Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

motty
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la motty » 26 okt 2011, 23:31

bit ce tesko u subotu everton je namucio i chelsea al bitno je da su isli produzeci tako da osim sto su igrali dan kasnije igrali i pola sata duze sto je svakako dobro i k tome crveni drentea(ako se nevaram nebi trebao moc igrat u ligi)
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 okt 2011, 11:37

motty je napisao/la:bit ce tesko u subotu everton je namucio i chelsea al bitno je da su isli produzeci tako da osim sto su igrali dan kasnije igrali i pola sata duze sto je svakako dobro i k tome crveni drentea(ako se nevaram nebi trebao moc igrat u ligi)
Tako je, u ovom trenutku nam treba svaka pomoc sto se ponudi. Everton mozda nije na nivou od ranijih sezona, ali sigurno da ce se maksimalno napalit i uvijek odigraju dobro protiv Uniteda na Goodisonu. Kad se samo sjetim prosle sezone kad su u nadoknadi dali 2 gola i zavrsi 3:3. Mislim da Fergie nece forsirat Cleverleya, nego ce ga polako vracat u ekipu. Tako da se nadam ovoj ekipi:

De Gea
Smalling - Jones - Vidic - Fabio
Valencia - Anderson - Carrick - Nani
Berba - Rooney

Vjerovatno nece bit tako, ali po meni poraz od Citya mora imat posljedice za pojedine igrace. Prvenstveno Ferdinanda, Evru, Fletchera, Younga i Andersona. Na zalost za Andersona nema alternative trenutno dok Clev nije potpuno zdrav, ali uskoro i on treba na klupu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 okt 2011, 12:24

Cartman je napisao/la:Prvenstveno Ferdinanda, Evru, Fletchera, Younga i Andersona
Meni je Young bio jedan od boljih protiv Citya. :?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 okt 2011, 12:25

Arnelinho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Prvenstveno Ferdinanda, Evru, Fletchera, Younga i Andersona
Meni je Young bio jedan od boljih protiv Citya. :?
On po meni odavno nije odigrao utakmicu da valja. U pocetku me je pozitivno iznenadio, ali sad ponovo vidim onog igraca iz Ville koji ne moze predriblat igraca i koji totalno ovisi od svoje brzine. Mislim da Valencia zasluzuje priliku.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 okt 2011, 12:34

Dobro, ipak ti pratiš više i bolje United nego ja. :)

Ja sam do sada gled'o onu protiv Arsenala, Liverpoola , jednu prijateljsku tekmu i protiv Citya. To je sve. Samo kažem što sam primijetio na toj tekmi. Nakon crvenog Evansu bio je ca. 10-15 minuta jedini igrač Uniteda koji je nešto pokušavao.

Meni on igra simpatičan fudbal i nadam se da će ga krenuti (al' ne tako dobro da United pomete sve pred sobom, neka ga/ih "normalno" krene. :D ).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 27 okt 2011, 18:01

Cartman je napisao/la:Tako je, u ovom trenutku nam treba svaka pomoc sto se ponudi. Everton mozda nije na nivou od ranijih sezona, ali sigurno da ce se maksimalno napalit i uvijek odigraju dobro protiv Uniteda na Goodisonu. Kad se samo sjetim prosle sezone kad su u nadoknadi dali 2 gola i zavrsi 3:3. Mislim da Fergie nece forsirat Cleverleya, nego ce ga polako vracat u ekipu. Tako da se nadam ovoj ekipi:

De Gea
Smalling - Jones - Vidic - Fabio
Valencia - Anderson - Carrick - Nani
Berba - Rooney

Vjerovatno nece bit tako, ali po meni poraz od Citya mora imat posljedice za pojedine igrace. Prvenstveno Ferdinanda, Evru, Fletchera, Younga i Andersona. Na zalost za Andersona nema alternative trenutno dok Clev nije potpuno zdrav, ali uskoro i on treba na klup

