Nije mi bio drag, pogotovo nakon onog "Splita", ali ako ima sanse, vratite nam Velkoskog. Pitarcina mrtva.FrancescoTotti je napisao/la:Joj Krste kraljine, pazite lokacije koju je postavio uz ovu sliku na instagramu![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Joj kako ja imam tremu, k'o pred ispit onomad. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
-
- Kontakt:
Slozio bih se za njihovu desnu stranu, takodjer sansa je gdje igra i ovaj Markovic, sto se tice njihove ofanzivne vjerujem da ce Hodzic iskusno zatvoriti Zakarica.mma_hz je napisao/la:Eh izasao i njihov vjerovatni sastav,sasvim ocekivano.Po meni nasa je sansa desna strana gdje im igra Sinisa Stevanovic,on mi je nekako njihov najtanji igrac.Takodjer Stanic ce se naloziti te ce pa ce letiti naprijed sto ce ostavljati dosta prostora nazad.Treba blokirati Bogicevica u startu i dati Kerli da im pocinje napade,mislim da je Kerla extremno neintelignetan igrac.
Mislim da ce im Duljevic i Hebibovic praviti probleme po krilima, a sto se tice okrsaja Stevanovic-AL.Bekic mislim da smo itekako obrali bostan,to se udvajati mora odmah,ako ih jednom ostavimo same preopasno je.Zeba kao i uvijek opasan,mora se posebno obratiti paznja na njegove ubacaje u peterac gdje vreba Lendric,Pavlovic mora izlaziti i kupiti te lopte ne cekati ni slucajno.Zakaric
niti smrdi,niti mirise al eto mislim da nam on nece moci praviti previse problema.
Od starta jako u kost na Zebi,ne dati mu da digne glave..
Misljenja sam da se mi ne trebamo baviti taktikom sve se prati, ali sam siguran da ce Janjos iznenaditi taktikom, jer to je trener koji ima sto drugi ne.
U ovakvim utakmica nerijetko se sklanja pozornost sa glavnih igraca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Joj Krste kraljine, pazite lokacije koju je postavio uz ovu sliku na instagramu![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
FrancescoTotti je napisao/la:Joj Krste kraljine, pazite lokacije koju je postavio uz ovu sliku na instagramu![]()
![]()

Mi svakako i igramo siroko na krila sto vjerujem njima nece odg jer su jaci po sredini,ma imaju Ugljesu ako im Markovic ne bude dobar tako da smo u problemu sto se tice sredine.bordospartanac je napisao/la:Slozio bih se za njihovu desnu stranu, takodjer sansa je gdje igra i ovaj Markovic, sto se tice njihove ofanzivne vjerujem da ce Hodzic iskusno zatvoriti Zakarica.mma_hz je napisao/la:Eh izasao i njihov vjerovatni sastav,sasvim ocekivano.Po meni nasa je sansa desna strana gdje im igra Sinisa Stevanovic,on mi je nekako njihov najtanji igrac.Takodjer Stanic ce se naloziti te ce pa ce letiti naprijed sto ce ostavljati dosta prostora nazad.Treba blokirati Bogicevica u startu i dati Kerli da im pocinje napade,mislim da je Kerla extremno neintelignetan igrac.
Mislim da ce im Duljevic i Hebibovic praviti probleme po krilima, a sto se tice okrsaja Stevanovic-AL.Bekic mislim da smo itekako obrali bostan,to se udvajati mora odmah,ako ih jednom ostavimo same preopasno je.Zeba kao i uvijek opasan,mora se posebno obratiti paznja na njegove ubacaje u peterac gdje vreba Lendric,Pavlovic mora izlaziti i kupiti te lopte ne cekati ni slucajno.Zakaric
niti smrdi,niti mirise al eto mislim da nam on nece moci praviti previse problema.
Misljenja sam da se mi ne trebamo baviti taktikom sve se prati, ali sam siguran da ce Janjos iznenaditi taktikom, jer to je trener koji ima sto drugi ne.
Objektivno sredina Zeba,Blagojevic,Markovic(Ugljesa) je jaca od nase Saric,Rustemovic,Ivetic.

