Misljenja sam da ko god je danas sudio utakmicu da bi bilo okej sudjenje, kad pogledas unazad godinama nisi imao nikad vise kompetentijih sudija jer nije stvar znaju li ili ne nego zele li ili ne..Marko1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 23:24Borac apsolviranda je završeno neriješeno nebi bilo nezasluženo ali ponavljam Zrinja ima nešto sto drugi klubovi još nemaju a to je mentalitet pobjednika .Peljto na nivou suc lige prvaka uz nekoliko sitnih greškica ali sasvim normaln.Kad smo kod suđenja , vidim da ovi sto mrze HŠK stavljaju u isti kos suđenje Zrinjskom i Borcu.Dakle od početka ovog prvenstva jedna , ponavljam jedna greška sudaca koja je isla na ruku Zrinjskog , Zrinjski kući igrao neriješeno sa Rudarom i Širokim , u gostima sa Sarajevom i izgubio od Želje.Pa gdje su bili ti Beusovi suci barem u Mostaru da nas poguraju protiv Rudara ili Širokog …Evo sada u Doboju vidjelo se suđenje i prekršaji na Bilbiji i kako gospoda iz saveza kažu nije za crveni a Naprimjer Kaljanac misli da jeste.I da izjava Štimca je bila da su Borac i Zrinjski podjednaki a da su odmah tu Željo i Sarajevo.I ja mislim da je u pravu iako je možda Željo najviše napredovao od lani i možda zato izgleda da je najviše pokazao u prvih desetak kola.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Skini nam 35 milja opet ćemo bit najposjećeniji.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Hrammm1921
- Kontakt:
.. E cuj haman 58, pa da su upisali tacnu brojku na derbiju taman bi 60.000 bilo
Jos jedan trofej u vitrinama velikana s grbaviceHrammm1921 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 23:49
![]()
.. E cuj haman 58, pa da su upisali tacnu brojku na derbiju taman bi 60.000 bilo![]()
Dobra utakmica sve u svemu, pravi derbi dvije najbolje ekipe u ligi. Mogao je i x biti, ali nije nezasluzeno ni 3 boda za Zrinju.
Tek ce se zakuvati.
Tek ce se zakuvati.
Ma mi pola te posjete za jednu tekmu odradimo, ostalo doziramo, hoćemo rezultate, visoki kriteriji za privrženost. Ne zadovoljavamo se četvrtim mjestom i remijem u derbiju kao neki.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Odgovorno tvrdim da imamo bolje i pravičnije suđenje da bismo imali najbolju ligu u regionu. 4 ekipe bi se borile za titulu, još dvije za evropu i 4 za opstanak, al ne možeš od ove bande vlaške iz BL dahnuti tri godine.Marko1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 23:24Borac apsolviranda je završeno neriješeno nebi bilo nezasluženo ali ponavljam Zrinja ima nešto sto drugi klubovi još nemaju a to je mentalitet pobjednika .Peljto na nivou suc lige prvaka uz nekoliko sitnih greškica ali sasvim normaln.Kad smo kod suđenja , vidim da ovi sto mrze HŠK stavljaju u isti kos suđenje Zrinjskom i Borcu.Dakle od početka ovog prvenstva jedna , ponavljam jedna greška sudaca koja je isla na ruku Zrinjskog , Zrinjski kući igrao neriješeno sa Rudarom i Širokim , u gostima sa Sarajevom i izgubio od Želje.Pa gdje su bili ti Beusovi suci barem u Mostaru da nas poguraju protiv Rudara ili Širokog …Evo sada u Doboju vidjelo se suđenje i prekršaji na Bilbiji i kako gospoda iz saveza kažu nije za crveni a Naprimjer Kaljanac misli da jeste.I da izjava Štimca je bila da su Borac i Zrinjski podjednaki a da su odmah tu Željo i Sarajevo.I ja mislim da je u pravu iako je možda Željo najviše napredovao od lani i možda zato izgleda da je najviše pokazao u prvih desetak kola.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Dečko glup si, samo idioti mogu izjaviti kao Štimac a ti ga očito podržavas, što znači da si kao i on, tokmak iz bijelo polja tj vojnogtutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:50Jel se samo pravis glup i pokusavas mene isprovocirat ili si stvarno specijalac?Morgen19 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:56Pa ako si sila kao što govoriš Jel to ne možeš prosječnu ekipi lige dobiti kako vi kažete, jednom želji do gola niste došli, i prozvaše sami sebe silomtutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:38
Ma da, svaku utakmicu moras pobjedit u ligi da bi bio iznad nekog.Ubaci Barcelonu u ovu zabokrecinu, nece imat sve pobjede u sezoni
![]()
Niti je itko rekao da su Zrinjski i Borac sila, niti da su Zeljo i Sarajevo prosjecni. Izjava je da su ta dva kluba trenutno iznad ostatka lige i to je istina..a to ako je tebi tesko prihvatiti ne mogu ti ja pomoc..ali ne izmisljaj stvari koje nije nitko rekao
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- Lokomotifa
- Kontakt:
Da sam na mjestu kona više bih se bavio pitanjem zašto njima na bitne utakmice dođe 3500 ljudi, a ne jel nama na Grbavici 9 ili 10 hiljada prijavljeno.
Ja ne znam kako se dolazi do tih brojeva na Grbavici, ali svaku domaću tekmu sam na stadionu i svaki put ove sezone istok je bio pun, zapad je bio pun, a na sjeveru samo ćoškovi prazni. Šta sad hoćete da kažete meni koji sam na stadionu da ne vidim dobro, a vi koji ni na Areni ne pogledate tekmu znate broj gledalaca do zadnje stolice?
