AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Italijani tvrde da Milan nije završio sa mercatom. U narednih 15 dana pratit će situaciju Chiese, Abrahama i Samardzica.
Bilo bi zanimljivo vidjeti Chiesu u Milanu, ali opet Samardzic bi bio idealan šlag na tortu za ovu ekipu.
Bilo bi zanimljivo vidjeti Chiesu u Milanu, ali opet Samardzic bi bio idealan šlag na tortu za ovu ekipu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Svaka cast na poslu
Bravo ragazzi, finalmente un Milan diavolo
Sad se više ne bojim ni merde ni stare k..., bas sto Ronaldo reče, nismo imali povrede na prijateljskim a sve pobijedili. Jbt ovo nisam gledao zadnji 10 godina. Morat ću izgleda opet uzet DAZN
Forza Milan la sud è con te
Bravo ragazzi, finalmente un Milan diavolo
Sad se više ne bojim ni merde ni stare k..., bas sto Ronaldo reče, nismo imali povrede na prijateljskim a sve pobijedili. Jbt ovo nisam gledao zadnji 10 godina. Morat ću izgleda opet uzet DAZN

Forza Milan la sud è con te
- Beduin
- Kontakt:
On je i vise nego opravdao minutazu i ocekivanja prosle sezone. Sad neka nastavi tako i mi smo na konju. U tom slucaju makad bi imali napadaca za prodati, ako bi se islo po nesto skuplje i bolje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Postoji mogućnost da će Bennacer u Arabiju za 40/50M. Onda bi Milan definitivno išao po Samardzica, a Ruben bi bio vraćen na poziciju veznog igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Odličan mercato, napokon dostojan igrač nakon odlaska Kessiea. Širina ekipe pristojna, možda, samo mala nepoznanica odbranaz jer ne znaš kako će Pavlović odgovoriti.
Fina se ekipa napravi uz minimalna ulaganja. Ekipa koja će moći parirati i ekipama gdje se godinama skrhaju stotine miliona eura.
Čekamo subotu, čekamo Milan
Fina se ekipa napravi uz minimalna ulaganja. Ekipa koja će moći parirati i ekipama gdje se godinama skrhaju stotine miliona eura.
Čekamo subotu, čekamo Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Chiesa - Sale zamjena se čini kao sve izglednija stvar. Naravno da bi Chiesa morao smanjiti platu za barem 20% ali i dalje zanimljiva ideja.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Realno Chiesa nam i nije potreban. Ali sve upućuje na mogućnost takvog dogovora. Chiesa i Samardzic u narednih 15 dana. Nije baš da bih se bunio.
Samrdzic ok ako ode Benaser ili Adli al nebi nikako volio da ode Sale. Može pokriti sve pozicije iza napadača a drugačiji je tip od ostalih ofanzivnih igrača koji igraju na tim pozicijama.
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Ako je Fonseca tražio da mu ostave Salemakersa, onda bi trebalo tako biti. Mislim da će Chiesa svakako na kraju u Romi završiti.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ako Dybala ode u arabiju i ja vjerujem da ce tamo zavrsitimuha milanez je napisao/la: ↑16 avg 2024, 07:37Ako je Fonseca tražio da mu ostave Salemakersa, onda bi trebalo tako biti. Mislim da će Chiesa svakako na kraju u Romi završiti.
A mislim da Sale ostaje jer je trener rekao da svaki tim treba takvog igraca koji moze pokriti vise pozicija.
Mozda mu je godina dana u Bologni godila

- Beduin
- Kontakt:
A mozda mu tako pumpaju cijenu i skrecu paznju na njega kako bi ga lakse prodali/trampili.
Samo kazem
Samo kazem
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Ko bi rekao da će Sale bit ovako atraktivan igrač na tržištu. Ovi iz Juveta nemaju ništa protiv njega, mi bi da ostane kod nas. Ma hajde

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Politika oko Saleta da ga se utusi nekome samo za dobru lovu
Sale je uvijek bio dobar igrac. To sto ga je Celo ubio u pojam, kao i skoro sve ostale igrace, je drugi par opanaka.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ma Saleta ne prodavati. Neka bude konkurencija Leao-u lijevo a Okafora gurnuti na 9ku.
Sale moze jedino biti konkurencija Chukiju desno. To sto je igrao lijevo na pripremama je plod izostanka i Rafe i Okafora, cim su se vratili Sale je prebacen na desnu stranu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne vidim zašto u određenim trenutcima nebi mogao mijenjati Leaa ovisno o utakmici i protivniku. Ako ganjamo rezultat ubacit će Okafora a ako treba čuvati rezultat logično je da ubaci Saleta jer dosta dobro odradjuje defanzivne zadatke
Il Club più titolato al mondo!
Fonseca rece da je dolaskom Fofane nas mercato sto se tice dolazaka zavrsen, da ce sad raditi na izlaznim transferima jer imamo previse igraca
Ako je tako nadam se da ce onda mali Liberali dobiti potrebne minute u prvom timu
Ako je tako nadam se da ce onda mali Liberali dobiti potrebne minute u prvom timu