Ko zna aBd mozda nam se vrate prilike kontra Zrinjskog i sve one odbrane golmana Mladosti.
Imam osjecaj da ce oni biti bolji,al da cemo dobiti aBd.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo cekam kad ce neko iz ove generacije da se oznaci i stavi "Sergijica" 

Krste ljudino

- Evolution87
- Kontakt:
Jedan je od nas! 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
U potpunosti se slazem sto bi Mehmed rekao.mma_hz je napisao/la:Mi svakako i igramo siroko na krila sto vjerujem njima nece odg jer su jaci po sredini,ma imaju Ugljesu ako im Markovic ne bude dobar tako da smo u problemu sto se tice sredine.bordospartanac je napisao/la:Slozio bih se za njihovu desnu stranu, takodjer sansa je gdje igra i ovaj Markovic, sto se tice njihove ofanzivne vjerujem da ce Hodzic iskusno zatvoriti Zakarica.mma_hz je napisao/la:Eh izasao i njihov vjerovatni sastav,sasvim ocekivano.Po meni nasa je sansa desna strana gdje im igra Sinisa Stevanovic,on mi je nekako njihov najtanji igrac.Takodjer Stanic ce se naloziti te ce pa ce letiti naprijed sto ce ostavljati dosta prostora nazad.Treba blokirati Bogicevica u startu i dati Kerli da im pocinje napade,mislim da je Kerla extremno neintelignetan igrac.
Objektivno sredina Zeba,Blagojevic,Markovic(Ugljesa) je jaca od nase Saric,Rustemovic,Ivetic.![]()
Ko zna aBd mozda nam se vrate prilike kontra Zrinjskog i sve one odbrane golmana Mladosti.
Imam osjecaj da ce oni biti bolji,al da cemo dobiti aBd.

