Vi ste k.určina, kao i ostatak lige.MukiBek je napisao/la: ↑28 okt 2025, 16:31Sta kazu pitari ima vise faktora zasto je kod njih manje gledalaca nego kod nas. Jok eto do vanzemaljaca. Prihvatite mi smo 110.levela iznad vas sto pokazuju brojke godinama. Pa vasi navijaci prestanu ici cim zapuse vjetar, kazu hladno dere. To su divovski navijaci.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Drakonska kazna stimcu, kako ih nije stid 
Joj kazne
Kako se hdz i snsd prcije milke lagano

Kako se hdz i snsd prcije milke lagano
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Veca kazna bude za baklje nego za Sirenje fasizma i huskanje na smrt muslimanima u evropi. Ustasa beus sudi ustasi igoru
one balije u savezu sve treba dobro porokat i ako ih je bog vec kaznio a jos ce. Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala ova liga ovaj savez i njegovi "sportski" radnici. Kosevo suspendovano par puta bez razloga jakog a u doboju, banja luci nonstop stanuju ratni zlocinci na tribinama i velicaju se, stadioni ni jednom zatvoreni i supendovani.
Ubi turcina bez sankcija, zvizdanje sudijama tribina se zatvara. Najveci vlasi su dzemidzic, colpa,pilav i ostali kurvini sinovi.
Ubi turcina bez sankcija, zvizdanje sudijama tribina se zatvara. Najveci vlasi su dzemidzic, colpa,pilav i ostali kurvini sinovi.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- LavoviGabela
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:49Veca kazna bude za baklje nego za Sirenje fasizma i huskanje na smrt muslimanima u evropi. Ustasa beus sudi ustasi igoruone balije u savezu sve treba dobro porokat i ako ih je bog vec kaznio a jos ce. Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala ova liga ovaj savez i njegovi "sportski" radnici. Kosevo suspendovano par puta bez razloga jakog a u doboju, banja luci nonstop stanuju ratni zlocinci na tribinama i velicaju se, stadioni ni jednom zatvoreni i supendovani.
Pali haparate
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
LondonBlues
- Kontakt:
Tresla se gora rodio se mis. Samo mi zao ovih novinara Esmera i Beganovica toliko su se braca zadala bila ja sam mislio zabranit ce mu da se bavi nogometom u BiH.
Cfc
Hskz
Hskz
Koran, Pale i obratno brale.
Grme djeca.
Grme djeca.
Još nešto iz rubrike "pomozimo Zrinjskom".
https://sportsport.ba/fudbal/igor-stima ... ski/509866
Majke li vam j.ebem, nedodirljivi i oni i Borac. Rade šta hoće, pomaže im se redovno i na terenu i van terena.
https://sportsport.ba/fudbal/igor-stima ... ski/509866
Majke li vam j.ebem, nedodirljivi i oni i Borac. Rade šta hoće, pomaže im se redovno i na terenu i van terena.
Zašto nećeš nikada prestati da budeš ograničen k'o balkon? Zašto ti se sviđa da budeš ograničen?LavoviGabela je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:53bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:49Veca kazna bude za baklje nego za Sirenje fasizma i huskanje na smrt muslimanima u evropi. Ustasa beus sudi ustasi igoruone balije u savezu sve treba dobro porokat i ako ih je bog vec kaznio a jos ce. Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala ova liga ovaj savez i njegovi "sportski" radnici. Kosevo suspendovano par puta bez razloga jakog a u doboju, banja luci nonstop stanuju ratni zlocinci na tribinama i velicaju se, stadioni ni jednom zatvoreni i supendovani.
Pali haparate![]()
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Frajer je dokazani glupson. Jos mu ovdje nije mjesto nego na temi fbih gdje se njegova selendra bori za opstanak. Ocigledno slab kisik ispod podavale pa vamo navraca u pomoc. Jer ih u gabeli nema 9 stanovnika, svi preko 70 godina nece niko snjim.Morpheus je napisao/la: ↑29 okt 2025, 13:01Zašto nećeš nikada prestati da budeš ograničen k'o balkon? Zašto ti se sviđa da budeš ograničen?LavoviGabela je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:53bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:49Veca kazna bude za baklje nego za Sirenje fasizma i huskanje na smrt muslimanima u evropi. Ustasa beus sudi ustasi igoruone balije u savezu sve treba dobro porokat i ako ih je bog vec kaznio a jos ce. Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala ova liga ovaj savez i njegovi "sportski" radnici. Kosevo suspendovano par puta bez razloga jakog a u doboju, banja luci nonstop stanuju ratni zlocinci na tribinama i velicaju se, stadioni ni jednom zatvoreni i supendovani.