Ja iskreno ne bih volio vidjeti takvu odbranu jer mislim da bi se narednih par tekmi, dok se ne stabilizuje cijela ova situacija i ne preboli debakl, morali vise oslanjati na iskusne igrace nego na neko njihovo kaznjavanje i koristenje mladijih. Jednostavno prevelik je pritisak na ekipi poslije Citiya tako da, i pored svega, vise vjerujem Evri i Riju nego Fabiju i Smalingu. Mislim da su pomenuti dovoljno iskusni i kvalitetni da prihvate odgovornost i pokazu da su jos uvijek bitni faktorI u ovom Unitedu. Veliki plus nam je to sto se Nemanja vraca tako da ce odbrana sigurno izgledati kompkatnije i oragnizovanije, za razliku od prethodnih tekmi. Jbg znam da je vecina ogorcena nakon onog ponizenja, pogotovo na pojedine igrace, ali vjerujem da ce Fergi to dovesti u red kvalitetnim „feniranjem“ odgovornih, i drugim sebi svojstvenim metodama, tako da ne vjerujem da bi neke kolektivne sankcije iskusnijih igraca donijele pomake u igri i rezultatima. Ocekujem da ova odbrana izadje protiv Evertona (uz napomenu da bih na beku vise volio vidjeti Jonesa nego Smalinga, ali..):

Smaling – Rio – Nemanja – Evra

Oko sredine se slazem, kao i za napad, mislim da je vrijeme da Dimitar dobije sansu. U kupu je pokazao da mu je itekako stalo da se dokaze tako da, po meni, konacno zasluzuje pravu priliku. Ugl siguran sam da ce biti problema protiv nabrijanih „Karamela“, ali Vidicev povratak i totalno odsustvo Evansa mi ulijevaju nadu i vecu vjeru u ovu ekipu tako da, ak nista, vjerujem u mnogo kvalitetniju odbranu.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 okt 2011, 18:06

ja jedva cekam da se rafael vrati u tim
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 okt 2011, 18:09

Ja se stvarno divim Berbatovu. Pokaz'o se kao veliki čovjek, barem dosad. U medijima nikad nisam pročit'o da se on nešto žalio, bunio ili kritikov'o nekog i nešto vezano za klub, a odnos prema njemu je stvarno bio čudan (opravdano ili neopravdano) u ovoj 2011. godini. On stvarno zaslužuje respekt od svih navijača, a iskreno se nadam i da će dobit priliku i da će pokazati da zaslužuje priliku.Mislim da je u njega motivacija sad na najvišem nivou. U kupu je to pokazao kol'ko sam primijetio i baš bih ga volio vidjet protiv Evertona. Mislim da zaslužuje, valjda je i Fergie to vidio. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 okt 2011, 21:26

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ja se stvarno divim Berbatovu. Pokaz'o se kao veliki čovjek, barem dosad. U medijima nikad nisam pročit'o da se on nešto žalio, bunio ili kritikov'o nekog i nešto vezano za klub, a odnos prema njemu je stvarno bio čudan (opravdano ili neopravdano) u ovoj 2011. godini. On stvarno zaslužuje respekt od svih navijača, a iskreno se nadam i da će dobit priliku i da će pokazati da zaslužuje priliku.Mislim da je u njega motivacija sad na najvišem nivou. U kupu je to pokazao kol'ko sam primijetio i baš bih ga volio vidjet protiv Evertona. Mislim da zaslužuje, valjda je i Fergie to vidio. :)
To je to suigracu moj. Covjek zasluzuje maksimalni respekt za svoje ponasanje, zamislite koji je samar bio za njega sto nije bio ni na klupi protiv Barce, ali je sutio. Pa evo sad gura cak i Welbecka ispred njega, a on opet suti. Zato mi je postao jedan od drazih igraca, iako mi je cupao zivce u onoj sezoni 2009/10 pogotovo.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 okt 2011, 22:40

majestic24 je napisao/la:ja jedva cekam da se rafael vrati u tim
Rafael Da Silva
Playing on Friday night for the Man Utd Reserves... It's great to be back! Soon I'll be in the first team. Sir Alex has promised me if Im in good condition I shall start againts Man City.
Like · · Share · 19 October at 23:22
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 okt 2011, 22:41

Vraćaju se svi polako, opet ćemo imati širinu, očekujem veliki preokret u igri u naredna dva mjeseca...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 28 okt 2011, 23:17