Ekipa koja ima fizicku spremu, ali nema dominaciju u igri.
Brzom pas igrom postaju zbunjeni, nisu ni previse kreativni vecina akcija je sablonski vidjena.
Oprezan toliko biti, da svoje znanje pokazemo vise nego u dosadasnjim utakmicama. Vjerujem takodjer i u mentalitet nasih igraca imam osjecaj da ce biti bas naostreni. Sretno.
Zadnja izmjena: bordospartanac, dana/u 15 apr 2017, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Danas je dan za pobjedu
Volio bih da ih danas dobijemo vise nego ikada.Hajmo Dulja hajmo momci poginuti pa sta Bog da.
Volio bih da ih danas dobijemo vise nego ikada.Hajmo Dulja hajmo momci poginuti pa sta Bog da.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Sve što želim u ovom trenutku...
Ma samo da prvih 20 minuta ne primimo gol,oni ce postajati sve nervozniji i sve vise srljati naprijed.
Sve su uradili sto mogu da dobiju ovu utakmicu,sto se tice nasih igraca bice bas nalozeni.
Razgovor na treningu je siguran sam urodio plodom.Sta bude bice aBd samo jako u kost odmah.
Nemaju se cega bojati ,bice 10 milja ljudi sigurno al kod njih svakako navija kop od 400tinjak dusa tako da prica o nekom strahu ne pije vode.Btw protiv Zrinjskog je bilo preko 10 milja tako da su navikli da igraju pred vise ljudi.
Zaboravih napisati ,nasa prilika je njihova odbrana Kerla-Bogicevic koja se nerijetko znala zbuniti.
Sve su uradili sto mogu da dobiju ovu utakmicu,sto se tice nasih igraca bice bas nalozeni.
Razgovor na treningu je siguran sam urodio plodom.Sta bude bice aBd samo jako u kost odmah.
Nemaju se cega bojati ,bice 10 milja ljudi sigurno al kod njih svakako navija kop od 400tinjak dusa tako da prica o nekom strahu ne pije vode.Btw protiv Zrinjskog je bilo preko 10 milja tako da su navikli da igraju pred vise ljudi.
Zaboravih napisati ,nasa prilika je njihova odbrana Kerla-Bogicevic koja se nerijetko znala zbuniti.
FK SARAJEVO.
Samo staviti Marka na Lendrica, jer je pokretniji od Novakovica a oni ce pokusavati iz drugog plana i dugim loptama na Lendrica. Isto tako treba i Stevanovica udvajati, nadam se da ce Ivetic pomagati u defanzivi bekovima posebno Almiru. Nasa krila ako se dohavizaju mogu im puno problema napraviti posebno ubacivanjem u napad s obzirom na njihove stopere. Hajde Ahmo proradi kad najvise treba. Imam osjecaj da ce Hebib jednu zakucat i jedno sest stopostotnih promasit.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- bordoakapitar
Da ga je uvaliti odmah na pocetku i unijeti nervozu na teren i tribine. Ja bih opalio presing na njihovu zadnju liniju jer im je Kerla kiks igrac i inace se gube kad ih pritisnes. Napad je najbolja odbrana! Utrpati 2 komada i onda mrtva opstrukcija igre, neka muda svoja pojedu svi na TAMPON ARENI!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
U startu muda pokazati nek se useru odmah.bordoakapitar je napisao/la:Da ga je uvaliti odmah na pocetku i unijeti nervozu na teren i tribine. Ja bih opalio presing na njihovu zadnju liniju jer im je Kerla kiks igrac i inace se gube kad ih pritisnes. Napad je najbolja odbrana! Utrpati 2 komada i onda mrtva opstrukcija igre, neka muda svoja pojedu svi na TAMPON ARENI!
FK SARAJEVO.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tako je!!mma_hz je napisao/la:U startu muda pokazati nek se useru odmah.bordoakapitar je napisao/la:Da ga je uvaliti odmah na pocetku i unijeti nervozu na teren i tribine. Ja bih opalio presing na njihovu zadnju liniju jer im je Kerla kiks igrac i inace se gube kad ih pritisnes. Napad je najbolja odbrana! Utrpati 2 komada i onda mrtva opstrukcija igre, neka muda svoja pojedu svi na TAMPON ARENI!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma jasta brate! **** vise taktike, strategije i strah. Igraj lopte brate i to srcem i najjace sto mozes pa sta bude neka bude!mma_hz je napisao/la:U startu muda pokazati nek se useru odmah.bordoakapitar je napisao/la:Da ga je uvaliti odmah na pocetku i unijeti nervozu na teren i tribine. Ja bih opalio presing na njihovu zadnju liniju jer im je Kerla kiks igrac i inace se gube kad ih pritisnes. Napad je najbolja odbrana! Utrpati 2 komada i onda mrtva opstrukcija igre, neka muda svoja pojedu svi na TAMPON ARENI!
Mislim da takvim pristupom ne mozemo zijaniti.
- PitarBordo
- Kontakt:
Nikada tmurniji derbi nije osvanuo. Protiv sebe nemamo samo gradskog rivala nego jednu dušmansko-ublehašku tvorevinu koja ove godine jednostavno mora biti prvak,megamix je puno uložio u njih i mora sve učiniti da mu se nešto vrati kroz igranje pretkola LP. Oni neće prezati,a evo i ne prezaju od bilo koje metode da taj cilj i ostvare,utakmice koje mogu kupiti-kupuju (krupa,radnik...),završavaju sa sudijama (zrinjski) ili se koriste drugim perfidnim metodama kao ovo što su nama uradili za karte.
Zato se nadam da će naši momci dati sve od sebe,da će 'poginuti' na terenu da pogancima pokvare unaprijed pripremljeno slavlje.
Igrajte momci i pobijedite utakmicu u kojoj su dušmani sve učinili da budete lišeni pomoći Hz,igrajte i pobijedite utakmicu u kojoj ste već unaprijed proglašeni gubitnicima. Igrajte za 70% stanovnika ovog grada. Igrajte i pobijedite za trijumf nad malograganštinom. Igrajte i pobijedite-sve vam je oprošteno!!!
SARAJ'VO,SARAJ'VO TI **** ŽELJU MALENOG,MALENOG...
Zato se nadam da će naši momci dati sve od sebe,da će 'poginuti' na terenu da pogancima pokvare unaprijed pripremljeno slavlje.
Igrajte momci i pobijedite utakmicu u kojoj su dušmani sve učinili da budete lišeni pomoći Hz,igrajte i pobijedite utakmicu u kojoj ste već unaprijed proglašeni gubitnicima. Igrajte za 70% stanovnika ovog grada. Igrajte i pobijedite za trijumf nad malograganštinom. Igrajte i pobijedite-sve vam je oprošteno!!!
SARAJ'VO,SARAJ'VO TI **** ŽELJU MALENOG,MALENOG...