Pa kinže konže, čuj trozube glaveInterista02 je napisao/la:Sanjao sam da su dobili gurbeti neki smiješan penal, ali Pavlović brani. I onda Ahmet oko 70. i neke minute zabija glavom, te utišava trozube glave

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa kinže konže, čuj trozube glaveInterista02 je napisao/la:Sanjao sam da su dobili gurbeti neki smiješan penal, ali Pavlović brani. I onda Ahmet oko 70. i neke minute zabija glavom, te utišava trozube glave
Falice nam ovakav mangup,ovi sad su bezmudi,ko curice,al hajd jednom me razuvjerite,oderite levate,nek placu de3bili,pa jedina grupa koja likuje sto se gusimo godinama i zdenci,kkoja se raduje kad su nam jos manje mjesta dali,uglavnom ostavite zadnji atom snage i bijednike sa sugavice poderite bilo ko da bude sampion bolje je nego ooniLakoste je napisao/la:
Vracaj Puzu evo vam Bekic Almir
Jel sta cudi od njih? Prvo bace pricu da su HZ organizovale da ih napadnemo na istoku,pa sad primjenile pricu da cemo na sjeveru da ih napadnemo,pa onda ide prica juce navece smo trebali upast na stadion debi44li pravi,ko kokoske ih na Kosevu potrpat pa nek se zale kome hoceultrasegamega je napisao/la:Kakve lazi plasiraju mitomani bolesni i svi vjeruju u to, pa to je nevjerovatno. Zgazite ih majku im yebem bolesnu!!!
I tako vec 90 godina zive u krivotvorenoj historiji jer ih je stid! Gazi male plave strumfoveeee, strumfoveeeeultrasegamega je napisao/la:Kakve lazi plasiraju mitomani bolesni i svi vjeruju u to, pa to je nevjerovatno. Zgazite ih majku im yebem bolesnu!!!
De ba, hocu u finale Adoadodbr je napisao/la:Za pobjedu na derbiju halalio bi da nas Mladost dobije 14-0
haahhah sta ti je odma na Istoku ustat i rec Rustem je nas najbolji igrac i bjezat gdje me noge nose hahahahMortemHz je napisao/la:De ba, hocu u finale Adoadodbr je napisao/la:Za pobjedu na derbiju halalio bi da nas Mladost dobije 14-0
Tako je ustipce, samo jakoorasavoje je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Morpheus, Proximic i 59 gostiju.