Možete vi to zvati preuvaličavanjem, mitomanijom ili slično, ali prava istina je da je to kod vas obična mahalska prizemna ljubomora.
Ja ne znam kako se dolazi do tih brojeva na Grbavici, ali svaku domaću tekmu sam na stadionu i svaki put ove sezone istok je bio pun, zapad je bio pun, a na sjeveru samo ćoškovi prazni. Šta sad hoćete da kažete meni koji sam na stadionu da ne vidim dobro, a vi koji ni na Areni ne pogledate tekmu znate broj gledalaca do zadnje stolice?
Možete vi to zvati preuvaličavanjem, mitomanijom ili slično, ali prava istina je da je to kod vas obična mahalska prizemna ljubomora.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mnogi su već progutali činjenicu da vas razvaljujemo posjetom, a nekima je još uvijek mukica.Zeko87 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 00:15Ma mi pola te posjete za jednu tekmu odradimo, ostalo doziramo, hoćemo rezultate, visoki kriteriji za privrženost. Ne zadovoljavamo se četvrtim mjestom i remijem u derbiju kao neki.
Sportski pozdrav.
Smiješno mi je kada neko komentariše posjetu na Anfieldu, Poljudu ili Grbavici. Ti stadioni su uvijek puni, nema potrebe trošiti riječi. Sve čestitke
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- KONTRASVIH
- Kontakt:
S tim da su bukvalno svaku njihovu domacu uvecali 1000 do 2000 i nije ih stid opet zavlaciti nos. Jednostavno shizo kompleks.Lokomotifa je napisao/la: ↑28 okt 2025, 07:24Da sam na mjestu kona više bih se bavio pitanjem zašto njima na bitne utakmice dođe 3500 ljudi, a ne jel nama na Grbavici 9 ili 10 hiljada prijavljeno.
Dobro jutro svima
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Riquelme1921
- Kontakt:
Hoćeš reći da vi idete na utakmice samo kada vaš klub osvaja titule a kada dođe loš period okrenete mu leđa?Zeko87 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 00:15Ma mi pola te posjete za jednu tekmu odradimo, ostalo doziramo, hoćemo rezultate, visoki kriteriji za privrženost. Ne zadovoljavamo se četvrtim mjestom i remijem u derbiju kao neki.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne.Riquelme1921 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 08:36Hoćeš reći da vi idete na utakmice samo kada vaš klub osvaja titule a kada dođe loš period okrenete mu leđa?
Kad ste vi bili nezadovoljni vladajucom strukturom mescini a ispravi me ako grijesim bilo vas je dosta manje i od ovog zar ne ?
Ima snimak finala kupa, eto bili su i trofeji pa je tad bilo objašnjenje da je raja nezadovoljna kako vode klub i ne ide iz revolta.
Mislim ista priča kao za ovo u21 pravilo, nemojte bit licemjerni, jednostavno u istoj situaciji primjenjujete iste aršine.
Odlomak iz novina :
“Plavi su od početka susreta pred oko samo 1.000 gledatelja napadali, no igrači Krupe su se odlično postavili defanzivno i nisu dopuštali domaćoj ekipi da u prvih pola sata igre dođu u izgledne prilike za postizanje pogotka.”
Dakle 1000 ljudi na finalnoj utakmici ?
Jel ti hoćeš reci da postoji neka suštinska razlika u vašem nezadovoljstvu tad i našem sad ?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
25/26 Grbavica
24/25 Grbavica
23/24 Grbavica
22/23 Grbavica
21/22 Grbavica
20/21 Gradski Banja Luka
19/20 Kosevo
18/19 Kosevo
17/18 Grbavica
16/17 Grbavica
15/16 Grbavica
14/15 Kosevo
13/14 Grbavica
12/13 Grbavica
11/12 Grbavica
Da ne idem dalje poptuona dominacija
24/25 Grbavica
23/24 Grbavica
22/23 Grbavica
21/22 Grbavica
20/21 Gradski Banja Luka
19/20 Kosevo
18/19 Kosevo
17/18 Grbavica
16/17 Grbavica
15/16 Grbavica
14/15 Kosevo
13/14 Grbavica
12/13 Grbavica
11/12 Grbavica
Da ne idem dalje poptuona dominacija
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- tutankamon1905
- Kontakt:
znaci ipak si glupMorgen19 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 06:27Dečko glup si, samo idioti mogu izjaviti kao Štimac a ti ga očito podržavas, što znači da si kao i on, tokmak iz bijelo polja tj vojnogtutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:50Jel se samo pravis glup i pokusavas mene isprovocirat ili si stvarno specijalac?
Niti je itko rekao da su Zrinjski i Borac sila, niti da su Zeljo i Sarajevo prosjecni. Izjava je da su ta dva kluba trenutno iznad ostatka lige i to je istina..a to ako je tebi tesko prihvatiti ne mogu ti ja pomoc..ali ne izmisljaj stvari koje nije nitko rekao
Stimac je indijanac, ali ovdje nije nista pogresno rekao
- svrakino1921
- Kontakt:
Nikad lošiji rezultati FK Sarajevo i nikad lošija atmosfera u i oko kluba i opet drugi najposjećeniji klub u ligi.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Nadjite sta sudi "evropski" sudija na utakmici velez sloga u19. Ja mislim za vikend. Kakav penal je svirno slogi. To sve treba dobro izudarat nista drugo kakva krim drzava i kakav savez pun kurvinih sinova. Onako nesta radit djeci. Cetnicko kopile unistio fudbal od malih do velikih u nevidjenim razmjerama.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo