Za sta crveni Vargi ?NoDi80 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:01Da sudija iskljuci Vargu pobjedili bi Slogu u gostimafks74 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:59Da sudija isključi Sedorfa, Posušje bi vas pobijedilo.Hrammm1921 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 15:33Dobar sjever danas, grmi na kup utakmici, 75 najodanijih udbaskih navijaca
Kaze rutinski, Radnik da je iskoristio prilike moglo 3:3 najrealnijih biti![]()
A vas Sloga uze 3:1
Da ste neki velikan ne bi vas po 100 bilo na tribinama
Vise ce sutra navijaca Zelje biti u Tuzli nego sto je vas danas bilo na kosevu
Za sad pobjedli ste samo Slogu, Velez, Rudar i Posusje
Cetiri zadnje ekipe na tabeli
Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jesu ljudi optereceni posjetama ko ima vise, **** vas dan bolesni !!!
Danas termin u 13h, radni dan ko moze izaci sa posla i da gleda utakmicu ko?, penzioneri, studenti i djeca, sav narod radi u to vrijeme tako da bezveze vam je ta prica momci.
Danas termin u 13h, radni dan ko moze izaci sa posla i da gleda utakmicu ko?, penzioneri, studenti i djeca, sav narod radi u to vrijeme tako da bezveze vam je ta prica momci.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ma za danas je opravdano svakako, i mi smo slicne termine igrali Vares, Krusevo cini mi se. Nerealno je doci u 13h ko radi pogotovo. Jos su nama u tom periodu digli karte cini mi se.KosevoZove je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:28Jesu ljudi optereceni posjetama ko ima vise, **** vas dan bolesni !!!
Fk Željezničar.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jarane mene stvarno ne zanima to ko ima vise, ko manje gledalaca, bitno je da mi klub igra dobro, pobjeda sto vise i sami vrh, izlazak u evropu, kad se to ostvari gledalaca ce biti vise i vise, nazalost to je tako takav smo narod.Pablo11 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:37Ma za danas je opravdano svakako, i mi smo slicne termine igrali Vares, Krusevo cini mi se. Nerealno je doci u 13h ko radi pogotovo. Jos su nama u tom periodu digli karte cini mi se.KosevoZove je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:28Jesu ljudi optereceni posjetama ko ima vise, **** vas dan bolesni !!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- svrakino1921
- Kontakt:
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pamte samo sta je dobro, ali ne i lose po njihDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:39Ovi pamte kad smo ih prestigli u posjeti sta je ovo hahahahahaha ima li ko dobre glave medju vama?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Drugi zuti
Otvoren start dzonom nad Sosicem
Tolerisali su mu prije toga faulove, ali za onaj start je morao dobiti drugi zuti
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Ne vjerujem sta citamJet2Holiday je napisao/la: ↑28 okt 2025, 19:03Pamte samo sta je dobro, ali ne i lose po njihDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:39Ovi pamte kad smo ih prestigli u posjeti sta je ovo hahahahahaha ima li ko dobre glave medju vama?![]()
Nek latinu, pomanje, doce prilikatutankamon1905 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 09:11znaci ipak si glupMorgen19 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 06:27Dečko glup si, samo idioti mogu izjaviti kao Štimac a ti ga očito podržavas, što znači da si kao i on, tokmak iz bijelo polja tj vojnogtutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:50
Jel se samo pravis glup i pokusavas mene isprovocirat ili si stvarno specijalac?
Niti je itko rekao da su Zrinjski i Borac sila, niti da su Zeljo i Sarajevo prosjecni. Izjava je da su ta dva kluba trenutno iznad ostatka lige i to je istina..a to ako je tebi tesko prihvatiti ne mogu ti ja pomoc..ali ne izmisljaj stvari koje nije nitko rekao
Stimac je indijanac, ali ovdje nije nista pogresno rekao
Imamo tebe, ti sve znas o Zelji
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Jedan je Zeljo familijo
Svaki dan da ustanemo prvo o Zelji razmisljamo, pa tek onda o zeni, djeci i porodici
Evo me poceo sam ko sejo
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Pa bolje da su stavili u 8 ujutro, makar bi mogli doci ovi sto su druga smjena. Ovako niko nije mogao osim penzionera i djece koja su pobjegla iz skoleKosevoZove je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:28Jesu ljudi optereceni posjetama ko ima vise, **** vas dan bolesni !!!
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Zadnje kolo 12.po redu bez većih sudačkih lakrdija zahvaljujući pristiglom velikom broju mailova na adresu Uefe.
Iz provjerenih informacija liga je stavljena pod povećalo radi sudačkih namjernih grešaka pogotovo na utakmicama FK Borac Banja Luka.