Pali haparate![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
To što ti vidiš kao fašizam samo je plod dugogodišnje indoktrinacije. Žao mi je što to ne možeš prepoznati, ali stvarnost će vas prije ili kasnije otrijezniti.bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:49Veca kazna bude za baklje nego za Sirenje fasizma i huskanje na smrt muslimanima u evropi. Ustasa beus sudi ustasi igoruone balije u savezu sve treba dobro porokat i ako ih je bog vec kaznio a jos ce. Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala ova liga ovaj savez i njegovi "sportski" radnici. Kosevo suspendovano par puta bez razloga jakog a u doboju, banja luci nonstop stanuju ratni zlocinci na tribinama i velicaju se, stadioni ni jednom zatvoreni i supendovani.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Ne znam zašto je potreba lagati,gdje je Štimac u svojoj objavi pozivao/huškao na smrt muslimana u Europi?bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:49Veca kazna bude za baklje nego za Sirenje fasizma i huskanje na smrt muslimanima u evropi. Ustasa beus sudi ustasi igoruone balije u savezu sve treba dobro porokat i ako ih je bog vec kaznio a jos ce. Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala ova liga ovaj savez i njegovi "sportski" radnici. Kosevo suspendovano par puta bez razloga jakog a u doboju, banja luci nonstop stanuju ratni zlocinci na tribinama i velicaju se, stadioni ni jednom zatvoreni i supendovani.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Oni ovaj pozdrav ne dozivljavaju kao fasisticki i tu se sva normalna rasprava sa njima zavrsava, ne trosite rijeci. Cudi me samo da admin foruma ne odstrani ovakve ali je zato brz da brise link utakmice jucer na temi Sarajeva.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dovoljno sto je zivote 15000 Palestinaca uporedio s jednim Kirkom...pazi ti mozga, sto se prave protesti za toliko pobijenih Palestinaca, a ne prave za jednog maloumnika Kirka, kojeg je ubio njegov Amerikanac.HercegovinaCali je napisao/la: ↑29 okt 2025, 13:24Ne znam zašto je potreba lagati,gdje je Štimac u svojoj objavi pozivao/huškao na smrt muslimana u Europi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Štimčeva objava je potpuno na mjestu, iako bih ja osobno izostavio posljednje dvije rečenice.HercegovinaCali je napisao/la: ↑29 okt 2025, 13:24Ne znam zašto je potreba lagati,gdje je Štimac u svojoj objavi pozivao/huškao na smrt muslimana u Europi?bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:49Veca kazna bude za baklje nego za Sirenje fasizma i huskanje na smrt muslimanima u evropi. Ustasa beus sudi ustasi igoruone balije u savezu sve treba dobro porokat i ako ih je bog vec kaznio a jos ce. Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala ova liga ovaj savez i njegovi "sportski" radnici. Kosevo suspendovano par puta bez razloga jakog a u doboju, banja luci nonstop stanuju ratni zlocinci na tribinama i velicaju se, stadioni ni jednom zatvoreni i supendovani.
To je njegov stav, ovo je slobodna država (valjda) i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Druga je stvar što mislim da ovakvim istupima ne bi trebao skretati fokus s nogometa, ipak je trener najvećeg kluba u državi i ne trebaju nam kontroverze.
Hrvatski sabor taj pozdrav nije zabranio, a koliko znam, nije kažnjiv ni u našoj zajedničkoj domovini. Zato te pitam na temelju čega bi ga admin trebao sankcionirati? Na osnovu tvog mišljenja?DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 13:28Oni ovaj pozdrav ne dozivljavaju kao fasisticki i tu se sva normalna rasprava sa njima zavrsava, ne trosite rijeci. Cudi me samo da admin foruma ne odstrani ovakve ali je zato brz da brise link utakmice jucer na temi Sarajeva.
-
LondonBlues
- Kontakt:
Tako je. Samo je kriticki komentarisao islamizaciju europe sto nije zabranjeno. Nesto kritikovat nije govor mrznje!! Da na kraju nije napisao ZDS nitko mu nista ne bi mogao za cijeli post. Svidjelo se nekome ili ne u BiH je dozvoljeno kriticki raspravljati o migracijama, religijskim poromjenama, lgbt pokretima itd itd itd… ma da svi ste protiv gej parade i **** al vam uredni svima zasmetalo sto ih je Stimac spomeno. To ZDS na kraju je samo dalo prostora medijima da naprave sto su napravili iako post kao post nikog ne vrijedja u smislu npr: lgbt osobe treba protjerati… a to je zabranjeno, nije zabranjeno ne slagati se sa tom ideologijom i reci to javno.HercegovinaCali je napisao/la: ↑29 okt 2025, 13:24Ne znam zašto je potreba lagati,gdje je Štimac u svojoj objavi pozivao/huškao na smrt muslimana u Europi?bhfanatic14 je napisao/la: ↑29 okt 2025, 12:49Veca kazna bude za baklje nego za Sirenje fasizma i huskanje na smrt muslimanima u evropi. Ustasa beus sudi ustasi igoruone balije u savezu sve treba dobro porokat i ako ih je bog vec kaznio a jos ce. Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala ova liga ovaj savez i njegovi "sportski" radnici. Kosevo suspendovano par puta bez razloga jakog a u doboju, banja luci nonstop stanuju ratni zlocinci na tribinama i velicaju se, stadioni ni jednom zatvoreni i supendovani.
A, uostalom i sam je rekao tko je zelio shvatiti objavu je shvatio kao humanu.
Cfc
Hskz
Hskz
I Štimčeva objava je, između ostalog, odgovor balkanskim Kurdima kad se budu pitali kako i zašto im mi biramo predstavnika u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.