Razocarao me on debelo. Sto Radinovicu nista nije pisnuo, ccc.Mig_Mig je napisao/la:Ma uzeo par udaraca, ovaj prezadnji nerezonski i neko mu valjda dobacio, kad on prst na usne. ZacepiSarajlijica1946 je napisao/la:Sta je bilo.Mig_Mig je napisao/la:Ima i toga, ali brate ne moezs saigrace pred 10 000 usutkivati ?!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Dobijamo ovo, samo sabura
Hajde Haris, pršći
Hajde Haris, pršći
u pm tacno se viei da je isao na igraca lopta vec prosla
**** te sudija onaj ko te postavi tu
samo livaka ubaciti ili lelica umjesto crnkica i svasta bi moglo biti
A sad Sarajevo igraj i pobjedii s tobom su Horde Zla sa Sjevera
**** te sudija onaj ko te postavi tu
samo livaka ubaciti ili lelica umjesto crnkica i svasta bi moglo biti
A sad Sarajevo igraj i pobjedii s tobom su Horde Zla sa Sjevera

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato ce sljedece svirati kad napravis pritisak
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mamu mu hebem za ono. On neka zvjezda, mangup, sta li.Mig_Mig je napisao/la:Ma uzeo par udaraca, ovaj prezadnji nerezonski i neko mu valjda dobacio, kad on prst na usne. ZacepiSarajlijica1946 je napisao/la:Sta je bilo.Mig_Mig je napisao/la:Ima i toga, ali brate ne moezs saigrace pred 10 000 usutkivati ?!
Al' fakat ne znam kako postoje ljudi koji mogu reći nešto protiv HArisa Duljevića... čovjeka koji je tri klase iznad svih u ovoj ligi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bgm nista bez Dulje pa neka raja prica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Penal ko zapis božiji pa nema, intenzitet kontakta postoji, spriječili su ga da prođe, nisu loptu ni gledali, gol šansa . Šta treba još za penal ?
Upravu je Duljević za Crnkića rekao mu da šuti i igra sto ne radi. Samo mlatara rukama.
Upravu je Duljević za Crnkića rekao mu da šuti i igra sto ne radi. Samo mlatara rukama.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 apr 2017, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- PitarBordo
- Kontakt:
E koji je idiot ovaj Almir nano draga.
Ono je bio penal, ali svejedno nema ko dati ni iz penala.
Ono je bio penal, ali svejedno nema ko dati ni iz penala.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne brukaj se Bgt. Kosa mi se na glavi dize od tih recenica!remA1 je napisao/la:Al' fakat ne znam kako postoje ljudi koji mogu reći nešto protiv HArisa Duljevića... čovjeka koji je tri klase iznad svih u ovoj ligi
Mrtvi Hebibovic,cim je prvi mec odigrao vidilo se da je levat,igraj jado zabij jednu od 100 sansi. Dulja kakav god za sve je doktor,vuce loptu,gura,suta iz njegovog suta ovom jadu se stvori prilika daj boze jos koju sansu al da ovaj pici c ne bude tu
-
- Kontakt:
Apsolutno bolji. Prvih deset minuta dominacija u svakom smislu.
Ponovo sredinom poluvremena uspostavili igru.
Napravili smo mi sami sebi sanse u njihovu korist.
Sve u svemu zadovoljni smo.
Ahmetobic vise gristi naprijed, Hebibovic vise agresivnosti kao i Bekic nazad po cijenu kartona.
Marko bravo.
Neka samo padamo u sesnestercu svirat ce, sada mu je pritisak.
Go trebamo dati do 70.
Dobijamo.!
Ponovo sredinom poluvremena uspostavili igru.
Napravili smo mi sami sebi sanse u njihovu korist.
Sve u svemu zadovoljni smo.
Ahmetobic vise gristi naprijed, Hebibovic vise agresivnosti kao i Bekic nazad po cijenu kartona.
Marko bravo.
Neka samo padamo u sesnestercu svirat ce, sada mu je pritisak.
Go trebamo dati do 70.
Dobijamo.!

jesam jedini koji gleda bez tona??

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Saida umjesto Ahmetovica pa sta Bog da.
Ahmet nema sta raditi u ovakvoj igri, svaku mogucu akciju je usporio ili izgubio loptu, a u skoku slabo sta moze protiv dvojice jbg.
Dulja najbolji dosad, ostali prilicno peglaju, a valjda u 90% situacija smo imali potez viska
Sreca da mi je kod hebibove sanse stream zastop'o, pa sam samo ponovljeni snimak vidio, inace bih monitor razbio.
Ahmet nema sta raditi u ovakvoj igri, svaku mogucu akciju je usporio ili izgubio loptu, a u skoku slabo sta moze protiv dvojice jbg.
Dulja najbolji dosad, ostali prilicno peglaju, a valjda u 90% situacija smo imali potez viska

Sreca da mi je kod hebibove sanse stream zastop'o, pa sam samo ponovljeni snimak vidio, inace bih monitor razbio.
Realni, Duljevuc jeste bolji igrac od svih ovih na terenu, ali on nema dvije daske u glavi.
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Hajde Sajkaca, vjerujem!
Ne mozes bez Dulje iako opet pokazuje o kakvoj se osobi radi ali i takav je klasa za svakog igraca na terenu, preskace mrtve strumfove ko cunjeve
Izvadit Ahmetovica i Crnkica ubacit Amera i Liivaka ili Saida i popisat se po ovim lazovima
Izvadit Ahmetovica i Crnkica ubacit Amera i Liivaka ili Saida i popisat se po ovim lazovima
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Za mene je Saric troduplo korisniji. Ovo on sto igra za tvoj transfer mene zaboli neka stvar!Evander je napisao/la:Realni, Duljevuc jeste bolji igrac od svih ovih na terenu, ali on nema dvije daske u glavi.