Veliko hvala svima koji su poslali pritužbe i imena sudija kao i video materijal namjernih grešaka domaćih kriminalaca.
Nikada ne sumnjajte u moć prigovora.
Neke mailove je dobio osobno i Čeferin u svom odvjetničkom uredu u Slovenije zato nakon svake buduće lakrdije opet isto .
Iz provjerenih informacija liga je stavljena pod povećalo radi sudačkih namjernih grešaka pogotovo na utakmicama FK Borac Banja Luka.
Veliko hvala svima koji su poslali pritužbe i imena sudija kao i video materijal namjernih grešaka domaćih kriminalaca.
Nikada ne sumnjajte u moć prigovora.
Neke mailove je dobio osobno i Čeferin u svom odvjetničkom uredu u Slovenije zato nakon svake buduće lakrdije opet isto .
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Zaboljesutra je napisao/la: ↑28 okt 2025, 23:16Zadnje kolo 12.po redu bez većih sudačkih lakrdija zahvaljujući pristiglom velikom broju mailova na adresu Uefe.
Nikada ne sumnjajte u moć prigovora.![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Zaboljesutra je napisao/la: ↑28 okt 2025, 23:16Zadnje kolo 12.po redu bez većih sudačkih lakrdija zahvaljujući pristiglom velikom broju mailova na adresu Uefe.
Nikada ne sumnjajte u moć prigovora.![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma kakvi oniSamba71 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:27BadrHari je napisao/la: ↑28 okt 2025, 16:11Druže da se razumijemo bez javnog novca se ne može, ali Čelik kad je bio pred gašenje, u najtežim momentima kad se trebalo ispast u kanton, politika je svim silama uprla da ga pokopa i mi smo jasno zauzeli stav kontra politike i grobara. To nas je koštalo dugog i bolnog oporavka, da bi se poslije došlo do pozicije da pregovaraš sa tim ljigama.Samba71 je napisao/la: ↑26 okt 2025, 18:16
https://www.klix.ba/sport/nogomet/celik ... /210114130
Ništa politika ...![]()
Malo kod Fudare, malo onaj ćelavi Pivić.
Šalu na stranu, bez pomoći lokalne zajednice teško da bi se isčupali i to je fakt. Čak šta više nemam ništa protiv toga. Kad već ove tašna-mašna firme dobijaju namještene tender, šta fali da lokalna zajednica pomogne klub koji je UG i koji može pomoći promociji iste.
I de bona duškice kad se već nekom uvlačiš u dupe malo više namaži nos da ti ne zapinje...![]()
PS. Čeliku zbog mojih par velikih drugova iz Zenice, a posebno zbog rahmetli Burine i rahmetli Rasima S. koji su bili veliki navijači Čelika od srca želim povratak u PL.
Želji kad god zagusti flertuje sa politikom, dopušta da kupe glasove na njemu i kaljaju mu ime, sve samo da mu se progleda kroz prste, da se ne bi riješio pošteno dugova nego guzovače![]()
https://n1info.ba/sport/nogomet/celik-s ... vao-firmi/
Nema flertovanja sa politikom... Neka Ramo ne kalja ime Čelika.![]()
Kažem ti nemam ništa protiv da svaka lokalna zajednica i političari podržavaju lokalne klubove.
Majstore nije ti Željo kriv što ste odlučili da idete u Kanton, a ne u PLFBIH poslije korona sezone. Odlučili ste rezati troškove? OK. Vaša odluka. Da li je bila ispravna? Ne znamo. Vrijeme će pokazati.
Po meni veća je to bruka za Grad Zenicu i za Zeničane što je dozvolila da Čelik ode u Kanton ligu.
(nemoj zaboraviti da ste prijed toga godinu-dvije ranije trebali ispasti iz PL, pa ispao Borac za zelenim stolom i slučaja "ŠF Džaja" ako se ne varam).
Npr. Nama kada je najteže bilo i trebalo nam cca. 200.000 KM za licencu navijači se organizirali i skupili pare pa postali generalni sponzor, uspjeli dovesti i vratiti neke igrače da igraju za kikiriki. I spasili se, hvala Bogu.
Njima Grad Zenica isplaćuje porezni dug i to u ratama
Mi sami sebi iz svoje kase isplaćujemo svoj porezni dug
I tu je kraj price
E pa u tome i jeste razlika, Borac ipak ima tu hemiju i zajedništvo u ekipi, za razliku od Sarajeva, ali opet kažem, mislim da će Sarajevo kad tad naleći. I ovo za Zrinjski što si napisao, jbg, upravu si, ova utakmica što smo odigrali za vikend, čisti Vinkov poraz, prve izmjene u 70 i nekoj, drugi napadač u 85oj itd itd, međutim stekao sam osjećaj da, i da smo im dali jopš jedan go, oni bi opet nama uvaljali još jedan.chily-rz je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:31Po meni je Zrinjski najbolji od ove četvorke, imaju tu rutinu dobijanja utakmica i kad ne igraju najbolje.
