arhivu foruma, idi na temu FK Sarajevo i vrati se u period Zije Blekica. Identicna rasprava se vodila, samo sto smo tad bili strumfovi.

Iskreno, ni moje misljenje o Blekicu nije visoko, Ja bih se zapitao da zvucim ko oni u tom periodu.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 feb 2016, 18:14

slika

ucenjak
Kontakt:

Post Postao/la ucenjak » 11 feb 2016, 18:16

imam samo jedno pitanje,uvijek se vi novinari zalite da vam je zabranjena sloboda pisanja,,,kako mozete zabraniti superu da pise...ovo je demokratska zemlja i forum prije svega....cuj vi mu zabranili poruke jer vas je neko zamolio

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 11 feb 2016, 18:16

admin je napisao/la:
blueheart je napisao/la:Ja se recimo uopste ne bunim zbog prenosa yebo prenos al mi plaho smeta sto komentarise rad nase uorave i jos uz to stavlja znak = sa anamo onim ludakom koji vodi navijanje na kome se kasnije vrijedza jedan Svabo... sta se tu ima prepirati sa takvim mentalnim sklopom
Imas arhivu foruma, idi na temu FK Sarajevo i vrati se u period Zije Blekica. Identicna rasprava se vodila, samo sto smo tad bili strumfovi.

Iskreno, ni moje misljenje o Blekicu nije visoko, Ja bih se zapitao da zvucim ko oni u tom periodu.
Jel ti mislis da neko od nas ima zainteresovan da rovi po anamonjihovim postovima? Ja te pitam sto lazes, i jos mi nisi odgovorio!?

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 11 feb 2016, 18:17

Znaci, internet je jedina razlika koju je Sarajevo obezbijedilo i imat ce strem. Stvarno veliki paradok
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 11 feb 2016, 18:18

Ovo im je očigledno glavni baja, vidiš odmah po pisanju. Poruka je "znaš kolko me boli kar.na za vas", a treba biti iskren pa priznati da je ovo njihov portal i imaju pravo da se odnose kako hoce prema kome hoce, jasno je covjek napisao, "nabijam i vas i vasu upravu, citaj me ako hos, ako nes mrs mi s portala" i to je donekle posteno, privatni je medij i ima pravo da radi sta hoce, da gura koga hoce, a nase je da ga citamo ili ne citamo. Ja i razumijem ovaj stav, "imam novinara dole, imas slike, imas izjave, eto idi na nekakav drugi portal pa gledaj kad si mangup, a neces jer nemas gdje, znaci svakako ces meni doci, tako da te ne moram tetositi ni tebe ni tvoju upravu",

Mislim da griješi zato što se situacija može lako promijeniti, možda će već sutra neki drugi portal imati novinara dole, i kad se bude moglo birati navijaci Zelje ce se okrenuti tom drugom portalu, a ipak se zivi od posjeta, od toga koliko te ljudi posjecuje. Trenutni stav je "ko vas yebe, najjaci sam", ali sta ako se sutra situacija promijeni a ti vec stekao negativan utisak i kod navijaca i kod Uprave Zelje.

A potezati ovo što je klub tražio novac da se prenosi njegova tekma više je tužno nego smiješno, pa da recimo hoces da prenosis tekmu bilo kojeg ozbiljnijeg kluba iz Evrope moro bi se iskesirati stotine hiljada KM, a tebi golem problem što si platio 5 glava, i svi navijaci Zelje ti se automatski nakacili na portal da bi to gledali. Pa to je presmijesno malo novca, cuj 500 KM.
Zadnja izmjena: blavor, dana/u 11 feb 2016, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 11 feb 2016, 18:19

Dobar dobar...eh, sta cemo sa partnerstvom?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 feb 2016, 18:19

Rjesili smo dilemu i problem, samo ne znam zasto se to ne kaze jasno, FK Sarajevo nam je pomoglo , FK Zeljeznicar nije i to je kraj price.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 11 feb 2016, 18:20

bagrcavi je napisao/la:
admin je napisao/la:
Može li odgovor na jednostavna pitanja?
bagrcavi je napisao/la: Možeš li meni molim te odgovoriti na ovih par pitanja?

Pa kakav ste vi portal ako radite na studentskom a fkž.ba na puno jačem internetu? Kako najbolji Bh sportski portal radi u tako mizernim uslovima, a čini mi se posjeta i reklame nikad bolje. Kako nemate prijevoz a došli ste da pratite utakmice? Kakvi ste vi profesionalci ako kasnite na utakmice koje radite? Mislim da bi vi imali puno više koristi od prijenosa današnje utakmice nego Željo.
Pitanje ti je jako glupo, pa ga preskacem, ali eto... Kad Sam krenuo, da te ne zapostavim.

Fkz.ba se sjetio kupiti 3G na aerodromu, mi nismo. Jbg, desava se. Svaka njima cast.

Uslovi nisu mizerni, jedini smo portal koji je ispratio pripreme klubova u citluku, medjugorju, stanisicima i antaliji.

Kasnimo jer nismo rodjeni u Beleku. Desava se svakom, recimo jucer je nasa ekipa cijeli dan vozila novinare zelje, ni oni se nista bolje ne snalaze, da nije bilo nasih, oni bi jos manje obisli.

Ako mislis da je investicija dobra, slobodan si uplatiti aranzman, kupiti opremu i net, pa zaraditi. Trziste je otvoreno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.