Kad Rafael igra , igra i Valencia . Barem je dosad tako bilo i vrlo je važno za ovako nestabilna krila u klubu imat jednu finu , kvalitetnu zamjenu pa rotirat . Sutra tipujem da ćemo spušit to gostovanje i onda gledamo UNITED . Treba nam taj šamar i u drugi obraz . Sad da li će to biti prekasno otvaranje očiju ne bih znao pretpostaviti . Ovaj City je ništa posebno tako da postoji šansa stići i osam , deset bodova zaostatka . Žao mi je ipak što smo vremenom postajali klub koji sad evo ima kuurčeviti gazzilion 'kme kme' fanova još uz to nije da nam igrači poštuju protivnike u mjeri kojoj trebaju pa se sve to i vrati , naravno . Ostavio bih Welbecka u početnoj jer momak fakat igra zajeban nogomet , Cleverley ako i počne utakmicu bolje da se potrudi odigrat za nekih 40% bolje nego u Popay kupu jer će na listu za odstrijel . Tako je to kod nas odskora . Odzada sa Chrisom i Jonesom obavezno a ostatak ostavljam šefu . Nek pritisne kocku , svejedno je . slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 okt 2011, 03:29

Je li Evans protjeran iz kluba?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 okt 2011, 03:34

Unknown Genius je napisao/la:Je li Evans protjeran iz kluba?
Nismo mi te sreće...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 okt 2011, 03:47

Hawking je napisao/la:
Nismo mi te sreće...
Nažalost... Valjda su Fergiju one naočale još uvijek u funkciji.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 okt 2011, 08:54

Kada bi mogao da bira, Ser Aleks bi izbrisao ovo gostovanje iz kalendara.Ima nešto zastrašujuće na "Gudison Parku" za Junajted.Njihova gostovanja protiv Evertona su obeležena lošim uspomenama, a vređanje sa kojim se suočavaju je postalo legendarno."Nema sumnje, već će oni nešto smisliti da nam se rugaju za poraz od Sitija", prenosi "Dejli Mejl" reči Aleksa Fergusona.

Njegov tim ne voli ovo kratko putovanje.Prošle godine je Škot izostavio iz tima Vejna Runija kako ga ne bi vređali zbog afere sa "Sočnom Dženi". Navijačima "Karamela" to nije smetalo da prozivaju nekadašnjeg idola, mašu lutkama na naduvavanje na tribini.Junajted je vodio 3:1, u nadoknadi vremena primio dva gola, bilo je 3:3.

"Đavoli" nisu pobedili na "Gudisonu" poslednje tri godine. Ovo je jedan od poslednjih ostrvskih bastiona fudbala, onog pravog fudbala i navijača za koje je Engleska bila sinonim.

"Tofiji" su 2005. okončali Junajtedove šampionske snove, u tom meču Skols i Geri Nevil dobili crvene kartone.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 29 okt 2011, 09:57

Mislim da je sada idealna prilika da ih pobijedimo,nisu u nekoj Bog zna formi,nemaju po meni neke pojedince koji mogu rijesiti utakmicu,mada su mi uvijek bili dragi i jos su kao klub,klub koji ne trosi puno,raspolaze sa onim sto ima i sa nekim svojim talentima i jos mrze liverpool kao i mi.
Ali nadam se da ce danas izgubiti.
DDG
Rafael Vidic Jones Evra
Nani Cleverley Anderson Young
Rooney
Berbatov

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 okt 2011, 10:48

Bio sam tad djecak mali,
ni roditelji nisu znali
da sam dobio najljepši dres,
i od tada kreće urnebes...
Čak sa svojih godina sedam,
... shvatio sam da je grb taj vrijedan,
naučio sam da volim crvenu boju,
jer znam da će Manchester uljepšati mladost moju,
jer ime mu je lijepo kao san,
bodrit ću ga čitav život, svaki dan...
Od rođenja pa do smrti,
oko Manchestera,sve se vrti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 29 okt 2011, 10:49

Zašto bi trebao biti protjeran najbolji štoper ove sezone a koji je samo bekap odbrani i za nedajBože situacije ? Kako velik oblik pušinjo sindroma na vidiku čovječe . Nek si ti meni pročitao pacijenta , i Hawking , i još par vas kramanjonaca . Mislim lako te bacim na ignore ali to nije poenta foruma , niti je nekom to u interesu . Moraš bit Paja tako da nemaš beda , ZASAD .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 29 okt 2011, 10:51

Može li ManU danas do pobj. :roll:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.