Borac je teško ocjeniti zbog sudija, očigledno da tu postoji kvalitet kojeg su pokazali u konferenciji ali s druge strane pitanje je kako bi gurali u ligi da im se sudi pošteno. Ne kažem da nisu za vrh tabele ali isto tako uvjeren sam da bi to dosta teže išlo po vas.
Sarajevo ima kvalitetnu ekipu na papiru i na svoj dan raštelovat će nekog ali isto tako nema tu dovoljno jaka hemija u ekipi da iznesu neke teže momente na utakmici, balans između odbrane i napada najgori od ove četvorke.
Željo malo na publiku i punu Grbavicu, malo na pozitivnu atmosferu u ekipi ali realno je onako po imenima zadnji od ove četvorke.
Pisao sam to za vrijeme utakmice, i možda je to jedino rješenje (osim da se dovedu strane sudije ali od toga nema ništa), Peljtu skloniti sa terena i staviti na čelo sudijske komisije. To su naravno, samo želje, ali prvo nije lud da se odrekne suđenja u ligi šampiona (i eventualno svjetskom prvenstvu), a drugo, neće on nikada biti postavljen na tu funkciju jer on nije klimač glavom.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Dva oštra starta, oba za žutog, dobio samo za jedan. Mislim da je i Kaljanac rekao da je trebao dobiti drugi žutijurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:09Za sta crveni Vargi ?NoDi80 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:01Da sudija iskljuci Vargu pobjedili bi Slogu u gostima
A vas Sloga uze 3:1
Da ste neki velikan ne bi vas po 100 bilo na tribinama
Vise ce sutra navijaca Zelje biti u Tuzli nego sto je vas danas bilo na kosevu
Za sad pobjedli ste samo Slogu, Velez, Rudar i Posusje
Cetiri zadnje ekipe na tabeli
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Sarajevo ima najbolje igrace.AvantiBL je napisao/la: ↑29 okt 2025, 08:12E pa u tome i jeste razlika, Borac ipak ima tu hemiju i zajedništvo u ekipi, za razliku od Sarajeva, ali opet kažem, mislim da će Sarajevo kad tad naleći. I ovo za Zrinjski što si napisao, jbg, upravu si, ova utakmica što smo odigrali za vikend, čisti Vinkov poraz, prve izmjene u 70 i nekoj, drugi napadač u 85oj itd itd, međutim stekao sam osjećaj da, i da smo im dali jopš jedan go, oni bi opet nama uvaljali još jedan.chily-rz je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:31Po meni je Zrinjski najbolji od ove četvorke, imaju tu rutinu dobijanja utakmica i kad ne igraju najbolje.
Borac je teško ocjeniti zbog sudija, očigledno da tu postoji kvalitet kojeg su pokazali u konferenciji ali s druge strane pitanje je kako bi gurali u ligi da im se sudi pošteno. Ne kažem da nisu za vrh tabele ali isto tako uvjeren sam da bi to dosta teže išlo po vas.
Sarajevo ima kvalitetnu ekipu na papiru i na svoj dan raštelovat će nekog ali isto tako nema tu dovoljno jaka hemija u ekipi da iznesu neke teže momente na utakmici, balans između odbrane i napada najgori od ove četvorke.
Željo malo na publiku i punu Grbavicu, malo na pozitivnu atmosferu u ekipi ali realno je onako po imenima zadnji od ove četvorke.
Pisao sam to za vrijeme utakmice, i možda je to jedino rješenje (osim da se dovedu strane sudije ali od toga nema ništa), Peljtu skloniti sa terena i staviti na čelo sudijske komisije. To su naravno, samo želje, ali prvo nije lud da se odrekne suđenja u ligi šampiona (i eventualno svjetskom prvenstvu), a drugo, neće on nikada biti postavljen na tu funkciju jer on nije klimač glavom.
Borac ima odlicne igrace naprije i sudije.
Zrinjaki ima i tim, i igrace i sudije.
Mi smo ekipa za 4to mjesto, nemamo kvalitet, zato nemamo kontinuitet, lako nas sudije otresu, imamo domaci teren preozbiljan. Od ostalih koji bi nam se priblizili Siroki ili Velez, ne mogu po meni. Isto kao sto mi ne mozemo Borcu i Zrinjskom. Djeluje nekad da moze, ali ne moze.
Posusje i Sloga su za ispadanja.
Prvak NR BiH: 1946

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)